terug
Cavom hondenvoer

Cavom hondenvoer

Cavom hondenvoeding bestaat uit geperste brokken die alle essentiële voedingsstoffen voor uw hond bevatten. De complete voedingen zijn verkrijgbaar voor viervoeters van alle leeftijden.
Lees meer ..
Cavom hondenvoer

Cavom hondenvoer

Cavom hondenvoer bevat alle essentiële voedingsstoffen die uw hond nodig heeft in de juiste verhoudingen. Cavom wordt in het Friese Drachten gemaakt door een familiebedrijf en dat al vier generaties lang. Het voer bestaat uit geperste brokken die door de speciale bereidingswijze en hoogwaardige ingrediënten een kwalitatief hoogwaardig voer vormen.

  • Hoge kwaliteit dierlijke en plantaardige eiwitten voor een uitgebalanceerd aminozuurpatroon
  • Eersteklas vetten en plantaardige oliën en een optimale concentratie van omega-3 en omega-6 vetzuren
  • Grotendeels licht verteerbare granen verrijken de voeding en bevorderen de spijsvertering
  • Door een hoge energiewaarde en een lichte verteerbaarheid is Cavom voordelig in gebruik.

Bij Brekz kunt u Cavom hondenvoer goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste hondenbrokken tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

De voordelen van geperste Cavom hondenbrokken

  • Cavom hondenvoer bestaat uit geperste brokken
  • Doordat de brokken op een lagere temperatuur geperst worden, behouden de voedingsstoffen hun waarde
  • Vitaminen, mineralen en andere hoogwaardige ingrediënten blijven intact
  • De brokken worden beter verteerd omdat ze sneller in de maag oplossen. Dit bevordert de spijsvertering van uw hond
  • Het productieproces is relatief energiezuinig, waardoor het minder belastend is voor het milieu.

Cavom hondenvoer assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende varianten Cavom hondenvoer. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod, ingedeeld per levensfase van de hond.

Pup / Junior

Een gecontroleerde ontwikkeling tijdens de groeifase is van groot belang voor de gezondheid van uw pup. De juiste samenstelling van de voeding is daarbij erg belangrijk. Cavom Compleet Pup/Junior is speciaal aangepast aan de behoefte van uw jonge hond. Deze complete voeding is geschikt voor pups van 4 weken tot ongeveer 9 maanden oud.

Adult

Voor volwassen honden zijn er meerdere smakelijke varianten beschikbaar. Zo is Cavom Compleet een lekkere hondenbrok met rund- en schapenvlees en Cavom Compleet Midi ideaal voor kleine honden. Voor honden met een voedselovergevoeligheid is Cavom Compleet lam en rijst vaak erg geschikt.

Heeft uw hond de neiging tot overgewicht? Ook dan bent u bij Cavom aan het juiste adres. Cavom Compleet Light hondenvoer is een volledige voeding voor honden met (een verhoogd risico op) overgewicht. De moeilijke eters onder de honden zijn vaak gek op Cavom Compleet Diner. Aan deze brokken voegt u eenvoudig warm water toe, voor een heerlijke, zachte maaltijd voor uw hond. Ook ideaal wanneer uw hond moeite heeft met kauwen.

Senior

Wanneer uw hond ouder wordt verandert de voedingsbehoefte. Cavom Compleet Senior is een complete voeding voor senior honden van alle rassen. De speciale samenstelling maakt het voer onder andere beter verteerbaar voor oudere honden én ondersteunt de gewrichten van uw hond. Ook houdt het rekening met de verminderde energiebehoefte van de ouder wordende hond.

Ander product?

Op zoek naar een ander merk hondenvoer? Op de overzichtspagina droog hondenvoer vindt u alle merken hondenvoer die bij Brekz te vinden zijn. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.