Fokker hondenvoer

Hondenvoer van Fokker is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en bereid om een zo uitstekend mogelijke smaak te garanderen. Zoekt u een smakelijk voer dat ook nog eens bijdraagt aan het welzijn van uw hond? Dan bent u hier aan het juiste adres.
Lees meer ..
Biologisch
Adult
Puppy - Junior
Senior
Lam & Rijst
Light
Country
Active
Customized
Puppymelk

Biologisch

Adult

Puppy - Junior

Senior

Lam & Rijst

Light

Country

Active

Puppymelk

Zalm en Rijst

Worsten

Accessoires

Worsten

Biologisch

Fokker Bio Organic hondenvoer

Productinformatie Fokker Bio Organic hondenvoer

Fokker Bio Organic hondenvoer is een volledige premium voeding voor volwassen honden. Deze voeding al zeker smakelijk door uw hond worden gegeten. Fokker Bio hondenvoer is daarnaast ook een gezonde maaltijd, omdat de voeding 100% biologisch is. Deze zorgvuldig uitgebalanceerde voeding bevat biologische ingrediënten die hoog verteerbaar zijn. Zo bevat dit product een hoog gehalte aan BIO kippenmeel (30%).Hiermee krijgt uw hond een smakelijke brok voorgezet.

Ook is Fokker Bio Organic hondenvoer Skal gecertificeerd. Hiermee wordt vanuit de overheid gegarandeerd dat deze voeding voldoet aan de wettelijke voorschriften voor een biologisch product en dat Fokker Bio hondenvoer ook echt biologisch is. Ook is dit product is eveneens geschikt als speciaal voeding, aangezien de voeding tarwe (gluten) vrij is. Het voer is verkrijgbaar in een verpakking van 2,5 of 10 kg.

 • Premium voeding
 • Geschikt voor volwassen honden (vanaf 1 jaar)
 • 100% biologische ingrediënten
 • Tarwe (gluten) vrij
 • Smakelijke brok
 • Skal gecertificeerd
 • Verkrijgbaar in een verpakking van 2,5 of 10 kg

Bij Brekz is Fokker hondenvoer goedkoop online te bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Fokker Bio hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld tot aan uw voordeur!

De houdbaarheid van Fokker Bio hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende als u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Fokker Bio Organic hondenvoer

Biologisch gedroogde kip (30%)*, biologische mais*, biologische gerst*, biologisch gevogeltevet*

(*van gecontroleerde biologische oorsprong)
 

Voedingsadvies Fokker Bio hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid Fokker Bio hondenvoer over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Fokker Bio hondenvoer

Voedingsbehoefte in gram/dag
Gewicht Hoeveelheid
 2 kg  45 gr
 5 kg  85 gr
 10 kg  140 gr
 15 kg  170 gr
 20 kg  225 gr
 25 kg  265 gr
 30 kg  315 gr
 40 kg  375 gr
 50 kg  440 gr
 60 kg  485 gr
 70 kg  540 gr
 80 kg  590 gr

 

Ander voer?

Bekijk gerust ook eens andere producten van Fokker hondenvoer, bijvoorbeeld Fokker hondenvoer voor actieve honden. Voor een totaaloverzicht aan Fokker hondenvoer producten, klik hier. Of bekijk de andere merken hondenvoer die wij verkopen!

https://www.brekz.be/33697-home_default/fokker-bio-hondenvoer.jpg
6.95 2019/01/01
28211
14549
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 48,95 (€ 4,90/kg)
€ 44,05 (€ 4,41/kg)
2 x 10 kg
€ 93,95 (€ 4,70/kg)
€ 84,55 (€ 4,23/kg)

Adult

Fokker Adult +Fresh Meat hondenvoer

Fokker +Fresh Meat hondenvoer

Fokker +Fresh Meat hondenvoer is voeding met maar liefst 35% kip waarvan 20% vers en speciaal gemaakt voor volwassen honden. Het voer is vrij van granen en is daarom tevens glutenvrij. Op deze manier is de kans op allergische reacties kleiner. Daarnaast wordt het voer bereid met vers vlees. De verse kip zorgt ervoor dat het voer een goede smaak heeft en een optimale impuls geeft aan de gezondheid van uw hond. Het voer zit vol met gebalanceerde ingrediënten zoals aardappel, zoete aardappel, erwten, tomaat, cranberry, wortel, Yucca, Johannesbrook en Inuline, Glycasamine, Lijnzaad en Mineralen in de vorm van chelaten. Op deze manier zorgt deze complete voeding voor een optimale gezondheid bij uw hond.

De verse kip in het voer heeft een hoge verteerbaarheid wat ten goede komt aan eventuele darm- jeuk- en huidproblemen bij uw hond. Daarnaast is de zoete aardappel in het voer rijk aan calcium en bevat deze veel antioxidanten en voedingsvezels. De toegevoegde erwten zijn rijk aan vezels en bevatten net als de kip natuurlijk eiwitten. Door het toevoegen van cranberry wordt de zuurgraad van de urine omlaag gebracht waardoor de urinewegen gezond blijven. Yucca is toegevoegd om de geur van de ontlasting te neutraliseren. Het toevoegen van Yohannesbrood en Inuline is gedaan om de stoelgang van uw hond te ondersteunen. Daarnaast zorgen de aanwezige mineralen ervoor dat de opname van de voeding optimaal is. Door de aanwezigheid van lijnzaad en zalmolie wordt de huid en vacht van uw hond goed gevoed waardoor deze gezond blijft en mooi glanst. Bij Brekz besteld u altijd het beste voer dat ook in grootverpakking kosteloos bij u thuis wordt bezorgd.

De houdbaarheid Fokker +Fresh Meat hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Fokker +Fresh Meat hondenvoer

Verse kip, Zoete, Erwten, Wortel, Cranberry, Yucca, Yohannesbrood, Inuline, Glucosamine/Chrondroïtine, Lijnzaad/zalmolie, Mineralen in de vorm van Chelaten.

Analytische bestandsdelen

Eiwit (25%), Ruwe vetten (13%), Ruwe as (7%), Ruwe celstof (5,5%), Calcium (1,5%), Fosfor (1%).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Fokker +Fresh Meat hondenvoer

Gewicht van de hond in KG Hoeveelheid voer in gram
2 50
5 85
10 150
15 195
20 230
25 260
30 320
40 400
50 480
60 540
70 590
80 660

 

Ander Merk?

Bent u in plaats van Fokker +Fresh Meat hondenvoer op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken naar Fokker Country Groentemix Hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Fokker kijkt u op de merkpagina.

https://www.brekz.be/21896-home_default/fokker-fresh-meat-hondenvoer.jpg
13.94 2019/01/01
product is goed maar niet goedkoper dan in de winkel
Hond heeft allergie voor kippenmeel op dit voer reageert ie super geen probleem meer met huid
top service. ook pluim voor Dpd
ik heb dit net aangeschaft en nog te kort gebruikt om een mening te geven
Prijs product verhouding , ok ,Ontlasting hond goed en mooi van kleur Eet het goed
22751
13321
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 15,49 (€ 6,20/kg)
€ 13,94 (€ 5,58/kg)
2 x 2,5 kg
€ 29,95 (€ 5,99/kg)
€ 26,95 (€ 5,39/kg)
13 kg
€ 48,95 (€ 3,77/kg)
2 x 13 kg
€ 94,95 (€ 3,65/kg)
Fokker Dog Nutri-Fit S hondenvoer

Fokker Dog Nutri-Fit S hondenvoer

Fokker Nutri-Fit S hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor volwassen honden van kleine rassen met een gewicht tot 10 kg. Om in optimale conditie te blijven verdienen kleine honden een hoog verteerbare en energierijke voeding. Fokker Nutri-Fit S bestaat uit kleine brokjes, die precies zijn afgestemd op de kaakgrootte van de kleine rassen. Noorse zalmolie ondersteunt een gezonde huid en een blijvend glanzende vacht. Fokker onderscheidt zich verder door de compacte, nagenoeg reukloze ontlasting. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Nutri-Fit  S met veel plezier.

Samenstelling
Maïs, gedroogd gevogelte (30% kip gedehydrateerd), rijst (14%), dierlijk eiwitextract, gerst, gevogeltevet, gedroogd johannesbrood, gehydrolyseerde kippenlever, gedroogde vis (4% vis gedehydrateerd (ansjovis)), mineralen, lecithine, biergist, gedroogde bietenpulp, zalmolie (1%), lijnzaadolie, eipoeder, inuline (bron van FOS), L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing
Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Nutri-Fit S: raadpleeg de voedingstabel. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.

https://www.brekz.be/33305-home_default/fokker-dog-nutri-fit-s-hondenvoer.jpg
10.76 2019/01/01
35436
16486
Fokker Dog Nutri-Fit S hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 11,95 (€ 4,78/kg)
€ 10,75 (€ 4,30/kg)
7 kg
€ 18,95 (€ 2,71/kg)
2 x 7 kg
€ 36,95 (€ 2,64/kg)
Fokker Dog Nutri-Fit M hondenvoer

Fokker Dog Nutri-Fit M hondenvoer

Fokker Nutri-Fit M hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor volwassen honden van middelgrote rassen met een gewicht van 10-30 kg. Om in optimale conditie te blijven verdient uw hond een hoog verteerbare en energierijke voeding. Fokker Nutri-Fit M is geschikt voor honden met een gemiddeld energieverbruik. Noorse zalmolie ondersteunt een gezonde huid en een blijvend glanzende vacht. Bevat inuline voor een perfecte darmwerking en een compacte ontlasting. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Nutri-Fit M met veel plezier.

Samenstelling
Maïs, gedroogd gevogelte (30% kip gedehydrateerd), rijst (14%), dierlijk eiwitextract, gerst, gevogeltevet, gedroogd johannesbrood, gehydrolyseerde kippenlever, gedroogde vis (4% vis gedehydrateerd (ansjovis)), mineralen, lecithine, biergist, gedroogde bietenpulp, zalmolie (1%), lijnzaadolie, eipoeder, inuline (0,2%) (bron van FOS), L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing
Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Nutri-Fit M: raadpleeg de voedingstabel. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.

https://www.brekz.be/33306-home_default/fokker-dog-nutri-fit-m-hondenvoer.jpg
11.66 2019/01/01
Goede service.
35438
16487
Fokker Dog Nutri-Fit M hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 12,95 (€ 5,18/kg)
€ 11,65 (€ 4,66/kg)
2 x 2,5 kg
€ 24,95 (€ 4,99/kg)
€ 22,46 (€ 4,49/kg)
13 kg
€ 35,95 (€ 2,77/kg)
2 x 13 kg
€ 69,95 (€ 2,69/kg)
Fokker Nutri-Fit L Adult hondenvoer
https://www.brekz.be/33307-home_default/fokker-dog-nutri-fit-l-hondenvoer.jpg
11.66 2019/01/01
35440
16488
Fokker Dog Nutri-Fit L hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 12,95 (€ 5,18/kg)
€ 11,65 (€ 4,66/kg)
2 x 2,5 kg
€ 24,95 (€ 4,99/kg)
€ 22,46 (€ 4,49/kg)
13 kg
€ 36,95 (€ 2,84/kg)
2 x 13 kg
€ 65,95 (€ 2,54/kg)
Fokker Press-Fit hondenvoer

Fokker Press-Fit hondenvoer

Fokker Press-Fit hondenvoer is een (koud)geperste high premium brok voor volwassen honden. Door de hoge verteerbaarheid en de nauwkeurige grondstoffenselectie, krijgt uw hond zonder twijfel enkel het beste binnen. Fokker Press-Fit ondersteunt de darmfunctie en zorgt voor een gezonde huid en vacht. Het bevat hoog verteerbare, natuurlijke ingrediënten die uw hond fit en gezond houden. Het voer draagt bij aan een sterk immuunsysteem en zorgt voor sterke tanden en botten. Doordat de ingrediënten op een lage temperatuur tot een brok worden geperst, blijven de voedingswaarden optimaal behouden. Zelfs de meest kieskeurige honden vinden Fokker Press-Fit erg lekker.

Bij Brekz kunt u Fokker hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Fokker Press-Fit hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Fokker Press-Fit hondenvoer

Samenstelling: 
Ontsloten mais, gedroogde kip (42% kip gedehydrateerd), gevogeltevet, gedroogde vis, gedroogd rund/varken, lijnzaad, zalmolie (1%), eipoeder, inuline (bron van FOS), glucosamine en chondroitine. 

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit(26%), ruwe oliën en vetten(16%), ruwe celstof(2%), ruwe as(6,5%), Calcium(1,3%), fosfor(0,8%), Lectine(200 g)

Toevoegingen:
Vitamine A (E672) 18.000 IU, Vitamine D3 (E671) 1.800 IU, Vitamine E (50 mg), Vitamine C (200 mg), (E1) Ijzer (50 mg), (E2) Jodium (1,5 mg), (E4) Koper (5 mg), (E5) Mangaan (35 mg), (E6) Zink (65 mg), Taurine (100 mg/kg), L-Carnitine (300 mg)

Voedingsadvies Fokker Press-Fit hondenvoer

De juiste hoeveelheid voer is afhankelijk van activiteit, gewicht en leeftijd van de hond. Pas de aanbevolen hoeveelheid indien nodig aan naar het gewicht van uw hond.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid in gram:

Gewicht in kg Normale/hoge activiteit Zeer hoge activiteit
2 kg 40 g 50 g
5 kg 85 g 100 g
10 kg 140 g 170 g
15 kg 185 g 225 g
20 kg 235 g 285 g
25 kg 275 g 330 g
30 kg 320 g 385 g
40 kg 395 g 475 g
50 kg 465 g 560 g
60 kg 530 g 635 g
70 kg 590 g 710 g
80 kg 660 g 790 g


De houdbaarheid van Fokker Press-Fit hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Zorg dat uw hond altijd voldoende drinkwater heeft en sluit de zak na openen goed af om de kwaliteit te behouden.

Ander product?

Bent u op zoek naar een hoogwaardige voeding voor uw actieve hond? Kijk dan eens naar Fokker Acti-Fit hondenvoer. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Fokker hondenvoer.

https://www.brekz.be/29255-home_default/fokker-press-fit-hondenvoer.jpg
11.48 2019/01/01
Zeer tevreden over deze brokken, hiervoor heeft mijn labrador retriever 2 jaar Pro Plan brokken gehad, dan 1,5 jaar Farmfood, naast het geven van KVV(kant en klaar vers vlees) van het merk DUCK uit winkel Tom&Co. En wegens prijsstijging van de proplan en farmfood brokken overgestapt op deze voeding. Mijn vriend vind het nog steeds schandalig dat ik 70 euro betaal voor 2 zakken van 13 kg hondenvoer. Hij vind dat een hond niet meer 50 cent per dag mag kosten. Zijn honden krijgen gewoon pedigree van de aldi en afval van tafel. Onze hond at deze brokken meteen graag, en ik heb toch liever een kwaliteitsvolle geperste brok, waarvan je weet dat er volwaardige ingrediënten inzitten en de vacht mooi van glanst. Voorlopig is deze zak mijn favoriete , wegens prijs en kwaliteit. :)
netjes op tijd geleverd alleen de verpakking mag beter doe hier een bandje om dan blijf het beter zitten
33014
15728
Fokker Press Fit hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 12,75 (€ 5,10/kg)
€ 11,47 (€ 4,59/kg)
2 x 2,5 kg
€ 24,95 (€ 4,99/kg)
€ 22,46 (€ 4,49/kg)
13 kg
€ 36,95 (€ 2,84/kg)
2 x 13 kg
€ 70,95 (€ 2,73/kg)
Fokker Special-Fit 1 hondenvoer

Productinformatie Fokker Special-Fit 1 hondenvoer

Fokker Special-Fit 1 hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor volwassen honden vanaf 1 jaar. Deze kwaliteitsvoeding bevat de beste ingrediënten en de juiste samenstelling. Het voer is toegepast op de behoeften van specifieke rassen als de Lhasa Apso, Yorkshire Terriër, Shih Tzu en de Maltezer. Fokker Special-Fit 1 draagt bij aan een gezond en lang leven en ondersteunt de gezonde huid en glanzende vacht van uw huisdier. Daarbij is dit voer zeer smakelijk, waardoor zelfs de meest kieskeurige eters de brokjes maar moeilijk kunnen weerstaan. De optimale brokvorm stimuleert kauwen, waardoor tandplak wordt verminderd. Tevens zorgt deze complete voeding voor een compacte en nagenoeg reukloze ontlasting en ondersteunt het een goede darmflora.

Bij Brekz kunt u Fokker hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Fokker Special-Fit 1 hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Productkenmerken Fokker Special-Fit 1 hondenvoer

 • Gezonde huid en vacht
 • Gezond gebit
 • Optimaal brokformaat
 • Sterke botten en gewrichten
 • Licht verteerbaar
 • Echt lekker
 • Vermindert geur ontlasting
 • Anti-stress

Ingrediënten Fokker Special-Fit 1 hondenvoer

Samenstelling: Gedroogde kip (58% kip gedehydrateerd) , maïs, rijst, gerst, gevogeltevet, gedroogde bietenpulp, mineralen, biergist, lijnzaad, eipoeder, zalmolie, inuline (bron van FOS), lecithine, chondroïtine, glucosamine, Yucca Schidegera

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (26,0%)
Ruwe oliën en vetten (18,0%)
Ruwe celstof (2,5%)
Ruwe as (6,0%)
Calcium (1,2%)
Fosfor (0,8%)
Energiewaarde kcal/kg ME 3915

Toevoegingsmiddelen/kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen
Vitamine A (3a672a)) IE 20.000
Vitamine D3 ( 3a671) IE 1.800
Vitamine E (3a700) IE 300
IJzer (3b103) mg 50
Jodium (3b202) mg 1,5
Koper (3b405) 5
Mangaan (3b502) mg 35
Zink (3b605) mg 65
Taurine mg 125
L-Carnitine mg 300

Sensoriële toevoegingsmiddelen
Yucca Schidigera extract mg 100
Technologische toevoegingsmiddelen
Lecithine mg 5000
Omega 6:3 ++
Bevat antioxidanten

Voedingsadvies Fokker Special-Fit 1 hondenvoer

Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Special-Fit: raadpleeg de voedingstabel. De aanbevolen hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende, vers drinkwater beschikbaar is. Het voer dient u koel, droog en indien mogelijk donker te bewaren. De houdbaarheid van Fokker Special-Fit 1 hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (g):

Gewicht van de hond (kg) Normale activiteit
Verhoogde activiteit
2 kg 50 g 60 g
3 kg 70 g 80 g
4 kg 90 g 100 g
5 kg 105 g 115 g
6 kg 115 g 125 g
7 kg 130 g 140 g
8 kg 145 g 155 g

    

Ander product?

Bent u op zoek naar een senioren hondenvoeding? Kijk dan naar Fokker Senior. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van Fokker hondenvoer.

https://www.brekz.be/29618-home_default/fokker-special-fit-1-hondenvoer.jpg
12.56 2019/01/01
Goede voer voor de hond zij eet dit graag
33345
15861
Fokker Special-Fit 1 hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 13,95 (€ 5,58/kg)
€ 12,56 (€ 5,02/kg)
2 x 2,5 kg
€ 26,95 (€ 5,39/kg)
€ 24,25 (€ 4,85/kg)
Fokker Special-Fit 2 hondenvoer

Productinformatie Fokker Special-Fit 2 hondenvoer

Fokker Special-Fit 2 hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor volwassen honden vanaf 1 jaar. Deze kwaliteitsvoeding bevat de beste ingrediënten en de juiste samenstelling en is toegespitst op specifieke rassen zoals de Chihuahua, Papillon, Pomeranian (Dwergkees) en de Miniatuur Pinscher. Fokker Special-Fit 2 draagt bij aan een gezond en lang leven en is daarbij zeer smakelijk waardoor dit voer ook geschikt is voor kieskeurige eters. Het draagt bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht en de optimale brokvormstimuleert kauwen, waardoor tandplak wordt verminderd. Tevens zorgt het voor een compacte en nagenoeg reukloze ontlasting en helpt het een goede darmflora te ondersteunen.

Bij Brekz kunt u Fokker hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Fokker Special-Fit 2 hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Fokker Special-Fit 2 hondenvoer

Samenstelling: Gedroogde kip (36% kip gedehydrateerd) , maïs, rijst, gerst, gevogeltevet, gedroogd lam (8% lam gedehydrateerd), gedroogde bietenpulp, mineralen, biergist, lignocellulose, lijnzaad, eipoeder, zalmolie, lecithine, inuline (bron van FOS), Yucca Schidegera

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (27,0%)
Ruwe oliën en vetten (15,0%)
Ruwe celstof (2,5%)
Ruwe as (6,0%)
Calcium (1,2%)
Fosfor (0,8%)
Energiewaarde kcal/kg ME 3780

Toevoegingsmiddelen/kg:

Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vitamine A (3a672a)) IE 20.000
Vitamine D3 ( 3a671) IE 1.800
Vitamine E (3a700) IE 300
Ijzer (3b103) mg 50
Jodium (3b202) mg 1,5
Koper (3b405) 5
Mangaan (3b502) mg 35
Zink (3b605) mg 65
Taurine mg 125
L-Carnitine mg 300

Sensoriële toevoegingsmiddelen:
Yucca Schidigera extract mg 100
Technologische toevoegingsmiddelen
Lecithine mg 3000
Omega 6:3 ++
Bevat antioxidanten

Voedingsadvies Fokker Special-Fit 2 hondenvoer

Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Special-Fit: raadpleeg de voedingstabel.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat uw hond altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar heeft. Bewaar de voeding koel, droog en indien mogelijk op een donkere plek. De houdbaarheid van Fokker Special-Fit 2 hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (g):

Gewicht van de hond (kg) Normale activiteit 
Verhoogde activiteit
0,5 kg 30 g 35 g
1 kg 35 g 40 g
1,5 kg 40 g 45 g
2 kg 50 g 60 g
2,5 kg 55 g 65 g
3 kg 60 g 70 g
4 kg 65 g 75 g
5 kg 75 g 85 g

    

Ander product?

Bent u op zoek naar een senioren hondenvoeding? Kijk dan naar Fokker Senior. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van Fokker hondenvoer.

https://www.brekz.be/29619-home_default/fokker-special-fit-2-hondenvoer.jpg
12.56 2019/01/01
33346
15862
Fokker Special-Fit 2 hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 13,95 (€ 5,58/kg)
€ 12,56 (€ 5,02/kg)
2 x 2,5 kg
€ 26,95 (€ 5,39/kg)
€ 24,25 (€ 4,85/kg)

Puppy - Junior

Fokker Opti-Grow S Puppy Junior hondenvoer

Fokker Dog Opti-Grow S hondenvoer

Fokker Opti-Grow S hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor jonge honden van kleine rassen met een volwassen gewicht tot 10 kg. De kleine Fokker brokjes zijn precies afgestemd op de kaakgrootte van kleine rassen en bevatten alle benodigde voedingsstoffen in de meest optimale verhouding. De ontwikkeling van gezonde botten en sterke spieren is de zekerheid voor een energieke en speelse pup. Noorse zalmolie ondersteunt een gezonde huid en een blijvend glanzende vacht. Tot de leeftijd van 8-10 maanden is dit product de perfecte start voor uw hond. Schakel daarna over op Fokker Nutri-Fit S voor een geweldig leven. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Opti-Grow met veel plezier.

Samenstelling

Gedroogd gevogelte (25% kip gedehydrateerd), mais, gevogeltevet, rijst (14%), dierlijk eiwitextract, gerst, gehydrolyseerde kippenlever, gedroogd johannesbrood, lijnzaadolie, gedroogde bietenpulp, zalmolie (1%), mineralen, lecithine, biergist, eipoeder, taurine.

Gebruiksaanwijzing

De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.

https://www.brekz.be/33302-home_default/fokker-dog-opti-grow-s-hondenvoer.jpg
10.76 2019/01/01
35431
16483
Fokker Dog Opti-Grow S hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 11,95 (€ 4,78/kg)
€ 10,75 (€ 4,30/kg)
2 x 2,5 kg
€ 22,95 (€ 4,59/kg)
€ 20,65 (€ 4,13/kg)
Fokker Opti-Grow M Puppy Junior hondenvoer

Fokker Dog Opti-Grow M hondenvoer

Fokker Opti-Grow M hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor jonge honden van middelgrote rassen met een volwassen gewicht van 10 tot 30 kg. De uitgekiende selectie van ingrediënten staat garant voor een gelijkmatige groei. De ontwikkeling van gezonde botten en sterke spieren is de zekerheid voor een energieke en speelse pup. Noorse zalmolie ondersteunt een gezonde huid en een blijvend glanzende vacht. Tot de leeftijd van 12 maanden is dit product de perfecte start voor uw hond. Schakel daarna over op Fokker Nutri-Fit M voor een geweldig leven. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Opti-Grow M met veel plezier.

Samenstelling

Gedroogd gevogelte (26% kip gedehydrateerd), mais, dierlijk eiwitextract, gerst, gevogeltevet, rijst (14%), gehydroliseerde kippenlever, gedroogd johannesbrood, gedroogde bietenpulp, lijnzaadolie, lignocellulose, mineralen, lecithine, biergist, zalmolie (1%), eipoeder, chondroïtine, glucosamine, L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing

De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.

https://www.brekz.be/33303-home_default/fokker-dog-opti-grow-m-hondenvoer.jpg
12.14 2019/01/01
35432
16484
Fokker Dog Opti-Grow M hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 13,49 (€ 5,40/kg)
€ 12,14 (€ 4,86/kg)
2 x 2,5 kg
€ 25,95 (€ 5,19/kg)
€ 23,36 (€ 4,67/kg)
13 kg
€ 38,95 (€ 3,00/kg)
2 x 13 kg
€ 75,95 (€ 2,92/kg)
Fokker Opti-Grow L Puppy Junior hondenvoer

Fokker Opti-Grow L hondenvoer

Fokker Opti-Grow L hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor jonge honden van grote tot zeer grote rassen met een volwassen gewicht van 30 tot 80 kg. De uitgekiende selectie van ingrediënten staat garant voor een gelijkmatige groei van het skelet, wat groeipijnen kan voorkomen. Daarnaast is de ontwikkeling van sterke spieren de zekerheid voor een energieke en speelse pup. Noorse zalmolie ondersteunt een gezonde huid en een blijvend glanzende vacht. Geef Opti-Grow L zeker tot de leeftijd van 12 maanden. Grotere rassen mag u de brokjes zelfs tot 18 maanden verstrekken. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Opti-Grow L met veel plezier.

Samenstelling

Gedroogd gevogelte (33% kip gedehydrateerd), mais, rijst (14%), gerst, gevogeltevet, dierlijk eiwitextract, gehydroliseerde kippenlever, eipoeder (8% ei gedehydrateerd), gedroogd johannesbrood, lijnzaadolie, lignocellulose, biergist, gedroogde bietenpulp, mineralen, lecithine, zalmolie (1%), chondroïtine, glucosamine, L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing

De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren

https://www.brekz.be/33304-home_default/fokker-dog-opti-grow-l-hondenvoer.jpg
13.04 2019/01/01
35434
16485
Fokker Dog Opti-Grow L hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 14,49 (€ 5,80/kg)
€ 13,04 (€ 5,22/kg)
2 x 2,5 kg
€ 27,95 (€ 5,59/kg)
€ 25,16 (€ 5,03/kg)
13 kg
€ 39,95 (€ 3,07/kg)
2 x 13 kg
€ 77,95 (€ 3,00/kg)

Senior

Fokker Age-Care Senior hondenvoer

Fokker Age-Care hondenvoer

Fokker Age-Care hondenvoer is een high premium hondenvoeding, speciaal samengesteld voor de oudere hond (vanaf 7-9 jaar). De op deze levensfase afgestemde hoogwaardige ingrediënten, zorgen ervoor dat uw hond voortdurend fit en gezond blijft. Fokker Age-Care draagt bij aan het voorkomen van overgewicht en bevat (Noorse) zalmolie, wat een blijvend glanzende vacht ondersteunt. De toevoeging van chondroïtine en glucosamine draagt positief bij aan de bescherming van kraakbeen en gewrichten. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Age-Care met plezier.

Samenstelling
Maïs, gedroogd gevogelte (32% kip gedehydrateerd), rijst (14%), dierlijk eiwitextract, gerst, gevogeltevet, gehydrolyseerde kippen- lever, gedroogd johannesbrood, lignocellulose, gedroogde bietenpulp, biergist, zalmolie (1%), gedroogde vis, mineralen, lecithine, inuline (bron van FOS), lijnzaadolie, chondroitine, glucosamine, L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing
Voedingsadvies Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Age-Care: raadpleeg de voedingstabel. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.

https://www.brekz.be/33310-home_default/fokker-dog-age-care-hondenvoer.jpg
11.48 2019/01/01
35446
16491
Fokker Dog Age-Care hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 12,75 (€ 5,10/kg)
€ 11,47 (€ 4,59/kg)
2 x 2,5 kg
€ 24,95 (€ 4,99/kg)
€ 22,46 (€ 4,49/kg)
13 kg
€ 36,95 (€ 2,84/kg)
2 x 13 kg
€ 70,95 (€ 2,73/kg)

Lam & Rijst

Fokker Sensi-Fit Lam & Rijst hondenvoer

Fokker Dog Sensi-Fit hondenvoer

Fokker Sensi-Fit hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor volwassen honden op basis van lam en rijst. Fokker Sensi-Fit is bijzonder geschikt voor gevoelige honden en honden met de neiging tot allergieën. Dit kwaliteitsproduct bevat o.a. Noorse zalmolie, als bron van omega 3-6 vetzuren, precies in de meest optimale verhouding, wat een volle en glanzende vacht ondersteunt. Tevens helpt Fokker Sensi-Fit eczeem, haaruitval en een schilferige huid te voorkomen. Door de hoge smakelijkheid is Fokker Sensi-Fit ook geschikt voor kieskeurige eters. Fokker Sensi-Fit is een absoluut top-product.

Samenstelling
Gedroogd lam (30% lam gedehydrateerd), maïs, rijst (14%), gerst, erwten, dierlijk vet, gedroogde vis (4% vis gedehydrateerd (ansjovis), gedroogde bietenpulp, gehydrolyseerde kippenlever, gedroogd johannesbrood, zalmolie (1%), biergist, mineralen, lecithine, lijnzaadolie, eipoeder, inuline (bron van FOS), glucosamine, chondroïtine, L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing
Voedingsadvies Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Sensi-Fit: raadpleeg de voedingstabel. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.

https://www.brekz.be/33308-home_default/fokker-dog-sensi-fit-hondenvoer.jpg
13.04 2019/01/01
35442
16489
Fokker Dog Sensi-Fit hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 14,49 (€ 5,80/kg)
€ 13,04 (€ 5,22/kg)
2 x 2,5 kg
€ 27,95 (€ 5,59/kg)
€ 25,16 (€ 5,03/kg)
13 kg
€ 38,95 (€ 3,00/kg)
2 x 13 kg
€ 74,95 (€ 2,88/kg)

Light

Fokker Dog Weight-Fit hondenvoer

Fokker Dog Weight-Fit hondenvoer

Fokker Dog Weight-Fit hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor minder actieve honden en honden met (de neiging tot) overgewicht. Fokker Light heeft een verhoogd vezelgehalte. Dit neemt het hongergevoel weg, wat voorkomt dat de hond teveel eet. L-Carnitine bevordert de omzetting van vet in energie en het behoud van een compacte spiermassa. De toevoeging van chondroïtine en glucosamine kan de bescherming van kraakbeen en gewrichten ondersteunen. Daarnaast bevat Fokker Light (Noorse) zalmolie, wat een blijvend glanzende vacht ondersteunt. Uw hond voelt zich zichtbaar fitter! Fokker Light is erg smakelijk, uw hond eet het met plezier.

Samenstelling

Gerst, gedroogd gevogelte (32% kip gedehydrateerd), maïs, rijst (14%), lignocellulose, dierlijk eiwitextract, gevogeltevet, gehydrolyseerde kippenlever, gedroogde bietenpulp, gedroogd johannesbrood, biergist, zalmolie (1%), gedroogde vis, mineralen, lecithine, eipoeder, inuline (bron van FOS), chondroitine, glucosamine, L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing

Voedingsadvies Voor de dagelijkse hoeveelheid Fokker Weight-Fit: raadpleeg de voedingstabel. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van lichaamsconditie, omgeving en inspanning van uw hond. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Houdbaarheidsdatum, partijcodering en registratienummer; zie verpakking.

Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.

https://www.brekz.be/33309-home_default/fokker-dog-weight-fit-hondenvoer.jpg
11.48 2019/01/01
35444
16490
Fokker Dog Weight-Fit hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 12,75 (€ 5,10/kg)
€ 11,47 (€ 4,59/kg)
2 x 2,5 kg
€ 24,95 (€ 4,99/kg)
€ 22,46 (€ 4,49/kg)
13 kg
€ 36,95 (€ 2,84/kg)
2 x 13 kg
€ 70,95 (€ 2,73/kg)

Country

Fokker Country Balance Hondenvoer

Fokker Country Balance Hondenvoer

Fokker Country Balance Hondenvoer is een volledige en gevarieerde voeding voor alle volwassen honden. Pure en authentieke ingrediënten, rechtstreeks afkomstig uit de natuur, zorgen ervoor dat u uw hond een afwisselende en hoogwaardige maaltijd kunt aanbieden. De voeding bevat appel, een bron van voedingsvezels, vitaminen en natuurlijke antioxidanten. Ook bevat het chinacea, een plantensoort die het immuunsysteem helpt te versterken, spirulina, een stof die rijk is aan Omega 3-vetzuren. Omega 3-vetzuren dragen bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht. Ten slotte bevat de voeding cranberry's, die de zuurtegraad van de urine op een positieve manier beïnvloeden, waardoor een gezonde blaasfunctie wordt gestimuleerd. 

Fokker Country Balance Hondenvoer bevat vanzelfsprekend alle voedingsstoffen die uw hond nodig heeft. De juiste hoeveelheid eiwitten zorgt voor sterke spieren en een gezonde lichaamsbouw. Vetten zorgen natuurlijk voor energie, maar ook voor een gezonde huid en vacht. Koolhydraten ondersteunen een optimale spijsvertering en de juiste mineralen zorgen voor gezonde tanden, sterke botten en een goed werkend afweersysteem. Vitaminen zorgen ten slotte voor een optimale vitaliteit. De voeding is bovendien gemaakt van de beste ingrediënten, waardoor het erg smakelijk is. Dus wilt u voor uw hond de lekkerste en beste voeding? Bestel goedkoop Fokker Country Balance Hondenvoer. Bij twee verpakkingen de laagste prijs per kg!

De houdbaarheid van Fokker Country Balance Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Fokker Country Balance Hondenvoer

Granen (mais, tarwe, gerst en rijst), vlees en dierlijke bijproducten (gevogelte 14%), plantaardige bijproducten (echincea 0,1%), oliën en vetten, zaden, groenten (erwten 1%), mineralen, vruchten (cranberry 0,1%, appel 0,1%), algen (spirulina 0,1%)

Analytische bestanddelen:

Eiwit (24%), Vet (9%), Ruwe as (7,5%), Ruwe celstof (3,2%), Vocht (9,0).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (15.000 IE/kg), Vitamine D3 (1500 IE/kg), Vitamine E (100 mg/kg), IJzer (50 mg/kg), Jodium (1,5 mg/kg), Koper (5 mg/kg), Mangaan (35 mg/kg), Zink (65 mg/kg).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Voedingsadvies Fokker Country Balance Hondenvoer
Gewicht (kg) Hoeveelheid voeding
Gram
2 55
5 95
10 165
15 215
20 250
25 285
30 350
40 440
50 530
60 585
70 640
80 690


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Fokker Country Balance Hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Fokker hondenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod hondenvoer, onder andere voor puppy's, volwassen en oudere honden. Ook beschikken we over voer dat speciaal afgestemd is op de grootte van uw hond. U kunt uw hond dus een gevarieerde maaltijd aanbieden. 


 

Fokker
https://www.brekz.be/30496-home_default/fokker-country-basic.jpg
29.95 2019/01/01
Prima Voeding
goede voer voor de hond, snel thuis
Mijn honden zijn er weer blij mee ,en wij zijn weer blij dat de honden blij zijn
Goed produkt en bij Brekz goedkoper
Product is hopelijk goed in samenstelling. En de prijs is ten opzichte van andere merken perfect. Hond eet er goed van. Zoals gewoonlijk komt van de belofte, "voor 16:00 uur besteld morgen in huis" niets terecht. Vandaag besteld dan na 3 dagen in huis komt meer in de buurt.
De honden eten er goed van en het heeft een goede prijs/kwaliteit.
Ik voer dit product al langer aan een newfoundlander, hij heeft een mooie glanzende zwarte vacht. Alleen niet ik iets meer voeren tov gewoon adult voer. Maar dat is logisch ivm samenstelling.
90
44
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
13 kg
€ 27,95 (€ 2,15/kg)
2 x 13 kg
€ 52,95 (€ 2,04/kg)
Fokker Country Dinner Hondenvoer

Fokker Country Dinner hondenvoer

Fokker Country Dinner hondenvoer is een volledige voeding voor volwassen honden die dagelijks een gemiddelde inspanning leveren. Het is een extra smakelijke maaltijd, die gegeven kan worden ter afwisseling van een maaltijd met brokken. Fokker Country Dinner hondenvoer mengt u met water of bouillon alvorens u het uw hond serveert. Het voer is op basis van uitsluitend hoogwaardige ingrediënten, waaronder speciaal geselecteerde granen, groenten en vlees. Het bevat alle noodzakelijke ingrediënten in precies de juiste verhouding. Zo is bijvoorbeeld het vet- en eiwitgehalte nauwkeurig afgestemd, waardoor de kans dat uw hond last krijgt van overgewicht vermindert. Verder bevat het alles wat uw hond nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven: eiwitten voor sterke spieren; vetten voor een gezonde vacht en huid; mineralen voor sterke tanden en botten; en vitaminen voor een gezond immuunsysteem. Bovendien heeft Fokker Country Dinner hondenvoer een overheerlijke smaak! 

Bij Brekz kunt u Fokker Country Dinner hondenvoer goedkoop online bestellen. Bovendien hebben we regelmatig en aanbieding. Per Fokker Country Dinner hondenvoer verpakking die u bestelt, daalt de prijs per kilo!

De houdbaarheid van Fokker Country Dinner hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Fokker Country Dinner hondenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten (minimaal 4% rund in de rode geribbelde brok, minimaal 4% gevogelte in de neutrale geribbelde brok), plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, groenten (minimaal 4% erwten in de groene brok, minimaal 4% wortel in de oranje brok).

Analytische bestandsdelen:

Eiwit (24.0%), Ruw vet (9.0%), Ruwe celstof (3.2%), Ruwe as (7.5%), Vocht (9.0%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (E672) 15.000 IE, Vitamine D3 (E671) 1.500 IE, Vitamine E (3a700) 100 mg, Koper (E4) 5 mg, IJzer (E1) 50 mg, Jodium (E2) 1,5 mg, Mangaan (E5) 35 mg, Zink (E6) 65 mg.


Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsdavies Fokker Country Dinner hondenvoer
Lichaamsgewicht van de hond (kilogram) Hoeveelheid droogvoer (in gram)
2 55
5 95
10 165
15 215
20 250
25 285
30 350
40 440
50 530
60 585
70 640
80 690


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Misschien wilt u de andere Fokker Country hondenvoer producten bekijken die wij verkopen? Of zoekt u misschien Fokker hondenvoer voor Senior honden of Fokker hondenvoer voor actieve honden

Fokker
https://www.brekz.be/94-home_default/fokker-country-dinner.jpg
57.95 2019/01/01
Een smakelijk warm eten waar mijn hond van smult.
Hond vindt het lekker.......
3331
45
Fokker Country Dinner > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
15 kg
€ 29,95 (€ 2,00/kg)
2 x 15 kg
€ 57,95 (€ 1,93/kg)
Fokker Country Groentemix Hondenvoer

Fokker Country Groentemix Hondenvoer

Fokker Country Groentemix Hondenvoer kunt u gemakkelijk toevoegen aan de maaltijd van uw hond om hem zo nog wat extra voedingsstoffen binnen te laten krijgen. Het voer is geschikt voor alle soorten honden, u bepaalt de dosering gewoon aan de hand van het gewicht van uw viervoeter. Behalve de extra ingrediënten geeft de groentemix ook nog eens lekker smaak aan het voer. U kunt het voer combineren met zowel vis als vlees om een gevarieerde complete maaltijd voor te schotelen. U kunt het aanmaken met warm water of bouillon. Vervolgens moet u het voer ongeveer 10 minuten laten staan, en kunt u het vlees of de vis toevoegen.

De groentemix is licht verteerbaar en maakt uitsluitend gebruik van gezonde ingrediënten als en plantaardige orientatie zoals mais, erwten, tarwe, prei, wortel en rijst. Door het combineren van plantaardige elementen is dit voer een ideale basis voor uw hond. Fokker Country Groentemix Hondenvoer geeft uw hond een basis van groenten die zorgt voor een laag eiwitpercentage maar tegelijkertijd heel voedzaam is. U kunt de mix op vele manieren combineren en dagelijks varieren. Op deze manier schotelt u uw hond altijd een hoogwaardige maaltijd voor die u kunt combineren met andere toevoeging naar wens van uw hond. Fokker Country Groentemix Hondenvoer kunt u het beste online kopen dankzij onze scherpe acties.

De houdbaarheid Fokker Country Groentemix Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Fokker Country Groentemix Hondenvoer

Maïs (min. 50%), erwten (min. 8,5%), prei (min. 1,75%), wortel (min. 1%), tarwe (min. 33,5%), rijst (min. 1,75%). Zonder kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. Dit product bevat geen conserveringsmiddelen of antioxidanten.
 

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit 10,5%, ruwe celstof 3%, ruwe as 1,6%, ruw vet 2,5%, vocht 13%.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Fokker Country Groentemix Hondenvoer

Volwassen gewicht in KG Groentemix Vlees of Vis toevoegen Totaal
  Voer in gram Voer in gram Voer in gram
10 135 85 220
20 230 150 380
30 320 220 540
40 395 265 660
50 465 310 775
60 525 355 890
70 600 400 1000
80 650 440 1090

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander Merk?

Bent u in plaats van Fokker Country Groentemix Hondenvoer op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken naar Fokker Country Dinner Hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Fokker kijkt u op de merkpagina.
 

Fokker
https://www.brekz.be/95-home_default/fokker-country-groentemix-.jpg
32.95 2019/01/01
Prima zoals altijd ✅
goed produkt ter bijvoeding!
mijn hond is er dol op.ruikt ook lekkernaar groente.
goed voer al jaren en voor het eerst besteld per email en ging perfect prima voor herhaling vatbaar
Alles perfect ontvangen zoals afgesproken.
3328
46
Fokker Country Groentemix > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 kg
€ 16,95 (€ 2,83/kg)
2 x 6 kg
€ 32,95 (€ 2,75/kg)