Prestige Premium African Parrot

1 kg
€ 6,95 (€ 6,95/kg)
€ 6,95 (€ 6,95/kg)
2,5 kg
€ 11,95 (€ 4,78/kg)
€ 11,95 (€ 4,78/kg)
3 x 1 kg
€ 19,95 (€ 6,65/kg)
€ 19,95 (€ 6,65/kg)
2 x 2,5 kg
€ 22,95 (€ 4,59/kg)
€ 22,95 (€ 4,59/kg)
15 kg
€ 39,95 (€ 2,66/kg)
€ 39,95 (€ 2,66/kg)

Prestige Premium African Parrot is gezonde voeding voor uw Afrikaanse papegaai, met een heerlijke smaak.

  • Aangepast op natuurlijk dieet
  • Voor een goede gezondheid
  • Compleet en uitgebalanceerd 

Prestige Premium African Parrot

Prestige Premium African Parrot is complete voeding voor de Afrikaanse papegaai. Afrikaanse papegaaien zijn bijvoorbeeld Grijze Roodstaarten, Jardine papegaaien en Bonte Boerkes. De lekkere combinatie van zaden is afgestemd op het natuurlijke dieet van deze vogels. Het voer bevat weinig vetten en veel vitaminen, mineralen en aminozuren die een topconditie behouden en de gezondheid ondersteunen. De voedingsstoffen hebben ook een positief effect op de kweekresultaten. Alle ingrediënten zijn met zorg uitgekozen en in de juiste verhoudingen toegevoegd. De voeding bevat een grote hoeveelheid energie en eiwitten. Eiwitten zijn goed voor de opbouw en het onderhoud van spieren. De toegevoegde oesterschelpen zorgen voor een goed werkende spiermaag en leveren calcium, een erg belangrijke stof voor vogels. Ten slotte heeft het voer een heerlijke smaak, onder andere door de gepofte granen, pompoenpitten, rozebottel, gedroogde pepertjes en cedernoten. Uw papegaai zal er elke dag weer van kunnen genieten!

  • Complete voeding voor alle Afrikaanse papegaaien
  • Aangepast op het natuurlijke dieet
  • Behoudt een goede conditie en ondersteunen de gezondheid
  • Met een grote hoeveelheid energie en eiwitten
  • Voor een goed werkende spiermaag 
  • Gezonde voeding met een heerlijke smaak

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw papegaai goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prestige Premium African Parrot tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Prestige Premium African Parrot staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Prestige Premium African Parrot

Geef in het begin een ruime hoeveelheid voer, bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs het voer elke dag. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw papegaai. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Prestige Premium African Parrot

Getopte haver, tarwe, maïs, boekweit, Maxi-VAM-korrels, Paddyrijst, gestreepte zonnebloempitten, milo, dari, kanariezaad, pompoenpitten, witte millet, cardy, witte zonnebloempitten, gepelde aardnoten, cedernoten, oesterschelpen, gepofte tarwe, gepofte maïs, rozebottel, rode pepers, gerst, Johannesbrood, kanariezaad

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14,0%), ruwe celstof (14,5%), ruw vet (15,5%), ruwe as (5,0%), calcium (0,95%), fosfor (0,38%)
Met vitamine A, B1, B2, B6, B12, C, D3, E, K en PP
Bevat ook natrium, magnesium en kalium

Ander papegaaienvoer?

Bent u op zoek naar voeding voor een ander soort papegaai? Bekijk dan ons Versele Laga Prestige vogelvoer assortiment. Hier verkopen we nog een aantal verschillende soorten voeding voor papegaaien, onder andere de Prestige Premium Australian Parrot.


4
4
4
4
4
4.7 / 5 (3)
16-08-2018
4
4
4
4
4
Uiteindelijk ontvangen er was duidelijk een fout bij DPD. Bij deze bied ik mijn verontschuldiging aan bij Brekz en bedank hun voor de alsnog snelle verzending.
14-06-2017
4
4
4
4
4
Ben heel tevreden van de bestellingen Goeie service en netjes geleverd
13-01-2017
4
4
4
4
4
Een goede mengeling en het wordt goed gegeten.