Cat It Senses 

Het leukste Cat It Senses speelgoed tegen scherpe prijzen. Met het uitgebreide assortiment kunt u altijd het juiste speelgoed voor uw kat weet te vinden.
Lees meer ..

Cat It

Verpakking Prijs
Navulling
€ 6,95
€ 3,48
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 12,99
Verpakking Prijs
Food Maze
€ 16,99
Verpakking Prijs
Play Circuit
€ 13,99
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 5,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Cat It Senses

Katten houden er van om te spelen en daarom horen kattenspeeltjes altijd aanwezig te zijn in een kattenhuishouden. Door de aanwezigheid van kattenspeelgoed is er afwisseling in het leven van uw kat. Hij kan zich nu zelfs vermaken als het baasje niet thuis is. Daarnaast kunnen kattenspeeltjes nuttig zijn om bepaald gedrag bij uw kat af te leren. Wanneer uw kat te gulzig eet kan speelgoed hem helpen om rustiger en minder te eten. Cat it is een organisatie die als doel heeft om zo creatief mogelijk bezig te zijn met kattenspeelgoed. Met dit uitgangspunt creëren ze innovatief speelgoed dat aansluit bij de praktische behoeften van zowel u als uw kat. Het uiteenlopende assortiment maakt dat u altijd het juiste speelgoed voor uw kat weet te vinden.

Voordelen Cat It Senses

Hieronder hebben we een aantal voordelen van Cat It Senses voor u op een rijtje gezet:

  • Innovatief speelgoed waar uw kat lang plezier van heeft
  • Naast plezier ook een educatieve kant aan het speelgoed
  • Uiteenlopend assortiment zorgt dat er altijd geschikt speelgoed voor uw kat is
  • Voldoet aan de wensen en behoeften van een speelse kat


Assortiment Cat it

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende Cat It Senses producten die wij verkopen:

  • Cat It Senses Super Achtbaan: Met een bal in deze achtbaan heeft uw kat uren speelplezier. De achtbaan kan op verschillende manieren gebouwd worden of uitgebreid worden met een tweede pakket en wordt dus nooit saai. Door de bochten en hoogteverschillen blijft het speelgoed een uitdaging voor uw kat.

  • Cat It Senses Illuminated Balls: Deze ballen geven lcith zodra uw kat ze aanraakt. De ballen zijn geschikt voor de Cat It Senses Play Circuit en de Cat It Senses Speed Circuit. Het maakt het mogelijk voor uw kat om er ook in het donker mee te spelen.

  • Cat It Senses Massage Center: Dit speelgoed prikkelt de zintuigen van uw kat. De geribbelde oppervlakken en de mogelijkheid om kattenkruid toe te voegen stimuleren het wrijven tegen het massage center. Dit deel van de Senses lijn is goed te combineren met de andere delen zoals het Play Circuit of de Scratch Pad
     

Ander merk kattenspeelgoed?

Zoekt u kattenspeelgoed van een ander merk? Bekijk dan onze merkenpagina kattenspeelgoed.

Terug