VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Verzending & retourneren

 

Verzendkosten

 

Bestelwaarde boven €39 Gratis
Bestelwaarde onder €39 €2,95
Minimum bestelwaarde €15


Alle aanbiedingen van Brekz.be zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Prijzen zijn onder voorbehoud van fouten op de website. Alle prijzen zijn inclusief BTW (omzetbelasting) en exclusief verzendkosten.

 

Levertijden/Verzending

In de meeste gevallen verzenden we uw bestelling op werkdagen binnen 24 uur na betaling, mits het product op voorraad is dit lukt ons helaas niet altijd. De verzending kan enige vertraging oplopen in verband met feestdagen of problemen met de bereikbaarheid. Let op: verzendingen worden alleen op doordeweekse dagen verstuurd en geleverd.

Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 3 tot 6 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Het volgen van uw bestelling (Track & Trace)

Uw bestelling wordt bezorgd door onze vervoerder DPD. U kunt het verzonden pakket volgen via de website van DPD. Via de Track & Trace kunt u zien wat de status van uw pakket is. Via Track & Trace "Predict" kunt u zien hoe laat uw pakket naar verwachting wordt bezorgd binnen een bepaald tijdvenster. Via DPD krijgt u op de dag van verzending en de dag voor de levering in de meeste gevallen ook een e-mail met de Track & Trace gegevens en verwachte levertijd.


Niet thuis?

Bent u niet thuis wanneer uw bestelling geleverd wordt? Dan wordt deze in de meeste gevallen daarna nog éénmaal aangeboden. Daarna wordt uw bestelling naar een DPD depot gebracht en kunt u op afspraak vaak nog een levering inplannen.


Retourneren van gekochte artikelen

Heeft u spijt van uw aankoop? Geen probleem, want bij Brekz.be staan garantie en service hoog op het lijstje! U kunt uw aankoop binnen 14 dagen retourneren aan ons in de onbeschadigde verpakking. U ontvangt dan uw geld terug inclusief de verzendkosten. De kosten van de retourzending zijn vanzelfsprekend voor u zelf. Gebruik het retourformulier in het geval u producten wilt retourneren.


Koopovereenkomst:

Kopen bij Brekz.be doet u veilig via Internetbankieren bij uw bank. Op het moment dat de orderbevestiging per e-mail is verstuurd aan de koper is de koopovereenkomst tussen Brekz.be en de koper tot stand gekomen. Brekz.be behoudt zich het recht voor artikelen die niet binnen 8 dagen na het tot stand komen van de koopovereenkomst zijn betaald, te verkopen aan een andere koper.


Gegevensbeheer


Het voorgaande vormt een verkorte versie van onze Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn. U kunt hier onze algemene voorwaarden en privacy beheer policy vinden.