Vissenvoer 

Vissenvoer voor goudvissen en tropische vissen. U kunt kiezen uit vlokken en wafers. Tevens zijn sommige soorten voer ook geschikt voor schaaldieren zoals garnaaltjes.
Tetra Wafer Mix OP is OP

Tetra Wafer Mix

Tetra Wafer Mix is een hoofdvoeder dat bedoeld is voor bodemvissen en kreeftachtigen (schaaldieren). Het voer kan gegeven worden aan soorten die vlees eten als aan soorten die planten eten. Tetra Wafer Mix bestaat uit speciale schijfjes die ofwel een groene ofwel een bruine kleur hebben. De groene schijfjes bevatten spirulina algen. Deze algen zijn bijzonder goed voor de plantetende waterdieren. Spirulina algen verbeteren de weerstand van uw dieren. De bruine schijfjes zijn met name geschikt voor vleesetende vissen. Deze schijfjes zijn gemaakt van garnalen en bevorderen een gezonde groei van uw uw vissen. Doordat deze wafers een vaste vorm hebben,  helpen ze om watervertroebeling te voorkomen.

 • Een gezonde voeding boordevol voedingsstoffen
 • Geschikt voor vleesetende en plantetende waterdieren
 • Bevordert een gezonde groei
 • Verbetert de weerstand van uw vissen

Bij Brekz kunt u Tetra Wafer Mix goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het beste vissenvoer tegen de scherpste prijzen!

De houdbaarheid van Tetra Wafer Mix staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding van Tetra voor tropische vissen? Bij ons kunt u ook terecht voor Siervissenvoer. Daarnaast verkopen we diverse Aquarium- en vijverbenodigdheden.

Tetra
https://www.brekz.be/20815-home_default/tetra-wafermix.jpg
3.96 2019/01/01
Snelle en correcte service, Hartelijk dank.
2252
1348
> Meer informatie
Tetra Wafer Mix OP is OP 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
250 ml
€ 9,95
€ 7,96
Tetra Gold Japan sluierstaartenvoer OP is OP

Tetra Gold Japan sluierstaartenvoer

Tetra Gold Japan sluierstaartenvoer zijn korrels voor verschillende soorten exotische vissen. Voorbeelden hiervan zijn Japanse goudvissen, sluierstaarten, leeuwenkopjes en telescoopogen. Het voer bestaat uit korrels, gemaakt van vlokken, sticks en vlokreeftjes, die langzaam naar de bodem zakken. De voeding is rijk aan plantaardige eiwitten, wat goed is voor de vertering en een gezonde groei. Het aanwezig carotenoïde maakt de kleuren van vissen intenser. De licht verteerbare koolhydraten voorzien uw vis van genoeg energie. Het voer is erg smakelijk, onder andere omdat er vlokreeftjes in zitten. Door de kwaliteitsvolle verpakking is het voer beschermd tegen zonlicht, lucht en vocht. Zo blijft het product vers en onaangetast. 

 • Korrelvoer voor verschillende soorten exotische vissen
 • Zakt langzaam naar de bodem
 • Rijk aan eiwitten, wat goed is voor de vertering en groei
 • Maakt de kleur van de vissen intenser
 • Voorzien de vissen van genoeg energie
 • Verpakking met een goede kwaliteit 

Bij Brekz kunt u het beste vissenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Tetra Gold Japan sluierstaartenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 
De houdbaarheid van Tetra Gold Japan sluierstaartenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Ingrediënten Tetra Gold Japan sluierstaartenvoer

Plantaardige eiwitextracten, vis en -visbijproducten, granen, plantaardige bijproducten (Tarwekiemen 8,3%), gist, oliën en vetten, mineralen 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitaminen, provitaminen en chemisch duidelijk omschreven stoffen met een gelijkaardige werking: vitamine (A 30470 IE/kg), vitamine D3 (1900 IE/kg)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (47,0%), ruw vet (10,0%), ruwe celstof (2,0%), vochtgehalte (8,0%).
Sporenelementen: mangaan (100 mg/kg), zink (63 mg/kg), ijzer (41 mg/kg), kobalt (0,7 mg/kg), kleurstoffen, antioxidanten.


Ander vissenvoer?

Bent u op zoek naar vissenvoer voor goudvissen? Bekijk dan ons Goudvisvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere het Tetra Goldfish goudvissenvoer

Tetra
https://www.brekz.be/23965-home_default/tetra-gold-japen-sluierstaartenvoer.jpg
5.56 2019/01/01
Snel en netjes mijn bestelling ontvangen. Een aanrader als je online visvoer wilt bestellen.
Goed product Onze blub en blubber eten zich een bult !!!!!!
2239
1340
> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 ml
€ 3,95
€ 3,16
Tetra Goldfish goudvissenvoer OP is OP

Tetra Goldfish goudvissenvoer

Tetra Goldfish goudvissenvoer is een volledige voeding voor goudvissen. Met deze voeding voor goudvissen haalt u alles in huis wat uw goudvis voor zijn dieet nodig heeft, ongeacht de leeftijd van uw vis. De voeding is speciaal ontwikkeld voor de goudvis en bevat daarom alle voor hem alle essentiële voedingsstoffen. Het voer heeft de vorm van smakelijke vlokken.

Bij Brekz kunt u het beste goudvisvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Tetra Goldfish goudvissenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Tetra Goldfish goudvissenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voer voor Japanse goudvissen? Kijk dan eens bij Tetra Gold Japan sluierstaartenvoer. Een overzicht van al ons Goudvissenvoer vindt u hier.

Tetra
https://www.brekz.be/23964-home_default/tetra-goldfish-goudvissenvoer.jpg
1.8 2019/01/01
heel goed produkt, vissen zijn er zot op.
goldfish is het beste voer voor u vijvergousvissen ze eten er smakelijk van en alles gaat op en de prijs is uitstekend , en binnen 2 dagen hebt u , u voer thuis
2235
1339
> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 ml
€ 2,25
€ 1,80
250 ml
€ 5,25
€ 4,20
1 liter
€ 12,99
€ 10,39
Tetra Tablets TabiMin OP is OP

Tetra TabiMin Multi Tablets

Tetra TabiMin Multi Tablets is een hoogwaardig visvoer dat speciaal ontwikkeld is voor op de bodem levende siervissen. Onder andere modderkruipers, grondelende barbelen en meervallen kunt u deze voeding geven. De tabletten hebben twee gekleurde zijden, waarbij elke kleur voor een ander voermengsel staat. Zo geeft u een gevarieerde maar toch complete voeding. Tetra TabiMin Multi Tablets bevat bovendien vitamine C ter ondersteuning van de weerstand van uw vissen. Ook bevordert dit voer een gezonde groei. De tabletten zakken snel naar de bodem, waar ze langzaam uiteen vallen. Hierom zijn ze ideaal voor siervissen die op de bodem leven of vissen die schuw zijn. 

 • Een gezonde voeding boordevol voedingsstoffen
 • Verrijkt met garnalen voor een aantrekkelijke smaak
 • Bevordert een gezonde groei en een gezonde weerstand
 • Ideaal voor vissen die op de bodem leven of vissen die schuw zijn

Bij Brekz kunt u Tetra TabiMin Multi Tablets goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het beste vissenvoer tegen de scherpste prijzen!

De houdbaarheid van Tetra TabiMin Multi Tablets staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Tetra TabiMin Multi Tablets

Verstrek dagelijks een hoeveelheid voer afhankelijk van het aantal vissen.

Samenstelling Tetra TabiMin Multi Tablets

Melk en eiwitproducten, vis- en bijproducten, plantaardige eiwitextracten, graan, gist, algen, week- en schaaldieren, oliën en vetten, suiker, mineralen.

Ander product?

Zoekt u ander visvoer, bijvoorbeeld een voeding van Tetra voor tropische vissen? Bij ons kunt u ook terecht voor diverse soorten Siervissenvoer. Bekijk ook eens ons totale aanbod aan Aquarium- en vijverbenodigdheden.

Tetra
https://www.brekz.be/23959-home_default/tetra-tabimin.jpg
4.95 2019/01/01
2250
1347
> Meer informatie
Verpakking Prijs
120 tabletten
€ 4,95
275 tabletten
€ 9,95
Tetra Cichliden (Mini) Granulaat vissenvoer OP is OP

Tetra Cichliden Mini Granulaat vissenvoer

Tetra Cichliden Mini Granulaat is volledig voer voor cichliden. Het bevat natuurlijke carotenoïden voor meer kleurenpracht en weerstand tegen ziektes. De kleine variant van 250 mililiter is geschikt voor kleine cichliden en de grote variant van 500 ml voor grotere cichliden. De mix bestaat uit twee verschillende korrels, die passen bij de de grootte van uw vis. Op deze manier kan de voeding optimaal worden opgenomen. 

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vis goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Tetra Cichliden Mini Granulaat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Tetra Cichliden Mini Granulaat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Tetra Cichliden Mini Granulaat

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw vis. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Tetra Cichliden Mini Granulaat

Vis en visproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, groente, plantaardige bijproducten, gist, oliën en vetten, week- en schaaldieren, mineralen, algen

Analytische bestanddelen
Ruwe eiwitten (44,0%), ruwe oliën en -vetten (11,0%), ruwe celstof (2,0%), vochtgehalte (8,0%)

Toegevoegde bestanddelen
Vitamine A (29870 IE/kg), vitamine D (1870 IE/kg),  E5 mangaan (67 mg/kg), E6 zink (40 mg/kg), E1 ijzer (26 mg/kg), E3 kobalt (0,5 mg/kg), kleurstoffen

Ander vissenvoer?

Bent u niet op zoek naar voer voor cichliden, maar naar voer voor tropische vissen? Bekijk dan ons Siervissenvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere het Tetra Delica Mix tropische vissenvoer. Dit is een gezonde maaltijd met natuurlijke voedseldieren voor tropische vissen.

Tetra
https://www.brekz.be/24966-home_default/tetrachichlid-granules.jpg
8.49 2019/01/01
Goed product voor een mooie prijs!
2248
1346
> Meer informatie
Verpakking Prijs
250 ml
€ 8,49
500 ml
€ 16,49
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten