Gerbilvoer 

Gerbilvoer loopt uiteen van volledige tot aanvullende voedingen en van basisvoer tot snacks.
Lees meer ..

Verpakking Prijs
10 kg
€ 16,95 (€ 1,70 /kg)
Verpakking Prijs
20 kg
€ 19,50 (€ 0,98 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Gerbilvoer

Gerbilvoer bestaat uit al onze voedingen die geschikt zijn voor uw Gerbil. Het dieet van een Gerbil bestaat van nature uit de zaden en pitjes, stengels en de wortel van planten. Ook staan kleine insecten op het menu. In gevangenschap wordt aangeraden om of te kiezen voor een knaagdiervoer, of voor een van de speciale Gerbil-voedingen. Het is mogelijk gebruik te maken van een volledige voeding, maar er bestaan ook aanvullende voedingen voor de Gerbil. Snacks van de dieren die het goed doen zijn meelwormen, sprinkhanen, trosgierst en rozijntjes. De zogenaamde staven, of mais/groente broodjes zijn ook zeer geliefd. Het is niet nodig om groente en fruit te voeren, omdat de Gerbil zelf goed in staat is om Vitamine C aan te maken. Wilt u toch groenten voeren, doe het dan met mate.

Gerbilvoer assortiment

In ons assortiment vindt u onder meer voedingen van Versele-Laga. Om u het kiezen makkelijker te maken vindt u hier een korte toelichting op het assortiment. 

Versele-Laga heeft een goede reputatie als het aankomt op knaagdiervoedingen. Ook voor de Gerbil heeft het merk gespecialiseerde voeidngen in het assortiment. Kijkt u voor een volledige korrel bijvoorbeeld eens bij Versele-Laga Gerbil Nature.e De voeding draagt zorg voor een goede spijsvertering, mondhygiëne, vacht en algemene gezondheid.
Een lekkere en gezonde aanvullende voeding voor uw Gerbil is het Versele-Laga Snack Crispy Popcorn voer. En bent u op zoek naar de klassieker van Versele-Laga voor uw knaagdier? Kijk dan eens bij Versele-Laga Zero Classic alle knaagdieren en konijnen.

De houdbaarheid varieert meestal tussen de 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar een voeding voor uw Chinchilla's? Kijk dan eens bij ons Chinchillavoer.

Terug