Oke Duokrok Hondenvoer

10 kg
€ 13,95 (€ 1,40/kg)
€ 13,95 (€ 1,40/kg)
2 x 10 kg
€ 21,95 (€ 1,10/kg)
Meest verkocht
€ 21,95 (€ 1,10/kg)

Oke Duokrok Hondenvoer is een volledige voeding voor volwassen honden van alle rassen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

  • Volledige voeding
  • Scherp geprijsd
  • Krokante brok

Oke Duokrok Hondenvoer 

Oke Duokrok Hondenvoer is een volledige voeding voor volwassen honden van alle rassen voor een zeer aantrekkelijke prijs. De voeding is compleet en biedt uw hond, ongeacht het ras, de voedingsstoffen die hij nodig heeft voor een gezond leven. Zo koopt u een volledige voeding met een krokante brok voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

Bij Brekz kunt u het beste huismerk hondenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Oke Duokrok Hondenvoer tegen de scherpste prijzen. 

De houdbaarheid van Oke Duokrok Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een scherp geprijsde voeding voor uw senior hond? Kijk dan eens bij Oke Senior Hondenbrok. Een overzicht van al ons hondenvoer vindt u hier.


4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
30-01-2017
4
4
4
4
4
Wij gebruiken al jaren oké brokken honden zijn nooit ziek de vacht glimt altijd ontlasting altijd mooi. En nog lekker aan de deur bezorgd worden wij zijn tevreden klant