Runderlongen voor de hond

150 gram
€ 3,50
€ 3,50

Runderlongen voor de hond zijn een heerlijke natuurlijke snack en zijn geschikt voor iedere hond. 

  • 100% natuurlijk
  • Vetarm
  • Geschikt voor iedere hond

Runderlongen voor de hond

Runderlongen voor de hond zijn een heerlijke natuurlijke snack en zijn geschikt voor iedere hond. Runderlongen zijn van nature vetarm en zijn voor consumptie gedroogd in de oven. Hierdoor zijn ze knapperig en kunt u ze gemakkelijk in kleinere stukken breken. Dankzij hun aantrekkelijke geur zijn ze tevens ideaal voor tijdens de training. Door het vetarme karakter van de snack, is hij uitermate geschikt voor honden die neigen tot overgewicht. Runderlongen voor de hond zijn vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen, chemische antioxidanten en conserveringsmiddelen. Een smakelijk en gezond natuurproduct voor iedere hond.

  • Knapperige, zeer smakelijke snack
  • 100% natuurlijk product
  • Vrij van toevoegingen
  • Runderlongen zijn vetarm, dus ook geschikt voor honden met een neiging tot overgewicht
  • Geschikt voor iedere hond
     

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Runderlongen voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico.Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld bullepeestpuntjes voor uw hond? Kijk dan eens bij onze Bullepeespuntjes voor de hond. Een overzicht van al onze Kauwproducten vindt u hier.


4
4
4
4
4
4.8 / 5 (5)
20-11-2018
4
4
4
4
4
Ziet er keurig uit, goed verpakt
05-07-2018
4
4
4
4
4
Prima snack voor de hond. Vind het heerlijk! Geen op of aanmerkingen
30-07-2017
4
4
4
4
4
Snel geleverd! Weet nog niet of ze smaken, de hond is helaas net een dag voor levering overleden...
28-04-2017
4
4
4
4
4
ik kreeg eerst een mededeling dat het gevraagde niet onmiddellijk leverbaar was, dit zonder verdere uitleg omtrent mogelijke leveringsdatum. Amper een viertal dagen viertal dagen later werd het gevraagde toch bezorgd. Zoals eerder op de correct o^het beloofde uur.
07-01-2017
4
4
4
4
4
Prima prijs. Goedkoper dan in België Prima Track and tracing, datum en uur van levering kloppen. Goede kwaliteit en variatie van producten