Vijvervoer 

Vissenvoer speciaal voor vijvervissen. Wij bieden voer geschikt voor: grote vissen, kleine vissen, alle maten vissen en speciaal vissenvoer voor Koi Karpers. U kunt kiezen uit korrels, sticks en vlokken.
Lees meer ..
Vijver Sticks vissenvoer OP is OP

Vijver Sticks vissenvoer

Vijver Sticks vissenvoer is een compleetvoer voor vijvervissen dat bestaat uit voedzame korrels. Heeft u een mooie visvijver in uw achtertuin? Dan wilt u natuurlijk uw vissen gezond en vitaal houden door ze het beste voer geven. Dit voer heeft niet alleen een uitstekende smaak, het is ook nog eens zeer voedzaam. Hierdoor zullen uw vissen goed eten waardoor ze hun gezond optimaal blijven behouden. Bovendien is dit vissenvoer zeer voordelig geprijsd. Iedere emmer Vijver Sticks vissenvoer heeft een inhoud van 5 liter.

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw vissen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Vijver Sticks vissenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Vijver Sticks vissenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld voer speciaal voor Koi's? Bekijk dan de productpagina van Koi Voer kleine korrel vissenvoer of Koi Voer grote korrel vissenvoer. Een overzicht van al ons vijvervoer vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.be/2367-home_default/vijver-sticks-vissenvoer.jpg
9.56 2019/01/01
3127
1730
Vijver Sticks vissenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
5 liter
€ 11,95
€ 9,56
Vijver Korrels Mix vissenvoer OP is OP

Vijver Korrels Mix vissenvoer

Vijver Korrels Mix vissenvoer is een volledige voeding voor vijvervissen groter dan 3 cm. Met deze mix voert u uw vijvervissen gegarandeerd een volledige maaltijd. Het Vijver Korrels Mix vissenvoer is geschikt voor vissen vanaf een formaat van 3 cm.

Bij Brekz kunt u het beste vijvervoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Vijver Korrels Mix vissenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Vijver Korrels Mix vissenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een koi voer met grote korrel? Kijk dan eens bij ons Koi Voer grote korrel vissenvoer. Een overzicht van al ons Vijvervoer vindt u hier. 

Brekz
https://www.brekz.be/2369-home_default/vijver-korrels-vissenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
De vissen zijn er gek op. Snel en keurig verpakt geleverd, zoals altijd.
3129
1732
Vijver Korrels vissenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
5 liter
€ 13,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Vijvervoer

Speciaal voor de vissen in uw vijver verkopen wij vijvervoer in handige bakken van vijf liter. Het complete voer bestaat uit voedingsmiddelen als granen, vis, soya en rijst en bevat de eiwitten, koolhydraten en vetten die uw vissen nodig hebben. Om de gezondheid van uw vissen te optimaliseren zijn er extra vitaminen aan het voer toegevoegd. Brekz verkoopt voer voor vissen in allerlei soorten en maten. Voor de kleinere vissen zijn er korrels en voor de grotere vissen zijn de sticks het meest geschikt. Daarnaast verkopen wij speciaal voer voor koikarpers.

Assortiment

Vijver Sticks vissenvoer

 • Complete voeding
 • Geschikt voor vijvervissen groter dan 5 cm
 • Beschikbaar is emmers van 5 liter

Sticks kleurmix vissenvoer

 • Gezonde en gevarieerde voeding
 • Geschikt voor vijvervissen groter dan 5 cm
 • Beschikbaar in emmers van 5 liter

Vijverkorrels mix vissenvoer

 • Volledige voeding
 • Geschikt voor vijvervissen vanaf 3 cm
 • Drijven in het water

Koi Voer kleine korrel vissenvoer

 • Beschikbaar in emmers van 3 liter
 • Korrels van 3 mm groot
 • Geschikt voor koikarpers die veel eten

Koi Voer grote korrel vissenvoer

 • Beschikbaar in emmers van 5 liter
 • Korrels van 6 mm groot
 • Geschikt voor koikarpers die veel eten
Terug