Kitekat kattenvoer 

Kitekat kattenvoer zijn zeer volledige en smakelijke voedingen en zijn geschikt voor iedere kat. Kiest u de favoriete smaak van uw kat uit een van de vele smaken Kitekat kattenvoer.
Lees meer ..

Brokken

Pouch

Brokken

Kitekat rund en groente kattenvoer

Kitekat rund en groente kattenvoer

Kitekat rund en groente kattenvoer is een zeer complete droogvoeding voor volwassen katten van alle rassen. Het bevat onder meer rund en plantaardige extracten en vormt zo een eiwitrijke, smakelijke maaltijd voor uw kat. In de overige voedingsstoffen is alles aanwezig dat een volwassen kat nodig heeft voor een actieve dag. Zo is het voer rijk aan plantaardige ingrediënten, waaronder wortel en erwten, bevat zij gezonde olien en is zij verrijkt met diverse vitaminen. Zo weet u zeker dat uw kat bij het eten niet alleen smult, maar ook alles binnen krijgt wat hij nodig heeft om gezond te blijven.

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u Kitekat rund en groente kattenvoer
nog voordeliger kopen? Maak gebruik van de voordeelverpakking of koop het product tijdens een van onze vele acties voor de scherpste prijs!


De houdbaarheid van Kitekat rund en groente kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 
 

Ingrediënten Kitekat rund en groente kattenvoer

Graan, vlees en dierlijke nevenproducten (o.a. 4% rund in de bruine stukjes en o.a. 4% rund in de donkerrode stukjes), plantaardige nevenproducten, plantaardige eiwitextract, olie en vetten, mineralen, groente (o.a. 4% wortel in de oranje stukjes, o.a. 4% erwten in de groene stukjes).

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (28%), ruw vet (9%), ruwe vezel (2,5%), ruwe as (9%), calcium (1,4%), fosfor (1,1%), metaboliseerbare energie (347 kcal/100 g).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (11.697 IE/kg), vitamine D3 (1.290 IE/kg), kopersulfaat pentahydraat (15.2 mg/kg), kaliumjodide (1.4 mg/kg), mangaan-(II)-sulfaat monohydraat (26,9 mg/kg), zinksulfaat monohydraat (117 mg/kg).

Technologische additieven:

Anti-oxidanten, kleurstoffen.
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsadvies Kitekat rund en groente kattenvoer

Volw. Gewicht van de kat (kg) Voedingshoeveelheid per dag
Gram
3 50
4 60
5 70
6 80

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Kijk dan eens bij Kitekat kip en groente kattenvoer. Een overzicht van ons volledige assortiment aan kattenvoer vindt u op de Merkenpagina.

Kitekat
https://www.brekz.be/23803-home_default/kitekat-rund-en-groente-kattenvoer.jpg
8.95 2019/01/01
Alles is prima verlopen, zeer tevreden
katten vinden het heerlijk en zijn er verzot op
onze vier katten zijn er dol op
Mijn poezen vinden het heerlijk..
5186
2693
> Meer informatie
Verpakking Prijs
4 kg
€ 8,95 (€ 2,24 /kg)
Beschikbaar 01 jan
2 x 4 kg
€ 16,95 (€ 2,12 /kg)
Beschikbaar 01 jan
3 x 4kg
€ 24,95 (€ 2,08 /kg)
Beschikbaar 01 jan
Kitekat vis en groente kattenvoer

Kitekat vis en groente kattenvoer

Kitekat vis en groente kattenvoer is een smakelijke, complete maaltijd met tonijn en groente en is geschikt voor iedere kat. Voor het zeer volledige droogvoer zijn uitsluitend hoogwaardige ingrediënten gebruikt. Hierdoor is het voer niet alleen smakelijk, maar ook nog erg gezond. Zo is de voeding is rijk aan tonijn, waarmee uw kat zijn gezonde vetzuren binnenkrijgt. En dankzij de toegevoegde groente verkrijgt de maaltijd het brede spectrum van voedingsstoffen die uw kat nodig heeft om gezond en vitaal te blijven.

  • Met smakelijke tonijn
  • Rijk aan eiwitten
  • Bevat een breed spectrum aan vitaminen en mineralen dankzij de uitgebalanceerde ingrediënten
  • Met plantaardige ingrediënten, waaronder wortel en erwten


Bij Brekz kunt u het beste Kitekat kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kitekat vis en groente kattenvoer tegen de scherpste prijzen. 

De houdbaarheid van Kitekat vis en groente kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Kitekat vis en groente kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

 
Gewicht van de kat (kg) Dagelijkse hoeveelheid per dag
Gram
3 50
4 60
5 70
6 80

 

Ingrediënten Kitekat vis en groente kattenvoer

Graan, vlees en dierlijke nevenproducten, plantaardige nevenproducten, plantaardig eiwitextract, vis en vis nevenproducten (o.a. 4% tonijn in de roze stukjes, o.a. 4% tonijn in de beige stukjes), olie en vetten, mineralen, groente (o.a. 4% wortel in de oranje stukjes, o.a. 4% erwten in de groene stukjes).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (28%), ruw vet (9%), ruwe vezel (2,5%), ruwe as (9%), calcium (1,4%), fosfor (1,1%), metaboliseerbare energie (347 kcal/100gram).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (11.458 IE/kg), vitamine D3 (1.263 IE/kg), kopersulfaat pentahydraat (15,24 mg/kg), kaliumjodide (1,4 mg/kg), mangaan-(II)-sulfaat monohydraat (25,3 mg/kg), zinksulfaat monohydraat (119 mg/kg).

Bevat antioxidanten en kleurstoffen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Kitekat droogvoer met kip en groente? Kijk dan eens bij Kitekat kip en groente kattenvoer. Een overzicht van al ons kattenvoer vindt u op de Merkenpagina.

Kitekat
https://www.brekz.be/23804-home_default/kitekat-vis-en-groente-kattenvoer.jpg
8.95 2019/01/01
Goed artikel ....ze zijn er dol op
Voorlopig genoeg kattenbrokken in huis, ik had even niet gekeken naar de inhoud. Maar de katten zijn er dol op, de levering was weer als vanouds lekker snel.
Bestelling plaatsen en ontvangen gaat prima. Klacht afhandeling gaan ze helaas minder serieus mee om. Bijzonder spijtig.
Mijn katten zijn er ni al te zot op
Prijs kwaliteit heel goed
5187
2694
> Meer informatie
Verpakking Prijs
4 kg
€ 8,95 (€ 2,24 /kg)
2 x 4 kg
€ 16,95 (€ 2,12 /kg)
3 x 4kg
€ 24,95 (€ 2,08 /kg)
Kitekat kip en groente kattenvoer

Kitekat kip en groente kattenvoer

Kitekat kip en groente kattenvoer heeft alles wat een volwassen kat nodig heeft. In dit droge kattenvoer zitten alle voedingsstoffen verwerkt die een kat nodig heeft om genoeg energie en kracht te hebben, afkomstig uit hoogwaardige ingrediënten. Kip is een belangrijke toevoer van eiwitten. Eiwitten zorgen voor de opbouw en onderhoud van spieren. Daarnaast is kip licht verteerbaar en gezond. De toegevoegde waardevolle vitaminen en mineralen maken Kitekat kip en groente kattenvoer een complete uitgebalanceerde voeding. Kitekat kattenvoer is niet alleen heel gezond, het is ook nog eens erg lekker. 

De houdbaarheid van Kitekat kip en groente kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.  

Bij Brekz kunt u de meest voordelige en gezonde voeding gemakkelijk online bestellen. Wilt u Kitekat kip en groente kattenvoer kopen voor de laagste prijs? Bestel dan bij ons!

 

Voedingsadvies Kitekat kip en groente kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het is raadzaam om de hoeveelheid voer aan te passen overeenkomstig de mate van activiteit, het ras en de leeftijd van uw kat. 

Kitekat kip en groente kattenvoer

Gewicht in kg Hoeveelheid voer in gram
3 50
4 60
5 70
6 80

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

 

Ingrediënten Kitekat kip en groente kattenvoer

 

Graan, vlees en dierlijke nevenproducten (o.a. 4% kip in de bruine stukjes), plantaardige nevenproducten, plantaardige eiwitextract, olie en vetten, mineralen, groente (o.a. 4% erwten in de groene stukjes).

Additieven:
Voedingsfysiologische additieven:
Vtamine A (11.696 IE/kg), vitamine D3 (1.290 IE/kg), kopersulfaat pentahydraat (15.2 mg/kg), kaliumjodide (1.4 mg/kg), mangaan-(II)-sulfaat monohydraat (24,8 mg/kg), zinksulfaat monohydraat (117 mg/kg).

Technologische additieven:

Antioxidanten, kleurstoffen.

Analytische bestanddelen 
Ruw eiwit (28.0%), ruw vet (9.0%), ruwe vezel (2.5%), ruwe as (9.0%), calcium (1.4%), forfor (1.1%), metaboliseerbare energie (347.0 kcal/100g).

 

Ander voer? 

Bent u op zoek naar kattenvoer met een GROEN-garantie? Bekijk dan onze Biofood kattenvoer pagina. Hier vindt u bijvoorbeeld de Biofood Kattenbrokjes Kat 3-mix.

Kitekat
https://www.brekz.be/23802-home_default/kitekat-kip-en-groente-kattenvoer.jpg
8.95 2019/01/01
katten vinden het erg lekker
Echt favoriet van de mannen .....geweldig die grote zak ......een aanrader
De kat eet er graag van. Hij vindt het erg lekker.
Alles gaat altijd zeer vlot bij bestelling en levering.
Heel tevreden over de kwaliteit en levering van het product
eerste keer bestelt en reeds de volgende dag was het al thuis, lekker vlug en in goede staat ontvangen. bestellen en zeker nogmaals
5185
2692
> Meer informatie
Verpakking Prijs
4 kg
€ 8,95 (€ 2,24 /kg)
2 x 4 kg
€ 16,95 (€ 2,12 /kg)
3 x 4kg
€ 24,95 (€ 2,08 /kg)

Pouch

Kitekat Pouch Vlees & Vis in Saus kattenvoer
https://www.brekz.be/25232-home_default/kitekat-pouch-vlees-vis-in-saus-kattenvoer.jpg
4.79 2019/01/01
Super zoals altijd ! 1 minpuntje, sommige vlootjes (Sheba vlootjes) waren redelijk geplet en 2 waren zelfs daardoor open geraakt. Dat was niet zo leuk toen ik dat opmerkte.
28115
14528
> Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 4,79
Beschikbaar 01 dec
4 x 12 zakjes
€ 17,95
Beschikbaar 01 dec
8 x 12 zakjes
€ 34,95
Beschikbaar 01 dec
Kitekat Pouch Vis in Gelei kattenvoer
https://www.brekz.be/25233-home_default/kitekat-pouch-vis-in-gelei-kattenvoer.jpg
4.79 2019/01/01
28116
14529
> Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 4,79
4 x 12 zakjes
€ 17,95
8 x 12 zakjes
€ 34,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Kitekat kattenvoer assortiment

Kitekat kattenvoer zijn zeer volledige en smakelijke voedingen en zijn geschikt voor iedere kat. Het assortiment van Kitekat bevat verschillende smaken en is verkrijgbaar als droogvoer en als natvoer. Om u de keuze wat te vergemakkelijken vindt u hieronder een korte beschrijving van ons assortiment.

Kitekat droogvoer voor de kat

Droogvoer vormt voor veel katten de volledige voeding, die kan worden aangevuld met een smakelijk natvoer. Het is dus belangrijk dat u uw kat een kwalitatief hoogwaardig en volledig voer voorzet. Bij Kitekat kunt u kiezen uit de volgende drie smaken.

  • Is uw kat fan van een maaltijd met rund? Kijkt u voor een voeding met rund en plantaardige extracten eens bij ons Kitekat rund en groente kattenvoer
  • Voor visliefhebbers is er ook een smakelijke, complete voeding met vis en groente. Rijk aan tonijn.
  • Een voeding met kip en groente staat ook op het menu. Kijkt u eens bij ons Kitekat kip en groente kattenvoer

Kitekat natvoer voor de kat

Natvoer is een welkome aanvulling voor de kat. Het zachte voer bevat veel vocht wat gezond is voor uw kat. Bovendien is er bij natvoer extra aandacht voor een onweerstaanbare smaak.

  • Een natvoer in smakelijke saus met in de verpakking de smaken kip, rund, eend en zalm kopen? Kijkt u voor meer informatie eens bij ons Kitekat Pouch Vlees & Vis in Saus kattenvoer
  • Een maaltijdpakket met vis bevat de smaken forel, zalm, tonijn en witvis is ons Kitekat Pouch Vis in Gelei kattenvoer Onweerstaanbaar voor iedere visliefhebber
  • Liever een voeding met vlees die is bereid in gelei? Kijk eens bij ons Kitekat Pouch Vlees in Gelei kattenvoer voor de smaken gevogelte, kip, eend en kalkoen

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar kattenvoer van Whiskas kattenvoer? Kijk dan eens bij ons Whiskas kattenvoer.

Terug