Vanwege drukte bij Brekz en de bezorgdiensten kan de levering van uw pakket wat langer duren.

Lief! Speelballetjes met catnip voor de kat

Product Information
Per stuk OP = OP
€ 5,59
€ 4,47
Beschikbaar 01 januari
€ 5,59
€ 4,47

Lief! speelballetjes met catnip voor de kat zijn zachte pluche speelballetjes met catnip en zijn geschikt voor iedere kat.

  • Zachte pluche speelballetjes
  • Met catnip
  • Geschikt voor iedere kat

Meer informatie

Lief! speelballetjes met catnip voor de kat

Lief! speelballetjes met catnip voor de kat zijn zachte pluche speelballetjes met catnip en zijn geschikt voor iedere kat. Voor katten is niets zo leuk als spelen met balletjes. Deze leuke speelballetjes van zacht pluche bevatten daarbij ook nog eens catnip (kattenkruid) en zijn dus extra aantrekkelijk voor uw kat. De Lief! Speelballetjes staan hierdoor garant voor urenlang speelplezier.

De afmetingen van deze balletjes zijn: circa 5 cm. 
Een verpakking bevat 3 balletjes.

  • Zachte pluche speelballetjes voor de kat
  • Bevatten catnip, voor extra aantrekkingskracht
  • Geschikt voor iedere kat
  • Afmetingen: circa 5 cm

 

Bij Brekz kunt u de beste pluche speeltjes goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de speelballetjes voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een trillend pluche speeltje? Kijk dan eens bij de Trillende Pluche Eend. Een overzicht van al onze Pluche speeltjes vindt u hier. 


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
22-05-2019
4
4
4
4
4
3 verschillende balletjes waar mijn kitten graag mee speelt!