Vitakraft Golden Corn knaagdiersnack

Golden Corn
€ 3,30
Beschikbaar 31 augustus
€ 3,30

Vitakraft Golden Corn knaagdiersnack is een zongerijpte snack van maiskolven en is geschikt voor knaagdieren en konijnen.

  • Zongerijpte maiskolven
  • Rijk aan vitamines en mineralen
  • Geschikt voor knaagdier en konijn

Vitakraft Golden Corn knaagdiersnack

Vitakraft Golden Corn knaagdiersnack is een zongerijpte snack van maiskolven en is geschikt voor knaagdieren en konijnen. De maiskolven hebben een behoedzaam proces doorgaan van handmatige sortering en droging. Hierdoor zijn alle belangrijke vitamines en mineralen behouden gebleven. De maiskolven zitten dan ook boordevol gezonde voedingsstoffen, zoals vitamine B, B6, zink en magnesium. Een gezond natuurproduct voor uw konijn of knaagdier dus.

  • Zongerijpte maiskolven
  • Rijk aan vitamines en mineralen zoals vitamine B, zink en magnesium
  • Behoedzaam gedroogd en gesorteerd, voor een maximaal behoud van vitamines en mineralen
  • Geschikt voor knaagdieren en konijnen
     

Bij Brekz kunt u de beste konijnensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Vitakraft Golden Corn knaagdiersnack tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Vitakraft Golden Corn knaagdiersnack staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld popcorn voor uw knaagdier of konijn? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Snack Crispy Popcorn. Een overzicht van al ons Versele Laga knaagdiervoer vindt u hier. 


4
4
4
4
4
4.3 / 5 (3)
01-05-2018
4
4
4
4
4
Gemakkelijk als extra voer voor knaagdieren.
07-09-2017
4
4
4
4
4
Onze cavia is er gek op. Mag wel wat goedkoper.
06-05-2017
4
4
4
4
4
Ziet er leuk uit en het konijn geniet er duidelijk van.