Over Brekz.be


Deskundig in dierverzorging

Brekz.be is een online dierenwinkel voor al uw diervoeding en dierbenodigdheden.

Al meer dan 60 jaar ervaring

Het bedrijf Brekz werd in 1949 opgericht als een kippen opfokbedrijf. Later volgde verbreding van het assortiment. Vanaf 1987 heeft Brekz zich gespecialiseerd in diervoeding en dierverzorging artikelen. 5 jaar geleden werd besloten het succes uit te breiden door middel van een online dierenwinkel zodat dierenliefhebbers in de hele Benelux kunnen profiteren van de deskundigheid en het aanbod van Brekz.

Brede keuze in zeer uitgebreid assortiment

Brekz.be voorziet in duizenden dierproducten zoals diervoeding, dier accessoires, verzorgingsproducten en diermedicijnen voor alle grote en kleine dieren. Met onze kennis en uitgebreide ervaring hebben wij de beste producten geselecteerd voor uw huisdier. Vrijwel alle artikelen zijn vanuit voorraad leverbaar.

Thuisbezorging door heel de Benelux

Na uw bestelling dragen wij zorg voor snelle levering. In de meeste gevallen verzenden we uw bestelling op werkdagen binnen 24 uur na betaling. Wij bezorgen uw bestelde producten door heel de Benelux. Nadat uw bestelling is verstuurd kunt u uw bestelling volgen via het Track & Trace systeem.

Deskundig advies

Het team van Brekz.be bestaat uit mensen met passie en toewijding voor dieren. Heeft u vragen over de verzorging van uw huisdier dan kunt u gratis bellen of mailen voor advies. Ons deskundig personeel zal u graag te woord staan.

Gemakkelijk en veilig bestellen

Bestellen in de internetwinkel van Brekz.be gaat gemakkelijk, veilig en snel. U kunt bij Brekz.be onder andere betalen met Bancontact/Mister Cash, deze betaalmethode is één van de veiligste online betaalmethodes binnen de Benelux. Brekz.be gaat te allen tijden discreet met uw persoonlijke gegevens om.

Wij wensen u veel winkelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Het team van Brekz.be