VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Vacature en Stages

Brekz Group h.o.d.n. Brekz International BV en Brekz.be heeft als detailhandel in diervoeders en dierbenodigdheden in de afgelopen decennia een leidende positie in centraal Nederland opgebouwd. Enkele jaren geleden is met veel succes een internetwinkel gestart.

Ons snelgroeiende bedrijf is altijd op zoek naar goede mensen en nieuw talent die passen in ons enthousiaste team. Lijkt Brekz.be je een leuk bedrijf om te werken, stuur dan een open sollicitatie met motivatie en CV naar onderstaand adres.

Heb jij passie voor internet en wil je stage lopen bij Brekz.be? Bij ons staat de deur altijd open voor talent. Wees er wel snel bij, want het aantal stageplekken is beperkt.

Stuur je gegevens naar: info@brekz.be ten name van dhr. E. Broekhuizen

Brekz International BV
Nijverheidsweg 15
3606 AH Maarssen
www.brekz.be