Beeztees Massageborstel Rubber vierkant

Per stuk
€ 3,49
€ 3,49

De Beeztees Massageborstel Rubber vierkant is een borstel geschikt voor het masseren van de vacht van alle middellang- en langharige hondenrassen.

  • Een genot voor de hond
  • Voor middellang- en langharigen
  • Ook voor inmasseren van shampoo

Beeztees Massageborstel Rubber vierkant

De Beeztees Massageborstel Rubber vierkant is een borstel geschikt voor het masseren van de vacht van alle middellang- en langharige hondenrassen. Met een massage van deze massageborstel doet u uw hond een groot plezier. De enige voorwaarde is dat hij is voorzien van een vacht met middellang- of lang haar. De borstel kan gewoon voor het plezier van uw huisdier worden gebruikt, maar is ook geschikt voor het inmasseren van shampoo in de natte vacht.

  • Voor massages van uw hond, een fijne behandeling voor uw huisdier
  • Geschikt voor masseren van honden met een middellang- en langharige vacht
  • Ook te gebruiken voor het inmasseren van shampoo op de natte vacht

 

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Beeztees Massageborstel Rubber vierkant tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ovalen massageborstel voor de hond? Kijk dan eens bij de Rubberen Massageborstel Ovaal voor de hond. Een overzicht van al onze Vachtverzorging vindt u hier. indt u hier. 


4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
02-05-2018
4
4
4
4
4
Officieel voor de hond, maar het werkt ook meer dan goed voor een kattenvelletje. Aangezien onze katten dit heerlijk vinden, heb ik er nog maar eentje besteld voor de kat van mijn schoonmoeder.
21-06-2017
4
4
4
4
4
Ik doe hier eens per week de vloerbedekking op de trap mee omdat mijn 2 katten er vaak liggen. De borstel veegt de haren en pluizen prima bij elkaar waardoor de trap er weer prima uit ziet. Daarnaast gebruik ik de borstel voor massage van onze Golden retriever, hij geniet hier van en het neemt ook veel haren weg.