Doppinda's 

De lekkerste pinda’s voor tuinvogels. In de winter komen tuinvogels moeilijk aan voedsel, vergeet daarom ook deze vogels niet.
Lees meer ..
Doppinda's voor vogels

Doppinda's voor vogels

Doppinda's voor vogels zijn pinda's in de dop en zijn geschikt voor voeren aan de vogels in uw tuin. Deze doppinda's zijn een gezonde manier om de vogels in uw tuin in de wintermaanden te verwennen. De doppinda's zijn onbewerkt en bezitten een hoge voedingswaarde voor tuinvogels, ideaal voor in de maanden dat er weinig voedsel te vinden is. U kunt de doppinda's los voeren, maar ze zijn ook geschikt om een leuke slinger mee maken in uw tuin.

 • Onbewerkte doppinda's
 • Rijk aan voedingsstoffen voor de vogels in uw tuin
 • Voor het maken van leuke slingers
 • Zeer geschikt voor bijvoeren van vogels in de wintermaanden

 

Bij Brekz kunt u het beste tuinvogelvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu doppinda's voor vogels tegen de scherpste prijzen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een netje met pinda's? Kijk dan eens bij Pindanetjes voor buitenvogels. Een overzicht van al ons tuinvogelvoer vindt u hier.
 

Doppinda's voor vogels > Meer informatie
Doppinda's voor vogels 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
2 x 500 gram
€ 5,95
4 x 500 gram
€ 11,49
10 kg
€ 34,95 (€ 3,50 /kg)
Gepelde pinda's

Gepelde pinda's

Gepelde pinda's zijn pinda's ontdaan van hun schil en zijn bedoeld om tuinvogels mee bij te voeren. In de winter kunnen de gevleugelde bezoekers van uw tuin wel wat extra gebruiken. Met deze gepelde pinda's kunt u aanzienlijk bijdragen aan hun benodigde dagelijkse voedingsstoffen. De gepelde pinda's zijn direct te gebruiken en worden geleverd in een grote zak. 

Bij Brekz kunt u de beste doppinda's eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Gepelde pinda's tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld doppinda's? Kijk dan eens bij Doppinda's voor vogels. Een overzicht van al ons tuinvogelvoer vindt u hier.

gepelde pinda's > Meer informatie
Gepelde pinda's 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
2,5 kg
€ 10,95 (€ 4,38 /kg)
2 x 2,5 kg
€ 19,95 (€ 3,99 /kg)
3 x 2.5 kg
€ 28,95 (€ 3,86 /kg)
4 x 2,5 kg
€ 36,95 (€ 3,70 /kg)
25 kg
€ 76,95 (€ 3,08 /kg)
Pindahouder voor buitenvogels

Pindahouder voor buitenvogels

Pindahouder voor buitenvogels is een stevige ijzeren pindahouder en is geschikt voor het voeren van pinda's aan buitenvogels. Dankzij het handvat kunt u het product eenvoudig ophangen. Ook bijvullen is bij deze pindahouder een fluitje van een cent. Zorg er wel voor dat hij buiten bereik van katten wordt opgehangen. 
De Pindahouder voor buitenvogels is verkrijgbaar in twee maten met de volgende afmetingen:

 • Klein: 21 cm hoog
 • Groot: 36 cm hoog
 • Vaste diameter: 6,5 cm

 

Nog een keer de voordelen van dit product op een rij:

 • Stevige ijzeren pindahouder, voor langdurig gebruik
 • Eenvoudig op te hangen en bij te vullen
 • In twee uitvoeringen verkrijgbaar
 • Vaste diameter van 6,5 cm

Bij Brekz kunt u de beste doppinda's goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Pindahouder voor buitenvogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een bijbehorend product, bijvoorbeeld gepelde pinda's voor vogels? Kijk dan eens bij onze Gepelde pinda's. Een overzicht van al onze Doppinda's vindt u hier.

Pindahouder voor buitenvogels 021 5960 > Meer informatie
Verpakking Prijs
Klein
€ 8,99
Groot
€ 10,49
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Doppinda's assortiment

Doppinda's bevat al onze pinda's die geschikt zijn voor buitenvogels. Of u nu op zoek bent naar pinda's in de dop op gepelde pinda's, u vindt het hier. Er zijn ook pindahouders verkrijgbaar voor buitenvogels. Om u het kiezen gemakkelijk te maken vindt u hieronder een korte toelichting op ons assortiment.

Pinda's

Pinda's zijn een uitstekende voeding voor diverse vogels. Ze zijn voedzaam en onbewerkt en kunnen uw tuinvogels zo een extra steuntje in de rug geven, wanneer er 's winters minder voedsel beschikbaar is.

 • Voor pinda's in de dop kunt u eens kijken bij onze Doppinda's voor vogels
 • Bent u op zoek naar pinda's die al zijn gepeld? Kijk dan eens bij onze gepelde pinda's

Pindahouders

U kunt pinda's houden in een netje, maar er zijn ook houders voor verkrijgbaar. Het voordeel van een pindahouder is hij hervulbaar, solide en duurzaam is. Ook omdat hij gevuld kan worden met losse pinda's. Kijkt u voor een van onze pindahouders eens bij de Pindahouder voor buitenvogels.

De houdbaarheidsduur van pinda's varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar onze strooivoer en strooivoerhouders producten? Kijk dan eens bij onze Strooivoer en houders.

Terug