terug
Gevoelige maag en darmen hond

Gevoelige maag en darmen hond

Heeft uw hond last van maag problemen? Een speciale voeding en/of bepaalde supplementen kunnen uitkomst bieden bij honden met bijvoorbeeld een voedselallergie of diarree.
Lees meer ..
Gevoelige maag en darmen hond

Maagproblemen hond

Bent u op zoek naar hondenvoer voor gevoelige maag en darmen? Dan bent u bij Brekz aan het juiste adres. Koop nu uw dierbenodigdheden tot wel 40% goedkoper en help uw hond met gevoelige darmen door de juiste voeding te geven. Honden kunnen veel hinder ondervinden van een gevoelige maag en darmen. De oorzaak ligt vaak in de gevoeligheid van uw hond voor een bepaald ingrediënt in het voedsel. Uiteraard kan het ook voorkomen dat uw huisdier iets verkeerds heeft gegeten.
   

Maagproblemen hond symptomen

Bij maagdarmproblemen kan uw hond last krijgen van braken, diarree, winderigheid of huid- en vachtproblemen. Om voedselgevoeligheid het hoofd te bieden zijn speciale, hoogwaardige voedingen ontwikkeld, die zeer licht verteerbaar zijn of waarin de stoffen die verantwoordelijk zijn voor de allergie ontbreken. Ook zijn er aanvullende middelen verkrijgbaar die u aan het voer of drinkwater van uw hond kunt toevoegen. Het kan zijn dat uw huisdier een maag- of darmontsteking heeft opgelopen of tijdens een wandeling bijvoorbeeld iets verkeerds heeft gegeten, wat tijdelijke gevolgen kan hebben.
   

Maag darm infectie hond symptomen

Een maag-darmontsteking kan vele oorzaken hebben, zoals een bacteriële infectie of virus, het eten van bedorven voedsel of een voedselallergie. Het plotselinge veranderen van de voeding, het geven van etensresten of het drinken van melk kan bij honden diarree veroorzaken. Meestal treden de symptomen snel op, men spreekt dan van acute maag-darmklachten. Wanneer het maag-darmkanaal ontstoken is, werkt deze niet meer goed en wordt de spijsvertering verstoord. Water en voedingsstoffen worden niet goed opgenomen, waardoor diarree kan ontstaan.
   

Symptomen maagpijn hond

Wanneer uw huisdier last heeft van maagpijn, kunt u dit vaak zien aan een opgebolde rug en een aangespannen buik. De hond kan last krijgen van misselijkheid, winderigheid, borrelgeluiden in de buik en zal in veel gevallen gras eten. Het kan zijn dat uw viervoeter zijn voer laat staan, moet overgeven en een slechte ontlasting heeft.
    

Hondenvoer gevoelige maag

De meest effectieve manier om maag- en darmproblemen te bestrijden is door het voeren van hondenbrokken voor gevoelige darmen. U kunt kiezen uit verschillende soorten droogvoer van diverse merken, die zijn gericht op een aantal veel voorkomende allergische reacties. Fabrikanten zoals, Hill's, Royal Canin, Prins en Pro Plan bieden speciale hypoallergene voedingen aan. Voor de aanvullende diervoeders kunt u kijken in onze hondenapotheek. Wilt u uw geliefde maatje af en toe eens verwennen met een snack? Kijk dan eens bij onze hypoallergene hondensnacks!

Bij Brekz kunt u de beste producten voor honden met gevoelige maag en darmen eenvoudig en goedkoop online bestellen. U kunt in veel gevallen met speciaal hondenvoer darmproblemen aanpakken en helpen voorkomen. Houdt onze website goed in de gaten voor aantrekkelijke aanbiedingen op onze speciale voedingen!
  

Bestel nu voordelig uw hypoallergene hondenvoeding!

Bij ons kunt u eenvoudig speciale voedingen online kopen tegen de meest scherpe prijzen. Op Brekz.be kunt u veilig betalen door middel van betaalmethodes zoals iDeal en PayPal. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag! 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.