Prins Spanning & Stress Tabletten voor Hond en Kat

30 tabletten
€ 11,95
€ 11,95

Prins Spanning & Stress Tabletten voor Hond en Kat is een middel dat helpt de stress te verminderen tijdens spannende situaties en is geschikt voor zowel honden als katten. De voordelen van dit product:

  • Helpt stress verminderen
  • Verrijkt met kruidenextracten
  • In handige tabletvorm

Prins Spanning & Stress Tabletten voor Hond en Kat

Prins Spanning & Stress Tabletten voor Hond en Kat is een middel dat helpt de stress te verminderen tijdens spannende situaties en is geschikt voor zowel honden als katten. Het middel komt in de vorm van tabletten en is ontwikkeld op basis van natuurlijke kruiden. De uitgebalanceerde samenstelling, met onder andere siberian ginseng, helpt uw huisdier om spannende situaties te doorstaan. Zo wordt het dierenartsbezoek, de autorit of de jaarwisseling minder spannend. Het middel komt in een handige tabletvorm die kan worden gevoerd als aanvulling op de dagelijkse voeding. Het product is vrij van synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen en bevat alleen hoogwaardige ingrediënten. 

  • Helpt stress verminderen in spannende situaties
  • Verrijkt met een gebalanceerd complex van kruidenextracten
  • Te voeren als aanvulling op de dagelijkse voeding
  • Geschikt voor zowel hond als kat
  • Vrij van synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen

Bij Brekz kunt u de beste rustgevend producten online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prins Spanning & Stress Tabletten voor Hond en Kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Prins Spanning & Stress Tabletten voor Hond en Kat

Kruiden, plantaardige bijproducten, mineralen, suiker, vlees en dierlijke bijproducten.

Analytische bestanddelen
Vocht (5%), ruw eiwit (4%), ruw vet (22%), ruwe as (3%), as-mineralen (14%), vezels (4%). 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een rustgevend middel van Sanal voor uw hond of kat? Kijk dan eens bij ons Sanal Relax voor hond kat en konijn.