Catisfaction kattensnoep 

Catisfaction kattensnoep zijn lekkere snoepjes voor alle katten. In verschillende smaken verkrijgbaar.
Catisfactions Eend kattensnoep

Catisfactions Eend kattensnoep

is een lekker snoepje voor alle katten die wat extra hebben verdiend. De snoepjes zijn in de vorm van een krokant zakje, met binnenin een zachte vulling met eend. Katten zijn er dol op. Zo is Catisfactions Eend kattensnoep de lekkerste beloning voor katten die een extraatje hebben verdiend. Elk zakje is gevuld met 60 gram snoepjes. De snoepjes bevatten onder andere: eend (4%), mineralen, granen, plantaardige eiwitextracten.


Bij Brekz kunt u het beste Catisfaction kattensnoep voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Catisfactions Eend kattensnoep tegen de scherpste prijzen. De houdbaarheid van Catisfactions Eend kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

​Ingrediënten Catisfactions Eend kattensnoep

​Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (25%), ruw vet (22%), ruwe vezel (0,3%), ruwe as (8,1%), calcium (0,92%), fosfor (0,69%) en metaboliseerbare energie (413 kcal).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Catisfactions met zalm en kaas? Kijk dan eens bij Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep. Voor al ons Catisfaction kattensnoep kijkt u hier.

Catisfactions Eend kattensnoep > Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 1,49
Per 4
€ 5,79
Per 8
€ 10,95
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 1,49
Per 4
€ 5,79
Per 8
€ 10,95
Catisfactions Kaas kattensnoep

Catisfactions Kaas kattensnoep

Soms wilt u uw geliefde huisdier eens lekker verwennen of belonen. Het is misschien verleidelijk om uw kat een bord leeg te laten likken of wat restjes te geven, maar dit kan ongezond zijn. U kunt uw kat het beste op een gezonde manier verwennen. Catisfactions Kaas kattensnoep zijn heerlijke krokante brokjes met een smakelijke zachte vulling op basis van kaas. Een ware smaaksensatie ontstaat wanneer uw kat het brokje doorbijt en de overheerlijke vulling proeft! 

De brokjes van Catisfactions Kaas kattensnoep zijn speciaal samengesteld voor katten en zijn bovendien rijk aan eiwitten. Eiwitten dragen onder andere bij aan gezonde en sterke spieren. Ook bevatten de snoepjes mineralen en oliën die bijdragen aan een goede gezondheid.

Bent u op zoek naar een gezond en smakelijk tussendoortje voor uw kat? Koop dan nu Catisfactions Kaas kattensnoep goedkoop online bij Brekz.Uw kat zal hier zeker iedere keer weer van smullen!

De houdbaarheid van Catisfactions Kaas kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Voedingsadvies

Catisfactions Kaas kattensnoep bevat minder dan 2 kcal per stuk en kan op ieder moment van de dag gegeven worden. Het advies is om uw kat tot 20 stuks per dag te geven. Dit staat gelijk aan 8,4% van de dagelijke behoefte aan kilocalorieën. Zorg ervoor dat u de hoofdvoeding hier indien nodig gelijkmatig aan aanpast.Het is aan te bevelen om de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

 

Ingrediënten Catisfactions Kaas kattensnoep

Plantaardige eiwitextracten, granen, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, mineralen, melk en bijproducten (waarvan 4% kaas).

 

Analytische bestanddelen:

 

Ruw eiwit (35,5%), ruw vet (20,6%), ruwe vezel (0,3%), ruwe as (8,3%), calcium (1,45%), fosfor (0,66%).

 

Toegevoegde voedingsmiddelen:

 

Vitamine A (5.283 IE/kg), vitamine B1 (14.6 mg/kg), vitamine B2 (7.3 mg/kg), vitamine B6 (5.8 mg/kg), vitamine D3 (583 IE/kg), vitamine E (84.3 mg/kg), kopersulfaat-pentahydraat (20.7 mg/kg), mangaan-(II)-sulfaat-monohydraat (43.7 mg/kg), kaliumjodide (1.7 mg/kg), zinksulfaat monohydraat (195 mg/kg).

 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Catisfactions Kaas kattensnoep? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Catisfactions kattensnoep. We beschikken over een ruim aanbod tussendoortjes in verschillende smaken, zoals Catisfactions Kip kattensnoep en Catisfactions Rund kattensnoep. U kunt ook een blik werpen in ons complete assortiment Kattensnoep. Hier vindt u snacks van andere merken, met pruducten die het gebit ondersteunen, extra vitaminen bevatten of rekening houden met katten met overgewicht. Zo kunt u uw kat op een gezonde en gevarieerde manier verwennen. 

Catisfactions Kaas kattensnoep > Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 1,49
Per 4
€ 5,79
Per 8
€ 10,95
Catisfactions Zalm kattensnoep

Catisfactions Zalm kattensnoep

Soms wilt u uw geliefde huisdier eens lekker verwennen of belonen. Het is misschien verleidelijk om uw kat een bord leeg te laten likken of wat restjes te geven, maar dit kan ongezond zijn. U kunt uw kat het beste op een gezonde manier verwennen. Catisfactions Zalm kattensnoep zijn heerlijke krokante brokjes met een smakelijke zachte vulling op basis van zalm. Een ware smaaksensatie ontstaat wanneer uw kat het brokje doorbijt en de overheerli vulling proeft! 

De brokjes van Catisfactions Zalm kattensnoep zijn speciaal samengesteld voor katten en zijn bovendien rijk aan eiwitten. Eiwitten dragen onder andere bij aan gezonde en sterke spieren. Zalm is rijk aan Omega 3- en Omega 6-vetzuren. Deze stoffen zorgen onder andere voor een gezonde huid en een glanzende vacht, waardoor u kat er stralend uitziet. Ook bevatten de snoepjes mineralen die bijdragen aan een goede gezondheid.

Dus bent u op zoek naar een gezond en smakelijk tussendoortje voor uw kat? Bestel dan nu Catisfactions Zalm kattensnoep goedkoop online bij Brekz. Uw kat zal hier zeker van kunnen smullen!
De houdbaarheid van Catisfactions Zalm kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

  

Voedingsadvies

Catisfactions Zalm kattensnoep bevat minder dan 2 kcal per stuk en kunnen op ieder moment van de dag gegeven worden. Het advies is om uw kat tot 20 stuks per dag te geven. Dit staat gelijk aan 8,4% van de dagelijke behoefte aan kilocalorieën. Zorg ervoor dat u de hoofdvoeding hier indien nodig gelijkmatig aan aanpast. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ingrediënten Catisfactions Zalm kattensnoep

Plantaardige eiwitextracten, tarwe, vis en bijproducten (minstens 4 % zalm), oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (34%), ruw vet (20,7%), ruwe vezel (0,33%), ruwe as (8,3%), calcium (1,11%), fosfor (0,6%).


Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Catisfactions Zalm kattensnoep? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Catisfactions kattensnoep. We beschikken over een ruim aanbod tussendoortjes in verschillende smaken, zoals Catisfactions Kip kattensnoep en Catisfactions Kaas kattensnoep. U kunt ook een blik werpen in ons gehele aanbod Kattensnacks. Hier vindt u snacks van andere merken, met pruducten die het gebit ondersteunen, extra vitaminen bevatten of rekening houden met katten met overgewicht. Zo kunt u uw kat op een gezonde en gevarieerde manier verwennen. 

Catisfactions Zalm kattensnoep > Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 1,49
Per 4
€ 5,79
Per 8
€ 10,95
Catisfactions Mix Kip en Eend kattensnoep

Catisfactions Mix Kip en Eend kattensnoep

Catisfactions Mix Kip en Eend kattensnoep is een heerlijk, caloriearm kattensnoep en is geschikt voor iedere kat. De verschillende snoepjes bevatten slechts 2 kcal per stuk. Zo kunt u uw kat zorgeloos belonen of voorzien van een lekker tussendoortje. En het maakt ze ideaal voor gebruik bij het trainen van uw huisdier. De snoepjes zijn rijk aan eiwitten en gezonde vetten.

  • Lekker en verantwoord snoep voor uw kat
  • Ideaal bij het trainen of belonen van uw huisdier
  • Caloriearm, met slechts 2 kcal per snoepje
     

Bij Brekz koopt u het lekkerste kattensnoep gemakkelijk en goedkoop online. Wilt u Catisfactions Mix Kip en Eend kattensnoep nog voordeliger kopen? Maak gebruik van de voordeelverpakking of koop het tijdens een van onze vele acties.

De houdbaarheid van Catisfactions Mix Kip en Eend kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Catisfactions Mix Kip en Eend kattensnoep

Eiwit (34%), vet (20%), anorganische stoffen (9,5%), ruwe voedingsvezels (1%).
 

Voedingsadvies

We raden u aan uw kat maximaal 20 Catisfactions mix brokjes per dag te geven. Dat is ongeveer 8% van de dagelijkse behoefte aan calorieen. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander kattensnoep?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Kijk dan eens bij Felix Party Mix. Een overzicht van de Merkenpagina kattenvoer vindt u hier.

Catisfactions Mix Kip en Eend kattensnoep > Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 1,49
Per 4
€ 5,79
Per 8
€ 10,95
Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep

Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep

Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep is een tussendoortje waar vrijwel elke kat van zal smullen. Het is een heerlijke snack die bestaat uit een krokante buitenlaag met van binnen een heerlijke, zachte kern. Dit snoepje zal niet snel vervelen. De structuur van het snoepje geeft een bepaalde sensatie in de mond van uw kat. Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep is dan ook het ideale tussendoortje. Dankzij de hersluitbare verpakking kunt u de snacks langer vers houden. Verse snoepjes zijn het lekkerst, dus hoe beter de verpakking afgesloten kan worden hoe meer uw kat van het tussendoortje kan genieten.
 
Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep bevat minder dan 2 kilocalorieën per snoepje. Daarom hoeft u zich niet veel zorgen te maken over de hoeveelheid calorieën en snoepjes die uw kat per dag binnenkrijgt. Het advies is wel om niet meer dan 20 snoepjes per dag aan uw kat te geven. Dit aantal brokjes zorgt er namelijk voor dat uw kat 8,4% van zijn dagelijkse behoefte aan kilocalorieën binnenkrijgt. Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep draagt uitstekend bij aan de dagelijkse voedingsbehoefte van uw kat. Het is belangrijk dat er altijd voldoende drinkwater beschikbaar is voor uw kat.

Bij Brekz kunt u de beste snacks voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.
 
De houdbaarheid van Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

 

Voedingsadvies Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep

 
Het advies is om uw kat maximaal 20 Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoepjes per dag te geven. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Zorg altijd voor voldoende drinkwater voor uw kat.

 

Voedingswaarde Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep

Eiwitten 34%, Vetten 20%, Anorganische stoffen 9,5%, Ruwe voedingsvezels 1%.
 

Ander voer?

Bent u in plaats van Catisfactions Mix Zalm en Kaas kattensnoep op zoek naar andere snacks voor uw kat kijk dan eens naar Catisfactions Eend kattensnoep. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij alle snacks van Catisfaction.

Catisfactions Mix kattensnoep > Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 1,49
Per 4
€ 5,79
Per 8
€ 10,95
Catisfactions Rund kattensnoep

Catisfactions Rund kattensnoep

Soms wilt u uw geliefde huisdier eens lekker verwennen of belonen. Het is misschien verleidelijk om uw kat een bord leeg te laten likken of wat restjes te geven, maar dit kan ongezond zijn. U kunt uw kat het beste op een gezonde manier verwennen. Catisfactions Rund kattensnoep zijn heerlijke krokante brokjes met een smakelijke zachte vulling op basis van rundvlees. Een ware smaaksensatie ontstaat wanneer uw kat het brokje doorbijt en de overheerlijke vulling proeft! 

De brokjes van Catisfactions Rund kattensnoep zijn speciaal samengesteld voor katten en zijn bovendien rijk aan eiwitten. Eiwitten dragen onder andere bij aan gezonde en sterke spieren. Bovendien bevatten de snoepjes mineralen en oliën die bijdragen aan een goede gezondheid.

Dus bent u op zoek naar een gezond en smakelijk tussendoortje voor uw kat? Koop dan nu Catisfactions Rund kattensnoep goedkoop online bij Brekz. Uw kat zal hier keer op keer van smullen!

De houdbaarheid van Catisfactions Rund kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Catisfactions Rund kattensnoep

Plantaardige eiwitextracten, tarwe, vlees en dierlijke bijproducten (minstens 4 % rund), oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (23%), ruw vet (20,0%), ruwe vezel (0,3%), ruwe as (12,5%), calcium (1,7%), fosfor (0,89%).  

 

Voedingsadvies

Catisfactions Rund kattensnoep bevat minder dan 2 kcal per stuk en kunnen op ieder moment van de dag gegeven worden. Het advies is om uw kat tot 20 stuks per dag te geven. Dit staat gelijk aan 8,4% van de dagelijke behoefte aan kilocalorieën. Zorg ervoor dat u de hoofdvoeding hier indien nodig gelijkmatig aan aanpast. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Catisfactions Rund kattensnoep? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Catisfactions kattensnoep. We beschikken over een ruim aanbod tussendoortjes in verschillende smaken, zoals Catisfactions Kip kattensnoep en Catisfactions Kaas kattensnoep. U kunt ook een blik werpen in ons gehele assortiment kattensnacks. Hier vindt u snacks van andere merken, met pruducten die het gebit ondersteunen, extra vitaminen bevatten of rekening houden met katten met overgewicht. Zo kunt u uw kat op een gezonde en gevarieerde manier verwennen.

Catisfactions Rund kattensnoep > Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 1,49
Per 4
€ 5,79
Per 8
€ 10,95
Catisfactions Kip 180 gr Kattensnoep

Catisfactions Kip 180 gr kattensnoep

Catisfactions Kip 180 gr kattensnoep is een heerlijk tussendoortje voor uw kat. De snoepjes hebben een krokant korstje met daarin een zachte crème. In de snoepjes is kip en tarwe verwerkt. De snoepjes zijn verpakt in een handige hersluitbare verpakking, zodat ze vers blijven. Catisfactions Kip 180 gr kattensnoep is niet alleen lekker als tussendoortje of snack, maar het is ook een geschikte beloning voor na een training.

  • Snoepjes voor katten
  • Lekker als tussendoortje, snack of beloning
  • Krokant korstje en crèmevulling
  • Bevat kip en tarwe
  • Verpakt in hersluitbare verpakking

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattensnoep kopen. Bestel bijvoorbeeld  Catisfactions Kip 180 gr kattensnoep gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

De houdbaarheidsdatum van de snoepjes staat op de verpakking vermeld en is na opening nog ongeveer vier weken.

Voedingsadvies Catisfactions Kip 180 gr kattensnoep

Geef uw kat maximaal 20 snoepjes per dag. Bewaar ze op een koele en droge plaats. Zorg ervoor dat uw kat altijd over voldoende schoon drinkwater beschikt. 

Ingrediënten Catisfactions Kip 180 gr kattensnoep

Samenstelling
Plantaardige eiwitextracten, tarwe, vlees en dierlijke bijproductren (minstens 4 % kip), oliën en vetten, mineralen en plantaardige bijproducten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (19%), ruw vet (21%) ruwe vezel (0,3%), ruwe as (10%), calcium (1,07%) en fosfor (0,86%). Metaboliseerbare energie: 412 kcal.

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (5.288 IE/kg), vitamine B1 (15 mg/kg), vitamine B2 (7 mg/kg), vitamine B6 (6 mg/kg), vitamine D3 (583 IE/kg), vitamine E (88 mg/kg), kopersulfaat-pentahydraat (21 mg/kg), mangaansulfaat-monohydraat (43 mg/kg), kaliumjodide (2 mg/kg) en zinksulfaat-monohydraat (194 mg/kg).

Ander kattensnoep?

De snoepjes van Catisfaction zijn ook te koop in diverse andere heerlijke smaken, zoals eend, kaas, rund en zalm. Bekijk ons gehele assortiment om te zien voor welke andere merken kattensnoep u kunt kiezen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
180 gram
€ 3,99
per 2
€ 7,69
Per 4
€ 14,95
Verpakking Prijs
180 gram
€ 3,89
per 2
€ 7,49
Per 4
€ 14,49
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten