Borstels en scharen 


Scharen

Borstels

Scharen

Effileerschaar hond en kat

Effileerschaar hond en kat

Effileerschaar  hond en kat is geschikt voor het uitdunnen van de vacht. Hij is te gebruiken bij alle vachtsoorten, behalve korthaar en gladhaar. Deze grijze effileerschaar is geschikt voor honden én katten en heeft een soft grip. Hierdoor ligt de schaar makkelijk in de hand. Een effileerschaar is niet een gewone schaar, maar een schaar om het haar mee uit te dunnen. Op dit soort scharen zitten kanteltjes. Hierdoor halen ze niet al het haar weg, maar slechts een deel daarvan. Het haar wordt daardoor dunner. Ideaal voor huisdieren met een dikke vacht. De Effileerschaar hond en kat is van het merk Beeztees en is van hoge kwaliteit. 

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Effileerschaar hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Beeztees

Beeztees is een merk dat gespecialiseerd is in het maken van alles wat u kunt bedenken voor uw huisdier. Het assortiment bestaat uit leuke accessoires, snacks voor huisdieren, manden, speelgoed en nog veel meer! Beeztees' doel is om het leven van uw huisdier zo leuk, gezond en veilig mogelijk te maken. Alle producten worden optimaal getest zodat veiligheid gegarandeerd is. Daarnaast zijn ze elke dag bezig met het bedenken en maken van nieuwe producten. Dit zorgt voor een dynamisch assortiment, waardoor u altijd verrast wordt.


Andere vachtverzorging?

Bent u op zoek naar een ander soort schaar? Bekijk dan ons vachtverzorging assortiment. Hier verkopen we onder andere de Beeztees Schaar Normaal hond en kat. Dit is een normale schaar, ook van het merk Beeztees. Op deze pagina verkopen we ook andere vachtverzorging, zoals shampoo en borstels. 

Brekz
https://www.brekz.be/41044-home_default/effileerschaar-652-320570.jpg
9.09 2019/01/01
voordelige schaar, maar geen hoogstaande kwaliteit. Goed genoeg voor incidenteel gebruik.
was netjes verzorgt maar verpakking was wel groot hoor goed en snel verstuurt
Efileerschaar is goed en scherp, de gewone schaar valt kwalitatief tegen. Ik vind het ook niet nodig dat twee scharen in een grote doos verpakt moeten worden, het had makkelijk brievenbuspost kunnen zijn. Daarentegen zijn de verzendkosten wel laag.
Goede effileerschaar voor hond.
Ligt goed in de hand, doch lijkt eerder moeilijk te knippen
J’ai un cocker et je recommande
2067
1196
Effileerschaar (652-320570) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 9,09 (€ 9,09/ct)
Schaar Normaal hond en kat

Schaar Normaal hond en kat

Schaar Normaal hond en kat is een schaar waarmee u gemakkelijk de vacht van uw hond of kat kunt bijknippen. Het handvat van de schaar heeft een zachte grip. Hierdoor ligt hij goed in de hand en kunt u snel zonder pijn in de vingers de vacht in een mooi model knippen!

De Schaar Normaal hond en kat is niet geschikt om de vacht van uw dier uit te dunnen. Hiervoor kunt u beter een effileerschaar gebruiken.

  • Geschikt voor hond en kat
  • Geschikt voor het bijknippen van de vacht
  • Hoge kwaliteit en hoog gebruiksgemak
  • Zachte grip
  • Niet geschikt om vacht uit te dunnen

Bij Brekz kunt u diverse producten kopen om de vacht van uw hond te verzorgen. Koop bijvoorbeeld de Schaar Normaal hond en kat gemakkelijk en goedkoop online en u krijgt uw bestelling razendsnel thuisbezorgd.

Ander product dan Schaar Normaal hond en kat?

Ook voor andere vachtverzorgende producten voor uw hond en kat kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij diverse borstels, shampoo en scheerapparaten. Bekijk hier ons gehele assortiment.

Brekz
https://www.brekz.be/41043-home_default/schaar-normaal-652-320587.jpg
8.09 2019/01/01
Prima schaar voor die Prijs, niets mis mee.
Schaar is vrij klein, wel goed scherp
2066
1195
Schaar Normaal (652-320587) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,09 (€ 8,09/ct)

Borstels

Rubber anti-haar borstel

Rubber anti-haar borstel

De Rubber anti-haar borstel is een multifunctionele borstel voor het ontharen van honden- en kattenharen bij kleding en meubels. Deze ontharingsborstel is ideaal voor het haarvrij maken van uw kleding en meubels. Dankzij het multifunctionele ontwerp kunt u er op verschillende soorten materiaal goed mee uit de voeten. Hij is geschikt voor het ontharen van katten- en hondenharen.

  • Rubberen ontharingsborstel
  • Geschikt voor het ontharen van kleding en meubels
  • Multifunctioneel ontwerp
  • Te gebruiken bij honden- en kattenharen


Bij Brekz kunt u de beste borstels en scharen eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Rubber anti-haar borstel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een borstel om dode haren mee uit te kammen? Kijk dan eens bij de FoOlee One. Een overzicht van al onze Vachtverzorging vindt u hier. 

Brekz
https://www.brekz.be/29648-home_default/rubber-anti-haar-borstel-.jpg
6.89 2019/01/01
2948
1612
Rubber anti-haar borstel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mail adres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.