Latex Bal Diergezichtje voor de hond

Latexbal Diergezichtje
Latexbal Diergezichtje
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Latex Bal Diergezichtje voor de hond

Productinformatie
4
4
4
4
4
(9)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Latex Bal Diergezichtje voor de hond is een leuk speeltje voor uw hond met een schattig uiterlijk, verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

  • Stevig latex 
  • Met piepgeluid
  • Voor urenlang plezier 

Meer informatie

Latex Bal Diergezichtje voor de hond

Latex Bal Diergezichtje voor de hond is een speeltje met een schattig uiterlijk. De balletjes hebben namelijk verschillende kleuren en verschillende gezichten. Elke variant heeft een unieke uitstraling. U kunt echter niet kiezen welke kleur u krijgt. Dit is een verrassing! Ze zijn gemaakt van stevig latex en zijn dus geschikt om op te kauwen. De Latex Bal Diergezichtje voor de hond maakt een piepgeluid wanneer er in gebeten of geknepen wordt. Erg voordelig en geschikt voor uren speelplezier. 

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u het beste hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Latex Bal Diergezichtje voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Latex

Latex is een natuurrubber, met een vaste, maar flexibele substantie. Dit is afkomstig uit het sap van de rubberboom. Vandaar dat vroeger ook alle rubberproducten op basis van latex waren gemaakt. Het wordt al eeuwenlang gebruikt, in het begin vooral om er rubberen ballen van te maken. Pas toen het chemisch bewerkbaar werd, werd het echt veel gebruikt. Ze konden nu het rubber ook harder maken. Hierdoor kan het fungeren als een stevige, maar alsnog flexibele stof. Dit is waarom het ook vaak gebruik wordt voor hondenspeeltjes. Er kan in gebeten worden, zonder dat het snel kapot zal gaan.
 

Ander speeltje? 

Bent u niet op zoek naar een speeltje voor uw hond, dat een piepend geluid maakt? Bekijk dan onze Speelgoed pagina voor honden. Hier vindt u verschillende soorten vermaakaccessoires voor honden. Een voorbeeld hiervan is het Pluche speelgoed. Op deze pagina verkopen we onder andere het Pluche Konijn voor de hond. Deze heeft ook een erg leuk uiterlijk.


Reviews
4
4
4
4
4
3.9 / 5 (9)
30-10-2023
1
2
3
4
5
Damo is tevreden met zijn nieuwe speeltjes.

Translate to English

28-07-2023
1
2
3
4
5
De honden die hier komen zijn er allemaal gek op, pieper houdt het niet echt lang vol, maar de grotere honden kauwen er graag op, ondanks een scheurtje blijft het wel speelbaar, uiteindelijk dus best goed, en ze blijven er gek op, er komen hier regelmatig 4-6 honden allerlei maten en soorten, dus het speelgoed wordt wel flink gebruikt en veel duels uitgevochten (speels)

Translate to English

23-05-2019
1
2
3
4
5
het balletje is stevig. makkelijk beet te houden voor onze teckel

Translate to English

11-04-2018
1
2
3
4
5
Prima site, goede service. Aan te bevelen!!!

Translate to English

04-02-2018
1
2
3
4
5
Product bevatte al scheurtjes bij ontvangst.

Translate to English

31-08-2017
1
2
3
4
5
Goede service en top producten.

Translate to English

20-06-2023
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Top balletjes

Translate to English

22-07-2019
1
2
3
4
5
Weicher Ball für kleine Hunde

Translate to English

06-04-2017
1
2
3
4
5
Mein Jacky hat ihn geliebt, ging aber am 2ten Tag leider schon kaputt :((

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.