Hondenkussens

Comfort, wie zoekt er tegenwoordig niet naar? Brekz maakt u en uw huisdier blij met deze zachte hondenkussens met leuke prints. De hondenkussens zijn verkrijgbaar in verschillende designs.
Lees meer..

Kies snel uw categorie

Hondenkussens

Elke hond heeft na een lange actieve dag behoefte aan wat comfort. Daarom is het van groot belang dat u uw hond een goede plek biedt om tot rust te komen. En waar kan dat beter dan op een mooi zacht hondenkussen. Brekz maakt u en uw huisdier blij met deze zachte hondenkussens met leuke prints. De hondenkussens zijn verkrijgbaar in verschillende designs en daarnaast bieden ze het nodige comfort. Op deze manier zal uw hond met veel plezier zijn plek op het kussen weten te vinden. Door de verschillende formaten, textuur en designs vindt u bij ons altijd een kussen dat past bij u en uw hond. Zo maakt u niet alleen uw hond maar ook uzelf blij met een mooi nieuw kussen. Bij Brekz kunt u Hondenkussens gemakkelijk en goedkoop online kopen.
 

Assortiment Hondenkussens

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende hondenkussens die wij onderscheiden:

  • Doggybag: Doggybag biedt hondenkussens met verschillende prints. Zo zijn de kussens verkrijgbaar in het bruin, beige/wit, coriander, zwart en nog veel meer andere kleuren. Daarnaast worden de kussens aangeboden in vijf verschillende formaten. Dankzij de handige navulverpakking kunt u een leeg geraakt kussen gemakkelijk weer opvullen. Zo heeft u een hele lange tijd plezier van één kussen.

  • Nano: Nano maakt zowel gewone ligkussens als ligkussens die gemaakt zijn voor in de bench van uw hond. Bij zowel de benchkussens als de ligkussen heeft u keuze uit verschillende formaten en kleuren. Daarnaast is er nog een ligbed in het assortiment dat eigenlijk een soort tussenweg biedt tussen een bench en een kussen. Op deze manier kunt u uw hond altijd verblijden met op maat gemaakt comfort.

  • Scruffs: Scruffs biedt uw hond een comfortabel orthopedisch hondenkussen die extra steun geeft aan de gewrichten, rug en het lichaam van uw hond. Dit kussen is speciaal gemaakt om klachten in de gewrichten van uw hond te voorkomen. U heeft bij Brekz keuze uit twee verschillende soorten kussens van Scruffs.

  • Vetbedden: Vetbedden zijn een soort dikke kleden voor uw hond. De zachte stof maken de vetbedden een heerlijke warme plek om op te liggen. Het kleed is makkelijk wasbaar en droogt ook snel weer op. Het kleed is verkrijgbaar in vier formaten en in allerlei verschillende kleuren.

  • Overige: Naast onze kussens en vetbedden hebben we een uiteenlopend assortiment aan hondenmanden, loungekussens en andere producten. Zo vindt u hier een Dirty Dog Doormat droogmat voor honden, een Quick Cooler Coolingsmat Bruin voor de hond en kussen met een speciaal design.
     

Ander comfort?

Bent u in plaats van hondenkussens op zoek naar ander comfort voor uw hond? Neem dan eens een kijkje bij onze Hondenjasjes.

Zoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!