terug
Vachtverzorging hond

Vachtverzorging hond

Vachtverzorging is één van de belangrijkste dagelijkse verzorgingselementen van de hond. Hieronder vindt u ons assortiment met Vachtverzorgingsproducten.
Lees meer ..
Vachtverzorging hond

Vachtverzorging assortiment

De categorie Vachtverzorging omvat alle producten voor de verzorging van de vacht van uw hond. In onze webshop vindt u een breed aanbod aan verzorgingsproducten, van shampoo en conditioner tot een hondenborstel en de Furminator. Maar ook een vlooienkam of scheerapparaat behoren tot de mogelijkheden. Om uw keuze te vergemakkelijken volgt hier een korte toelichting van het assortiment.

Shampoo

Wanneer uw viervoeter een vieze vacht heeft, kan het raadzaam zijn om hem te wassen met een geschikte shampoo. Zo is er bijvoorbeeld shampoo tegen klitten, een variant voor puppy's of speciale shampoo ter ondersteuning van het herstellen van een doffe vacht. Ook een anti vlo shampoo ontbreekt niet.

Voor viervoeters die niet graag in bad gaan is er een droogshampoo. Heeft uw hond last van een gevoelige huid? DermAllay Sensitive Shampoo is een milde shampoo voor honden en katten met een gevoelige huid. Naast diverse soorten shampoos hebben wij ook conditioners, crèmespoelingen en sprays in ons assortiment. 

Borstels

Goed borstelen is erg belangrijk voor de gezondheid van de huid en vacht van uw hond. Het assortiment bestaat onder andere uit de luxe Furminator. Deze handige borstel is verkrijgbaar voor kortharige- en langharige honden. De Furminator helpt met het verwijderen van vuil en losse haren zonder de vacht te beschadigen. 

Naast de welbekende Furminator kunt u ook nog kiezen uit diverse andere borstels, waaronder massageborstel en een rubberen verzorgingshandschoen

Scharen

U kunt diverse soorten scharen bestellen. Naast een standaard schaar om de vacht mee bij te knippen, hoort een nageltang ook bij de verzorging van uw viervoeter.

Overige producten

Producten die niet mogen ontbreken bij de vachtverzorgingsproducten zijn onze scheerapparaten, reinigingsdoekjes en speciale, ondersteunende oliën voor huid en vacht. 

Ander product?

Heeft uw hond veel last van huid- en vachtproblemen? Kijk dan snel op de pagina van onze hondenapotheek voor supplementen en speciale voedingen om zo het herstel te bevorderen.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.