Eekhoornvoer 

Eekhoornvoer omvat ons assortiment aan voer voor eekhoorns.
Lees meer ..

Garvo eekhoornvoer 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
3 kg
€ 8,95 (€ 2,98 /kg)
12.5 kg
€ 27,49 (€ 2,20 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Eekhoornvoer

Eekhoorns zijn van nature omnivoren en eten dus zowel planten als dieren. Zijn voornaamste voeding bestaat uit boomzaden, zoals eikels, kegels van naaldbomen en noten. Daarnaast eten ze ook ander plantaardig materiaal dat ze in bossen kunnen vinden zoals knoppen, bladeren, bessen, paddestoelen, rupsel en vogeleieren. Een eekhoorn heeft dagelijks zo'n vijf procent van zijn gewicht aan voeding nodig. Heeft u eekhoorns in de tuin of de omgeving van het huis, dan kan het leuk zijn om wat voer voor ze neer te zetten. De dieren zijn het meest actief gedurende de zomer en herfst. Dat is de tijd waarin zij hun wintervoorraad aanleggen en dus ook het moment om bij te voeren. Eekhoorns vergeten vaak waar ze hun zaden en noten hebben verstopt. Zo dragen ze bij aan de verspreiding van zaden in het bos. Leest u hieronder verder voor het aanbod van eekhoornvoer in ons assortiment.

Eekhoornvoer assortiment

In ons assortiment vindt u onder andere Garvo eekhoornvoer. Met deze voeding haalt u een volledige plantaardige voeding voor eekhoorns in huis. Het bevat een mix met onder meer zonnepitten, hazelnoten, rozenbottels, cedernoten en rozijnen. Ook zijn zonnepitten, mais, haver en wortelvlokken toegevoegd. Bovendien bevat de maaltijd vitaminen en mineralen, waardoor zij een nog gezonder en vollediger karakter krijgt. U kunt het voer verstrekken naar behoefte en aanvullen met dierlijke voeding (dierlijke eiwitten) zoals sprinkhanen en meelwormen.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen de 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product, bijvoorbeeld naar een voeding voor uw hamster? Kijk dan eens bij ons Hamstervoer.

Terug