Krokante Brok Hondenvoer

Krokante Brok Hondenvoer Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 10 kg
 • € 14.95 (€ 1.50/kg)
 •  
 • 2 x 10 kg
 • € 26.95 (€ 1.35/kg) Meest verkocht
 •  

Huismerk Krokante Brok hondenvoer is een volledige voeding voor volwassen honden van alle rassen. 

 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Volledige maaltijd
 • Draagt bij aan een goede gezondheid

Meer details

Huismerk Krokante Brok hondenvoer

Huismerk Krokante Brok hondenvoer is een geëxpandeerde voeding voor volwassen honden alle rassen. Het smakelijke voer bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die volwassen honden nodig hebben. Hierdoor blijft uw hond in de juiste conditie. 

Eiwitten dragen bij aan het onderhoud en de opbouw van spieren. Vetten en koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie. Hierdoor is uw hond fit genoeg om een lange boswandeling te maken of heerlijk buiten te spelen. Vitaminen, zoals vitamine A, D3 en E, en mineralen dragen bij aan een goede gezondheid en een sterke weerstand. Calcium draagt bij aan een sterk gebit en sterkt botten. Huismerk Krokante Brok hondenvoer biedt uw hond ondersteuning tijdens een gezond en vitaal leven. 

Zoekt u een volledige hondenvoeding met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Koop dan nu Huismerk Krokante Brok hondenvoer goedkoop online bij Brekz. Uw hond zal zeker van deze gezonde maaltijd kunnen genieten!

De houdbaarheid van Huismerk Krokante Brok hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingstabel Huismerk Krokante Brok hondenvoer

Gewicht (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
5 130
10 190
20 320
30 420
40 460

 

Ingrediënten Huismerk Krokante Brok hondenvoer

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, gist,  mineralen.  

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (25,0%), Ruw vet (9,0%), Ruwe celstof (3,5%), Ruwe as (7,5%), Calcium (1,7%), Fosfor (1,2%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:
E672 Vitamine A (14 000 IE/kg), E671 Vitamine D3 (1 400 IE/kg), Vitamine E (α-tocoferyl acetaat) (60 IE/kg), E1 IJzer (ijzersulfaat) (50 mg/kg), E2 Jodium (calciumjodaat) (1,5 mg/kg), E3 Kobalt (kobaltcarbonaat) (0,5 mg/kg), E4 Koper (koper(II)sulfaat) (5,0 mg/kg), E5 Mangaan (mangaan(II)oxide) (35 mg/kg), E6 Zink (zinkoxide) (65 mg/kg), Conserveermiddelen en in de EG toegelaten antioxidanten.
 

Ander hondenvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Huismerk Krokante Brok hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Huismerk hondenvoer. We beschikken over een ruim aanbod aan voeding, zoals Huismerk Lam en Rijst hondenvoer voor honden met voedselovergevoeligheid. Oke Senior Hondenbrok is een voeding voor oudere honden. Er zit vast een geschikte voeding voor uw hond tussen!

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!