Beaphar Cavi-vit voor knaagdieren

50 ml
€ 7,35
€ 7,35
2 x 50 ml
€ 14,25
Meest verkocht
€ 14,25

Beaphar Cavi-vit voor knaagdieren is een speciaal samengesteld vitaminemengsel in de vorm van druppels en is afgestemd op de eisen van cavia's.

  • Rijk vitaminemengsel
  • Bevat vitamine C
  • Eenvoudig toe te dienen

Beaphar Cavi-vit voor knaagdieren

Beaphar Cavi-vit voor knaagdieren is een speciaal samengesteld vitaminemengsel en is afgestemd op de eisen van cavia's. Cavia-vit is een aanvullend diervoeder voor deze knaagdieren en is voornamelijk bedoeld om vitamine C aan te vullen. Cavia's kunnen deze vitamine zelf niet aanmaken, maar zij is essentieel voor de tanden, het tandvlees, de botten, gewrichten en spieren. Ook is vitamine C verantwoordelijk voor een gezonde huid en vacht en reguleert het de weerstand van uw huisdier. Het middel komt in de vorm van druppels, die uw over het voer kunt doen.

  • Bevat diverse vitaminen die de gezondheid van uw cavia ondersteunen
  • Rijk aan vitamine C, een vitamine die uw cavia niet aanmaken kan, maar die essentieel is voor zijn gezondheid
  • Gemakkelijk toe te dienen in de vorm van druppels

 

Bij Brekz kunt u de beste verzorgingsproducten voor uw knaagdier eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u Beaphar Cavi-vit voor knaagdieren nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!


Gebruiksaanwijzing Beaphar Cavi-vit voor knaagdieren

Dagelijks per cavia 9 druppels, gelijk aan 0,37 ml, over het voer doen. Zorg voor voldoende drinkwater naast het voer. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld naar een oorreiniger? Kijk eens bij Beaphar oorreiniger hond, kat en knaagdier. Een overzicht vindt u bij onze verzorgingsproducten knaagdieren.