Antivlo en teken hond

Benodigdheden om vlooien en teken op uw hond en in uw huis te bestrijden en te voorkomen. Bekijk ons assortiment.
Lees meer ..
Beaphar
Easypill
Shampoo
Spray

Beaphar

Spray

Tekenverwijderaar

Advantage

Tekenverwijderaar

Advantage

Tekenverwijderaar

TickLess

Beaphar

Beaphar Dimethicare Spray voor hond en kat

Beaphar Dimethicare Spray voor hond en kat

Beaphar Dimethicare Spray voor hond en kat immobiliseert vlooien, teken en andere parasieten door het duo-complex van verzorgende Aloë Vera en dimenthicon. De spray bevat geen chemische insecticiden, maar siliconen (dimethicon) die zorgen voor een plakkend laagje om de parasieten waardoor deze gemakkelijk uit de vacht vallen, of eenvoudig uitgeborsteld kunnen worden. De spray voorkomt dat de vacht na gebruik plakkerig is en is gedurende 8 tot 10 dagen werkzaam op de vacht. Beaphar Dimethicare Spray voor hond en kat is geschikt voor honden en katten vanaf 12 weken oud. Dit Beaphar product is verkrijgbaar in een flacon van 250 of 500 ml.

 • Geschikt voor honden en katten vanaf 12 weken.
 • Bevat geen chemische insecticide
 • Verzorging van de vacht voor dimenthicon (siliconen) en Aloë Vera
 • Zorgt voor plakkend laagje om parasieten
 • Geen plakkende vacht
 • Na sprayen parasieten gemakkelijk uit te borstelen
 • Verkrijgbaar in flacon van 250 ml of 500 ml.


Bij Brekz kunt u anti-vlooienmiddelen voor uw kat goedkoop bestellen. Bekijk gerust ons assortimente en bestel nu Beaphar Dimethicare Spray voor hond en kat tegen een bijzonder scherpe prijs. Eenvoudig en snel besteld tot aan uw voordeur!

 

Gebruiksaanwijzing Beaphar Dimenthicare Spray voor hond en kat

Schud de flacon voor gebruik. Spuit tegen de haarrichting in, vanaf 10cm afstand tot de vacht licht vochtig is. Spray niet in de ogen, oren, neus of bek van uw huisdier. Verdeel de vloeistof met een kam over de vacht en laat deze drogen. Grondig spoelen met water bij een besmetting met parasieten. Behandel uw huisdier nogmaals zonder te spoelen, wanneer de vacht de eerste keer droog is. U kunt ook in de plaats hiervan uw huisdier behandelen met Beaphar Dimenthicare Line-on. Vergeet de omgeving niet te behandelen met Beaphar Dimethicare Omgevingsspray om een nieuwe besmetting te voorkomen.Herhaal iedere 8 tot 10 dagen de behandeling wanneer u preventief te werk gaat. 

Let op! Lees voor gebruik altijd de bijsluiter van dit verzorgingsproduct.


Ingrediënten Beaphar Dimenthicare Spray voor hond en kat

Dimethicon 38 g/l, Aloë Vera 5 g/l, Parfum 10 g/l.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een aanvullend product voor uw hond of kat, bijvoorbeeld Beaphar Dimenthicare Line-on kat of Beaphar Dimenthicare Omgevingsspray? Bekijk gerust ons aanbod anti-vlooienmiddelen voor katten en middelen tegen vlooien en teken bij honden op onze site.

https://www.brekz.be/25845-home_default/beaphar-dimethicare-spray-voor-hond-en-kat.jpg
6.39 2019/01/01
Ruikt lekker en helpt ook tegen vliegen
Goede service
Prima product en snel volgens afspraak geleverd!
Toch effe wennen dit product, zonder afspoelen lijkt het een plakkerig boeltje maar als het doet wat het moet doen,...
29028
14723
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
500 ml
€ 11,25
2 x 500 ml
€ 20,95

Spray

Beaphar Dimethicare Omgevingsspray

Beaphar Dimethicare Omgevingsspray

Beaphar Dimethicare Omgevingsspray is een middel waarmee u parasieten zoals vlooien, luizen en teken kunt verwijderen uit de leefomgeving van uw kat. Spuit het op uw tapijten, meubels of plafonds. De werkende stof dimethicon zorgt ervoor dat er een plakkend laagje rondom de parasieten ontstaat waardoor deze zich niet meer kunnen bewegen. Zo kunt u ze eenvoudig verwijderen.

 • Verwijdert vlooien, luizen en teken
 • Omhult parasieten met plaklaag
 • Bedoeld voor de leefomgeving van uw kat

Bij Brekz kunt u diverse bestrijdingsmiddelen tegen parasieten gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Beaphar Dimethicare Omgevingsspray met zeer snelle levering!

Gebruiksaanwijzing Beaphar Dimethicare Omgevingsspray

Voor gebruik van Beaphar Dimethicare Omgevingsspray stofzuigt u eerst de omgeving. Houdt vervolgens de spray op 30 cm afstand van de plekken waar u gaat spuiten. Spuit ongeveer 7 tot 14 seconden per vierkante meter. Schud de bus tussendoor. De plekken kunnen tijdelijk donker verkleuren, vochtig zijn of glad zijn. Dit is normaal en duurt ongeveer 30 minuten. De spray werkt ongeveer 2 weken. Hierna kunt u indien nodig de behandeling herhalen.

Ander bestrijdingsmiddel tegen parasieten?

Bekijk ook ons gehele aanbod en ontdek welke andere merken u kunt kiezen voor de bestrijding van parasieten.

https://www.brekz.be/25844-home_default/beaphar-dimethicare-omgevingsspray.jpg
10.5 2019/01/01
29027
14722
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
400 ml
€ 10,50
2 x 400 ml
€ 19,95
Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray

Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray

Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray is een spray die op een veilige manier werkzaam is tegen vlooien en mijten. De werkzame stof dimeticone zorgt ervoor dat er een siliconenlaag over de vlooien, larven, eieren en poppen komt. Resistentie tegen de mechanische werking van de spray is hierdoor onmogelijk. De spray stopt per direct het springen van volwassen vlooien en is vervolgens tot negen weken werkzaam tegen alle stadia van de levenscyclus van vlooien. De vlo en mijt spray kan in de gehele huiselijke omgeving gebruikt worden, maar het is niet noodzakelijk om het hele huis te behandelen. U hoeft enkel de plaatsen te behandelen die in contact komen met uw huisdier. Gladde vloeren hoeven niet behandeld te worden. Uw huis zal nog langer vlooivrij blijven als u ook uw huisdier met een vlooienmiddel behandelt. De spray is geurloos en pesticide- en allergeenvrij. Ook is het een veilig product voor u, uw huisdieren en het milieu. Een bus is voldoende voor ongeveer vijftig vierkante meter.

 • Stopt direct springende vlooien door een siliconenlaag aan te brengen
 • Tot negen weken werkzaam
 • Geur-, pesticide- en allergeenvrij
 • Geschikt voor het hele huis
 • Veilig voor u, uw huisdier en het milieu

Bij Brekz kunt u de beste antivlo en -tekenproducten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Gebruiksaanwijzing 

Voor gebruik goed schudden. Houd de spray op ca. 40 cm afstand van de te behandelen oppervlakte en uw lichaam. De te behandelen oppervlakte ca. 7 - 14 seconden per m2 gelijkmatig besproeien. Bij grote te behandelen oppervlakten tussentijds Vlo & Mijt nog een keer schudden. Behandel de vloerbedekking, meubelen en plaatsen waar uw huisdier ligt. Na gebruik handen wassen. De behandelde objecten kunnen tijdelijk donker verkleuren, vochtig en hierdoor glad zijn. Dit is normaal en verdwijnt na enige tijd (ca. 30 min.). Zie Voorzorgsmaatregelen.

Niet op uw huisdier toepassen. Niet in contact brengen met levensmiddelen. Contact met de ogen vermijden. Bij eventueel contact ogen uitspoelen met veel en schoon water. Bij irritatie raadpleeg een arts. Door de vette aard van de ingrediënten kunnen de behandelde oppvervlakten enige tijd vochtig en daardoor glad zijn. Tref in dit geval voorzorgsmaatregelen. Vlo & Mijt kan op de meeste materialen gebruikt worden. Echter, bij delicate, fijne materialen (zoals leer) en bij gebruik op grote oppervlakten Vlo & Mijt altijd eerst testen op een klein oppervlak dan wel op een niet zichtbare plaats om de geschiktheid van deze materialen te testen.

Waarschuwing: Houder staat onder druk. Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aan temperaturen boven de 50ºC. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet sprayen in/bij open vuur, op/bij elektrische apparatuur of gloeiend materiaal.
Verwijderd houden van ontstekingsbronnen - Niet roken. Zeer licht ontvlambaar. Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Gebruik uitsluitend zoals aangegeven.
Bewaren in goed gesloten verpakking. Lege verpakking graag recyclen.


Ander antivloproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray? Bekijk dan eens ons totaalaanbod antivlo-en-teken voor de hond

https://www.brekz.be/5191-home_default/sectolin-vlo-en-mijt-omgevingsspray.jpg
15.95 2019/01/01
milieuvriendelijk product, goede prijs en snelle levering.
prima product goed te gebruiken en milieu vriendelijk
Superproduct veilig v kinderen goede prujs snelle levering
7126
3567
Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
400 ml
€ 15,95
2 x 400 ml
€ 30,95

Tekenverwijderaar

O'Tom tekenverwijderaar hond en kat

O'Tom tekenverwijderaar hond en kat

De O'Tom tekenverwijderaar hond en kat is een tekenhaak waarmee u gemakkelijk, veilig en pijnloos teken kunt verwijderen bij uw hond en kat. Een belangrijk voordeel van deze tekenhaak is dat de kans op schadelijke effecten bij het verwijderen van de teken wordt geminimaliseerd. Wanneer u een teek eruit trekt zullen de haakjes waarmee hij zich vasthoudt in de huid neigen af te breken. Het afbreken van deze haakjes en de zogenoemde kop van de teek kan een ontsteking of een infectie tot gevolg hebben. Door de teek bij het verwijderen te draaien komen de haakjes en de kop mee en laten los zonder veel trekkracht te gebruiken. U verwijdert de teek in zijn geheel en uw hond is van zijn parasiet verlost. Een ander essentieel deel van het verwijderen van teken is dat zij niet geplet moeten worden. Wanneer dit gebeurt kan speeksel van de teek in de huid van uw hond achterblijven. De stoffen in het speeksel veroorzaken irritatie en kunnen soms zelfs tot infecties of allergieën leiden. Dankzij het ontwerp van deze tekenhaak voorkomt u dit pletten.
Een verpakking bevat 2 tekentangen; 1 x voor grote teken, 1 x voor kleine teken.

 • Voor het snel en effectief verwijderen van teken, naar vernieuwd ontwerp
 • Voorkomt afbreken van de haakjes en kop van de teek bij het verwijderen
 • Verwijdert teken zonder deze te pletten waardoor geen speeksel van teken kan achterblijven in de huid van uw hond
 • Twee tekentangen in de verpakking; 1 voor grote teken, 1 voor kleine teken

Brekz kunt u de beste Antivlo en teken producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu de O'Tom tekenverwijderaar hond en kat tegen de scherpste prijzen te kopen. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Voor een overzicht van al onze Antivlo en teken producten kijkt u hier.

O'Tom
https://www.brekz.be/1376-home_default/o-tom-tekenverwijderaar.jpg
5.25 2019/01/01
Heb het nog niet nodig gehad maar ziet er mij een handig ding uit.
Werkt goed en gemakkelijk.
Ik heb het product gelukkig nog niet hoeven gebruiken maar gezien de filmpjes op Youtube denk ik dat het wel handig is.
Het is een simpel tangetje dat precies doet waar het voor is aangeschaft..., teken verwijderen.
Levering is goed verlopen. Een vergeten korting werd me later terug betaald. Het product werkt goed.
Dit is een heel gemakkelijk ding beter dan al die andere tekenverwijderaars
1787
1026
O'Tom tekenverwijderaar > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 5,25

Advantage

Advantage Nr. 40 vlooienmiddel (tot 4kg) hond

Advantage Nr. 40 vlooienmiddel (tot 4kg) hond

Advantage Nr. 40. vlooienmiddel is een probaat middel tegen vlooien en luizen en is geschikt voor lichte honden tot 4 kg. Het product is gebaseerd op de stof Imidacloprid en werkt bij gebruik zowel genezend als preventief. Bijtende vlooien worden na gebruik binnen 3 tot 5 minuten onschadelijk gemaakt. Hun dood volgt binnen het uur, zodat zij geen kans krijgen eitjes te leggen. Alle vlooien die op uw hond aanwezig zijn worden binnen 24 tot 48 uur gedood. En omdat het middel ook een preventieve werking heeft, is uw hond in de vier weken na behandeling tegen nieuwe besmetting beschermd. Het middel is ook geschikt bij honden met een vlooienallergie/dermatitis. Advantage Nr. 40. vlooienmiddel (tot 4kg) hond bestaat uit een vloeistof in een pipetje, die u eenvoudig op de huid van uw hond kunt aanbrengen.

 • Doodt vlooien binnen 24 uur, beschermd uw hond 4 weken tegen vlooien
 • Doodt vlooienlarven die leven in de omgeving van de behandelde hond
 • Geschikt voor honden met een vlooienallergie
 • Doodt ook luizen

Bij Brekz kunt u gemakkelijk online de beste middelen tegen ongedierte bestellen. Hebt u goede ervaringen met Advantage Nr. 40. vlooienmiddel (tot 4kg) hond? U koopt het middel extra goedkoop in de voordeelverpakking!

Ingrediënten Advantage Nr. 40 vlooienmiddel

Actieve stoffen: imidacloprid (10%, 100mg/ml)
Hulpstoffen:  butylhydroxytolueen [E321] (0,1%), benzylalcohol

Gebruiksaanwijzing Advantage Nr. 40 vlooienmiddel

Advantage vlooienmiddel komt in een pipetje met de vloeistof. U dient het toe door de pipet tussen de haren op intacte huid tussen de schouderbladen van uw hond leeg te druppelen. Bij honden zwaarder dan 25 kg wordt aangeraden om de inhoud van de pipet gelijkmatig te verdelen tussen de schouderbladen en de staartbasis van uw hond.

Dosering Advantage Nr. 40 vlooienmiddel

Volw. Gewicht van de hond (kg) Product Aantal pipetten
<4 Advantage 40 voor honden 1 x 0,4 ml
4 - 10 Advantage 100 voor honden 1 x 1,0 ml
10 - 25 Advantage 250 voor honden  1 x 2,5 ml
25 tot 40 Advantage 400 voor honden 1 x 4,0 ml
>40 Advantage 400 voor honden 2 x 4,0 ml

Let op: Niet te gebruiken bij honden die overgevoelig zijn voor het werkzame bestanddeel Imidacloprid en bij gespeende pups jonger dan acht weken.

Ander middel tegen vlooien?

Bent u op zoek naar een ander middel tegen vlooien? Kijk dan eens bij de anti vlooienmiddelen van Advantix.

Advantage
https://www.brekz.be/29073-home_default/advantage-nr-40-vlooienmiddel-tot-4kg-hond.jpg
35.49 2019/01/01
Ik bestel vaker advantage, ontworming en advantix voor mijn twee honden bij brekz.nl omdat zij altijd alles op voorraad hebben en een zeer snelle levering. Binnen twee dagen heb je de artikelen in huis! Ook bestel ik grote zakken voer en andere dingen voor onze honden! Super blij met brekz.nl
Verkeerde product bezorgd, gebeld. Kreeg meteen het goede thuisgestuurd en een retourenvelop.
ik heb het gekocht omdat het een hele goeie is voor mijn hond .en het is nog goedkoop ook
prima spul pressies wat we er van verwachten
Goed artikel snelle levering. Bedankt
Het middel beschermt goed tegen vlooien. Het is betaalbaar en een snelle levering.
22600
259
Advantage Nr. 40, vlooienmiddel voor honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 18,49
2 stuks
€ 35,49
3 stuks
€ 50,95
5 stuks
€ 81,49

Tekenverwijderaar

Tekentang voor hond en kat

Tekentang voor hond en kat

De Tekentang voor hond en kat is een handige tang waarmee u teken kunt verwijderen bij uw hond of kat. Met deze handige tekentang kunt u teken in een handomdraai verwijderen uit de huid van uw hond of kat. De truc bij teken verwijderen is dat een draaiende beweging moet worden gemaakt zodat de teek in zijn geheel wordt verwijderd. Dankzij het slimme ontwerp van deze tang kunt u iedere teek gemakkelijk verwijderen. Hij is bruikbaar voor zowel honden als katten.

Heeft uw hond of kat een teek/teken? Aangeraden wordt om deze zo snel mogelijk te verwijderen, om te voorkomen dat hij ziektes overbrengt. 
 

Gebruiksaanwijzing Tekentang voor hond en kat

De bovenkant van de tang naar beneden duwen. De grijper over de teek heen zetten en vervolgens rustig draaien. Probeer de teek zo dicht mogelijk op de huid beet te pakken, om te voorkomen dat de kop afbreekt. Controleer voor u de teek weggooit of u de kop ook verwijderd hebt. Is deze blijven zitten? Dan is het afwachten tot hij uitzweert.

Let op! Raadpleeg bij ziekteverschijnselen na het hebben van teken altijd een dierenarts.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een andere tekentang? Kijk dan eens bij de O'Tom tekenverwijderaar hond en kat. Een overzicht van al onze antivlo en teken producten vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.be/1377-home_default/tekentang-.jpg
1.99 2019/01/01
Altijd tevreden van de leveringen die altijd correct zijn. Alsook het te volgen traject wanneer de levering zal aankomen. Enkel positieve commentaren.
zeer gemakkelijk te gebruiken.
Niets te melden. Zit nog in de verpakking
1788
1027
Tekentang > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 1,99

Advantage

Advantage Nr. 100, vlooienmiddel (4 tot 10kg) hond

Advantage Nr. 100 vlooienmiddel (4 tot 10kg) hond

Als uw hond last heeft van vlooien kan dat erge jeuk veroorzaken. Bovendien kunnen vlooienbijten erg pijnlijk zijn. Advantage Nr. 100 vlooienmiddel (4 tot 10kg) hond is een snelwerkend middel dat vlooien, luizenlarven en luizen doodt en voorkomt dat ze zich in de vacht van uw hond zullen nestelen. Het middel is geschikt voor honden vanaf acht weken oud. Door het gebruik van dit antivlooienmiddel zal uw hond snel van zijn vlooien, larven en luizen af zijn.  

Het gebruik van Advantage Nr. 100 vlooienmiddel voor honden M zorgt ervoor dat uw hond op een snelle en stressloze manier behandeld kan worden tegen de parasieten. Binnen 24 uur worden alle vlooien en luizen die zich op de huid bevinden gedood, en ook vlooienlarven die in de buurt van een behandelde hond komen zullen gedood worden. Door deze werkzaamheid is het product erg geschikt voor honden die last hebben van een vlooienallergie.

Dus zoekt u een middel dat vlooien, larven en luizen op de huid van uw hond doodt? Bestel dan nu Advantage Nr. 100 vlooienmiddel voor honden goedkoop online bij Brekz!

De houdbaarheid van Advantage Nr. 100 vlooienmiddel (4 tot 10kg) hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Advantage Nr. 100 vlooienmiddel (4 tot 10kg) hond

Actieve stoffen: imidacloprid (10%, 100mg/ml)
Hulpstoffen:  butylhydroxytolueen [E321] (0,1%), benzylalcohol

Gebruiksadvies Advantage Nr. 100 vlooienmiddel (4 tot 10kg) hond

Druppel de inhoud van de pipet tussen de haren op de intacte huid (spot-on) tussen de schouderbladen.

Bij honden > 25 kg, kan de inhoud van de pipet het beste gelijkmatig verdeeld worden over drie tot vier verschillende plaatsen op de rug vanaf de schouderbladen tot de staartbasis.

Regen- of zwemwater hebben geen effect op de werkzaamheid van het product, tenzij uw hond veelvuldig zwemt of gewassen wordt. In dat geval kan een extra behandeling nodig zijn, met name wanneer er veel vlooien in de omgeving zijn. Advantage® mag niet vaker dan 1x per week worden toegediend.

Toedieningstabel Advantage Nr. 100 vlooienmiddel (4 tot 10kg) hond

Gewicht (kg) Hoeveelheid vlooienmiddel
Aantal pipetten
<4 1 Advantage 40
4-10 1 Advantage 100
10-25 1 Advantage 250
25-40 1 Advantage 400
>40 Gebruik een geschikte combinatie van pipetten.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Advantage Nr. 100 vlooienmiddel (4 tot 10kg) hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Advantage producten op onze website. We beschikken over vlooien- en tekendodende middelen voor honden van kleine tot extra grote rassen.

Advantage
https://www.brekz.be/22321-home_default/advantage-nr-100-vlooienmiddel-4-tot-10kg-hond.jpg
42.75 2019/01/01
Product doet wat het moet doen. Levering duurde bijna een week. Dat is te lang.
Ben heel blij mee en betaalbaar dank jullie wel groetjes anja
goed product, wij gebruiken al jaren,
Fijn artikel en werkt goed!!
Tot nog toe geen vlooien dus zal wel werken
Al 5 jaar mijn favoriete middel tegen vlooien bij mijn teckel, goede prijs en kwaliteit.
Helaas de verkeerde besteld. Had die ook voor teken nodig, maar Advantage is een goed merk. Werkt ook goed bij mijn kat.
Snelle levering.goede prijs.zeer goede druppels werkt snel.
Ik ben zeer tevreden over het product.en hoe snel dat het geleverd is.
Snel de juiste producten in huis!
snelle levering, product doet zijn werk
Goed werkzaam zonder vervelende bijwerkingen. Fijne vlotte verzending. 100% tevreden!
Prima product voor een schappelijke prijs.
Wij hadden dit vlooienmiddel per ongeluk besteld maar het moest een middel tegen teken zijn. Teruggestuurd en de andere besteld. We hebben het geld per omgaande terug gekregen.
ik heb eerst advantage besteld voor mijn hond boven de 25 kg. toen deze zeer snel geleverd was heb ik deze advantage ook besteld voor de honden van mijn ouders. Alles zeer snel geleverd (3 dagen). Heel makkelijk te gebruiken, vlekt niet en mijn hond heeft nergens last van gehad. oftewel top service en kwaliteit
Snelle levering, goed product.
Gebruik het al jaren bevalt erg goed.
Snel gekrijgen eerlijk prijs
Goed product.!,,!!!,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Advantage werkt inderdaad zo snel als het belooft. Mijn katten en kittens hielden na een paar uur al op met het heftige krabben en na twee dagen waren ze weer rustig. Ik weet dat ik niet heel lang moet wachten om ze weer te druppelen, anders begint het weer van voor af aan. Goed produkt.
Ik had hiervoor ook al dit merk vlooien pipets. Maar was over gegaan op iets anders maar werkte niet goed dus toch maar weer goeie pipets besteld en ben tevreden de hond ook daarvoor begon het krabbelen in Julie wat erg nu verholpen met pipets van een goed merk
Erg tevreden over dit product en de levering van Brekz. netjes,goed en snel verzonden.
kocht dit middel altijd bij de dierenarts maar deze heeft sinds kort een ander middel en deze vind ik niet goed werken. Advantage werkt altijd harstikke goed al naar het eerste pippetje. prima middel.
22601
260
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 22,25
2 stuks
€ 42,75
3 stuks
€ 60,95
5 stuks
€ 97,95
Advantage Nr. 250 vlooienmiddel (10 tot 25kg) hond

Advantage Nr. 250 vlooienmiddel (10 tot 25kg) hond

Advantage Nr. 250 vlooienmiddel (10 tot 25kg) hond is bedoelt voor het bestrijden van vlooien bij honden met een gewicht tussen de 10 en de 25kg. Het geeft uw hond langdurige bescherming tegen de kleine beestjes op zijn vacht. Vlooien kunnen een behoorlijke plaaggeest zijn voor uw hond. Daarnaast verspreiden ze zich gemakkelijk waardoor ze al snel niet alleen maar op de huid van uw hond te vinden zijn. Met Advantage Nr. 250 vlooienmiddel voor honden L haalt u een uitstekend middel in huis om de vlooien mee te bestrijden. Na het aanbrengen van een pipet werkt de vloeistof al na 5 minuten. De vlooien zullen direct stoppen met bijten wat de jeuk van uw hond zal doen afnemen. Na één tot 2 dagen zijn de vlooien overleden. Tegelijkertijd zullen nieuwe vlooien die in deze tijd op uw hond terecht komen ook direct overlijden. Hierdoor worden de vlooien op uw hond effectief bestreden. Omdat vlooien ook in de mand of uw bank gaan zitten is het wel van belang dat u deze goed schoonmaakt wanneer uw hond het vlooienmiddel toegediend krijgt. U kunt goed stofzuigen of gebruik maken van de omgevingsspray. Behalve vlooien kan Advantage ook gebruikt worden tegen luizen bij uw hond.

Advantage Nr. 250 vlooienmiddel (10 tot 25kg) hond biedt uw hond 4 weken bescherming. Het middel werkt het best als u uw hond niet vast vlak voor, of vlak na het toedienen van het vlooienmiddel. Ook is het van belang dat uw hond niet zwemt in de dagen nadat u het middel heeft aangebracht om te voorkomen dat het er direct weer afgespoeld wordt. Na een aantal dagen heeft het middel zich verspreid over de huid van uw hond en wordt het er niet meer zomaar afgespoeld. De druppels in het pipetje dient u in een keer leeg te drukken. U verspreid de druppels over de rug van uw hond. Wanneer uw hond allergisch is voor vlooien kunt u ook uitstekend Advantage Nr. 250 vlooienmiddel (10 - 25kg) hond gebruiken. Naast het verwijderen van de huidige vlooien helpt het namelijk ook om nieuwe vlooien bij uw hond te voorkomen. Na het toedienen werkt het middel ook preventief voor nieuwe aanvallen vanuit het vlooienkamp. U kunt Advantage Nr. 250 vlooienmiddel goedkoop online bij ons kopen.

Ingrediënten Advantage Nr. 250 vlooienmiddel

10% (100 mg/ml) imidacloprid Excipiëntia 0,1% (1 mg/ml) butylhydroxytolueen (E321) Benzylalcohol.
 

Dosering Advantage Nr. 250 vlooienmiddel

U kunt de pipet gemakkelijk tussen de schouderbladen van uw hond direct op de huid leegdrukken.

Gewicht van de hond in KG Type Advantix
<4 Advantix 40/200
4 – 10 Advantix 100/500
10 - 25 Advantix250/1250
25 – 40 Advantix 400/2000
40> Een combinatie van Advantix-pipetjes

Bewaar de blister in het kartonnen doosje

Andere bescherming?

Voor een volledig overzicht van onze vlooienmiddelen kunt u kijken op onze antivlo en teken pagina.

Advantage
https://www.brekz.be/22320-home_default/advantage-nr-250-vlooienmiddel-10-tot-25kg-hond.jpg
47.49 2019/01/01
Werkt prima!! Zeer tevreden
Snelle levering, goed product
Goede prijs snelle bezorging
De bezorging was vlot en correct en het middel werkt ook nog eens prima.
Betrouwbaar anti vlooien middel
vlooien weg binnen 2 dagen
Goed product gebruik het al jaren
Mijn vrouw vindt dit het meest effectieve antivlooienmiddel voor de honden . Ze krabben minder maar nog steeds . Ze hebben wel heel dikke vachtjes en stribbelen opgewekt tegen bij het druppelen dus misschien komt niet alles op de huid . Ben nu van plan om het toedieningsinterval wat kleiner te maken .
Had dit product nog nooit gekocht, kocht altijd frontline. Geen reactie van mijn hond behalve dat hij een beetje diarree had de volgende dag!
Onze beagle had bijt en jeuk klachten, maar na gebruik van Advantage Nr. 250 zijn de klachten heel snel verdwenen en is alles weer als normaal. Wij zijn tevreden klanten!
Besteld en 2 dagen later in huis
Prima product maar de toevoeging 'L' wekt de indruk dat het voor grote honden is maar in feite zijn het druppels voor middelgrote honden. Ik had voor mijn golden retriever 'xl' moeten hebben.
22602
261
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 24,49
2 stuks
€ 47,49
3 stuks
€ 67,95
5 stuks
€ 108,95
Advantage Nr. 400 vlooienmiddel (vanaf 25kg) hond

Advantage Nr. 400 vlooienmiddel (vanaf 25kg) hond

Heeft uw hond last van luizen of vlooien? Dan heeft hij waarschijnlijk vervelende jeuk en daardoor veel stress. Vlooienbeten zijn bovendien erg pijnlijk voor uw hond. Advantage Nr. 400 vlooienmiddel (vanaf 25kg) hond is een snel werkend middel dat vlooien, luizenlarven en luizen doodt. Bovendien voorkomen de actieve stoffen dat deze vervelende parasieten zich opnieuw in de vacht van uw hond zullen nestelen. Advantage Nr. 400 vlooienmiddel is geschikt voor honden van grote rassen vanaf een leeftijd van acht weken. Gebruik dit product bij honden die zwaarder zijn dan 25 kilo. Dankzij dit antivlooienmiddel zal uw hond snel van vlooien, luizenlarven en luizen verlost zijn.

Onze klanten hebben goede ervaringen met Advantage Nr. 400 vlooienmiddel voor honden XL. Bij Brekz kunt u Advantage Nr. 400 vlooienmiddel voor honden XL goedkoop online bestellen!

Advantage Nr. 400 vlooienmiddel (vanaf 25kg) hond

Advantage Nr. 400 vlooienmiddel (vanaf 25kg) hond zorgt ervoor dat uw hond op een snelle en stressloze manier behandeld wordt tegen parasieten. De actieve stof zorgt ervoor dat alle vlooien, luizenlarven en luizen die zich op de huid bevinden binnen 24 uur worden gedood. Het product is bij uitstek geschikt voor honden die last hebben van een vlooienallergie.

Gebruiksaanwijzing Advantage Nr. 400 vlooienmiddel (vanaf 25kg) hond

Druppel de inhoud van de pipet tussen de haren op de huid, tussen de schouderbladen. Bij grote honden (> 25 kg) kan de inhoud van de pipet het beste gelijkmatig verdeeld worden over drie tot vier verschillende plaatsen. U begint dan bijvoorbeeld op de rug vanaf de schouderbladen en druppelt door tot de basis van de staart.

Advantage Nr. 400 vlooienmiddel (vanaf 25kg) hond is bestendig tegen regen- of zwemwater. Als uw hond veelvuldig zwemt of gewassen wordt kan de werkzaamheid echter wel afnemen. In dat geval is een extra behandeling raadzaam, met name wanneer er veel vlooien in de omgeving zijn. U mag Advantage Nr. 400 vlooienmiddel (vanaf 25kg) hond slechts 1 keer per week toedienen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Advantage Nr. 400 vlooienmiddel (vanaf 25kg) hond? Bij Brekz verkopen we diverse middelen tegen vlooien, luizen en teken. Kijk daarnaast ook eens in onze hondenapotheek!

Advantage
https://www.brekz.be/26972-home_default/advantage-nr-400-vlooienmiddel-vanaf-25kg-hond.jpg
52.95 2019/01/01
Onze hond kan alleen dit merk verdragen, het werkt goed.
Ik gebruik dit product al jaren. Brekz levert snel tegen een aantrekkelijke prijs.
Goedkoper dan bij de dieren arts Het scheelt veel geld
Snelle levering , goede prijs !!
Volgens ons bied het afdoende bescherming tegen teken.
Wij hebben een antie vlooienmiddel aangeschaft bij uw firma Bedankt voor de vlotte levering
Andere middelen gebruikt deze is voor mijn hond de beste.
22603
262
Advantage Nr. 400, vlooienmiddel voor honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 27,49
2 stuks
€ 52,95
3 stuks
€ 75,95
5 stuks
€ 120,95

Tekenverwijderaar

Tekentang met LED lampje

Trixie Tekentang met LED lampje

De Trixie Tekentang met LED lampje is een tekentang voor honden en katten waarmee u teken uit de vacht van uw dier kunt verwijderen. Maak het gebied rondom de teek vrij van haren, klik op de pen om het lampje aan te doen en verlicht daarmee het gebied rondom de teek. Schuif de pen tussen de huid van uw dier en de teek. Verwijder dan de teek door de tang opwaarts rond te draaien. Ontsmet de huid nadat u de teek verwijderd heeft. De Trixie Tekentang met LED lampje is 15 x 1,8 cm groot en gemaakt van plastic. Hij is verkrijgbaar in de kleuren groen met wit en rood met wit. 

 • Geschikt voor dieren
 • Met LED lampje
 • Verwijdert teek eenvoudig
 • 15 x 1,8 cm groot
 • Gemaakt van plastic
 • Verkrijgbaar in groen en rood

Bij Brekz kunt u de Trixie Tekentang met LED lampje gemakkelijk en goedkoop online bestellen met zeer snelle levering!

Ander product dan Trixie Tekentang met LED lampje?

Bij Brekz hebben wij ook Frontline Handpompspray vlooien & teken bij Hond en Kat voor het doden van vlooien en teken. Ook verkopen wij de TickLess vlooien- en tekenverjager voor honden en katten die met ultrasone signalen ongewenste gasten weghoudt bij uw dier. Voor ons gehele aanbod aan bescherming tegen vlooien en teken kijkt u hier.

https://www.brekz.be/25356-home_default/tekentang-met-led-lampje.jpg
6.49 2019/01/01
28361
14564
> Meer informatie
Tekentang met LED lampje 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,49

TickLess

TickLess vlooien- en teken preventie voor honden en katten

De TickLess Pet maakt geen gebruik van chemische stoffen of geurtjes en is daarom erg duurzaam. De Tickless Pet is niet schadelijk voor kinderen en ook geschikt voor puppies en kittens, drachtige en zogende dieren. Effectieve werking binnen een straal van 1,5 m.

Brekz beveelt aan om regelmatig te controleren of uw huisdier niet is gebeten door een vlo of teek, geen enkel product werkt namelijk 100%. 

TickLess
https://www.brekz.be/3427-home_default/tickless-vlooien-en-tekenverjager-voor-honden-en-katten.jpg
21.99 2019/01/01
Inmiddels vastgenaaid Aa de halsband anders rammelde het bij elke stap. Nog geen vlo of teek ontdekt, sinds 2 weken
Heel tevreden mee
sinds 2 weken in gebruik en 1 maal een teek gevonden vroeger bijna dagelijks wegens aanwezigheid van veel bomen en struiken in de tuin.
heel goed product, mijn kat zijn huid en haar glanst . geen gedoe met pipetjes en creme's die stinken , Antonella
Werkt goed. Tot dusverre. Weet nu nog niet of het blijvend en voor een lange periode is. We zijn pas 2 weken onderweg. Op dit moment tevreden
Is gemakkelijk in gebruik, aan brengen en 1 jaar vrij van teken.
Bestellen en het pakje komt op tijd bij de klant.
Het product is gemakkelijk in gebruik en niet giftig
Werkt super echt een aanrader
Onze hond heeft heen vlooien en teken, maar ik weet niet of dat komt door deze tickless verjager, Zij heeft nl. ook een seresto band aan.
Handige oplossing tegen vlooien en teken voor de hond. Dankjewel
Heel goed product, mijn kat draagt geen bandje maar deze hanger verdraagt hij goed. Geen teek of vlooi te zien in zijn vacht
makkelijk aan de riem vast te maken. Snel geleverd.
4886
2535
TickLess vlooien- en tekenverjager voor honden en katten > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Bruin
€ 21,99
Oranje
€ 21,99
Zwart
€ 21,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Antivlo en teken voor honden

Elke hond krijgt er op een bepaald moment wel eens last van: teken en vlooien! Brekz bezit antivlo en teken producten om deze onaangename bezoekers van uw hond te kunnen bestrijden. Behalve de bijtende beestjes zelf zitten er ook regelmatig eitjes en larven op de huid van uw hond. Om te voorkomen dat uw hond met jeuk rond blijft lopen kunt u de beestjes gemakkelijk bestrijden. U kunt op onze website gemakkelijk en voordelig alles online bestellen.

Andere klacht?

Bent u in plaats van antivlo en teken voor honden op zoek naar een ander middel voor uw hond, neem dan een kijkje in onze online hondenapotheek!

Terug