Biofood hondenvoer

Biofood is gezonde voeding voor honden van alle rassen en groottes. Het draagt bij aan de gezondheid van uw hond. Hieronder vindt u ons assortiment.
Lees meer ..
Brokken
Natvoer
Organic
Worsten
Snacks
Zalmolie
Huid en vacht

Brokken

Natvoer

Organic

Snacks

Zalmolie

Huid en vacht

Brokken

Biofood Giant hondenvoer

Productinformatie Biofood Giant hondenvoer

Biofood Giant Hondenvoer is een volledige voeding op natuurlijke basis die speciaal ontwikkeld is voor honden van een groot ras of honden die schrokken. De voeding bevat een optimaal calciumgehalte en glucosamine en chondroïtine. De gewrichten en botten worden namelijk extra belast bij grotere honden. Grote rassen hebben een relatief kleine darmcapaciteit en kunnen last hebben van een gevoelige spijsvertering. De voeding is hierop afgestemd en zorgt er tegelijkertijd voor dat uw hond toch de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Ten slotte heeft de voeding een hoog energiegehalte.

Daarnaast is de brok groter dan de reguliere brok van Biofood, zodat deze beter is afgestemd op grote of schrokkende honden. Het voer bevordert het kauwen en draagt zo tevens bij aan de verzorging van het gebit. Daarnaast bevat de voeding alle voedingsstoffen die bijdragen aan een goede gezondheid van uw hond. Zo bevat het de dagelijkse hoeveelheid eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen en mineralen.

De houdbaarheid van Biofood Giant Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Biofood Giant hondenvoer

Granen (tarwe, maïs, gerst, rijst), vlees (rund, kip, varken) en dierlijke bijproducten* , plantaardige bijproducten (tarwegries, gedroogde bietenpulp, inuline), oliën en vetten (gevogeltevet, zalmolie), mineralen. (*souplesse mix: glucosamine en chondroïtine)

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (23%), ruw vet (10%), ruw as (8%), ruwe celstof (3,5%), calcium (1,4%), fosfor (1,4%).

Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (14.000 IE), Vitamine D₃ (1400 IE), Vitamine E (100 IE), Vitamine C (20 mg), ijzer (50 mg), jodium (1,5 mg), koper (5 mg), mangaan (35 mg), zink (65 mg), selenium (0,2 mg). Bevat natuurlijke antioxidanten en conserveermiddelen.

Voedingsadvies Biofood Giant hondenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die u uw hond per dag mag geven op basis van zijn lichaamsgewicht. De hoeveelheden zijn een richtlijn. Kijkt u goed naar wat uw hond nodig heeft en houdt u daarbij rekening met leeftijd, beweging en conditie van uw hond. Het is aan te bevelen de hoeveelheid voeding over minstens twee maaltijden te verdelen. Dragende en zogende honden geeft u twee keer de hoeveelheid voor volwassen honden. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij de maaltijd. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsrichtlijnen Biofood Giant hondenvoer

Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid voeding (g)
15-20 250-315
20-30 315-425
30-40 425-525
40-50 525-620
50-60 620-715
60-70 715-800
70-80 800-885
> 80 10,5 g/kg lichaamsgewicht

                

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Biofood Giant hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenvoer van Biofood.https://www.brekz.be/23058-home_default/biofood-giant-hondenvoer.jpg
38.75 2019/01/01
24607
13824
> Meer informatie
Biofood Giant hondenvoer 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
12.5 kg
€ 38,75 (€ 3,10/kg)
2 x 12,5 kg
€ 74,49 (€ 2,98/kg)
Biofood Adult geperst hondenvoer

Productinformatie Biofood Adult Geperst hondenvoer

Biofood Adult Geperst hondenvoer is een complete, natuurlijke en zeer lekkere geperste hondenvoeding die geschikt is voor volwassen honden van alle rassen. Het voer bevat onder andere rundvlees, kip, vis, en zalmolie. De speciale, koud geperste brokken bevatten uitsluitend hoogwaardige grondstoffen, die dankzij de productiemethode optimaal behouden blijven. Biofood Adult Geperst hondenvoer bevat een nauwkeurig samengestelde hoeveelheid aan eiwitten, vetten, koolhydraten, mineralen en vitaminen, zodat de gezondheid van uw hond perfect wordt ondersteund. Het voer is zeer goed verteerbaar, waardoor de maag van uw hond weinig wordt belast. Een goede verteerbaarheid stimuleert tevens een gezonde ontlasting.

Onze klanten hebben goede ervaringen met Biofood hondenvoer. Bij Brekz kunt u Biofood Adult Geperst hondenvoer goedkoop online kopen!

De houdbaarheid van Biofood Adult Geperst hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Belangrijkste eigenschappen Biofood Adult Geperst hondenvoer

 • Een zeer smaakvolle, natuurlijke voeding voor volwassen honden van alle rassen;
 • Dankzij de productiemethode waarbij het voer geperst wordt, blijven de grondstoffen en de werking ervan optimaal behouden;
 • Goed verteerbaar, waardoor een gezonde spijsvertering wordt bevorderd;
 • Bevat vitaminen en mineralen die de gezondheid van uw hond ondersteunen.

Ingrediënten Biofood Adult Geperst hondenvoer

Rund, kip en vis* (30%), tarwe, tarwegries, maïs, bietenpulp, biergist, mineralen, echinacea.  *(incl. zalmolie en gevogelte vet).

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 25%, ruw vet 8%, ruw as 7%, ruwe celstof 2,5%, calcium 1,7%, fosfor 1,1%.

Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A 15.000 IE, vitamine D3 1500 IE, vitamine E 60 IE, vitamine C 20 mg, ijzer 50 mg, jodium 1,5 mg, koper 5 mg, mangaan 35 mg, zink 65 mg. Bevat natuurlijke antioxidanten en conserveermiddelen.

Voedingsadvies Biofood Adult Geperst hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsdavies Biofood Adult Geperst hondenvoer
Volwassen gewicht van de hond (kilogram) Hoeveelheid geperst voer (in gram) per dag
1-5 60-130
5-10 130-190
10-25 190-330
25-35 330-480
35-45 480-600
45-60 600-750

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander voer?

Zoekt u Biofood hondenvoer voor uw puppy of senior hond? Bekijk dan ons totaalaanbod Biofood hondenvoer. Wij verkopen ook Biofood natvoer!

https://www.brekz.be/23091-home_default/biofood-adult-geperst-hondenvoer-.jpg
37.75 2019/01/01
Levering veel te lang geduurd! gr.Patrick
Prima voer voor een mooie prijs
zeer goed makkelijk te doseren alles zit er in van voedingsstoffen.
Na vele soorten brokjes deze gekocht, mijn hond is er helemaal gek op.
Tot nu toe reageert onze hond goed op deze voeding.
kan er nog niet veel over zeggen ...gebruik het produkt daarvoor te kort maar de ontlasting van de honden ziet er iig al heel goed uit.
24745
13854
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 kg
€ 15,49 (€ 3,10/kg)
2 x 5 kg
€ 29,95 (€ 3,00/kg)
13.5 kg
€ 37,75 (€ 2,80/kg)
2 x 13,5 kg
€ 72,49 (€ 2,68/kg)
Biofood High Energy hondenvoer

Productinformatie Biofood High Energy hondenvoer

Biofood High Energy hondenvoer is een volledig uitgebalanceerde natuurlijke hondenvoeding die geschikt is voor normale tot actieve honden van alle rassen. Het voer bevat een nauwkeurig afgemeten hoeveelheid aan eiwitten, vetten en koolhydraten, die uw hond een optimale ondersteuning bieden. De vetten en eiwitten zijn van hoge kwaliteit en goed verteerbaar, waardoor Biofood High Energy ideaal is voor als uw hond snel dient te herstellen na sportieve prestaties of langdurige inspanning. De hoge verteerbaarheid van het voer wordt bovendien verbeterd door extra vezels, die de spijsvertering en een gezonde ontlasting ondersteunen.

Biofood High Energy hondenvoer bevat vergeleken met ander voer meer vetten en eiwitten en minder koolhydraten, waardoor het vetmetabolisme van de hond aangesproken wordt. Hierdoor is de voeding geschikt voor vele honden, waaronder honden die een normale tot hoge dagelijkse activiteit hebben, honden die herstellen van sterilisatie, castratie, de zoogperiode of ziekte en honden die overgewicht hebben.

Bij Brekz vindt u het beste hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Bij ons kunt u dus ook Biofood High Energy hondenvoer goedkoop online bestellen!

De houdbaarheid van Biofood High Energy hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Belangrijkste eigenschappen Biofood High Energy hondenvoer

 • Een zeer smaakvolle, natuurlijke voeding met een hoog eiwit- en vetgehalte, die geschikt is voor volwassen honden van alle rassen;
 • Bevat meer dan 40% aan kippenvlees, hoogwaardige granen (mais, gerst en rijst), zalmolie en speciale kruiden.
 • Zeer goed verteerbaar, met extra vezels om de spijsvertering te verbeteren;
 • Geschikt voor normale tot actieve honden, gecastreerde en gesteriliseerde honden, honden die af moeten vallen of die herstellen van een ziekte of zoogperiode;
 • Bevat vitaminen en mineralen die het immuunsysteem van uw hond ondersteunen.

Ingrediënten Biofood High Energy hondenvoer

gedroogde kip (41%)*, mais, gevogelte vet, gerst, gedroogde bietenpulp, rijst, biergist, lijnzaadolie, johannesbrood.
(*ontsloten)

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 30%, ruw vet 20%, ruw as 6,2%, ruwe celstof 2,5%, calcium 1,5%, fosfor 1,0%.

Toevoegingsmiddelen per kg: vitamine A 18.000 IE, vitamine D3 1800 IE, vitamine E 60 IE, vitamine C 20 mg, ijzer 50 mg, jodium 1,5 mg, koper 5 mg, mangaan 35 mg, zink 65 mg. Bevat natuurlijke antioxidanten en conserveermiddelen.

Voedingsadvies Biofood High Energy hondenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die u uw hond per dag mag geven op basis van zijn lichaamsgewicht. De hoeveelheden zijn een richtlijn. Kijkt u goed naar wat uw hond nodig heeft en houdt u daarbij rekening met leeftijd, beweging en conditie van uw hond. Het is aan te bevelen de hoeveelheid voeding over minstens twee maaltijden te verdelen. Dragende en zogende honden geeft u twee keer de hoeveelheid voor volwassen honden. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij de maaltijd. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsdavies Biofood High Energy hondenvoer

Gewicht van de hond (kilogram) Dagelijkse hoeveelheid voer (gram)
1-5 30-100
5-10 100-160
10-25 160-270
25-35 270-450
35-45 450-640
45-60 640-715

     

Ander voer?

Zoekt u een ander soort Biofood hondenvoer, bijvoorbeeld voor pups of senior honden? Kijk dan eens naar ons totaalaanbod Biofood hondenvoer. Daarnaast verkopen wij ook Biofood natvoer!

https://www.brekz.be/23096-home_default/biofood-krokant-super-premium-hondenvoer.jpg
40.49 2019/01/01
Goed product. Vlotte levering Heel goede prijd
Zoals verwacht snel en compleet!
Goed product en alles snel verzonden
Beste eten dat ik al gekent heb Mijn honden ruive niet meer Hebbe super zachte vacht en staan heel erg mooi van conditie
Goed voer; honden vinden het allebei lekker
Prima voer, snelle levering
24750
13856
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12.5 kg
€ 40,49 (€ 3,24/kg)
2 x 12,5 kg
€ 77,75 (€ 3,11/kg)
Biofood Puppy hondenvoer

Productinformatie Biofood Puppy hondenvoer

Biofood Puppy hondenvoer is een complete en natuurlijke voeding die speciaal ontwikkeld is voor pups en jonge honden. In de eerste maanden van zijn leven maakt uw hond een belangrijke periode door. Tijdens de puppyfase legt hij namelijk de basis voor een krachtig, vitaal en gezond leven. Biofood Puppy hondenvoer is zo samengesteld dat het uw pup perfect kan ondersteunen tijdens deze periode. De vernieuwde brokken bevatten een hoog percentage aan vlees van rund, kip, gevogelte en gezonde zalmolie. Dankzij een hoog eiwitgehalte en toegevoegde gezonde vitaminen en mineralen, zal uw puppy energiek en vol levenslust zich ontwikkeling tot een sterke volwassen hond. De voeding biedt extra ondersteuning bij de gezonde ontwikkeling van botten, tanden, spieren en de vitale organen. Zo weet u zeker dat u uw jonge hond alles geeft wat hij van nature nodig heeft.

 • Een zeer smaakvolle, volledige en licht verteerbare puppyvoeding;
 • Bevat maar liefst 45% aan kip, rund, gevogelte en zalmolie. Bovendien bevat het voer uitsluitend hoogwaardige ontsloten granen (geen tarwe en tarwegluten);
 • Een nauwkeurig afgestemd eiwit- en vetpercentage (30%/20%) dat ideaal is voor opgroeiende honden;
 • Verrijkt met glucosamine en chondroïtine, ter ondersteuning van de gewrichten van uw puppy;
 • Draagt bij aan een gezonde ontwikkeling van botten, spieren, tanden en de vitale organen.

Bij Brekz kunt u het lekkerste hondenvoer kopen tegen de scherpste prijzen. Bekijk ons assortiment en koop Biofood Puppy hondenvoer gemakkelijk online! Snel aan huis bezorgd.

Ingrediënten Biofood Puppy hondenvoer

Maïs, gedroogde kip (21%), dierlijk eiwitextract (waarvan 12% rund en 4% kalkoen), gevogeltevet, rijst, gedroogde kippenlever (4%), zalmolie, biergist, cellulose, eipoeder, lijnzaadolie, mineralen, glucosamine, chondroïtine.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 32%, ruw vet 18%, ruw as 6,0%, ruwe celstof 2,5%, calcium 1,0%, fosfor 0,8%.

Nutritionele toevoegingsmiddelen per kg.: vitamine A 18.000 IE, vitamine D3 1400 IE, vitamine E 500 IE, vitamine C 70 mg/kg, ijzer 50 mg, jodium 1,5 mg, koper 5 mg, mangaan 35 mg, zink 65 mg. Bevat natuurlijke antioxidanten en conserveermiddelen.

Voedingsadvies Biofood Puppy hondenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die u uw hond per dag mag geven op basis van zijn lichaamsgewicht. De hoeveelheden zijn een richtlijn. Kijkt u goed naar wat uw hond nodig heeft en houdt u daarbij rekening met leeftijd, beweging en conditie van uw hond. Het is aan te bevelen de hoeveelheid voeding over 3 tot 5 maaltijden verdelen. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij de maaltijd.

Leeftijd: 1,5 - 3 maanden 4 -5 maanden 6 - 10 maanden
Lichaamsgewicht van de hond (kilogram) Dagelijkse hoeveelheid voeding (gram) Dagelijkse hoeveelheid voeding (gram) Dagelijkse hoeveelheid voeding (gram)
1 50 - 60 40 30
3 110 - 140 85 70
4 160 - 210 120 100
8 230 - 290 175 140
10 280 - 350 210 170
15 375 - 470 280 225
20 465 - 580 350 280
25 550 - 690 410 330
30 - 470 380
35 - 530 425
40 - 590 470
45 - - 510
50 - - 555
60 - - 640

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Biofood Puppy hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar geperste brokken van Biofood voor pups en alle kleine en middelgrote hondenrassen? Bekijk dan Biofood Mini geperst hondenvoer. Voor alle overige varianten en voer voor volwassen of senior honden kunt u ons totaalaanbod Biofood hondenvoer bekijken.

https://www.brekz.be/23094-home_default/biofood-puppy-hondenvoer.jpg
38.75 2019/01/01
Afwachten is de boodschap, net opgestart met 100% nieuwe voeding
Heb het product helaas moeten ruilen vanwege ziekte van pup maar bij Brekz kan dit allemaal probleemloos. SUPER bedrijf!!!
Het was er snel! Blij met het product
24752
13857
> Meer informatie
Biofood Puppy hondenvoer 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
12.5 kg
€ 38,75 (€ 3,10/kg)
2 x 12,5 kg
€ 74,49 (€ 2,98/kg)
Biofood Lam geperst hondenvoer

Productinformatie Biofood Lam geperst hondenvoer

Biofood Lam geperst hondenvoer is een volledige, licht verteerbare voeding voor kieskeurige en voedingsgevoelige honden van alle rassen. De hoofdingrediënten van de voeding zijn lam en rijst. De voeding is glutenvrij en bevat diverse ingrediënten die bijdragen aan de gezondheid van uw hond. Zo bevat deze zalmolie met essentiële omega 3- en omega 6-vetzuren die de huid, vacht, vitaliteit en weerstand ondersteunen. Deze voeding is ook geschikt voor drachtige en actieve honden. 

 • Hypoallergene hondenvoeding
 • Nederlandse topkwaliteit
 • Hoogwaardige natuurlijke grondstoffen
 • Gluten- en tarwevrij
 • Rijk aan lam 
 • Ondersteunt huid en vacht
 • Hoge acceptatie en verteerbaarheid
 • Voor voedingsgevoelige en/of kieskeurige honden
 • Voor alle hondenrassen
 • Ook geschikt voor drachtige en actieve honden

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding voor gevoelige honden kopen. Bestel bijvoorbeeld Biofood Lam geperst hondenvoer gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Biofood Pressed lam hondenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die u uw hond per dag mag geven op basis van zijn lichaamsgewicht. De hoeveelheden zijn een richtlijn. Kijkt u goed naar wat uw hond nodig heeft en houdt u daarbij rekening met leeftijd, beweging en conditie. Verdeel de voeding over meerdere maaltijden en geef er altijd vers drinkwater bij. 

Voedingstabel Biofood Lam geperst hondenvoer

Lichaamsgewicht hond Dagelijkse hoeveelheid voeding
1 - 5 kg 35 - 110 g
5 - 10 kg 110 - 180 g
10 - 20 kg 180 - 300 g
20 - 40 kg 300 - 500 g
50 - 65 kg 500 - 715 g
>65 kg 715 - 790 g

            

Ingrediënten Biofood Pressed lam hondenvoer

Gedroogd lam (min. 30%), maïs*, rijstmeel*, aardappel*, gevogeltevet, bietenpulp, zalmolie. (*ontsloten)

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 24%, ruw vet 14%, ruw as 8%, ruwe celstof 3,2%, calcium 1,4%, fosfor 1,0%.

Nutritionele toevoegingsmiddelen

Vitamine A 18.000 IE, Vitamine D3 1800 IE, Vitamine E 200 IE, IJzer 50 mg, Jodium 1,5 mg, Koper 5 mg, Mangaan 35 mg, Zink 65 mg, taurine 100 mg, L-carnitine 300 mg.

Bevat natuurlijke antioxidanten en conserveermiddelen. 

Andere voeding voor gevoelige honden?

Voor honden met allergische reacties op bepaalde voedingsstoffen, kunt u ook kiezen voor Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic hondenvoer of Prins ProCare Croque Lam & Rijst Hypo-Allergic hondenvoer. Zoekt u een andere voeding van Biofood? Bekijk ons complete aanbod Biofood hondenvoer.

https://www.brekz.be/24589-home_default/biofood-geperst-lam-rijst-hondenvoer-.jpg
44.95 2019/01/01
Goed en kwaliteitsvol eten. Onze honden ruiven veel minder als voorheen, moeten minder eten om toch voldoende voedingsstoffen binnen te hebben en worden dus ook minder dik...
Zeer goed voer dat goed verdragen wordt door al mijn honden en geeft ook weinig ontlasting.
waren al bekend met het product wel snel bezorgd en goed verpakt
IK heb dit produkt aangekocht omdat mijn hond vroeger gevoelig was aan de darmen en de dierenarts had mij produkten met lam of eend aangeraden, vandaar dat ik ook biofood lam en rijst heb aangekockt en Luna (duitse herder ) eet zonder problemen haar pot eten leeg. baasje van Luna
Een zeer betrouwbare zaak die goede producten verkoopt. En goede service verleent. Een aanrader
24756
13858
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 kg
€ 20,75 (€ 4,15/kg)
2 x 5 kg
€ 39,95 (€ 4,00/kg)
13.5 kg
€ 40,49 (€ 3,00/kg)
2 x 13,5 kg
€ 77,75 (€ 2,88/kg)
Biofood Diner hondenvoer

Productinformatie Biofood Diner hondenvoer

Biofood Diner hondenvoer is een volledig uitgebalanceerde, licht verteerbare en natuurlijke maaltijd die bereid is met de lekkerste groenten en het beste vlees. Houdt uw hond niet zo van brokken, kan hij niet goed kauwen of is hij een moeilijke eter? Dan biedt Biofood Diner hondenvoer een uitkomst! U mengt dit voer namelijk met warm water, laat het even wellen en serveert vervolgens een heerlijke en voedzame "warme" maaltijd aan uw hond. Het voer bevat een optimale hoeveelheid aan eiwitten, vetten en koolhydraten, zodat uw hond iedere dag opnieuw de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt. De voeding is vezelrijk, dus tevens geschikt voor honden met dunne ontlasting of overgewicht. Zo kan uw hond alle essentiële stoffen goed opnemen en wordt een gezonde ontlasting bevordert. Een heerlijke maaltijd die uw hond gezond en gelukkig helpt houden!

Op onze website kunt u Biofood Diner hondenvoer voordelig bestellen! Daarnaast bieden wij andere merken hondenvoer aan tegen scherpe prijzen. Bij Brekz koopt u hondenvoer gemakkelijk en goedkoop online.

De houdbaarheid van Biofood Diner hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Belangrijkste eigenschappen Biofood Diner hondenvoer

 • Een complete, natuurlijke en hoogwaardige voeding voor honden van alle rassen;
 • Ideaal voor honden die moeite hebben met kauwen, slecht eten, een dunne ontlasting hebben of kampen met overgewicht;
 • Hoge acceptatie en makkelijk verteerbaar;
 • Bevat rund, kip en wildzwijn en is aangevuld met gezonde groenten en olie;
 • Volledig vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Samenstelling Biofood Diner hondenvoer

Ingrediënten: Granen (tarwe, mais, gerst), vlees en dierlijke bijproducten (gedroogd rund, varken, kip), plantaardige bijproducten (tarwegries, bietenpulp), oliën en vetten (gevogeltevet), mineralen, groenten (erwten).

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 23%, ruw vet 8%, ruw as 6,5%, ruwe celstof 2,5%, calcium 1,5%, fosfor 1,0%, vezels 6g/100g.

Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 15.000 IE, vitamine D3 1500 IE, vitamine E 60 IE, vitamine C 20 mg, ijzer 50 mg, jodium 1,5 mg, koper 5 mg, mangaan 35 mg, zink 65 mg, selenium 0,2 mg.

Voedingsadvies Biofood Diner hondenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die u uw hond per dag mag geven op basis van zijn lichaamsgewicht. De hoeveelheden zijn een richtlijn. Kijkt u goed naar wat uw hond nodig heeft en houdt u daarbij rekening met leeftijd, beweging en conditie van uw hond. Het is aan te bevelen de hoeveelheid voeding over minstens twee maaltijden te verdelen. Dragende en zogende honden geeft u twee keer de hoeveelheid voor volwassen honden. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij de maaltijd. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Volwassen lichaamsgewicht van de hond (kilogram) Dagelijkse hoeveelheid voer (gram)
1-5 75-150
5-10 150-200
10-25 200-350
25-35 350-500
35-45 500-625
45-60 625-800

            

Ander voer?

Zoekt u een ander soort Biofood hondenvoer, bijvoorbeeld voor senior honden? In ons totaalaanbod Biofood hondenvoer vindt u ongetwijfeld het voer dat u zoekt.

https://www.brekz.be/23104-home_default/biofood-diner-hondenvoer.jpg
25.95 2019/01/01
Site geeft aan 1-2 dagen levertijd. Herhaaldelijk na 4+ dagen pas product geleverd gekregen. Zonder dat ze even contact op nemen
Afhandeling van de order en levering correct en snel.
Ik meng het met andere brokken en leng het aan met water, zodat ons oudje zonder tanden toch voldoende binnenkrijgt.
Ziet er raar uit, we zijn zoekende naar voer voor onze slecht etende hond
Prima kwaliteit en de honden eten het graag.
24779
13863
> Meer informatie
Biofood Diner hondenvoer 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 25,95 (€ 2,60/kg)
2 x 10 kg
€ 47,95 (€ 2,40/kg)
Biofood Puppy Small Breed hondenvoer

Biofood Puppy Small Breed hondenvoer

Biofood Puppy Small Breed hondenvoer is een volledige, natuurlijke voeding en is geschikt voor puppy's van kleine rassen. De hoogwaardige voeding bevat wel 65% ingrediënten uit dierlijke afkomst, zoals kalkoen, vis en kip. Bovendien is het tarwe- en glutenvrij en is gekozen deze koolhydraten te vervangen door rijst. Hierdoor beschikt de voeding over een hoge acceptatie en is zij licht verteerbaar. Dankzij de aanwezige Omega vetzuren worden huid en vacht optimaal verzorgd. De voeding is vrij van kunstmatige toevoegingen. De speciale receptuur maakt dat uw pup van een klein ras alle voedingsstoffen binnen krijgt die hij nodig heeft.

 • Rijk aan dierlijke eiwitten uit kalkoen, vis en kip
 • Bevat Omega 3 en 6 vetzuren, voor een gezonde huid en stralende vacht
 • Tarwe- en glutenvrij dus licht verteerbaar
 • Natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen
 • Speciaal recept voor pups van kleine rassen

Bij Brekz kunt u het beste Biofood hondenvoer voordelig online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biofood Puppy Small Breed hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Biofood Puppy Small Breed hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Biofood Puppy Small Breed hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Biofood Puppy Small Breed hondenvoer

Gewicht van de hond (kg) Leeftijd Leeftijd Leeftijd
1,5-3 maanden 4-5 maanden 5-10 maanden
0,2 14-18 11 -
0,5 28-35 21 -
1 48-60 36 29
1,5 65-81 48 39
2 80-100 60 48
2,5 95-118 71 57
3 109-136 281 65
3,5 122-152 91 73
4 135-168 101 81
5 159-199 119 96
6 - 137 110
7 - 154 123
8 - 170 136
9 - 186 149Ingrediënten Biofood Puppy Small Breed hondenvoer

Gedroogde kalkoen (24%), maïs*, rijst*(14%), gevogeltevet (14%), gedroogde vis (9% zalm/haring), gedroogde kip (7%), biergist, bietenpulp, eipoeder, lijnzaad, lecithine, zalmolie, inuline (Bron van FOS prebiotica 0,3%). (*ontsloten).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (33%), ruw vet (20%), ruw as (6,5%), ruwe celstof (2,0%), calcium (1,1%), fosfor (0,8%), magnesium (0,9%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A (18.000 IE/kg), vitamine D3 (1800 IE/kg), vitamine E (400 IE/kg), vitamine C (200 mg/kg), ijzer (75 mg), jodium (1,5 mg), koper (5 mg), mangaan (30 mg), zink (65 mg).
Bevat natuurlijke antioxidanten en conserveermiddelen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld naar een volledige voeding van Biofood voor volwassen honden? Kijk dan eens bij ons Biofood Diner hondenvoer.

https://www.brekz.be/26905-home_default/biofood-puppy-small-breed-hondenvoer.jpg
15.25 2019/01/01
Het Biofood Puppy Small Breed honden voer is zeer goed voor mijn hond alles zit er in en SIMBA heeft ook mooie ontlasting dus ook goed verteerbaar ik zou ook niks meer anders willen
29900
14901
Biofood Puppy Small Breed hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1.5 kg
€ 15,25 (€ 10,17/kg)
2 x 1,5 kg
€ 28,95 (€ 9,65/kg)
Biofood Control Small Breed hondenvoer

Biofood Control Small Breed hondenvoer

Biofood Control Small Breed hondenvoer is een smaakvolle voeding voor volwassen honden van kleine rassen met urinewegproblemen of overgewicht. De hoogwaardige voeding is rijk aan kip en bevat verder onder meer rund, zalm, rijst en erwten. De maaltijd is speciaal ontwikkeld voor honden die last hebben van urinewegproblemen, zoals blaasgruis, stenen of struciet. Ook is het een geschikte keuze voor honden die last hebben van overgewicht. De verteerbaarheid is hoog, mede dankzij het ontbreken van tarwe. De prebiotica (inuline) zorgt voor een optimale ondersteuning van de darmflora. En dankzij de zalmolie bevat de voeding diverse Omega vetzuren, die zorgen dat huid en vacht gezond en glanzend blijven. Er is bovendien aandacht voor de afweer, ge gewrichten en het gebit van uw hond. De voeding is zeer natuurlijk van karakter en is vrij van kunstmatige toevoegingen. 

 • Speciaal ontwikkeld voor honden met urinewegproblemen en/of overgewicht
 • Hoogwaardige natuurlijke voeding met kip
 • Ondersteunt de huid en vacht
 • Bevat prebiotica, voor ondersteuning van de darmflora
 • Geschikt voor volwassen honden van kleine rassen
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen

Bij Brekz kunt u het beste Biofood hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biofood Control Small Breed hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Biofood Control Small Breed hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Biofood Control Small Breed hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 

Voedingstabel Biofood Control Small Breed hondenvoer

Volw. Gewicht van de hond (kg) Dagelijkse hoeveelheid
Gram
1 27
2 46
3 62
4 77
5 90
6 104
7 116
8 129
9 141
10 152
11 163
12 174
13 185
14 196Ingrediënten Biofood Control Small Breed hondenvoer

Gedroogde kip (14%), gedroogd rund (14%), rijst* (14%), erwten (14%), cellulose, gevogeltevet (5,8%), gerst*, maïs*, gedroogde kippenlever, zalmmeel, zalmolie, biergist, eipoeder, lijnzaad, lecithine, inuline (bron van FOS prebiotica), cranberries (0,1%).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (34%), ruw vet (12%), ruw as (4,3%), ruwe celstof (5,0%), calcium (0,85%), fosfor (0,73%), magnesium (0,09%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (18.000 IE/kg), vitamine D3 (1800 IE/kg), vitamine E (600 IE/kg), ijzer (75 mg), jodium (1,5 mg), koper (5 mg), mangaan (30 mg), zink (65 mg), Taurine (2000 mg), L-Carnitine (300 mg).
Sensorische toevoegingsmiddelen: Yucca schidigera-extract (150 mg). Technologische toevoegingsmiddelen: Lecithine (3000 mg).
Zoötechnische toevoegingsmiddelen: aminozuur methionine (1500 mg). Energie (3828 Kcal/kg).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding van Biofood voor een hond van een groot ras? Kijk dan eens bij Biofood Giant hondenvoer.

https://www.brekz.be/26904-home_default/biofood-control-small-breed-hondenvoer.jpg
12.2 2019/01/01
29901
14902
Biofood Control Small Breed hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1.5 kg
€ 15,25 (€ 10,17/kg)
€ 12,20 (€ 8,13/kg)
2 x 1,5 kg
€ 28,95 (€ 9,65/kg)
€ 23,16 (€ 7,72/kg)
Biofood Sensitive Small Breed hondenvoer

Biofood Sensitive Small Breed hondenvoer

Biofood Sensitive Small Breed hondenvoer is een hoogwaardige, graanvrije voeding voor honden van kleine rassen. Deze smakelijke voeding is speciaal ontwikkeld voor gevoelige honden van kleine rassen. Het bevat wel 65% zalm, erwten, groenten en fruit. Bovendien is het zowel graan- als glutenvrij en bevat slechts 1 eiwitbron. Zo beschikt de voeding over een extra hoge acceptie, is zij hypoallergeen en bovendien licht verteerbaar. Dankzij de aanwezige visvetzuren worden ook de huid en vacht optimaal ondersteund. De prebiotica inuline stimuleert een gezonde darmflora. De voeding is vrij van kunstmatige toevoegingen. Een zeer volledige maaltijd voor gevoelige honden van kleine rassen.

 • Graanvrije en glutenvrije voeding
 • Hypoallergeen met alleen eiwitten uit zalm 
 • Met prebiotica uit inuline, voor een gezonde darmflora
 • Speciaal ontwikkeld voor gevoelige honden van kleine rassen
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen

Bij Brekz kunt u het beste Biofood hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biofood Sensitive Small Breed hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Biofood Sensitive Small Breed hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
      

Voedingsadvies Biofood Sensitive Small Breed hondenvoer

De dagelijkse hoeveelheid varieert op basis van de leeftijd, beweging, conditie en prestatie van uw hond. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingstabel Biofood Sensitive Small Breed hondenvoer

Gewicht van de hond (kg) Normale activiteit
Gram
1 26
2 43
3 59
4 72
5 86
6 98
7 110
8 122
9 133
10 144
11 155
12 165
13 175
14 185

     
Ingrediënten Biofood Sensitive Small Breed hondenvoer

Verse zalm (20%), gedroogde zalm (19%), erwten (15%), gedroogde aardappel (15%), gevogeltevet (7,2%), gedroogde bietenpulp, zalmolie, gedroogde johannesbrood, lijnzaad, eipoeder, biergist, inuline (bron van FOS prebiotica), gedroogde wortel (0,2%), brandnetel (0,2%), echinacea (0,2%), gedroogde tomaat (0,15%), gedroogde appel (0,15%), gedroogde mango (0,15%), gedroogde pruimen (0,15%), gedroogde banaan (0,15%), tijm (0,15%), basilicum (0,15%), spirulina (0,15%), cranberry (0,1%), selderij (0,1%), glucosamine (0,02%), chondroïtine (0,02%).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (32%), ruw vet (18%), ruw as (6,8%), ruwe celstof (4,5%), calcium (1,1%), fosfor (0,9%), magnesium (0,9%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (18.000 IE/kg), vitamine D3 (1800 IE/kg), vitamine E (300 IE/kg), vitamine C (100 mg), IJzer (75 mg), Jodium (1,5 mg), Koper (5 mg), Mangaan (30 mg), Zink (65 mg), Taurine (1000 mg), Yucca schidigera extract (200 mg), Lecithine (3000 mg).
     

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze voeding, bijvoorbeeld een licht verteerbare variant met lam en rijst? Kijk dan eens bij ons Biofood Lam & Rijst.

https://www.brekz.be/26903-home_default/biofood-sensitive-small-breed-hondenvoer.jpg
15.25 2019/01/01
29902
14903
Biofood Sensitive Small Breed hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1.5 kg
€ 15,25 (€ 10,17/kg)
2 x 1,5 kg
€ 28,95 (€ 9,65/kg)
Biofood Mini Puppy, Small & Medium geperst hondenvoer

Productinformatie Biofood Mini Puppy, Small & Medium geperst hondenvoer

Biofood Mini Puppy, Small & Medium geperst hondenvoer is een volledige droogvoeding voor puppy's (klein tot groot) en voor volwassen honden van kleine en middelgrote rassen. Deze honden hebben een vergelijkbare energiebehoefte, waarop de juiste hoeveelheden eiwitten en vetten in deze voeding speciaal zijn afgestemd. De brokjes zijn klein van formaat en bevatten onder andere rundvlees, kip, zalm en maïs. Ook is er zalmolie toegevoegd, een bron van gezonde omega-vetzuren en bevat de voeding Inuline FOS (prebiotica) wat de darmflora stimuleert. Dit voer is ook geschikt voor drachtige en actieve honden.

Alle kenmerken op een rijtje:

 • Koudgeperste brokken voor alle puppy's, kleine en middelgrote honden
 • Nederlandse topkwaliteit
 • Hoogwaardige natuurlijke grondstoffen
 • Rijk aan heerlijk vlees
 • Tarwe- en glutenvrij
 • Met zalm- en lijnzaadolie
 • Prebiotica (FOS) stimuleert de darmflora
 • Ideaal voor kieskeurige en moeilijke eters
 • Geschikt voor drachtige en actieve honden
 • Hoge acceptatie en verteerbaarheid

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding voor kleine honden eenvoudig en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld Biofood Mini Puppy, Small & Medium geperst hondenvoer en uw bestelling staat razendsnel voor uw deur!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt.

Voedingsadvies Biofood Mini geperst hondenvoer

In de eerste tabel hieronder ziet u de hoeveelheid voeding die een hond van een klein ras nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht. Kleine rassen kunnen dit voer tot hun senior leeftijd gebruiken. In de tweede tabel hieronder ziet u de hoeveelheid voeding voor een puppy op basis van zijn lichaamsgewicht en zijn leeftijd. Pas de hoeveelheid eventueel nog aan de behoeften van uw hond aan. Geef altijd schoon drinkwater bij het eten en verdeel de voeding over minimaal twee maaltijden.

Lichaamsgewicht honden van kleine rassen      Hoeveelheid voeding in gram
1 kg 35 gram
2 kg  55 gram
3 kg 70 gram
4 kg 85 gram
5 kg 100 gram
6 kg 115 gram
7 kg 125 gram
8 kg 135 gram
10 kg 160 gram
12 kg 185 gram
14 kg  205 gram
16 kg 225 gram
20 kg 265 gram

 

Lichaamsgewicht puppy     1,5 - 3 maanden    4 - 5 maanden    6 - 10 maanden
1 kg 60 - 75 gram 45 gram 35 gram
3 kg 135 - 170 gram 95 gram 75 gram
5 kg 200 - 250 gram 135 gram 110 gram
8 kg 285 - 355 gram 195 gram 155 gram
10 kg 335 - 415 gram 230 gram 185 gram
15 kg 450 - 565 gram 310 gram 245 gram
20 kg 560 - 700 gram 380 gram 305 gram
25 kg 660 - 825 gram 450 gram 360 gram
30 kg   515 gram 415 gram
35 kg   580 gram 465 gram
40 kg   640 gram 515 gram
45 kg     560 gram
50 kg     605 gram
60 kg     695 gram

          

Ingrediënten Biofood Mini geperst hondenvoer

Samenstelling: Rund, kip en zalm* (37%), ontsloten mais, sojaolie, lignocellulose, weipoeder, mannan-oligosachariden, inuline (bron van FOS), lijnzaadolie. *(incl. zalmolie en gevogelte vet).

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 28%, ruw vet 15%, ruwe as 5,5%, ruwe celstof 2,5%, calcium 1,4%, fosfor 1,0 %.

Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 18.000 IE, Vitamine D3 1800 IE, Vitamine E 200 IE, IJzer 50 mg, Jodium) 1,5 mg, Koper 5 mg, Mangaan 35 mg, Zink 65 mg, Taurine 100 mg, L-carnitine 300 mg.

Bevat natuurlijke antioxidanten en conserveermiddelen. 4090 kcal per kg.

Andere voeding voor kleine honden?

Voor kleine hondenrassen kunt u bij ons ook Beneful Kleine Genieter hondenvoer ter bevordering van gezonde spijsvertering en Euro Premium Small Adult Chicken & Rice hondenvoer ter ondersteuning van een gezonde huid en soepele gewrichten bestellen.

https://www.brekz.be/26684-home_default/biofood-puppy-kleine-ras-hondenvoer.jpg
20.95 2019/01/01
Top ! Ook de prijzen
Goed voer, dat onze hond met smaak eet!! goede en snelle levering!!
Voor allergische honden is dit top ,biologisch en De brokjes zijn geperst op lage temperatuur.
29938
14928
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 kg
€ 20,95 (€ 4,19/kg)
2 x 5kg
€ 39,95 (€ 4,00/kg)
Biofood Adult hondenvoer

Productinformatie Biofood Adult hondenvoer

Biofood Adult hondenvoer is een volledige voeding van krokante brokken op natuurlijke basis voor volwassen honden van elk ras. De voeding is licht verteerbaar en zeer smaakvol. De voeding bevat eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen aan de algehele gezondheid van uw hond. De ingrediënten zijn van hoge kwaliteit en de voedingsstoffen dragen bij aan een betere vertering, een gezonde ontlasting en een goede lichamelijke conditie van uw hond. Het hoge vleesaandeel in het hondenvoer bevordert een zo goed mogelijke opname van de voedingsstoffen. Prebiotica stimuleert de darmflora en de juiste vetzuren ondersteunen onder andere de huid en vacht.

Wilt u uw hond een natuurlijke en gezonde maaltijd voorschotelen? Bekijk het assortiment en bestel Biofood Adult hondenvoer bij Brekz tegen de scherpste prijzen!

Ingrediënten Biofood Adult hondenvoer

gedroogd gevogelte (32%), mais, rijst, gevogelte vet, gerst, lijnzaad, gedroogde johannesbrood, gedroogde zalm (5%), zalmolie, biergist, eipoeder, inuline (bron van FOS), echinacea.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 24%, ruw vet 14%, ruw as 5,5%, ruwe celstof 2,2%, calcium 1,0%, fosfor 0,9%.

Toevoegingsmiddelen per kg.: vitamine A 18.000 IE, vitamine D3 1500 IE, vitamine E 500 IE, vitamine C 20 mg, ijzer 50 mg, jodium 1,5 mg, koper 5 mg, mangaan 35 mg, zink 65 mg. Bevat natuurlijke antioxidanten en conserveermiddelen.

Voedingsadvies Biofood Adult hondenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die u uw hond per dag mag geven op basis van zijn lichaamsgewicht. De hoeveelheden zijn een richtlijn. Kijkt u goed naar wat uw hond nodig heeft en houdt u daarbij rekening met leeftijd, beweging en conditie van uw hond. Het is aan te bevelen de hoeveelheid voeding over minstens twee maaltijden te verdelen. Dragende en zogende honden geeft u twee keer de hoeveelheid voor volwassen honden. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij de maaltijd. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel

Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid voeding (g)
3-5 60-90
5-10 90-150
10-15 150-200
15-20 200-250
20-25 250-295
25-30 295-340
30-40 340-420
40-50 420-500
50-60 500-575

    

Ander voer?

Op zoek naar geperste brokken? Bekijk dan Biofood Adult geperst hondenvoer. Heeft u liever een ander alternatief? Kijk eens naar het totaalaanbod hondenvoer van Biofood.

https://www.brekz.be/39071-home_default/biofood-krokant-hondenvoer.jpg
37.95 2019/01/01
Mooie kleine krokante brokken. Onze hond vindt ze erg lekker.
Prima brokken. Onze hond is een slechte eter en dit zijn de eerste brokken die hij wel goed eet.
Goed product, mijn hond eet het al 8 jaar Nooit problemen
De honden voelen zich er heel goed bij en eten het met smaak.
Ik meng deze brokjes onder ander droog voer; ze eten alles graag op.
Kwaliteit prijs liggen zeer goed
prima en snelle levering.........................................................
Prima product, goede prijs en nu thuisbezorgd, top
24599
13821
> Meer informatie
Biofood Adult hondenvoer 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
12.5 kg
€ 37,95 (€ 3,04/kg)
2 x 12,5 kg
€ 72,95 (€ 2,92/kg)
Biofood Senior hondenvoer

Productinformatie Biofood Senior hondenvoer

Biofood Senior hondenvoer is een volledige, natuurlijke en zeer smakelijke voeding voor de oudere hond. De maaltijd bevat hoogwaardige eiwitten, koolhydraten, vitaminen en mineralen in een op de oudere hond afgestemde dosis. Biofood Senior is licht verteerbaar en verrijkt met rund, gevogelte en rijst. Met onder meer Inuline FOS (prebiotica), dat een stimulans is voor gezonde darmflora en ondersteuning biedt voor de algehele gezondheid. 

Dit voer kenmerkt zich verder door een gereduceerd energie-, eiwit-, vet- en mineralengehalte. Het ondersteunt de mobiliteit en gewrichten van uw oudere hond. Toegevoegd Vitamine E en selenium, een antioxidantcomplex, helpen beschermen tegen celveroudering.Tot slot is Biofood Senior hondenvoer optimale voeding die helpt voor een betere vertering, ontlasting en een goede conditie van uw hond. Een hoogwaardig hondenmaal van Nederlandse topkwaliteit!

 • Ontwikkeld ter ondersteuning van de oudere hond
 • Hoge acceptatiegraad en licht verteerbaar
 • Hoogwaardige natuurlijke ingrëdienten
 • Met zalmolie, glucosamine, chondroïtine en echinacea kruiden
 • Bevat prebiotica ter bevordering van gezonde darmflora
 • Ondersteunt de nieren, mobiliteit en gewrichtsfunctie en de nieren 
 • Zonder chemische toevoegingen

Bij Brekz kunt u eenvoudig en goedkoop het beste droogvoer bestellen voor uw oudere hond. Bekijk ons assortiment en koop nu Biofood Senior hondenvoer tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Biofood Senior hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Samenstelling Biofood Senior hondenvoer

Ingrediënten: Dierlijke eiwitten (21%)*, maïs, tarwe, tarwegries, rijst, gerst, gedroogde kip, gevogeltevet, gedroogd wild zwijn, gedroogd zeewier, zalmolie, gedroogd johannesbrood, inuline (bron van FOS), gedroogde cranberry, gedroogde appel, spirulina, Echinacea, glucosamine, chondroïtine. *kip, rund, zalm en wild zwijn

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 22%, ruw vet 7%, ruw as 7,5%, ruwe celstof 3%, calcium 1,5%, fosfor 0,9%.

Toevoegingsmiddelen per kg: Vitamine A 18.000 IE, vitamine D3 1800 IE, vitamine E 60 IE, vitamine C 20 mg, ijzer 50 mg, jodium 1,5 mg, koper 5 mg, mangaan 35 mg, zink 65 mg, selenium 0,2 mg. Bevat natuurlijke antioxidanten en conserveermiddelen.  

Voedingsadvies Biofood Senior hondenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die u uw hond per dag mag geven op basis van zijn lichaamsgewicht. De hoeveelheden zijn een richtlijn. Kijkt u goed naar wat uw hond nodig heeft en houdt u daarbij rekening met leeftijd, beweging en conditie van uw hond. Het is aan te bevelen de hoeveelheid voeding over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij de maaltijd. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Biofood Senior hondenvoer

Volw. Gewicht van de hond (kg) Hoeveelheid voer (g)
1 - 5 75 - 150
5 - 10 150 - 200
10 - 25 250 - 350
25 - 35 350 - 500
35 - 45 500 - 625
45 - 60 625 - 800

            

Ander voer?

Bent u op zoek naar een andere voeding van Biofood, bijvoorbeeld voor uw volwassen hond? Kijk dan eens bij Biofood Lam & Rijst hondenvoer. Of kijk hier voor het volledige aanbod van Biofood hondenvoer.

https://www.brekz.be/39070-home_default/biofood-senior-hondenvoer.jpg
38.75 2019/01/01
Prima bedrijf met snelle levering. Goede prijs en kwaliteit voer.
De hond vond het voer direct lekker
Goede biobrok voor oudere honden gelukkig laag in proteïne die niet goed zijn voor de nieren van mijn oude X beagle zijn. Ook van redelijke grootte, vaak zijn senior brokken van die "poezenbrokjes".
Mijn hond doet het echt heel goed op deze brokken, En vind eindelijk brokken lekker, weliswaar met biologische natvoer
Prettige brokken die onze hond meteen opat, wat best bijzonder is omdat hij nogal kieskeurig is
Vind het vervelend dat ik tijdens het bestellen niet op kan geven wanneer het pakket geleverd kan worden. Dat kan wel als het pakket verstuurd is, maar dan moet je wel net achter de pc kunnen kruipen en je moet steeds in de gaten houden wanneer het pakket verstuurd is. Het geleverde is verder prima.
Sehr gutes Futter und ach sehr guter Service, wenn mall etwas nicht perfekt läuft. Bestellung in dem www verloren gegangen und doch dann gut abgewickelt worden.
24603
13822
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12.5 kg
€ 38,75 (€ 3,10/kg)
2 x 12,5 kg
€ 74,49 (€ 2,98/kg)
Biofood Lam & Rijst hondenvoer

Productinformatie Biofood Lam & Rijst hondenvoer

Biofood Lam & Rijst hondenvoer is een volledige hondenvoeding op natuurlijke basis, speciaal ontwikkeld voor volwassen honden die kieskeurig zijn of voedselgevoelig. Deze licht verteerbare voeding bevat hoogwaardige natuurlijke grondstoffen zoals lam, zalmolie met essentiële omega 3- en 6-vetzuren, rijst, cranberry, glucosamine en chondroïtine. Inuline FOS (prebiotica) stimuleert de darmflora en ondersteunt de gezondheid. Aan de brokken is ook lijnzaad toegevoegd wat een verzachtende werking kan hebben bij allergieën. Ook stimuleert Biofood hondenvoer een betere vertering, ontlasting en een goede conditie van uw hond. 

 • Nederlandse topkwaliteit
 • Glutenvrij
 • Rijk aan lam
 • Met gezonde zalmolie en cranberries
 • Hoge acceptatie en verteerbaarheid
 • Voor alle hondenrassen
 • Zonder chemische toevoegingen

Wilt u uw hond een natuurlijke en gezonde maaltijd voorschotelen? Bekijk ons assortiment en bestel nu Biofood Lam & Rijst hondenvoer bij Brekz tegen de scherpste prijzen!

Ingrediënten Biofood Lam & Rijst hondenvoer

Lam (34%), rijst (18%), maïs, erwten, gevogeltevet, gedroogde bietenpulp, biergist, lijnzaad, gedroogde johannesbrood, zalmolie (2%), eipoeder, inuline (bron van FOS), cranberries, chondroïtine, glucosamine.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 25%, ruw vet 15%, ruw as 6%, ruwe celstof 3%, calcium 1,3%, fosfor 1%.

Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A 18.000 IE, vitamine D3 1800 IE, vitamine E 200 IE, vitamine C 20 mg, ijzer 50 mg, jodium 1,5 mg, koper 5 mg, mangaan 35 mg, zink 65 mg, selenium 0,2 mg. Bevat natuurlijke antioxidanten en conserveermiddelen.

Voedingsadvies Biofood Lam & Rijst hondenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die u uw hond per dag mag geven op basis van zijn lichaamsgewicht. De hoeveelheden zijn een richtlijn. Kijkt u goed naar wat uw hond nodig heeft en houdt u daarbij rekening met leeftijd, beweging en conditie van uw hond. Het is aan te bevelen de hoeveelheid voeding over minimaal twee maaltijden te verdelen. Dragende en zogende honden geeft u twee keer de hoeveelheid voor volwassen honden. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij de maaltijd. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel

Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid voeding (g)
3-5 60-90
5-10 90-150
10-15 150-200
15-20 200-250
20-25 250-295
25-30 295-340
30-40 340-420
40-50 420-500
50-60 500-575

       

Ander voer?

Bij Brekz verkopen we ook Biofood Lam geperst hondenvoer. Bent u op zoek naar een alternatieve hondenvoeding? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenvoer van Biofood.

https://www.brekz.be/25146-home_default/biofood-lam-rijst-hondenvoer.jpg
40.49 2019/01/01
Niets bijzonders te melden. Brekz.nl is gewoon goed!
Prima hondenvoer op basis van natuurlijke producten. Goede service en een snelle levering ben al jaren klant.
dit is het beste voer voor onze kleine maltezer leeuwtje.
Hond vind het heerlijk lekker geweldig
We geven onze hond biofood omdat hij het er goed op doet
Wir sind froh einen Hundefutter gefunden zu haben wo wenigstens keine Hühner Produkte mit drin verarbeitet sind.Die sind sehr rar. Zudem ist es nicht leicht an dieser Firma ranzukommen (so wie früher! )wenn man in österreich wohnt. Unser vorige Hund hat mit dem Futter von Biofood ein wunderbares Fell gehabt(sorte krokant).Auch das Lachsöl ist empfehlenswert bei Fellprobleme. Und wir hoffen das diese Sorte unsere Hündin, die ziemlich allergisch ist, gut tut, dazu braucht es noch ein wenig Zeit.
24605
13823
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12.5 kg
€ 40,49 (€ 3,24/kg)
2 x 12,5 kg
€ 77,75 (€ 3,11/kg)

Natvoer

Biofood Vleesvoeding kip met eend hondenvoer

Productinformatie Biofood Vleesvoeding kip met eend hondenvoer 

Biofood Vleesvoeding kip met eend hondenvoer  is een natuurlijke en complete houdbare voeding voor uw hond, die op basis is van vers vlees (eend, kip en schaap), verse vis en orgaanvlees. Deze rijke vleesmix is verder aangevuld met een beetje rijst, gezonde kruiden en vitaminen en mineralen. Biofood Vleesvoeding Eend hondenvoer wordt op een speciale manier geproduceerd. Door middel van stoom worden de ingrediënten gegaard, waardoor alle essentiële voedingsstoffen optimaal behouden blijven. Bovendien bevat het voer geen suiker, tarwe, of chemische toevoegingen. Zo kunt u uw hond op een verantwoorde manier verwennen met een heerlijke verse vleesmaaltijd!

Bij ons kunt u Biofood Vleesvoeding kip met eend hondenvoer goedkoop online kopen. Bestel gemakkelijk online en krijg het voer comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Biofood Vleesvoeding kip met eend hondenvoer  staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

          

Belangrijkste eigenschappen Biofood Vleesvoeding kip met eend hondenvoer 

 • Een compleet en natuurlijk natvoer dat geschikt is voor alle honden;
 • Rijk aan hoogwaardige ingrediënten, zoals vers vlees, orgaanvlees, rijst, en gezonde natuurkruiden;
 • Biedt extra ondersteuning van de huid en vacht van uw hond en zijn spijsvertering;
 • Volledig vrij van chemische toevoegingen (zoals geur-, kleur- en smaakstoffen, antioxidanten en conserveringsmiddelen);
 • Ideaal om uw hond te trakteren, bij omschakeling naar een ander voer of wanneer uw hond slecht reageert op droogvoer.

          

Ingrediënten Biofood Vleesvoeding kip met eend hondenvoer 

51% kip, 10% schapenvetkanen, 8% eend, 10% orgaanvlees (hart en lever), rijst, 5% vis en visorgaanvlees, plantaardige eiwitextracten (van aardappel), vitaminen en mineralen, plantaardige bijproducten (0,1% kruiden).

Analytische bestanddelen:

Eiwit (21,5%), vetgehalte (7%), ruwe celstof (2,5%), vocht (10%), as (5,5%), calcium (1,3%), fosfor (0,9%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A 5.000 IE, Vitamine D3, 500 IE, Vitamine E (all racalphatocopherylacetat) 75 mg, E1 (IJzer) 25 mg, E2 (Jodium) 0,75 mg, E4 (Koper) 2,5 mg, E5 (Mangaan) 5 mg, E6 (Zink) 50 mg, E8 (Selenium) 75 μg. Kcal per kg: 1970.

   
Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsadvies Biofood Vleesvoeding Eend hondenvoer 
Volwassen gewicht van de hond (kilogram) Hoeveelheid geperst voer (in gram) per dag
1-3 90
4-6 180
7-10 270
11-15 360
16-20 450
21-25 540
26-30 630
31-36 720
37-45 810


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Zoekt u een andere smaak Biofood Vleesvoeding? Wij verkopen ook Biofood Vleesvoeding kip met lam en Biofood Vleesvoeding kip met zalm. Of zoekt u droogvoer van Biofood? Bekijk dan ons totaalaanbod Biofood hondenvoer.

https://www.brekz.be/40397-home_default/biofood-vleesvoeding-eend-hondenvoer-.jpg
4.49 2019/01/01
Ik gebruik de BioFood vlees voeding als trainings snacks voor onze trainingen. Werkt super goed, en het is een verantwoorde snack. Voordeel is ook dat hij tijdens zijn training ook gelijk zijn maaltijd in delen binnen krijgt. Top dus!
Onze hond vind het erg lekker en is goed in stukjes te snijden.
Zeer snelle en correcte levering. Producten zoals steeds perfect.
Mijn hond vindt de zalm heel lekker. Ik geef het twee keer per dag door zijn brokken.
Mijn Yorkshire is een kieskeurige qua eten. Deze smaak lust ze ook niet graag. Wel handige verpakking. Porties goed verpakt
Goede prijs kwaliteit verhouding. Was even niet op voorraad maar toch nog snel geleverd. Onze hond is er dol op!
mijn honden zijn er zot van
24758
13859
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
630 gram
€ 4,49 (€ 7,13/kg)
2 x 630 gram
€ 8,75 (€ 6,94/kg)
3 x 630 gram
€ 12,95 (€ 6,85/kg)
Biofood Vleesvoeding kip met zalm hondenvoer

Productinformatie Biofood Vleesvoeding kip met zalm hondenvoer

Biofood Vleesvoeding kip met zalm hondenvoer is een volledig natuurlijke, voedzame en houdbare maaltijd die aan alle honden kan worden gegeven. De voeding is op basis van verse zalm en vers vlees (kip, schaap en orgaanvlees) en is aangevuld met een beetje rijst, gezonde kruiden en vitaminen en mineralen. De speciale productiemethode, waarbij de ingrediënten gegaard worden met gebruik van stoom, garandeert dat alle essentiële voedingsstoffen optimaal tot hun recht komen. Daarnaast bevat Biofood Vleesvoeding Zalm hondenvoer geen suiker, zout of tarwe en is het voer volledig vrij can chemische antioxidanten, conserveringsmiddelen en geur-, kleur- en smaakstoffen. Een puur natuurlijke en uiterst gezonde vleesmaaltijd dus, waarmee u uw hond verantwoord kan verwennen!

Bij Brekz kunt u Biofood Vleesvoeding kip met zalm hondenvoer goedkoop online kopen. Wij verkopen het beste hondenvoer, voor de scherpste prijzen!

De houdbaarheid van Biofood Vleesvoeding kip met zalm hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Belangrijkste eigenschappen Biofood Vleesvoeding kip met zalm hondenvoer

 • Een 100% natuurlijke en complete voeding die geschikt is voor alle honden;
 • Rijk aan heerlijke verse vis (zalm) en vlees (kip, schaap en orgaanvlees);
 • Helpt de huid en vacht van uw hond gezond te houden;
 • Zeer goed verteerbaar, waardoor het voer de spijsvertering van uw hond ondersteunt;
 • Zeer geschikt voor honden die slecht reageren op droogvoer, of voor als u uw hond wil trakteren;

 

Ingrediënten Biofood Vleesvoeding kip met zalm hondenvoer

51% kip, 10% schapenvetkanen, 10% orgaanvlees (hart en lever), rijst, 11% zalm en zalmorgaanvlees, plantaardige eiwitextracten (van aardappel), vitaminen en mineralen, plantaardige bijproducten (0,1% kruiden).

Analytische bestanddelen:

Vocht 55,2%, Ruw eiwit 13,3%, Ruw vet 13,7%, Ruwe celstof 1,1%, Ruwe as 3,3%, Calcium 0,6%, Fosfor 0,4%.

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A 5.000 IE, Vitamine D3, 500 IE, Vitamine E (all racalphatocopherylacetat) 75 mg, E1 (IJzer) 25 mg, E2 (Jodium) 0,75 mg, E4 (Koper) 2,5 mg, E5 (Mangaan) 5 mg, E6 (Zink) 50 mg, E8 (Selenium) 75 μg. Kcal per kg 2298.


Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsadvies Biofood Vleesvoeding  hondenvoer 
Volwassen gewicht van de hond (kilogram) Hoeveelheid geperst voer (in gram) per dag
1-3 90
4-7 180
8-12 270
13-18 360
19-24 450
25-31 540
32-38 630
39-45 720
46-53 810


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Houdt uw hond niet zo van vis? Wij verkopen diverse smaken Biofood natvoer! Of misschien bent u benieuwd naar het Biofood droogvoer dat wij verkopen?

https://www.brekz.be/40395-home_default/biofood-vleesvoeding-zalm-hondenvoer.jpg
4.49 2019/01/01
Een lekkernij voor de honden zijn er dol op,ik doe dat bij hun korrels.
Prima hondenvoer, ze lusten het alledrie heel graag en hebben sinds ik het geef veel minder spijsverteringsproblemen. Ook heel praktisch, die ronde bolletjes
Het product is prima maar ik ga niet meer bij Brekz bestellen van wege bezorging van dpd waardeloos
De biofood vleesvoeding zalm is een prima product
24770
13861
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
630 gram
€ 4,49 (€ 7,13/kg)
2 x 630 gram
€ 8,75 (€ 6,94/kg)
3 x 630 gram
€ 12,95 (€ 6,85/kg)

Organic

Biofood Organic geperst hondenvoer

Productinformatie Biofood Organic geperst hondenvoer

Biofood Organic geperst hondenvoer is een complete biologische voeding voor iedere hond, van pup tot senior. De voeding bevat gecertificeerde biologische grondstoffen, met als hoofdingrediënt biologische kip. De brokken zijn geperst op lage temperatuur, zodat de voedingsstoffen beter bewaard blijven. Deze tarwevrije voeding is licht verteerbaar en draagt bij aan een gezonde ontlasting. Daarnaast bevordert het een glanzende huid en vacht. Om het voer zit een duurzame 'No Waste'-verpakking, waarvan het materiaal recyclebaar is. Een smakelijke voeding, vriendelijk voor dier en milieu!

Bij Brekz kunt u hondenvoer van de beste kwaliteit online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop Biofood Organic geperst hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en razendsnel aan de deur bezorgd!

Voedingsadvies Biofood Organic geperst hondenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die u uw hond per dag mag geven op basis van zijn lichaamsgewicht. De hoeveelheden zijn een richtlijn. Kijkt u goed naar wat uw hond nodig heeft en houdt u daarbij rekening met leeftijd, beweging en conditie van uw hond. Verdeel de hoeveelheid voeding over minimaal 2 maaltijden en geef er altijd vers drinkwater bij. Bij pups en jonge honden de hoeveelheid over 3 tot 5 maaltijden verdelen. Dragende en zogende honden geeft u twee keer de hoeveelheid voor volwassen honden. 

Voedingstabel volwassen honden

Lichaamsgewicht hond Dagelijkse hoeveelheid voeding
1 - 5 kg 35 - 110 g
5 - 10 kg 100 - 160 g
10 - 20 kg 160 - 250 g
20 - 40 kg 250 - 400 g
50 - 65 kg 400 - 650 g
>65 kg 650 - 800 g

       

Voedingstabel puppy's

Leeftijd: 1,5 - 3 maanden 4 - 5 maanden 6-10 maanden
Lichaamsgewicht hond Dagelijkse hoeveelheid voeding Dagelijkse hoeveelheid voeding Dagelijkse hoeveelheid voeding
1 kg 60 - 80 g 45 g 35 g
3 kg 140 - 175 g 95 g 80 g
5 kg 205 - 255 g 140 g 115 g
8 kg 290 - 360 g 200 g 160 g
10 kg 340 - 425 g 235 g 190 g
15 kg 465 - 580 g 315 g 255 g
20 kg 575 - 715 g 390 g 315 g
25 kg 680 - 845 g 465 g 370 g
30 kg - 530 g 425 g

        

Samenstelling Biofood Organic geperst hondenvoer

Ingrediënten:
biologische gedroogde kip (29%), biologische spelt, biologische haver, biologische erwten, biologisch gevogeltevet, biologische gedroogde kippenlever, zalmolie, biologisch gedroogde tomaat, biologische basilicum.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 27.0 %, Ruw vet 14 %, Vocht 8%, Ruwe celstof, 7.2 %, Ruwe as 6.7 %, Calcium 1.2 %, Fosfor 1.0 %.

Nutritionele toevoegingsmiddelen (/kg): Vitamine A 25.000 IE, Vitamine D3 2000 IE, Vitamine E 180 IE, Koper 5.0 mg, Zink 65 mg, IJzer 50 mg, Mangaan 35 mg, Jodium 1.5 mg.

Ander voer?

Zoekt u naar een biologische natvoer-variant van deze voeding? Bekijk dan eens Biofood Organic 100% kippenvlees voor hond & kat (in blik 400 gr). Voor alle overige droogvoedingen kunt u ons volledige aanbod Biofood hondenvoer bekijken.

https://www.brekz.be/37239-home_default/biofood-organic-geperst-hondenvoer.jpg
44.95 2019/01/01
37148
16688
Biofood Organic Geperst hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1.5 kg
€ 13,49 (€ 8,99/kg)
2 x 1,5 kg
€ 24,95 (€ 8,32/kg)
8 kg
€ 44,95 (€ 5,62/kg)
Op 27 sep weer verkrijgbaar
2 x 8 kg
€ 85,95 (€ 5,37/kg)
Op 27 sep weer verkrijgbaar
Biofood Organic Kalkoen menu natvoer hond (zakjes 150 gr)

Productinformatie Biofood Organic Sensitive kalkoen menu nat hondenvoer

Biofood Organic Sensitive kalkoen menu natvoer hond (zakjes 150 gr) is een complete, smaakvolle en gezonde vleesvoeding dat bestaat uit vers 50% biologisch kalkoenvlees en geselecteerd orgaanvlees van kalkoen met biologisch wortelgewas, venkel en teunisbloemolie. De voeding heeft een hoge acceptatie, is zeer goed verteerbaar en hypoallergeen. De ingrediënten ondersteunen de huid, vacht en het verteringsstelsel van uw viervoeter.

Biofood Organic bevat slechts één dierlijke eiwitbron en is vrij van toevoegingen, zoals kunstmatige vitaminen, vulstoffen, bindmiddelen of diermeel. Het blik is koud gevuld en de ingrediënten zijn gestoomd op een gecontroleerde lage temperatuur. Bij Biofood wordt gebruik gemaakt van gecertificeerde biologische grondstoffen die afkomstig zijn van biologische boeren. Biofood is dier- en milieuvriendelijk, vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten, CO2-neutraal geproduceerd en zonder massa veeteelt. Deze natvoeding is ontwikkeld zonder de toevoeging van zout, suiker of andere geur-, kleur- en smaakversterkers. Kortom, een gezonde en natuurlijke voeding voor iedere hond!


Bij Brekz kunt u het lekkerste natvoer voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biofood Organic Sensitive Kalkoen menu nat hondenvoer (zakjes 150 gr) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten Biofood Organic Sensitive kalkoen menu nat hondenvoer

Samenstelling: 50 % kalkoen* (80 % filet, 5 % nekken, 5 % karkas, 5 % hart, 5 % lever) met 15 % wortelgewas*, 10 % aardappelen*, venkel*, teunisbloemolie*, sla* - *biologisch.
Analytische bestanddelen: vocht: 78,46 %, ruw eiwit: 8,77 %, ruw vet: 6,85 %, ruwe celstof: 1,78 %, ruwe as: 1,67 %, fosfor: 0,2%, calcium 0,3%.

Voedingsadvies Biofood Organic Sensitive kalkoen menu natvoer

Het wordt aangeraden om de aanbevolen hoeveelheden te verdelen over minstens twee maaltijden per dag. Koel en droog bewaren. Zorg dat er altijd voldoende drinkwater beschikbaar is. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Na opening beperkt houdbaar in de koelkast (ongeveer 2-3 dagen).

Lichaamsgewicht hond (kg) Dagelijkse hoeveelheid (g) 
3 kg 140 g
10 kg 320 g
14 kg 400 g
20 kg 600 g
30 kg 900 g
40 kg 1200 g
60 kg 1600 g
80 kg 2000 g

                          

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere natuurlijke vleesvoeding van Biofood? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Biofood Organic 100% kip natvoer hond / kat (blik 400 gram). Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Biofood hondenvoer.

https://www.brekz.be/37240-home_default/biofood-organic-kalkoen-menu-pouch-150-gr-hondenvoer.jpg
24.49 2019/01/01
37152
16689
Biofood Organic Kalkoen menu pouch 150 gr hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
15 x 150 gr
€ 24,49 (€ 10,88/kg)
2 x (15 x 150 gr)
€ 47,95 (€ 10,66/kg)
Biofood Organic Kalkoen menu natvoer hond (blik 400 gr)

Biofood Organic Kalkoen menu blik 400 gr hondenvoer

Ingrediënten:
50 % kalkoen* (80 % filet, 5 % nekken, 5 % karkas, 5 % hart, 5 % lever) met 15 % wortelgewas*, 10 % aardappelen*, venkel*, teunisbloemolie*, sla* - *biologisch.


Analytische bestanddelen:
vocht: 78,46 %, ruw eiwit: 8,77 %, ruw vet: 6,85 %, ruwe celstof: 1,78 %, ruwe as: 1,67 %

https://www.brekz.be/37241-home_default/biofood-organic-kalkoen-menu-blik-400-gr-hondenvoer.jpg
37.25 2019/01/01
37154
16690
Biofood Organic Kalkoen menu blik 400 gr hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 400 gram
€ 37,25 (€ 7,76/kg)
24 x 400 gram
€ 71,95 (€ 7,49/kg)
Biofood Organic Rund menu natvoer hond (zakjes 150 gr)

Productinformatie Biofood Organic rund menu natvoer hond 

Biofood Organic rund menu natvoer hond is een complete voeding voor iedere hond, van pup tot senior. De unieke receptuur van dit voer is gemaakt met volledig biologische ingrediënten. Met een combinatie van smakelijk rundvlees en groenten als wortelen en selderij, is dit voer niet alleen verantwoord, maar ookheel smakelijk! Verpakt in zakjes van 150 gram. 

Biofood Organic rund menu natvoer hond draagt bij aan de gezondheid van de vacht, huid en de nieren. Daarnaast is het licht verteerbaar: het is volledig graanvrij en rijk aan eiwit. Het is vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige kleur-, smaak- en geurstoffen. 

Een ander voordeel van het voer is dat het milieuvriendelijk geproduceerd wordt. De productie is CO2 neutraal en de verpakking van het voer is recyclebaar. Biofood doet geen dierproeven bij het ontwikkelen van voer en het bedrijf is in Nederland dan ook een bio-gecertificeerd bedrijf. 

Bij Brekz kunt u Biofood Organic rund menu natvoer hond goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het beste hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Ingrediënten Biofood Organic rund menu natvoer hond

Samenstelling: 50% rund* (60% spiervlees, 25% hart, 10% longen, 5% lever) met 7% wortelen*, 7% selderij*, amarant*, vruchten* (bessen-mengsel), lijnolie*, eierschaalpoeder*. 

*biologisch

Analytische bestanddelen: 

Vocht (77,87%), ruw eiwit (8,17%), ruw vet (4,77%), ruwe celstof (1,90%), ruwe as (0,92%), fosfor (0,10%), calcium (0,13%).

Voedingsadvies Biofood Organic rund menu natvoer hond blik 

Voedingstabel: 

Lichaamsgewicht hond (kg) Dagelijkse hoeveelheid voer (g) 
3 140
10 320
14 400
20 600
30 900
40 1200
60 1600
80 2000

Puppy's van 4 weken tot 5 maanden eten 2x de hoeveelheid die een volwassen hond eet. Puppy's van 5-15 maanden 1.5x. 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.  De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Dit product is ook verkrijgbaar in blikken van 400 gram: Biofood Organic Rund menu natvoer hond. Bent u op zoek naar een ander natvoer van Biofood? Kijkt u dan eens op onze handige overzichtspagina Biofood natvoer voor honden

https://www.brekz.be/37242-home_default/biofood-organic-rund-menu-pouch-150-gr-hondenvoer.jpg
24.49 2019/01/01
37156
16691
Biofood Organic Rund menu pouch 150 gr hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
15 x 150 gr
€ 24,49 (€ 10,88/kg)
2 x (15 x 150 gr)
€ 47,95 (€ 10,66/kg)
Biofood Organic Rund menu natvoer hond (blik 400 gr)

Productinformatie Biofood Organic rund menu natvoer hond blik 

Biofood Organic rund menu natvoer hond blik (400 gram) is een complete, volledig biologische voeding die geschikt is voor iedere hond. Wilt u uw hond op een verantwoorde manier laten genieten van een heerlijke maaltijd vol vlees? Dan is deze voeding de keuze bij uitstek!

Biofood Organic rund menu natvoer is rijk aan biologisch rundvlees en orgaanvlees en bevat daarnaast smakelijke wortelen, selderij en amarant. De voeding draagt daarnaast bij aan de gezondheid van de vacht, huid en nieren. Doordat het graanvrij en rijk aan proteïne is, is het bovendien licht verteerbaar. De receptuur van het voer bevat geen kunstmatige geur-,kleur- en smaakstoffen en ook geen genetisch gemodificeerde ingrediënten. 

Maar daar houdt het niet op! De productie van Biofood is ook nog eens milieuvriendelijker. De productie is CO2-neutraal en de verpakkingen zijn recyclebaar. Er worden ook geen dierenproeven gedaan bij de ontwikkeling van het voer. Het voer is dan ook door de EU aangemerkt als een biologisch gecertificeerd product. 

Bij Brekz kunt u Biofood Organic rund menu natvoer hond blik goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het beste hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Ingrediënten Biofood Organic rund menu natvoer hond blik 

Samenstelling: 50% rund* (60% spiervlees, 25% hart, 10% longen, 5% lever) met 7% wortelen*, 7% selderij*, amarant*, vruchten* (bessen-mengsel), lijnolie*, eierschaalpoeder*. 

*biologisch

Analytische bestanddelen: Vocht (77,87%), ruw eiwit (8,17%), ruw vet (4,77%), ruwe celstof (1,90%), ruwe as (0,92%), fosfor (0,10%), calcium (0,13%).

Voedingsadvies Biofood Organic rund menu natvoer hond blik 

Voedingstabel: 

Lichaamsgewicht hond (kg) Dagelijkse hoeveelheid voer (g) 
3 140
10 320
14 400
20 600
30 900
40 1200
60 1600
80 2000

Puppy's van 4 weken tot 5 maanden eten 2x de hoeveelheid die een volwassen hond eet. Puppy's van 5-15 maanden 1.5x. 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.  De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product? 

Dit product is ook verkrijgbaar in zakjes van 150 gram: Biofood Organic Rund menu natvoer hond. Zoekt u nog een andere soort natvoer voor uw hond? Bekijkt u dan eens het uitgebreide assortiment op onze overzichtspagina natvoer voor honden

https://www.brekz.be/37243-home_default/biofood-organic-rund-menu-blik-400-gr-hondenvoer.jpg
37.25 2019/01/01
37158
16692
Biofood Organic Rund menu blik 400 gr hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 400 gram
€ 37,25 (€ 7,76/kg)
24 x 400 gram
€ 71,95 (€ 7,49/kg)
Biofood Organic 100% kippenvlees natvoer hond & kat (blik 200 gr)

Productinformatie Biofood Organic 100% kip natvoer voor hond of kat

Biofood Organic 100% kip nat hondenvoer/kattenvoer (blik 200 gram) is een heerlijke aanvulling op het menu van uw hond of kat. Biofood Organic bevat biologisch gecertificeerd vlees en is vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten. Deze gestoomde maaltijd bevat slechts één dierlijke eiwitbron en is vrij van kunstmatige toevoegingen zoals vulstoffen, bindmiddelen en diermeel. Biofood staat voor puur, eerlijk, gezond, dier- en milieuvriendelijk diervoer. Het heeft een zeer hoge acceptatie en goede verteerbaarheid. Deze natuurlijke vleesvoeding is bovendien ontwikkeld zonder de toevoeging van zout, suiker of andere geur-, kleur- en smaakversterkers. Daarnaast is het  CO2-neutraal geproduceerd en is het verpakt in gerecycled verpakkingsmateriaal wat opnieuw recyclebaar is. Biofood Organic is zeer geschikt voor honden en katten met bepaalde overgevoeligheden. 

Bij Brekz kunt u de beste biologische vleesvoedingen hond/kat  goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biofood Organic 100% kip natvoer in blik tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten Biofood Organic 100% kip natvoer

Ingrediënten:
100 % biologische kip (90 % filet, 5 % nekken, 5 % karkas), gestoomd in hun eigen sap.

Analytische bestanddelen:
Vocht: 73,46 %, ruw eiwit: 12,7 %, ruw vet: 8,5 %, ruwe celstof: 1,4 %, ruwe as: 2,85 %.

Voedingsadvies Biofood Organic 100% kip natvoer

Het wordt aangeraden om de aanbevolen hoeveelheden te verdelen over minstens twee maaltijden per dag. Zorg dat er altijd voldoende drinkwater beschikbaar is. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Na openen beperkt houdbaar in de koelkast (ongeveer 2-3 dagen).

Dit is een aanvullend diervoer, wat betekent dat u dit voor een complete gebalanceerde maaltijd het beste kunt aanvullen. Dit kan met bijvoorbeeld vette vis of ei en/of met een droogvoer of een vlokkenmix.

Voedingshoeveelheid per dag per kilogram lichaamsgewicht van hond/kat

Volwassen hond 20 g/kg
Volwassen kat 30 g/kg
Pups/kitten (tot 6 maanden) 50 g/kg
Junior hond/kat (6 maanden tot 1 jaar) 35 g/kg

       

Ander product?

Op zoek naar een andere smaak? Kijk dan eens naar Biofood Organic 100% rund natvoer hond / kat (blik 200 gr). Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van Biofood.

https://www.brekz.be/37248-home_default/biofood-organic-100-kippenvlees-blik-200-gr-hond-kat.jpg
31.95 2019/01/01
37168
16697
Biofood Organic 100% kippenvlees blik 200 gr hond & kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 200 gram
€ 31,95 (€ 13,31/kg)
24 x 200 gram
€ 61,49 (€ 12,81/kg)
Biofood Organic 100% kippenvlees natvoer hond & kat (blik 400 gr)

Productinformatie Biofood Organic 100% kip nat hondenvoer / kattenvoer

Biofood Organic 100% kip natvoer hond / kat (blik 400 gram) is een zeer smakelijke, gezonde aanvullende voeding voor alle honden en katten. Biofood Organic is biologisch gezien een perfecte keuze voor dier, natuur en milieu. Dit bio voer bestaat uit 100% verse biologisch kip. Het gestoomde voer bevat slechts één dierlijke eiwitbron en is vrij van kunstmatige vitaminen, vulstoffen, bindmiddelen, diermeel en dierproeven. Biofood Organic maakt gebruik van gecertificeerd biologisch kippenvlees en staat voor puur, eerlijk, gezond en dier- en milieuvriendelijk. Het heeft een zeer hoge acceptatie en goede verteerbaarheid. Deze natuurlijke vleesvoeding is ontwikkeld zonder de toevoeging van zout, suiker of andere geur-, kleur- en smaakversterkers. Daarnaast is het vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten en CO2-neutraal geproduceerd. Biofood Organic zit in gerecycled verpakkingsmateriaal en is is zeer geschikt voor gevoelige honden en katten. 

Bij Brekz kunt u het het beste organic natvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biofood Organic 100% kip natvoer hond / kat (blik 400 gr) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten Biofood Organic 100% kip natvoer 

Ingrediënten:
100 % biologische kip (90 % filet, 5 % nekken, 5 % karkas), gestoomd in hun eigen sap

Analytische bestanddelen:
Vocht: 73,46 %, ruw eiwit: 12,7 %, ruw vet: 8,5 %, ruwe celstof: 1,4 %, ruwe as: 2,85 %.

Voedingsadvies Biofood Organic 100% kip natvoer

Let op, dit is een aanvullend diervoer. Voor een complete maaltijd wordt geadviseerd om dit aan te vullen met bijvoorbeeld een groenten- of vlokkenmix of met supplementen. U kunt ook smaken afwisselen en dit voer bijvoorbeeld aanvullen met vette vis en ei.

Na opening in koelkast bewaren (geopend tot 2 à 3 dagen houdbaar). Zorg dat er altijd voldoende drinkwater beschikbaar is. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Voedingshoeveelheid per dag per kilogram lichaamsgewicht van hond/kat

Volwassen hond 20 g/kg
Volwassen kat 30 g/kg
Pups/kitten (tot 6 maanden) 50 g/kg
Junior hond/kat (6 maanden tot 1 jaar) 35 g/kg

      

Ander product?

Op zoek naar een andere smaak? Kijk dan eens naar Biofood Organic 100% rund natvoer hond / kat (blik 400 gr). Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van Biofood.

https://www.brekz.be/37249-home_default/biofood-organic-100-kippenvlees-blik-400-gr-hond-kat.jpg
42.95 2019/01/01
37170
16698
Biofood Organic 100% kippenvlees blik 400 gr hond & kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 400 gram
€ 42,95 (€ 8,95/kg)
24 x 400 gram
€ 82,49 (€ 8,59/kg)
Biofood Organic 100% rundvlees natvoer hond & kat (blik 200 gr)

Productinformatie Biofood Organic 100% rund natvoer voor hond of kat

Biofood Organic 100% rund natvoer hond / kat (200 gr) is een heerlijke en natuurlijke aanvullende vleesvoeding voor alle honden en katten. Dit voer is verpakt in blikken van 200 gram. Biofood Organic is zeer hoogwaardig natvoer van 100% vers biologisch rundvlees en geselecteerd biologisch orgaanvlees van rund. Deze gezonde aanvullende natvoeding bevat slechts één dierlijke eiwitbron en is vrij van toevoegingen zoals kunstmatige vitaminen, vulstoffen, bindmiddelen en diermeel.

Biofood Organic maakt enkel gebruik van gecertificeerd biologisch rundvlees en staat voor puur, eerlijk, gezond en dier- en milieuvriendelijk. Het heeft een hoge acceptatiegraad en een zeer goede verteerbaarheid. Deze natuurlijke vleesvoeding is bovendien ontwikkeld zonder de toevoeging van zout, suiker of andere geur-, kleur- en smaakversterkers. Daarnaast is het vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten en is het CO2-neutraal geproduceerd. Biofood zit in gerecycled verpakkingsmateriaal wat opnieuw recyclebaar is.

Dit voer is zeer geschikt voor honden en katten met bepaalde overgevoeligheden. U kunt het dan ook gebruiken als vervanging voor BARF en bij een uitsluitingsdieet. 

Bij Brekz kunt u de beste biologische honden- en kattenvoedingen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biofood Organic 100% rund natvoer hond / kat (blik 200 gram) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten Biofood Organic 100% rund natvoer

Ingrediënten:
100 % biologisch rund (65 % spiervlees, 25 % hart, 10 % longen), gestoomd in eigen sap.

Analytische bestanddelen:
Vocht: 78,48 %, ruw eiwit: 13 %, ruw vet: 6,2 %, ruwe celstof: 2,1 %, ruwe as: 0,59 %.

Voedingsadvies Biofood Organic 100% rund natvoer

Let op, dit is een aanvullend diervoer. Voor een complete maaltijd wordt geadviseerd om dit voer aan te vullen met bijvoorbeeld een groenten- of vlokkenmix of met supplementen. U kunt ook smaken afwisselen en dit voer bijvoorbeeld aanvullen met vette vis en ei.

Na opening in koelkast bewaren (geopend tot 2 à 3 dagen houdbaar). Zorg dat er altijd voldoende drinkwater beschikbaar is. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Voedingshoeveelheid per dag per kilogram lichaamsgewicht van hond/kat

Volwassen hond 20 g/kg
Volwassen kat 30 g/kg
Pups/kitten (tot 6 maanden) 50 g/kg
Junior hond/kat (6 maanden tot 1 jaar) 35 g/kg

       

Ander product?

Op zoek naar een andere smaak? Kijk dan eens naar Biofood Organic 100% kip natvoer hond / kat (blik 200 gr). Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van Biofood.  

https://www.brekz.be/37250-home_default/biofood-organic-100-rundvlees-blik-200-gr-hond-kat.jpg
31.95 2019/01/01
37172
16699
Biofood Organic 100% rundvlees blik 200 gr hond & kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 200 gram
€ 31,95 (€ 13,31/kg)
24 x 200 gram
€ 61,49 (€ 12,81/kg)
Biofood Organic 100% rundvlees natvoer hond & kat (blik 400 gr)

Productinformatie Biofood Organic 100% rund natvoer voor hond of kat 

Biofood Organic 100% natvoer rund voor hond / kat  (400 gram blik) is een natuurlijke, aanvullende vleesvoeding voor alle honden en katten. Deze smakelijke natvoeding is gemaakt van zeer hoogwaardig en 100% vers biologisch vlees en geselecteerd biologisch orgaanvlees van rund. Het bevat slechts één dierlijke eiwitbron en is vrij van toevoegingen zoals kunstmatige vitaminen, vulstoffen, bindmiddelen en diermeel.

Biofood Organic maakt enkel gebruik van gecertificeerd biologisch rundvlees en staat voor puur, eerlijk, gezond en dier- en milieuvriendelijk. Het heeft een hoge acceptatiegraad en een zeer goede verteerbaarheid. Deze natuurlijke vleesvoeding is bovendien ontwikkeld zonder de toevoeging van zout, suiker of andere geur-, kleur- en smaakversterkers. Daarnaast is het vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten en is het CO2-neutraal geproduceerd. Biofood zit in gerecycled verpakkingsmateriaal wat opnieuw recyclebaar is.

Verpakt in blikken van 400 gram.

Dit voer is zeer geschikt voor honden en katten met bepaalde overgevoeligheden. U kunt het dan ook gebruiken als vervanging voor BARF en bij een uitsluitingsdieet. 

Bij Brekz kunt u de beste biologische honden- en kattenvoedingen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biofood Organic 100% rund natvoer hond / kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten Biofood Organic 100% rund natvoer

Ingrediënten:
100 % biologisch rund (65 % spiervlees, 25 % hart, 10 % longen), gestoomd in eigen sap.

Analytische bestanddelen:
Vocht: 78,48 %, ruw eiwit: 13 %, ruw vet: 6,2 %, ruwe celstof: 2,1 %, ruwe as: 0,59 %.

Voedingsadvies Biofood Organic 100% rund natvoer

Let op, dit is een aanvullend diervoer. Voor een complete maaltijd wordt geadviseerd om dit aan te vullen met bijvoorbeeld een groenten- of vlokkenmix of met supplementen. U kunt ook smaken afwisselen en dit vlees bijvoorbeeld aanvullen met vette vis en ei.

Na opening in koelkast bewaren (geopend tot 2 à 3 dagen houdbaar). Zorg dat er altijd voldoende drinkwater beschikbaar is. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Voedingshoeveelheid per dag per kilogram lichaamsgewicht van hond/kat

Volwassen hond 20 g/kg
Volwassen kat 30 g/kg
Pups/kitten (tot 6 maanden) 50 g/kg
Junior hond/kat (6 maanden tot 1 jaar) 35 g/kg

      

Ander product?

Op zoek naar een andere smaak? Kijk dan eens naar Biofood Organic 100% kip natvoer hond / kat (blik 400 gr). Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van Biofood.  

https://www.brekz.be/37251-home_default/biofood-organic-100-rundvlees-blik-400-gr-hond-kat.jpg
42.95 2019/01/01
37174
16700
Biofood Organic 100% rundvlees blik 400 gr hond & kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 400 gram
€ 42,95 (€ 8,95/kg)
24 x 400 gram
€ 82,49 (€ 8,59/kg)

Snacks

Biofood 3-in-1 koekjes voor de hond

Productinformatie Biofood 3-in-1 koekjes voor de hond

Biofood 3-in-1 koekjes voor de hond zijn biscuitkoekjes voor honden die ontlastingsproblemen hebben, gras eten of ondersteuning nodig hebben bij de omschakeling naar ander (moeilijk verteerbaar) voedsel. De voeding is geschikt voor honden van alle rassen en van jong tot oud. De koekjes bevorderen de binding van schadelijke en moeilijk verteerbare stoffen. Zo wordt het darmkanaal opgeschoond, wat niet alleen dikkere ontlasting stimuleert, maar ook de opname van voedingsstoffen helpt verbeteren. De koekjes helpen ook gras eten verminderen. Gras eten komt meestal door ontlastingsproblemen of een gebrek aan vitaminen, mineralen of vezels. Deze koekjes bevatten veel vitaminen en mineralen uit onder andere rijst, mais, kruiden en het kleimineraal kaolien. Daarnaast bevatten de koekjes zeer gezonde omega-3-vetzuren. Aan het product zijn alleen natuurlijke antioxidanten en geen chemische stoffen toegevoegd.

Bij Brekz kunt u diverse soorten snacks van Biofood gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Biofood 3-in-1 koekjes voor de hond en uw aankoop wordt razendsnel bezorgd!

De houdbaarheid van de snack staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt.

Voedingsadvies Biofood 3-in-1 koekjes voor de hond

Geef uw (jonge) hond bij dunne ontlasting 4 tot 8 koekjes per dag per kg lichaamsgewicht. Geef bij veel of dunne ontlasting 2 keer 6 koekjes per kg lichaamsgewicht per dag. Geef grasetende honden 8 koekjes per dag per kg lichaamsgewicht. Zorg altijd voor voldoende schoon drinkwater bij deze snack.

Ingediënten Biofood 3-in-1 koekjes voor de hond

Samenstelling
Gerst, mais, glycerine, kaoliniet, melasse, plantaardige olie, calcium en kruiden. 

Analytische bestanddelen

Eiwit (8,46%), vet (6,05%), ruwe celstof (6,73%) en ruwe as (9,58%).

Andere snack dan Biofood 3-in-1 koekjes voor de hond?

Bij ons kunt u van Biofood ook Meatbones voor de hond kopen met lam, rund en gevogelte of Vistruffels met Zalm voor een gezonde huid en vacht. Bekijk ook onze andere snacks van Biofood
 

https://www.brekz.be/26700-home_default/biofood-3-in-1-koekjes-voor-de-hond.jpg
4.05 2019/01/01
Ze eten dit zeer smakelijk op!
29872
14895
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
500 gram
€ 4,50 (€ 9,00/kg)
€ 4,05 (€ 8,10/kg)

Zalmolie

Biofood Zalmolie voor hond en kat

Productinformatie Biofood zalmolie (doseerpomp)

Biofood zalmolie (doseerpomp) is een aanvullend product van zalmolie en biedt een brede ondersteuning voor de gezondheid van uw hond. De zalmolie van Biofood is koudgeperst van verse zalm en is een gezonde toevoeging aan de dagelijkse voeding van uw hond of kat. Het product bevordert en stimuleert onder meer de darmen, huid- en vacht, vertering en eetlust. Daarnaast heeft het een gunstige werking op het immuunsysteem, de hart- en bloedvaten en het afweersysteem. Ook kan het helpen de pH waarde van de urine te verlagen, een uitkomst bij bijvoorbeeld blaasgruis. Het product is zeer smakelijk en is daarom geschikt om de eetlust aan te wakkeren (bij moeilijke eters). U kunt de dressing eenvoudig over het droogvoer van uw huisdier gieten of het apart voeren.

 • Smakelijk product op basis van zalmolie
 • Bevordert en stimuleert de darmen, huid- en vacht, vertering en eetlust
 • Heeft een gunstige werking op het afweersysteem
 • Helpt de pH waarde van de urine te verlagen in relatie met blaasgruis
 • Ook geschikt voor het aanwakkeren van de eetlust (bij moeilijke eters)
 • Eenvoudig over het droogvoer te gieten, of los te voeren

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biofood zalmolie (doseerpomp) tegen de scherpste prijzen.


Voedingsadvies Biofood zalmolie (doseerpomp)

Hond: 10ml per 20kg lichaamsgewicht (=2 theelepels per dag). Kat: 5ml (=1 theelepel per dag).


Ingrediënten Biofood zalmolie (doseerpomp)

Zalmolie.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (1,1%), ruw vet (98,1%), ruwe celstof (< 0,3%), ruw as (0,1%), natuurlijk conserveringsmiddel [rozemarijn E-392], Omega-3 vetzuren (23,8%), Omega-6 vetzuren (16,8%). 
BIOFOOD zalmolie bevat ongeveer 500 tot 1.500 milligram aan EPA en DHA per 5ml. Energiewaarde: 3.648 kJ/100 g.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld bonbons met schapenvet en knoflook voor uw hond? Kijk dan eens bij Biofood Schapenvet Maxi Bonbons met knoflook. Een overzicht van al onze supplementen vindt u hier.

 

https://www.brekz.be/23215-home_default/biofood-zalmolie-voor-hond-en-kat.jpg
11.95 2019/01/01
gewoon goed spul, extra toevoeging aan de maaltijd.
Goed product mijn franse bulldog Heeft er een mooie vacht van gekregen en geen jeuk meer. En snel geleverd.
Wij geven het onze hond (schapendoes) omdat zij het hele jaar door vreselijk veel haren verliest. Ze wordt goed geborsteld. Het is ons door dierenarts aanbevolen. We gebruiken het al maanden, eerst van ander merk. We merken geen vooruitgang tot op heden.
perfect, de honden smikkelen er lekker van
Altijd tevreden van Brekz.be !
Pompje is ideaal en gebruiksvriendelijk en gemakkelijk. Hond lust olie
Zeer tevreden met het product!
Snelle en correcte levering
25088
13921
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
500 ml
€ 11,95 (€ 23,90/l)
3 x 500 ml
€ 33,49 (€ 22,33/l)
500 ml 4 + 1 Gratis
€ 47,25 (€ 18,90/l)

Huid en vacht

Biofood Vloeibaar Schapenvet voor de hond

Productinformatie Biofood Vloeibaar Schapenvet

Biofood Vloeibaar Schapenvet is een gezonde mix van zalmolie, zonnebloemolie en schapenvet. Deze vloeibare olie van Biofood is geschikt voor alle hondenrassen en leeftijden. Door het vet met het voer te vermengen, wordt de aantrekkelijkheid van de brokken bevorderd voor de moeilijker eter. Daarbij wordt het hondenvoer beter verteerbaar, ter stimulatie van een verminderde en verbeterde hoeveelheid ontlasting. Biofood Vloeibaar Schapenvet is rijk aan omega 3-, 6 en 9 vetzuren, wat de voedselopname en vertering helpt verbeteren. Ook draagt het bij aan een gezond hart- en bloedvaten en een betere ontwikkeling van de organen. De vetzuren bevorderen een gezonde huid en een mooie, glanzende vacht. 

Bij Brekz kunt u supplementen voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biofood Vloeibaar Schapenvet tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Biofood Vloeibaar Schapenvet ingrediënten

Samenstelling: Zonnebloemolie, zalmolie (30%), schapenvet (10%), glucose

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (0.9%), Ruw vet (98.0%), ruwe celstof (0.3%), ruw as (0.2%), vocht (0.1%), Vitamine A I.E. 29700, Vitamine D3 I.E. < 800.

Natuurlijk conserveringsmiddel: (rozemarijn E-392)

Dit product bevat: Omega-3: 21.0 % (m/m), Omega-6: 34.7 % (m/m).

Voedingsadvies Biofood Vloeibaar Schapenvet

Starten met 5ml per dag (=1 theelepel), vervolgens overgaan op 15ml per dag (=3 theelepels) per 20kg lichaamsgewicht.

Ander product?


Heeft u liever de vaste variant van Biofood Schapenvet voor uw hond? Kijk dan naar Biofood Schapenvet Bonbons. Voor al onze overige varianten en formaten kunt u kijken op de pagina met onze supplementen voor honden.

https://www.brekz.be/26706-home_default/biofood-vloeibaar-schapenvet-voor-de-hond.jpg
9.25 2019/01/01
Helpt voor haaruitval
Hond is er zot van, en ideaal voor zijn vacht en zwakke maag
goede aanvulling
Ze vinden lekker
Ik doe dagelijks een beetje over zijn droge brokken en de hond vindt het heerlijk
Sehr gut! Die Hunde Lieben es !
Gut wird toll angenommen. Von unseren Hunden
Goeie prijs en snelle levering,prima
29866
14892
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
250 ml
€ 4,69 (€ 18,76/l)
500 ml
€ 9,25 (€ 18,50/l)
3 x 250 ml
€ 14,95 (€ 19,93/l)
250 ml 4 + 1 Gratis
€ 18,75 (€ 15,00/l)
3 x 500 ml
€ 26,49 (€ 17,66/l)
500 ml 4 + 1 Gratis
€ 37,49 (€ 15,00/l)
5 liter
€ 53,95 (€ 10,79/l)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Biofood hondenvoer

Biofood hondenvoer is een natuurlijke en uiterst voedzame hondenvoeding die geschikt is voor honden van alle rassen en leeftijden. Het voer is opgebouwd uit natuurlijke, hoogwaardige en zuivere dierlijke en plantaardige grondstoffen. Dit maakt dat Biofood hondenvoer van zeer hoge kwaliteit is en bijdraagt aan een goede gezondheid van uw hond. De voeding bevat een optimale en nauwkeurig bepaalde hoeveelheid aan essentiële voedingsstoffen zoals eiwitten, koolhydraten, vetten en vitaminen en mineralen. Met Biofood hondenvoer geeft u uw hond een smaakvolle en gezonde hondenvoeding van Nederlandse bodem! 

Bij Brekz kunt u Biofood hondenvoer goedkoop online kopen. Het beste hondenvoer voor uw hond, eenvoudig besteld en snel geleverd!

De houdbaarheidsduur van Biofood hondenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voordelen Biofood hondenvoer

Hieronder hebben we een aantal voordelen van Biofood hondenvoer voor u op een rijtje gezet:

 • Bevat uitsluitend natuurlijke, hoog verteerbare dierlijke en plantaardige grondstoffen;
 • Alle soorten hondenvoeding zijn rijk aan scharrelvlees (kip, rund, lam en eend) en vis (zalm), alsmede aan dierlijke bijproducten (hart, lever, pens);
 • De toegevoegde granen zijn ontsloten, waardoor de lever en nieren van uw hond ontlast worden;
 • Bevat gezonde natuurkruiden en plantaardige vitamines en mineralen;
 • Volledig vrij van chemische toevoegingen zoals kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen;
 • Milieu en diervriendelijk en voorzien van het GROEN-garantie label.

 

Assortiment Biofood hondenvoer

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende Biofood hondenvoer producten die wij verkopen.

Brokken

 • Biofood geperst hondenvoer: Een volledig uitgebalanceerde, natuurlijke en zeer smaakvolle geperste hondenvoeding. Dankzij de productiemethode, waarbij de ingrediënten koud geperst worden, blijven alle voedingsstoffen uit de ingrediënten optimaal behouden. Ook is deze voeding minder belastend voor de maag van uw hond. Het voer is rijk aan hoogwaardig vlees, zeer goed verteerbaar en draagt bij aan een goede gezondheid van uw hond. Verkrijgbaar in de de Biofood Adult Geperst hondenvoer variant en de speciale Biofood Geperst Lam & Rijst hondenvoer variant.
 • Biofood krokant hondenvoer: Een complete en licht verteerbare voeding, die dankzij de hardere brokken goed is voor het gebit. Bovendien bevordert de grootte en vorm van het kauwen, waardoor de voedingsstoffen beter opgenomen worden. Dit voer is ideaal voor honden met tandplak of honden die schrokken. Naast Biofood Krokant hondenvoer verkopen wij bijvoorbeeld ook Biofood Giant hondenvoer voor grote honden of Biofood High Energy hondenvoer voor actievere honden.

Natvoer

 • Biofood vleesvoeding: Een compleet en houdbaar natvoer, dat op basis is van heerlijk vers vlees, verse vis, een beetje rijst en gezonde kruiden. Een ideale voeding voor als u uw hond wil trakteren, een keertje extra vlees wil geven, onderweg met hem bent of als uw hond slecht reageert op droogvoer. Wij verkopen Biofood vleesvoeding in de smaken Eend, Lam en Zalm.

 

Ander merk hondenvoer?

Zoekt u hondenvoer van een ander merk? Bekijk dan onze merkenpagina hondenvoer.
 

Terug