Smølke Adult Maxi Hondenvoer

 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 15 kg
 • € 35.95 (€ 2.40/kg)
  € 34.95 (€ 2.33/kg)
 •  
 • 2 x 15 kg
 • € 62.95 (€ 2.10/kg)
  € 60.95 (€ 2.03/kg)
 •  
 • 4 x 15 kg
 • € 121.95 (€ 2.03/kg)
  € 117.95 (€ 1.97/kg) Meest verkocht
 •  

Smølke Adult Maxi Hondenvoer is een speciaal afgestemde voeding voor volwassen honden van grote rassen in de leeftijd van 14 maanden tot 6 jaar.

 • Optimaliseert spijsvertering
 • Laat huid en vacht stralen
 • Vermindert gewrichtsproblemen

Meer details

Smølke Adult Maxi Hondenvoer

Smølke Adult Maxi Hondenvoer is een speciaal ontwikkelde voeding voor honden van 12-14 maanden tot 6 jaar met een volwassen gewicht van meer dan 30 kilogram. Grote honden zijn uitgegroeid vanaf de leeftijd van 12-14 maanden, dus dan kunt u de overstap naar passende voeding voor volwassen honden maken. Grote honden hebben behoefte aan aangepaste voeding. Omdat ze een verhoogd risico hebben op gewrichtsproblemen bevat de voeding glucosamine en chondroïtine. Deze stoffen houden de gewrichten van uw hond soepel. Ook hebben honden van een groot ras vergeleken met kleinere honden een relatief kort spijsverteringskanaal. Daarom ondersteunt de voeding een optimale spijsvertering bij uw hond.

Smølke Adult Maxi Hondenvoer bevat lijnzaadolie, een stof die rijk is aan Omega 3-vetzuren. Het ondersteunt onder andere een gezonde huid en glanzende vacht. De voeding bevat ook speciale mineralen die ervoor zorgen dat tandplak minder kans heeft om zich aan de tanden te hechten. Dit bevordert een gezond gebit. De voeding zorgt er bovendien voor dat uw hond minder ontlasting produceert doordat de voeding goed verteerbaar is. Dierlijke eiwitten zijn bijvoorbeeld makkelijker te verteren dan plantaardige eiwitten, en zorgen zo voor minder ontlasting. Dus zoekt u voor uw hond de beste voeding? Koop Smølke Adult Maxi Hondenvoer in een verpakking van 15 kg. Het wordt zelfs thuisbezorgd! Uw hond zal dan snel van zijn heerlijke maaltijd kunnen genieten.

De houdbaarheid van Smølke Adult Maxi Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Smølke Adult Maxi Hondenvoer

Granen (14% rijst in het lam & rijst brokje), vlees en dierlijke bijproducten (18% kip, 14% lam in het lam & rijst brokje), oliën en vetten (1% lijnzaadolie), plantaardige bijproducten (0,4% inuline), vis en -bijproducten (2% vis met MSC keurmerk), gist (1,3%), mineralen, schaal- en weekdieren (0,13%, natuurlijke bron van chondroïtine), glucosamine (0,01%).

Analytische bestanddelen:

Eiwit (22%), Vet (10%), Ruwe celstof (2,5%), Ruwe as (6,3%), Calcium (1,0%), Fosfor (0,8%), Omega 3-vetzuren (5 g/kg), Omega 6-vetzuren (15 g/kg), overige koolhydraten (50%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (15500 IE/kg), Vitamine D3 (Cholecalciferol) (1550 IE/kg), Vitamine E (DL-α-tocopheryl acetaat) (260 mg/kg), Choline (1800 mg/kg), IJzer (94 mg/kg), Iodine (1,6 mg/kg), Koper (12 mg/kg), Mangaan (11 mg/kg), Zink (90 mg/kg), Selenium (0,35 mg/kg), DL-Methionine (3500 mg/kg), Natriumpolyfosfaat (0,1%).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Voedingsadvies Smølke Adult Maxi Hondenvoer
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid voeding
Gram
35 340
40 375
45 405
50 435
55 465
60 495
65 525
70 545
75 565
85 585


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Smølke Adult Maxi Hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Smølke hondenvoer op onze website. We beschikken onder andere over vers gestoomde voeding en voeding die geschikt is voor wanneer uw grote hond wat ouder is. 

Karine P

Zal deze brok nu eindelijk de goede brok zijn voor mijn landseer van 2 jaar ?? Al vele malen overgestapt en telkens was er sprake van een tijdje goed en dan met lange tanden of dan viel de ontlasting weer tegen,of dan was de brok te klein naar mijn zin want grote rassen vragen nu eenmaal om grote brokken,ik wil het allerbeste voor mijn lieverd daarom ik ben blijven zoeken naar de perfecte voeding,nu al een paar dagen deze aan het geven en tot hier toe..keep fingers crossed...is het perfect!! Hij lust ze heel graag en de ontlasting is ook vast,zeer belangrijk trouwens..zeker tijdens de wandeling als er moet gerapen worden hahaha Dus voor mij zit deze brok goed!! Ook belangrijk zijn de ingedïenten,soms duurt het een poos eer je merkt waar je hond wel of niet goed op kan,de brokken met kalkoen deden het dus voor hem niet goed,veel te dunne ontlasting,lam in deze brok is een aanrader en zeker voor de prijs,dus bij opgroeiende honden zeker de moed niet opgeven en blijven zoeken is de boodschap !! Deze max van mij zal pas volgroeid zijn tussen de 3 en 4 jaar daarom ik zoveel aandacht besteed voor zeker te zijn dat hij niks tekort komt qua vitaminen,mineralen en andere voedingsstoffen.

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!