Flostouwen

Alle honden houden er van om regelmatig hun tanden ergens in te zetten. Bijten is immers natuurlijk gedrag van de hond. Wij bieden de mooiste en sterkste flostouwen.
Lees meer ..
2 Knoops
3 Knoops
Overige

2 Knoops

3 Knoops

Overige

2 Knoops

Flostouw Wit 27cm 2-knoops

Productinformatie Flostouw Wit 27cm 2-knoops

Flostouw Wit 27cm 2-knoops is leuk speelgoed voor uw hond, gemaakt van 100% stevig katoen en heeft twee knopen aan de uiteinden. Op deze manier kunt u er voor zorgen dat uw hond zich niet verveelt, zonder dat u zelf met hem hoeft te spelen. Hiermee kan hij zijn energie kwijt. Dit is goed voor hem en daarom is het belangrijk dat uw huisdier genoeg gevarieerd speelgoed heeft. Ook helpt het kauwen op een flostouw tegen tandplak en een slechte adem. Het stimuleert de doorbloeding van het tandvlees en poetst de tanden. Al met al een goede manier om het gebit gezond een schoon te houden. Ook te gebruiken met z'n tweeën, bijvoorbeeld bij het doen van een trekspelletje. Dit versterkt de relatie tussen hond en baas.

Bij Brekz kunt u de beste flostouwen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flostouw Wit 27cm 2-knoops tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander flostouw?

Bent u op zoek naar een groter flostouw? Bekijk dan ons Flostouwen assortiment. Hier verkopen we onder andere de Flostouw Gigant Wit 40 cm 2-knoops. Dit is precies dezelfde, alleen dan een stuk groter. Op deze pagina verkopen we ook flostouwen in andere kleuren. Een voorbeeld hiervan is de Flostouw Gekleurd 28 cm 2-knoops. Dit is ook weer bijna precies dezelfde, alleen dan met een aantal vrolijke kleuren.

https://www.brekz.be/23908-home_default/beeztees-flostouw-wit-27cm-2-knoops.jpg
1.59 2019/01/01
Eigenlijk alleen maar gekocht zodat ik geen verzendkosten hoefde te betalen, maar de hond van mijn moeder vind hem prachtig.
Altijd snelle levering tegen een goede prijs voor de artikelen en heel veel keus
22017
13110
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 4,49 (€ 2,25/ct)
Flostouw Wit 32 cm 2-knoops

Productinformatie Flostouw Wit 32 cm 2-knoops

Flostouw Wit 32 cm 2-knoops is een flostouw en een leuk speeltje en is geschikt voor iedere hond. Met het flostouw haalt u niet alleen een leuk speeltje, maar ook een probaat middel dat helpt tegen tandplak in huis. Het bestrijden van tandplak is goed voor het gebit, wat weer kan bijdrage aan het verminderen van een slechte adem. Dit touw heeft twee knopen en bestaat voor volledig uit katoen.

 • Leuk speeltje voor iedere hond
 • Gemaakt van 100% katoen
 • Probaat middel dat vorming van tandplak vermindert

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Flostouw Wit 32 cm 2-knoops tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een groter flostouw? Kijk dan eens bij Flostouw Gigant Wit 40 cm 2-knoops. Een overzicht van al onze flostouwen vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.be/2665-home_default/beeztees-flostouw-wit-32-cm-2-knoops-.jpg
2.59 2019/01/01
Prima flostouw, mijn herderpup is er blij mee
Prima flostouw voor een middelgrote hond. Is niet meteen kapotgekauwd.
Très bien mais j'aurais du le prendre en couleur lol il ne reste blanc pas très longtemps. Satisfaite.
3673
1933
Flosstouw Wit 32 cm 2-knoops 0640919 > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 4,69 (€ 2,35/ct)
Flostouw Wit 38 cm 2-knoops

Productinformatie Flostouw Wit 38 cm 2-knoops

Flostouw Wit 38 cm 2-knoops is een flostouw en een speeltje ineen en is geschikt voor iedere hond. Dit leuke flostouw met 2 knopen is gemaakt van 100% katoen en draagt bij aan urenlang speelplezier. Tegelijkertijd vermindert het flostouw de vorming van tandplak en helpt zo het gebit gezond te houden en een slechte adem te voorkomen. Het touw is geschikt voor alle soorten honden.

 • Leuk speelgoed voor de hond
 • 100% katoen
 • Vermindert de vorming van tandplak
 • Helpt een slechte adem voorkomen
 • Geschikt voor alle soorten honden

Bij Brekz kunt u de beste flostouwen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Flostouw Wit 38 cm 2-knoops tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een gekleurd flostouw? Kijk dan eens bij het Flostouw Gekleurd 38 cm 2-knoops. Een overzicht van al onze flostouwen vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.be/2673-home_default/beeztees-flostouw-wit-40-cm-2-knoops-.jpg
3.59 2019/01/01
Is toch een makkelijk te slopen flostouw, binnen een paar dagen lagen overal de losse witte draadjes. De knopen blijven wel goed zitten, dat is heel fijn. Als die eruit zijn dan kun je zo'n touw gelijk beter weggooien.
Mijn hond vind dit een van de heerlijkste manieren om haar tijd door te brengen door op dit flostouw te bijten en ik ben blij dat ze liever op dit touw bijt dan op mijn meubelen tijdens mijn afwezigheid, dus iedereen tevreden
Mijn hond Bear (9maanden) is er erg blij mee. Hij is echter een echt "knaagdier" en heeft het touw in twee weken doormidden! Geen probleem, voor de prijs mag hij weer een nieuwe!
3681
1941
Flosstouw Wit 40 cm 2-knoops 0640924 > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 5,49 (€ 2,75/ct)
Flostouw Gigant Wit 40 cm 2-knoops

Productinformatie Flostouw Gigant Wit 40 cm 2-knoops

Flostouw Gigant Wit 40 cm 2-knoops is een flostouw  voor de hond en is zowel een speeltje als een dat helpt middel tegen tandplak. Het flostouw bestaat voor 100% uit katoen en is een vermakelijk speeltje voor uw hond. Daarnaast helpt het tegen een slechte adem. Zo krijgt u de ideale combinatie tussen vermaak en gezondheid voor uw huisdier.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Flostouw Gigant Wit 40 cm 2-knoops tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een korter wit flostouw? Kijk dan eens bij het Flostouw Wit 20 cm 2-knoops. Een overzicht van al ons speelgoed vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.be/2676-home_default/flostouw-gigant-wit-40-cm-2-knoops.jpg
9.95 2019/01/01
Stevig touw
Voor mijn labrador een prima maat. Past goed in de bek en is niet te lang, zodat ie met kopschudden zichzelf niet knock out slaat.
Goede kwaliteit, stevig materiaal
C'est la seule corde qui résiste à mon chien. Excellente
3684
1944
Flosstouw Gigant Wit 40 cm 2-knoops 0640927 > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
40 cm
€ 9,95 (€ 9,95/ct)
Beeztees Flostouw Gekleurd 24 cm 2-knoops

Productinformatie Flostouw Gekleurd 24 cm 2-knoops 

Het Flostouw Gekleurd 24 cm 2-knoops is een leuk en vrolijk flostouw voor de hond. Dit stevige touw, gemaakt van 100% katoen, is geschikt om op verschillende manieren mee te spelen. U kunt het ook gebruiken om mee te apporteren. Honden hebben de natuurlijke behoefte om ergens op te kauwen. De aanwezigheid van tandplak wordt verminderd wanneer uw hond het flostouw in de mond heeft en erop bijt of kauwt. Daarnaast helpt dit een slechte adem voorkomen. Het tweeknoops flostouw is het meest geschikt voor middelgrote honden. Grotere honden kunnen het drieknoops flostouw gebruiken.
 
 • Leuk speelgoed
 • Bevordert de mondhygiëne
 • Van 100% katoen
 • Geschikt voor apporteertraining
   

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flostouw Gekleurd 24 cm 2-knoops tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Ander hondenspeelgoed?

Bent u op zoek naar een alternatief voor het Flostouw Gekleurd 24 cm 2-knoops? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenspeelgoed. Hier vindt u nog meer flostouwen, zoals het Flostouw Gekleurd 38 cm 2-knoops.

Brekz
https://www.brekz.be/2681-home_default/beeztees-flostouw-gekleurd-28-cm-2-knoops.jpg
1.59 2019/01/01
Gaat niet snel kapot en onze hond heeft heel veel plezier ermee
Leuk kadotje voor in het puppy pakket te geven
Precies zoals beschreven en op de foto. Wij gebruiken hem voor onze hond van 10jaar, cavalier king charles spaniel, die krijgt werkelijk alles kapot, maar deze is nog heel! Wel wat touwtjes korter haha maar prima speeltje!
Onze hond heeft hier veel plezier van. Rent er mee rond, gooit het omhoog en kauwt er graag op.
het is altijd prima alleen jammer als iets onverhoopt toch niet op voorraad is wordt de hele bestelling niet opgestuurd misschien het artikel wat er niet is later sturen of een keus geven aan de klant
Un peu déçu car je trouve que la corde est un peu molle. Elle se plie facilement. Dommage.
super pour un chiot qui doit faire ses dents, très solide
Gute Qualität, gerade für kleine Hunde gut geeignet. Preis-Leistung ist top!
très jolie corde, mon coton de Tuléar adore jouer avec, à recommander
produit super , mon chien adore le mordiller
3689
1949
Flosstouw Gekleurd 28 cm 2-knoops 0640930 > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 4,49 (€ 2,25/ct)
Flostouw Gekleurd 38 cm 2-knoops

Productinformatie Flostouw Gekleurd 38 cm 2-knoops 

Het Flostouw Gekleurd 38 cm 2-knoops is een leuk en vrolijk flostouw voor de hond. Dit stevige touw, gemaakt van 100% katoen, is geschikt om op verschillende manieren mee te spelen. U kunt het ook gebruiken om mee te apporteren. Honden hebben de natuurlijke behoefte om ergens op te kauwen. De aanwezigheid van tandplak wordt verminderd wanneer uw hond het flostouw in de mond heeft en erop bijt of kauwt. Daarnaast helpt dit een slechte adem voorkomen. Het tweeknoops flostouw is het meest geschikt voor middelgrote honden. Grotere honden kunnen het drieknoops flostouw gebruiken.
 • Leuk speelgoed
 • Bevordert de mondhygiëne
 • Van 100% katoen
 • Geschikt voor apporteertraining

 

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flostouw Gekleurd 38 cm 2-knoops tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander hondenspeelgoed?

Bent u op zoek naar een alternatief voor het Flostouw Gekleurd 38 cm 2-knoops? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenspeelgoed. Hier vindt u nog meer flostouwen, zoals het Flostouw Gekleurd 28 cm 2-knoops.

Brekz
https://www.brekz.be/2683-home_default/beeztees-flostouw-gekleurd-38-cm-2-knoops-.jpg
2.59 2019/01/01
assortiment en kwalteiit prima... Jammer dat ze verdturen met dpd. Zal welkets goedkoper zijn dan bijv ups of postnl. Bij dpd veel gooi en smijtwerk met pakketten.
Taue halten bisher gut, sind aber auch erst 10 Tage in Gebrauch.
Produit de assez solide résiste au deuxième jour car mon chien détruit tout
super produit mon chien adore
Wie beschrieben . Kann man nix verkehrt machen .
Schnell und unkompliziert
Mon chiot s'éclate avec bonne qualité par contre les fils se détachent et le chiot les ingèrent sinon super produit
3691
1951
Flosstouw Gekleurd 38 cm 2-knoops 0640932 > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 4,99 (€ 2,50/ct)

3 Knoops

Flostouw Wit Super 44 cm 3-knoops

Productinformatie Flostouw Wit Super 44 cm 3-knoops

Flostouw Wit Super 44 cm 3-knoops is een flostouw voor de hond en is zowel een speeltje als een middel dat helpt tegen tandplak. Het flostouw heeft 3 knopen en bestaat voor 100% uit katoen. Daarmee is het niet alleen een vermakelijk speeltje voor uw hond, maar bevordert het ook de mondhygiëne van uw hond. Zo combineert u het beste van twee werelden.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Flosstouw Wit Super 44 cm 3-knoops tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een gekleurd flosstouw? Kijk dan eens bij het Flostouw Gekleurd 60 cm 4-knoops. Een overzicht van al ons speelgoed vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.be/21522-home_default/beeztees-flostouw-wit-super-44-cm-3-knoops.jpg
4.99 2019/01/01
3686
1946
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
44 cm
€ 4,99 (€ 4,99/ct)

Overige

Gedraaid katoenen touw met knopen

Productinformatie Gedraaid katoenen touw met knopen

Gedraaid katoenen touw met knopen is een leuk flostouw voor uw hond. Dit touw is niet alleen een leuk speeltje voor uw hond, maar helpt ook nog eens met het verwijderen van tandplak. Een ideaal product dus om de gezondheid van de tanden op peil te houden! 

Gedraaid katoenen touw met knopen is beschikbaar in twee maten: 90 cm en een langere van 120 cm. Het is gemaakt van 100% katoen. Een veelzijdig flostouw voor uw hond! 

Bij Brekz kunt u Gedraaid katoenen touw met knopen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander speeltje?

Wij hebben in ons assortiment ook dit flostouw met aan de uiteinden twee ballen. Voor een overzicht van ons overige hondenspeelgoed kunt u kijken op onze overzichtspagina hondenspeelgoed.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.be/30825-home_default/gedraaid-katoenen-touw-met-knopen.jpg
11.25 2019/01/01
Het is niet wat ik had verwacht, ik dacht dat het een lus zou zijn maar de kwaliteit is prima.
33610
15936
Gedraaid katoenen touw met knopen 90 cm > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
90 cm, diam. 3,2 cm
€ 11,25 (€ 11,25/ct)
120 cm, diam. 4,4 cm
€ 17,49 (€ 17,49/ct)
Gladiator Curling Ball met touw voor de hond

Productinformatie Gladiator Curling Ball met touw voor de hond

Gladiator Curling Ball met touw voor de hond is een leuk speeltje voor de avontuurlijke honden die houden van rennen en ravotten. Deze weerbare bal is vastgemaakt aan een lus, waardoor u de bal extra ver weg kan werpen. Dit maakt het speelgoed ideaal voor de actieve hond die geen genoeg kan krijgen van bewegen.

Met de Gladiator Curling Ball met touw voor de hond kunt u uren speelplezier hebben. Bij Brekz kunt dit speeltje en nog veel ander speelgoed uiteraard tegen de scherpste prijzen bestellen!

Bij Brekz kunt u Gladiator Curling Ball met touw voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenspeeltjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Voor de hond hebben wij ook deze kleine schuimrubberen ballen. Zoekt u nog een ander speelgoed voor uw hond? Dat kunt u gegarandeerd vinden op onze overzichtspagina hondenspeelgoed.
https://www.brekz.be/30939-home_default/gladiator-curling-ball-met-touw-voor-de-hond.jpg
12.95 2019/01/01
33708
15967
Gladiator Curling Ball met touw voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 12,95 (€ 12,95/ct)
Knoopbal aan touw ø8cm L38cm voor de hond

Productinformatie Knoopbal aan touw hondenspeelgoed

Deze Knoopbal aan touw voor de hond heeft een diameter van 8 cm en een lengte van 38 cm. Een leuke hondenspeeltje om uw hond mee te vermaken. Door het touw dat aan de knoopbal is bevestigd, kunt u gemakkelijk en samen met uw hond spelen.

Dit product wordt assorti ingekocht en daarom geleverd in een willekeurige kleurencombinatie. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


https://www.brekz.be/37451-home_default/knoopbal-aan-touw-o8cm-l38cm-voor-de-hond.jpg
6.99 2019/01/01
37602
16792
Knoopbal aan touw ø8cm L38cm voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,99 (€ 6,99/ct)
Per 2
€ 11,99 (€ 6,00/ct)
Denta Fun Speeltouw Octopus voor honden

Denta Fun Speeltouw Octopus voor honden

Met het prachtige Denta Fun Speeltouw Octopus voor honden kan uw hond urenlang spelen. Het is goed voor honden om gevarieerde speeltjes te hebben, zeker als ze langere tijd binnenshuis zitten. Met dit hondenspeeltje kunt u ook nog eens gemakkelijk zelf met uw hond spelen en zullen jullie samen veel plezier beleven. Zoekt u naar een betaalbaar speeltouw van goede kwaliteit? Dan is het Denta Fun Speeltouw Octopus voor honden zeker een aanrader!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.
 

Overzicht kenmerken Denta Fun Speeltouw Octopus voor honden

 • goede grip voor zowel u als uw hond
 • lengte circa 40 cm
 • het Denta Fun Speeltouw Octopus voor honden is ideaal voor trekspelletjes
 • tandverzorgende werking


Bij Brekz kunt u de beste hondenspeeltjes voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Denta Fun Speeltouw Octopus voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ondersteuning mondhygiëne Denta Fun Speeltouw Octopus voor honden

Het lekker spelen met dit trektouw zorgt ook nog eens voor een verbeterde mondhygiëne. Het touw heeft namelijk nog een belangrijke functie, namelijk dat het als tandflos optreedt. Wanneer uw trouwe viervoeter zijn tanden in dit speeltje zet, schuurt het touw langs de tanden en het tandvlees. Dit stimuleert de aanmaak van speeksel en kan tandplak verwijderen. Dit zorgt dus weer voor een goed gebit en een frisse adem!
 

Ander product?

Zoekt u ander hondenspeelgoed? Kijk dan op de pagina van het hondenspeelgoed. Bent u op zoek naar een ander product van Denta Fun? Bekijk dan bijvoorbeeld het Denta Fun Speeltouw met Bal voor honden.

https://www.brekz.be/24623-home_default/denta-fun-speeltouw-octopus-voor-honden.jpg
4.99 2019/01/01
Tof trekspelletje
onze Ollie is er blij mee
Ik bestel regelmatig bij Brekz.nl wat ik een prettige website vind om te bestellen en om rond te kijken wat er te koop is, ruim assortiment en een goede informatie die ze geven over een product. Bestelling plaatsen en de levering vind ik zelf heel snel en goed. Deze website zou ik zeker bij mijn vrienden en kennissen aan bevelen. Prima ga zo door met deze site, verder geen aan/opmerking over de levertijd bestelling plaatsen
Très bon jouet mon staff de 6 mois s'amuse comme un fou avec ! Pensez à resserrer les nœuds du bout sinon les cordes se dé tresses.
Conforme aux attente jouets solide
Il est super , aussi bien pour mes westiies que pour mes berger Malinois et Allemand, il joue à 2 toujours avec ? Très bon produit, je le recommande.
27063
14324
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
Denta Fun Touwring voor honden

Denta Fun Touwring voor honden

Met het Denta Fun Touwring voor honden kunnen u en uw hond gezellig samen spelen. Om ervoor te zorgen dat uw viervoeter zich niet gaat vervelen en zijn overtollige energie kwijt kan raken is hondenspeelgoed ideaal! Met dit prachtige touwring zal uw huisdier veel plezier beleven en zich urenlang kunnen vermaken. Bovendien is het Denta Fun Touwring voor honden ook nog eens goed voor het gebit van uw hond! Hiermee slaat u dus twee vliegen in één klap.

Bij Brekz kunt u de beste hondenspeeltjes voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Denta Fun Touwring voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Overzicht gegevens Denta Fun Touwring voor honden

 • elastisch
 • zachte touwring gemaakt van katoen
 • goed te gebruiken voor trekspelletjes, werpen en apporteren
 • beschikbaar in verschillende kleuren
 • doorsnede van ongeveer 14 cm


Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Gebitsverzorgende werking Denta Fun Touwring voor honden

Wanneer uw hond bijt in de gevlochten touwen waarmee het Denta Fun Touwring voor honden is gemaakt, zal dit een gebits reinigend effect hebben. De touwen schuren tijdens het spelen namelijk langs het tandvlees en de tanden van uw hond, waardoor het tandvlees wordt gestimuleerd en eventuele plak wordt verwijderd.

Ander product?

Zoekt u ander hondenspeelgoed? Kijk dan op de pagina van het hondenspeelgoed. Bent u op zoek naar een ander product van Denta Fun? Bekijk dan bijvoorbeeld het Denta Fun Speeltouw met Bal voor honden of het Denta Fun Speeltouw Octopus voor honden.

https://www.brekz.be/24625-home_default/denta-fun-touwring-voor-honden.jpg
7.09 2019/01/01
met duitse herders is dit snel kapot,na 1 dag al doormidden
was veel kleiner van verwacht
Het is een leuk speeltje
de honden spelen er af en toe mee. Ze zijn er niet echt in geinteresseerd.
Alles is in orde.
27064
14325
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 7,09 (€ 7,09/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Flostouwen voor honden

Alle honden houden er van om regelmatig hun tanden ergens in te zetten. Bijten en kauwen is immers natuurlijk gedrag van de hond. U kunt uw hond echter niet telkens een bot geven wanneer hij de behoefte heeft om ergens op te kauwen en u heeft natuurlijk liever niet dat hij op uw bezittingen kauwt. De oplossing? Geef uw hond een flostouw! Flostouwen zijn sterke touwen die speciaal gemaakt zijn voor honden om op te kauwen. Op deze manier reinigt uw hond zijn gebit, waardoor de vorming van tandplak en tandsteen voorkomen wordt. Bovendien bevredigt hij hiermee zijn natuurlijke behoefte om lekker te kauwen. Daarnaast kunt u met een flostouw leuke spelletjes met uw hond spelen, wat uw onderlinge band met hem versterkt. 

Bij Brekz vindt u een ruim aanbod aan sterke en duurzame flostouwen voor uw hond, in diverse soorten en maten. Bij ons kunt u dus de beste flostouwen voor honden goedkoop online kopen. 
 

Assortiment flostouwen voor honden

Hieronder vindt u een overzicht van de flostouwen voor honden die wij verkopen

3 Knoops flostouwen voor honden

Grote flostouwen met drie knopen, waardoor deze touwen op twee plekken gekauwt kunnen worden. Deze flostouwen zijn perfect voor grote honden. Doe uw grote hond een groot plezier met een van onze 3 knoops flostouwen, bijvoorbeeld een Flosstouw Wit Super van 44 centimeter.

2 Knoops flostouwen voor honden

Flostouwen met 2 knopen zijn flostouwen van een gemiddelde grote, die bedoeld zijn voor honden van middelgrote rassen. Wij verkopen deze flostouwen in diverse afmetingen, bijvoorbeeld een Flosstouw Wit van 20 centimeter, of een Flosstouw Gekleurd van 38 centimeter. Heeft u een grote hond maar koopt u liever een flostouw met 2 knopen? Wij verkopen ook een Flosstouw Gekleurd van 60 centimeter!

Overige flostouwen voor honden

Naast de 3 knoops flostouwen en 2 knoops flostouwen verkopen we ook speciale flostouwen. Bijvoorbeeld een Puppy Flostouw, voor als u een flostouw voor uw puppy wil kopen. Of wat dacht u van een Flosstouw gekleurd van 95 centimeter, met maar liefst 5 knopen!

Bij Brekz vindt u het beste aanbod aan flostouwen voor honden, voor de laagste prijs!
 

Ander product? 

Houdt uw hond niet zo van flostouwen, of bent u benieuwd naar andere hondenspeeltjes die wij verkopen? Bekijk dan ons totale aanbod aan Hondenspeelgoed. Of zoekt u andere accessoires voor uw hond? Kijk dan op onze Overige benodigdheden pagina om alle honden accessoires die wij verkopen te bekijken!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mail adres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.