Carocroc


Carocroc, voordelige en natuurlijke diervoeding voor de hond en kat. U kunt hier kiezen voor Carocroc hondenvoer en Carocroc kattenvoer!

Carocroc dierenvoeding

Carocroc dierenvoeding is een Oer-Hollands merk voeding voor honden en katten. Het merk biedt een compleet en overzichtelijk assortiment. De producten zijn met zorg samengesteld en gemaakt van grondstoffen van hoge kwaliteit. Om de gezondheid van uw hond of kat te verbeteren, zijn er extra vitaminen en mineralen toegevoegd. Geen van de producten bevatten kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

  • Groot assortiment
  • Hoge kwaliteit
  • Extra vitaminen en mineralen toegevoegd
  • Zonder kunstmatige stoffen


Assortiment Carocroc dierenvoeding

Honden

Carocroc verkoopt diervoeding voor zowel honden als katten. Voor honden is er Carocroc Premium en Carocroc Super Premium. De Premiumproducten zijn geschikt voor gezonde honden van junior tot senior, met diverse condities en groottes. De Super premiumproducten zijn geschikt voor honden die overgevoelig zijn voor voedsel of honden met een gevoelige huid of vacht of andere gezondheidsproblemen.


Katten

Voor katten zijn er verschillende producten met kip, lamsvlees of vis. Carocroc Premium is geschikt voor gezonde volwassen katten. Dit product bestaat uit brokjes rund en gevogelte. Voor katten met voedselovergevoeligheid is er Carocroc Super Premium.


Bij Brekz kunt u de producten van Carocroc voordelig online kopen. Bekijk ons assortiment hondenvoer. De Carocrocproducten voor de kat kunt u hier bestellen.


De houdbaarheidsduur van CaroCroc dierenvoeding varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Ander product dan Carocroc dierenvoeding?

Ook voor andere diervoeding dan Carocroc dierenvoeding kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij ook hoogwaardige honden- en kattenvoeding van het merk Prins.