Gedroogde Pensstaafjes voor de hond

1 kg
€ 9,95 (€ 9,95/kg)
€ 9,95 (€ 9,95/kg)

Gedroogde Pensstaafjes voor de hond zijn snacks gemaakt van pens en zijn een ware traktatie voor iedere hond.

  • Smakelijke snack
  • Knapperige staafjes van pens
  • Geschikt voor iedere hond

Gedroogde Pensstaafjes voor de hond

Gedroogde Pensstaafjes voor de hond zijn snacks gemaakt van pens en zijn een ware traktatie voor iedere hond. De staafjes zijn gemaakt van niet te versmaden gedroogde pens. Ideaal als beloning voor een goede prestatie of gewoon omdat u gek bent op uw hond. De staafjes komen in een zak van 1 kilo.

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Gedroogde Pensstaafjes voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld bullepeesjes voor uw hond? Kijk dan eens bij Bullepeesjes voor de hond. Een overzicht van al onze kauwproducten vindt u hier.


4
4
4
4
4
4.3 / 5 (3)
08-03-2017
4
4
4
4
4
zoals altijd snel en zeer goed
17-01-2017
4
4
4
4
4
Volgens mijn honden is dit een ware delicatesse.
04-01-2017
4
4
4
4
4
prima produkt, over het algemeen staafjes van redelijke grote en niet teveel kleine stukjes want dat vind ik voor mijn grote hond niet fijn (het is dan hap-slik -weg)