Catnip speeltjes

Catnip speeltjes

​Catnip speeltjes zijn verrijkt met kattenkruid, een kruid met een bijzonder effect op veel katten. Brekz heeft een breed assortiment aan kattenkruidspeelgoed.
Lees meer ..
Catnip speeltjes

Catnip speeltjes

De geur van kattenkruid kan allerlei soorten reacties bij de kat uitlokken. De één wordt er heel erg ontspannen van, terwijl de ander juist enorm wild wordt! Kattenkruid (catnip) bevat de stof nepetalactone, een stof die een stimulerend effect heeft op de kat. Kattenkruid is een plant die tot de familie van de lipbloemigen behoort en komt van nature voor in Europa, Afrika en Azië.

Sommige katten beginnen te rollen of miauwen, terwijl ze tegen het kruid aan schuren. Dit is een soort gelukzalige toestand die een aantal minuten duurt. Ondanks dat de meeste katten een bepaalde reactie hebben op Catnip speeltjes, is er ook een klein percentage die er (vrijwel) niet overduidelijk op reageren. Jonge katten zijn over het algemeen minder gevoelig voor het kruid dan iets oudere katten.

Doordat het kruid zo'n positief effect heeft op het welbevinden van een kat kan het heel goed als beloningsspeeltje gegeven worden. De Catnip speeltjes bestaan uit onder andere knuffelbeesten die kattenkruid bevatten. In assortiment hebben we overigens ook nog catnipspray, om bijvoorbeeld op een krabpaal of speeltje te spuiten.

  • Een aantal pluche speeltjes voor de kat heeft een opening aan de achterkant. Hier kunt u het bijgeleverde kattenkruid in stoppen. U kunt dan het kattenkruid na enige tijd verversen, zodat het effect aanwezig blijft. Een voorbeeld van zo'n product is de Kong Catnip Toy Squirrel.
  • Kong Premium Catnip is puur kattenkruid. Dit kunt u rechtstreeks aan uw kat geven of plaats bijvoorbeeld het favoriete speeltje een nachtje in het potje. Zo kan de heerlijke geur het speeltje intrekken.
  • U kunt dus ook Catnip Spray voor de kat op een krabpaal of een speeltje spuiten. Uw kat zal urenlang speelplezier hebben!

Bestel nu één van onze leuke Catnip speeltjes goedkoop online bij Brekz. Bij Brekz heeft u keuze uit diverse soorten kattenkruid producten. Los kattenkruid, kattenkruidspray of één van de vele leuke kattenkruidspeeltjes voor urenlang speelplezier!

Ander speelgoed?

Reageert uw kat niet op kattenkruid speeltjes? Wij hebben een zeer ruim aanbod kattenspeelgoed met voor ieder wat wils! Neem gauw eens een kijkje op de pagina met al onze kattenspeeltjes.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.