Cat It Senses Scratch Pad voor de kat OP is OP

Scratch Pad
€ 18,95
€ 14,95
€ 18,95
€ 14,95

Cat It Senses Scratch Pad voor de kat is een speciaal, extra dik krabobject voor katten van alle leeftijden.

  • Meer krabplezier spaart de meubels
  • Masseert de poten
  • Navulling verkrijgbaar

Cat It Senses Scratch Pad voor de kat

Cat It Senses Scratch Pad voor de kat is een speciaal, extra dik krabobject voor katten van alle leeftijden. De krabmat is rondom voorzien van een acupressuurmat, die de poten door middel van drukpunten masseert. En mocht uw kat de krabmat kapot hebben gekrabt, dan is dit eenvoudig opgelost dankzij de navulverpakking.
Katten krabben graag en dat doen zij niet voor niets. Het is een methode om hun territorium te markeren en om zich van oude nagels te ontdoen. De krabmat is een ideaal middel om het krabben op ongewenste plaatsen, zoals de meubels of de gordijnen, te verminderen. U kunt krabben voor uw kat nog leuker maken, door in de mat catnip of een beloning te verbergen. Heeft uw kat door een krablaag heen gekrabt? Dat is eenvoudig opgelost dankzij de navulverpakking. De krabmat is goed te combineren met andere Cat It spelelementen. 

Bij Brekz kunt u het leukste speelgoed voor uw kat gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Wilt u Cat It Senses Scratch Pad voor de kat nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een speeltje met een balletje? Kijk dan eens bij de Cat It Senses Super Achtbaan voor de kat. Een overzicht van al onze Cat It senses producten op de Merkpagina.