Taste of the Wild hondenvoer

Taste of the Wild hondenvoer is een smakelijke, natuurlijke hondenvoeding, die het oorspronkelijke dieet van uw hond zo dicht mogelijk benadert. Bij Brekz vindt u een voordelig en uitgebreid assortiment.
Lees meer ..
Probeerverpakking
Puppy
Adult
Blikken

Adult

Adult

Taste of the Wild Sierra Mountain hondenvoer
https://www.brekz.be/27381-home_default/taste-of-the-wild-sierra-mountain-hondenvoer.jpg
8.97 2019/01/01
31206
15210
Taste of the Wild Sierra Mountain hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 kg
€ 35,49 (€ 5,92/kg)
Beschikbaar 01 jan
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Taste of the Wild hondenvoer

Taste of the Wild hondenvoer zijn smakelijke, natuurlijke voedingen voor de hond, die het natuurlijk dieet van uw hond zo dicht mogelijk benaderen.
Honden zijn van nature carnivoren en hebben moeite met het verteren van granen. Daarom zijn alle voedingen van Taste of the Wild graanvrij en rijk aan vers vlees of verse vis. En dankzij de toegevoegde probiotica leveren zij een waardevolle bijdrage aan de gezonde spijsvertering. Naast de verse dierlijke bestanddelen bevat het ook groenten, peulvruchten en fruit. De aanwezige antioxidanten zorgen daarbij voor ondersteuning van de natuurlijke weerstand. Een uitgebalanceerde mix van Omega vetzuren helpen intussen de huid en vacht gezond te blijven. Lees snel verder voor een toelichting op ons assortiment.

Assortiment Taste of the Wild hondenvoer

Bent u geinteresseerd in de voedingen van Taste of the Wild maar weet u nog niet welke smaak het beste bij uw hond past? Dan biedt het Taste of the Wild hondenvoer probeerpakket de kant en klare oplossing. Het proefpakket bevat wel vijf verschillende smaken en komt in een handige afsluitbare etui.

Puppy

Pups hebben zo hun eigen voedingsbehoefte, die past bij de snelle groei en ontwikkeling die zij doormaken. Taste of the Wild heeft speciaal hiervoor twee voedingen ontwikkeld.

Adult droogvoer

Volwassen honden ontwikkelen zich niet meer zo snel, maar hebben wel hun eigen behoeften. Bijvoorbeeld omdat u een hond hebt van een klein, of juist van een groot ras. Bij Taste of the Wild kunt u kiezen uit de volgende voedingen.

 • Speciaal voor kleine hondenrassen heeft het merk Taste of the Wild Appalachian Valley Small Breed hond ontwikkeld, met geroosterd wild
 • Een natuurlijk en graanvrij droogvoer met bizons en wildbraad? Dat is Taste of the Wild High Prairie hondenvoer
 • Hebt u een visliefhebber thuis? Kijk eens bij ons Taste of the Wild Pacific Stream hondenvoer
 • Taste of the Wild Wetlands Wild hondenvoer zit boordevol heerlijk gevogelte en is rijk aan antioxidanten
 • Honden met voedselallergie hebben baat bij een voeding met lamsvlees. Kiest u in dat geval voor Taste of the Wild Sierra Mountain hondenvoer
 • Heerlijk wild zwijn, rund en lam voor iedere hond. Dat is Taste of the Wild South West Canyon hondenvoer
 • Recht uit het bos komt het Taste of the Wild Pine Forest hondenvoer, met goed verteerbare eiwitten uit hertenvlees

Bij Brekz kunt u het beste Taste of the Wild hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu een van onze voedingen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Adult blikken

Er is ook een uitgebalanceerd, natuurlijk natvoer van Taste of the Wild. Kiest u uit een van de volgende heerlijke smaken.

 • Visliefhebbers kiezen voor Taste of the Wild Pacific Stream blik 390 gr hond
 • Heerlijk gevogelte in jus voor iedere hond. Dat is Taste of the Wild Wetlands blik 390 gr hond
 • Voor kieskeurige honden en honden met voedselgevoeligheid is de Taste of the Wild Sierra Mountain blik 390 gr hond een uitstekende keuze
 • Taste of the Wild Southwest Canyon blik 390 gr hond is een heerlijke licht verteerbare voeding met wild zwijn.Terug