Almo Nature Classic Raw Pack Kipfilet & Eendenfilet 55 gram

Almo Nature Classic Raw Pack Kipfilet & Eendenfilet 55 gram Vergroten
  • Verpakking
  • Aantal
  •  
  • Per 24
  • € 19.95
  •  

Almo Nature Classic Raw Pack Kipfilet Eendenfilet is een hoogwaardige aanvullende voeding die gegeven kan worden aan volwassen katten van alle rassen.

  • Een heerlijke, vleesrijke aanvullende voeding
  • Bereid met natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen
  • Puur natuurlijk, dus volledig vrij van chemische toevoegingen

Meer details

Almo Nature Classic Raw Pack Kipfilet & Eendenfilet 

Almo Nature Classic Raw Pack Kipfilet & Eendenfilet  is een heerlijke kattenvoeding die u als aanvulling op het droogvoer van uw kat kunt geven. Deze hoogwaardige vleesmaaltijd is een heerlijke en bewuste keuze voor uw kat die op basis is van natuurlijke ingrediënten van zeer hoge kwaliteit. Het vlees is bijvoorbeeld vrij van hormonen en antibiotica en aan de maaltijd worden geen additieven, chemische conserveringsstoffen of andere toevoegingen toegevoegd. Bij de bereiding wordt het vlees rauw verpakt, waarna het bereid wordt door middel van een sterilisatieproces met hoge temperatuur. Hierdoor blijven de smaak- en voedingsstoffen optimaal behouden. Almo Nature Classic Raw Pack Kipfilet & Eendenfilet is een voedzame en heerlijke aanvullende maaltijd voor uw kat.

Bij Brekz kunt u Almo Nature Classic Raw Pack Kipfilet & Eendenfilet  goedkoop online kopen. Bij ons bestelt u het lekkerste kattenvoer gemakkelijk online, voor de laagste prijzen.

De houdbaarheid van Almo Nature Classic Raw Pack Kipfilet & Eendenfilet  staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 
 

Ingrediënten Almo Nature Classic Raw Pack Kipfilet & Eendenfilet 

Kipfilet (67%), kippenbouillon (24%), eendenfilet (8%), rode cargo rijst (1%)

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 18%, ruwe vezels 0.1%, ruwe olie en ruw vet 0.5%, ruwe as 2.0%, vocht 78%.

Toegevoegde voedingsmiddelen

Bevat volgens de fabrikant geen toegevoegde voedingsmiddelen.
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Classic Raw Pack Kipfilet & Eendenfilet  te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingsadvies Almo Nature Classic Raw Pack Kipfilet & Eendenfilet 
Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bij Brekz vindt u een ruim aanbod aan de lekkerste smaken Almo Nature kattenvoer. Zo kunt u uw kat dus iedere dag opnieuw verwennen met een andere smaak! Zoekt u kattenvoer van een andere fabrikant? Bekijk dan ons totaalaanbod nat kattenvoer of droog kattenvoer!

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!