terug
Vachtverzorging hond

Vachtverzorging hond

Vachtverzorging is één van de belangrijkste dagelijkse verzorgingselementen van de hond. Hieronder vindt u ons assortiment met vachtverzorgingsproducten.
Lees meer ..
Vachtverzorging hond

Vachtverzorging hond

Met de juiste vachtverzorgingsproducten kunt u klitten, vuil en losse haren bij uw hond eenvoudig verwijderen. Zo komt uw hond er prachtig uit te zien, heeft u minder last van haren in huis én bevordert u zijn welzijn. Een goede vachtverzorging vermindert namelijk de kans op huid- en vachtproblemen, zoals een pijnlijke vervilting van de vacht of eczeem. Ook kunt u uw hond ondersteunen bij al bestaande vachtproblemen. Zo zijn er verschillende producten die uw hond verlichting kunnen bieden bij bijvoorbeeld een allergie.

In ons assortiment vachtverzorging hond vindt u een uitgebreid aanbod aan vachtverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Van borstels en shampoos tot aan scharen en speciale sprays. Alles om een gezonde, stralende en zijdezachte vacht te bevorderen. Uw hond zat nog nooit zo lekker in zijn vel!

Bij Brekz kunt u vachtverzorgingsproducten voor de hond goedkoop bestellen. Bekijk ons uitgebreide assortiment vachtverzorging hond en koop nu de beste hondenborstels, shampoo's en trimscharen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Assortiment vachtverzorging hond

In onze webshop vindt u een breed aanbod aan verzorgingsproducten, van shampoo en conditioner tot een hondenborstel. Om uw keuze te vergemakkelijken volgt hier een korte toelichting van het assortiment.

Shampoo

Wanneer uw viervoeter een vieze vacht heeft, kan het raadzaam zijn om hem te wassen met een geschikte shampoo. U kunt bij ons vele soorten shampoos bestellen voor verschillende vachttypen en doeleinden. Zo is er shampoo tegen klitten, anti-vlo shampoo of speciale shampoo ter ondersteuning van het herstellen van een doffe vacht of huidproblemen. Heeft u een pup in huis of een hond met een gevoelige huid? Dan is een milde shampoo als DermAllay Sensitive Shampoo erg geschikt.

Wanneer u de vacht van uw hond extra verzorging wil bieden tijdens het wassen, kunt u een conditioner gebruiken. Voor viervoeters die niet graag in bad gaan is er droogshampoo verkrijgbaar, zoals Beaphar Bio Droogshampoo. Zo krijgt u uw hond toch lekker fris en schoon, zonder dat u hem nat hoeft te maken.

Borstels

Goed borstelen is erg belangrijk voor de gezondheid van de huid en vacht van uw hond. Het assortiment bestaat onder andere uit de welbekende Furminator, een vlooienkam en een speciale klittenkamHeeft uw hond snel last van klitten? Dan kan de Trixie Anti-Klit spray een ware uitkomst zijn.

Bij het uitkiezen van een geschikte hondenborstel is het belangrijk dat u rekening houdt met het type vacht van uw hond. Zo is de Slickerborstel perfect te gebruiken voor het verwijderen van vuil, losse haren en kleine klitten in een middellange tot langharige vacht.

Scharen

U kunt bij ons diverse soorten scharen bestellen. Naast een standaard schaar om de vacht mee bij te knippen, is er ook een effileerschaar waarmee u de vacht van uw hond uitdunnen. Perfect voor huisdieren met een dikke vacht! Voor het bijknippen van de nagels van uw hond zijn er speciale nagelscharen verkrijgbaar.

Vachtverzorging hond met huidproblemen

Heeft uw hond een geïrriteerde, jeukende of allergiegevoelige huid? Ook dan kunt u in ons assortiment verschillende vachtverzorgingsproducten vinden. Zo zijn er verschillende shampoos verkrijgbaar die bijdragen aan het herstellen van de huid, de huid kalmeren en jeuk helpen verminderen. Ook met verzachtende crèmes en sprays, zoals Dermoscent Atop 7 Spray, kunt u huidproblemen bij uw hond kalmeren. Ideaal wanneer uw hond niet van water houdt en het wassen een strijd kan zijn.

Houdt uw hond helemaal niet van al die producten op zijn lichaam? Kijkt u dan eens naar Hokamix Skin & Shine voor de hond, een natuurlijke notenolie tegen huidproblemen die u eenvoudig door het voer doet.

Overige producten

Het aanbod aan vachtverzorgingsproducten bestaat onder andere nog uit Beaphar Sensitive doekjesBeaphar Universal Hygiene en Douxo S3 Pyo Pads, die ideaal zijn voor het schoonmaken van kleine en moeilijk bereikbare delen (huidplooien, voetjes, oorschelp, etc). Ook een natuurlijke balsem voor de voetzolen en neus, speciale reinigingsdoekjes en spot-on pipetten met ondersteunende oliën behoren tot ons uitgebreide assortiment.

Ander product?

Heeft uw hond veel last van huid- en vachtproblemen? Kijk dan snel op de pagina van onze hondenapotheek voor supplementen en speciale voedingen om zo het herstel te bevorderen.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.