Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer

Product Information
20 kg
€ 21,95 (€ 1,10/kg)
€ 21,95 (€ 1,10/kg)
Op 05 Dec weer verkrijgbaar

Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer is volledig voer voor cavia's hamsters en konijnen. Dit betekent dat ze geen aanvullend voer nodig hebben. 

  • Granen, zaden, pitten, noten
  • Gezond en verteerbaar
  • Lekkere smaak 

Meer informatie

Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer

Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer is volledig voer voor cavia's en hamsters. Het is ook geschikt voor konijnen. Volledig voer betekent dat uw huisdier geen aanvullende voeding nodig heeft. Het bestaat uit een mix van diverse granen, zaden, pitten en noten. Dit zijn slechts gezonde producten. Daarom zal uw knaagdier gezond en vitaal door het leven kunnen gaan. Daarnaast zijn deze producten goed te verteren en hebben ze een lekkere smaak. Het voordeel van dit voer is dat het erg goedkoop is. Geschikt voor volwassen hamsters, cavia's en konijnen van alle soorten.

  • Volledig voer, aanvulling is niet nodig
  • Bestaat uit granen, pitten en noten
  • Gezond en goed verteerbaar
  • Voor een vitaal en gelukkig leven
  • Geschikt voor volwassen hamsters, cavia's en konijnen van alle soorten
  • Erg voordelig

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw knaagdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 
De houdbaarheid van Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoerstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer

Aangeraden wordt om een portie van 35 tot 50 gram te geven. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw knaagdier. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Versele-Laga Gemengd Hamster/Caviavoer

Onder andere granen, zaden, pitten, noten

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14%), ruw vet (6,5%), ruwe vezel (12%), ruwe as (6%), vitamine A (6500 IE/kg), vitamine D3 (1250 IE/kg), vitamine E (15 mg/kg), vitamine C (150 mg/kg), koper(II)sulfaat (6 mg/kg)


Ander knaagdierenvoer?

Bent u op zoek naar een aanvullend product? Bijvoorbeeld hooi voor uw cavia of ander knaagdier? Bekijk dan ons Caviavoer assortiment. Hier verkopen we onder andere het Klein Pakje Hooi voor knaagdieren. Hooi is onmisbaar in het dieet van knaagdieren. Verkrijgbaar in verpakkingen van 1 en 2 kilo. 


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
23-06-2018
1
2
3
4
5
Het Cavia voer van Teurlings is beter, althans de Cavia's lusten het liever, dan Versele-Laga Caviavoer. Volgende keer ga ik terug voor Teurlings.

Translate to English