Santorini Sequoia hondenmand rond bruin/blauw OP is OP

45 cm
€ 18,49
€ 14,79
€ 18,49
€ 14,79
55 cm
€ 23,49
€ 18,79
€ 23,49
€ 18,79

Mand Santorino Sequoia blauw/bruin heeft een los en omkeerbaar kussen. Beiden zijn van gelamineerd suède textiel (imitatiesuède dus) en gevuld met 100% polyester vezel en de mand heeft een antislip onderzijde.


Santorini Sequoia hondenmand rond bruin blauw

De Santorini Sequioa hondenmand rond bruin/blauw is een heerlijke mand voor uw hond om in te rusten. De mand is gemaakt van robuust en confortabel materiaal en heeft zowel een los als een omkeerbaar kussen. Beide kussens zijn van gelamineerd suède textiel (imitatiesuède) gemaakt en zijn gevuld met 100% polyester vezel.

De Santorini Sequoia hondenmand rond bruin blauw is de ideale plek voor uw hond om overdag op uit te rusten, en 's nachts gerieflijk en goed in te slapen. Aan de onderkant van de mand is een antislip geplaatst, die er voor zorgt dat deze beter op zijn plek blijft liggen.  De hondenmand is verkrijgbaar in vijf verschillende maten.

  • Wordt geleverd met een los en een omkeerbaarkussen
  • Kussens gemaakt van imitatiesuède
  • Gevuld met 100% polyester vezel
  • Verkrijgbaar in vijf verschillende maten (45, 55, 65, 75 en 90 cm)
  • Inclusief antislip aan de onderzijde

Bij Brekz kunt u de beste hondenmanden voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Santorini Sequoia hondenmand rond bruin blauw tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere vergelijkbaar hondenkussen, bijvoorbeeld de Santorini hondenmand geruit rond? Bekijk dan ons assortiment op de overzichtspagina van hondenkussens.