Tetra Cichliden (Mini) Granulaat vissenvoer OP is OP

Product Information

Tetra Cichliden Granulaat zijn twee verschillende soorten voeding voor cichliden. Die van 250 ml is voor kleine cichliden (mini granulaat), en die van 500 ml is voor grote cichliden (granulaat). 

  • Volledige voeding
  • Voor meer kleurenpracht
  • Behoud een optimale weerstand

Meer informatie

Tetra Cichliden Mini Granulaat vissenvoer

Tetra Cichliden Mini Granulaat is volledig voer voor cichliden. Het bevat natuurlijke carotenoïden voor meer kleurenpracht en weerstand tegen ziektes. De kleine variant van 250 mililiter is geschikt voor kleine cichliden en de grote variant van 500 ml voor grotere cichliden. De mix bestaat uit twee verschillende korrels, die passen bij de de grootte van uw vis. Op deze manier kan de voeding optimaal worden opgenomen. 

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vis goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Tetra Cichliden Mini Granulaat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Tetra Cichliden Mini Granulaat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Tetra Cichliden Mini Granulaat

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw vis. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Tetra Cichliden Mini Granulaat

Vis en visproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, groente, plantaardige bijproducten, gist, oliën en vetten, week- en schaaldieren, mineralen, algen

Analytische bestanddelen
Ruwe eiwitten (44,0%), ruwe oliën en -vetten (11,0%), ruwe celstof (2,0%), vochtgehalte (8,0%)

Toegevoegde bestanddelen
Vitamine A (29870 IE/kg), vitamine D (1870 IE/kg),  E5 mangaan (67 mg/kg), E6 zink (40 mg/kg), E1 ijzer (26 mg/kg), E3 kobalt (0,5 mg/kg), kleurstoffen

Ander vissenvoer?

Bent u niet op zoek naar voer voor cichliden, maar naar voer voor tropische vissen? Bekijk dan ons Siervissenvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere het Tetra Delica Mix tropische vissenvoer. Dit is een gezonde maaltijd met natuurlijke voedseldieren voor tropische vissen.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
09-12-2018
4
4
4
4
4
Goed product voor een mooie prijs!

Translate to English