Cat It Senses kattenspeeltjes 

Het leukste Cat It Senses speelgoed tegen scherpe prijzen. Met het uitgebreide assortiment kunt u altijd het juiste speelgoed voor uw kat weet te vinden.
Lees meer ..

Cat It

Cat It

Cat It Senses Speed Circuit

Productinformatie Cat It Senses Speed Circuit

Het Cat It Senses Speed Circuit is een speciaal ontworpen interactief speelgoed voor katten. Het circuit bestaat uit diverse gebogen onderdelen die bovendien een helling hebben, waardoor opwindende hoogteverschillen worden toegevoegd aan het spel. Met de onderdelen kunt u bochten maken en het circuit op verschillende manieren in elkaar zetten. Zo kunt u telkens een nieuwe leuke baan aanleggen voor uw kat. De onderdelen van het Cat It Senses Play Circuit zijn aan de bovenkant op sommige stukken open. Hierdoor kan uw kat met zijn pootjes de bal wegslaan. Het balletje heeft een felle kleur en is gemaakt van lichtgevend materiaal, waardoor de aandacht van uw kat beter wordt getrokken, ook in het donker! Bovendien kunt u de baan uitbreiden met een tweede pakket, om een extra grote baan aan te leggen.

Bij de Cat It Senses Speed Circuit voor de kat wordt 1 balletje geleverd. Deze bal is echter niet uit het speelgoed te nemen. De Cat It Senses Speed Circuit is gemaakt van lichtgewicht kunststof en heeft een blauwe kleur. 

Bij Brekz bestelt u gemakkelijk en goedkoop het leukste speelgoed voor uw kat. Naast de Cat It Senses Play Circuit verkopen wij diverse andere speeltjes voor uw kat.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.
 

Ander product?

Zoekt u andere speeltjes voor uw kat van Cat It senses? Of bent u benieuwd naar kattenspeelgoed van andere fabrikanten? Bekijk dan eens ons totaalaanbod aan kattenspeeltjes.

Cat It
https://www.brekz.be/2930-home_default/cat-it-senses-speed-circuit.jpg
18.86 2019/01/01
Erg leuk omdat het in verschillende vormen gelegd kan worden en ze er dan met 2 tegelijk mee kunnen spelen.
Goesmd artikel
Bon produit et livre rapidement . Après avoir observé le jeu en se demandant ce que je leur mettais ils ont commencé à jouer ensemble ; même le chien y trouve son compte !
parfait merci; NOTRE CHATTE JOUE TOUS LES JOURS AVEC
4009
2141
Cat It Senses Speed Circuit Kortingslabel acties december > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 20,95 (€ 20,95/ct)
€ 18,86 (€ 18,86/ct)
Cat it Senses Food Maze voor de kat

Productinformatie Cat it Senses Food Maze voor de kat

Cat it Senses Food Maze voor de kat is een voerspeeltje voor katten en kan worden gebruikt door iedere kat. Met behulp van dit speeltje kunt u uw huisdier op een slimme manier eten geven; uw kat moet zijn maaltijd verdienen. Hij doet dit door de brokjes, die u bovenin het speelgoed doet, met zijn pootje door het doolhof te bewegen. Vallen de brokjes op het witte schoteltje onderin het speeltje, dan kan hij ze opeten. Begint uw kat geoefend te raken in deze truc? Geen nood, het speelgoed is in te stellen op verschillende moeilijkheidsgraden, door aan de groene schijven in het midden te draaien. Het speelgoed stimuleert uw kat om in beweging te komen voor zijn maaltijd en helpt hem tevens om minder snel te eten. Een leuk, stimulerend product voor iedere kat en een ideaal product voor snelle en grote eters dus.

Bij Brekz kunt u het beste  voor uw speelgoed voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cat it Senses Food maze voor de kat tegen de scherpste prijs.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief speelproduct, bijvoorbeeld een speelcircuit voor de kat? Kijk dan eens bij de Cat It Senses Play Circuit voor de kat. Voor een overzicht van al ons speelgoed voor katten kijkt u op de productpagina.

Cat It
https://www.brekz.be/2731-home_default/cat-it-senses-food-maze-voor-de-kat.jpg
17.78 2019/01/01
3764
1983
Cat it Senses Food Maze voor de kat Kortingslabel acties december > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Food Maze
€ 19,75 (€ 19,75/ct)
€ 17,77 (€ 17,77/ct)
Cat It Senses Play Circuit voor de kat

HTML BronAutomatische terugloop

Cat It Senses Play Circuit voor de kat

Het Cat It Senses Play Circuit voor de kat is een speciaal circuit dat bestaat uit diverse gebogen onderdelen. Met deze onderdelen kunt u bochten maken en op verschillende manieren een leuke baan aanleggen voor uw kat. Deze baan is aan de bovenkant op sommige stukken open. Hierdoor kan uw kat met zijn pootjes de bal wegslaan. Het balletje heeft een speciaal ontwerp, waardoor de aandacht van uw kat beter wordt getrokken. Bovendien kunt u de baan uitbreiden met een tweede pakket, om een extra grote baan aan te leggen. Ook kunt u de Cat It Senses Play Circuit voor de kat uitbreiden met de Cat It Senses Massage Center voor de kat en de Cat It Senses Scratch Pad voor de kat.

Bij het Cat It Senses Play Circuit voor de kat wordt 1 balletje geleverd. Deze bal is echter niet uit het speelgoed te nemen. Het Cat It Senses Play Circuit voor de kat is gemaakt van lichtgewicht kunststof en heeft een blauwe kleur.

Bij Brekz bestelt u het leukste speelgoed voor uw kat gemakkelijk en goedkoop online. Naast het Cat It Senses Play Circuit voor de kat verkopen wij diverse andere speeltjes voor uw kat.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Misschien bent u op zoek naar een speeltje voor uw kat van Cat It senses? Of bekijk eens ons totaalaanbod aan kattenspeeltjes.

Cat It
https://www.brekz.be/635-home_default/cat-it-senses-play-circuit.jpg
16.16 2019/01/01
Nadien toch nog de niet geleverde zaken ontvangen. Ze hebben heg opnieuw verzonden
Magique jeu pour chat qui suscite un très vif intérêt pour lui!
857
499
Cat It Senses Play Circuit Kortingslabel acties december > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Play Circuit
€ 17,95 (€ 17,95/ct)
€ 16,16 (€ 16,16/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Cat It Senses

Katten houden er van om te spelen en daarom horen kattenspeeltjes altijd aanwezig te zijn in een kattenhuishouden. Door de aanwezigheid van kattenspeelgoed is er afwisseling in het leven van uw kat. Hij kan zich nu zelfs vermaken als het baasje niet thuis is. Daarnaast kunnen kattenspeeltjes nuttig zijn om bepaald gedrag bij uw kat af te leren. Wanneer uw kat te gulzig eet kan speelgoed hem helpen om rustiger en minder te eten. Cat it is een organisatie die als doel heeft om zo creatief mogelijk bezig te zijn met kattenspeelgoed. Met dit uitgangspunt creëren ze innovatief speelgoed dat aansluit bij de praktische behoeften van zowel u als uw kat. Het uiteenlopende assortiment maakt dat u altijd het juiste speelgoed voor uw kat weet te vinden.

Voordelen Cat It Senses

Hieronder hebben we een aantal voordelen van Cat It Senses voor u op een rijtje gezet:

  • Innovatief speelgoed waar uw kat lang plezier van heeft
  • Naast plezier ook een educatieve kant aan het speelgoed
  • Uiteenlopend assortiment zorgt dat er altijd geschikt speelgoed voor uw kat is
  • Voldoet aan de wensen en behoeften van een speelse kat


Assortiment Cat it

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende Cat It Senses producten die wij verkopen:

  • Cat It Senses Super Achtbaan: Met een bal in deze achtbaan heeft uw kat uren speelplezier. De achtbaan kan op verschillende manieren gebouwd worden of uitgebreid worden met een tweede pakket en wordt dus nooit saai. Door de bochten en hoogteverschillen blijft het speelgoed een uitdaging voor uw kat.

  • Cat It Senses Illuminated Balls: Deze ballen geven lcith zodra uw kat ze aanraakt. De ballen zijn geschikt voor de Cat It Senses Play Circuit en de Cat It Senses Speed Circuit. Het maakt het mogelijk voor uw kat om er ook in het donker mee te spelen.

  • Cat It Senses Massage Center: Dit speelgoed prikkelt de zintuigen van uw kat. De geribbelde oppervlakken en de mogelijkheid om kattenkruid toe te voegen stimuleren het wrijven tegen het massage center. Dit deel van de Senses lijn is goed te combineren met de andere delen zoals het Play Circuit of de Scratch Pad
     

Ander merk kattenspeelgoed?

Zoekt u kattenspeelgoed van een ander merk? Bekijk dan onze merkenpagina kattenspeelgoed.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mail adres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.