terug
Gourmet natvoer kat

Gourmet natvoer kat

Gourmet kattenvoer is een hoogwaardig, smakelijk natvoer voor iedere kat. Een smeuïge mousse met kip of fijne stukjes zalm in saus, Brekz heeft een breed assortiment met de beste prijzen.
Lees meer ..
Gourmet natvoer kat

Gourmet nat kattenvoer

Gourmet kattenvoer is een smakelijke natvoeding voor katten, geproduceerd door Purina. Met jarenlange ervaring en een groot team aan voedingsdeskundigen en dierenartsen, ontwikkelen ze kwalitatief zeer hoogwaardige huisdiervoeding. De voedzame en smakelijke maaltijden van Gourmet bevatten dan ook alleen de beste ingrediënten. Zo kan uw kat op een verantwoorde en gezonde manier genieten van de maaltijd.

Bij Brekz kunt u Gourmet kattenvoer goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het beste natvoer voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Gourmet kattenvoer assortiment

Omdat iedere kat weer een andere voorkeur en voedingsbehoefte heeft, is er een grote variatie aan gourmet kattenvoer. Zo geeft u uw kat precies wat hij nodig heeft én lekker vindt. Of uw kat nu houdt van mousse of vleesbrokjes in saus, dol is op vis of kip, bij Brekz vindt u vrijwel alle varianten van Purina Gourmet. Hieronder vindt u een overzicht van het assortiment gourmet nat kattenvoer, onderverdeeld in de verschillende voedingslijnen van Gourmet: Gold, Nature's Creations, Revelations, Mon Petit en Perle.

Gourmet Gold

Alle Gourmet Gold recepten zijn zorgvuldig bereid met de beste ingrediënten en zijn vrij van kunstmatige toevoegingen. De natvoeding, verpakt in handige portieblikjes, komt in verschillende smaken en texturen. Zo is er Gourmet Gold Fijne Hapjes met zachte, malse stukjes vlees in een een smakelijke saus en smeuïge mousse zoals Gourmet Gold mousse met kalkoen.

Houdt uw kat van iets meer bite? Kijkt u dan eens naar de Gourmet Gold Hartig Torentje varianten, een heerlijke combinatie van stukjes vlees of vis met groenten en een onweerstaanbare saus. Ook de Gourmet Gold Luxe Mix bevat echte stukjes vlees of vis in een overheerlijke saus.

In ons assortiment vindt u ook verschillende combiverpakkingen. Zo koopt u in één keer meerdere smaken voor een ware proeverij of om makkelijk af te kunnen wisselen.

Nature's creations

De naam verklapt het al, Gourmet Nature's Creations recepten zijn geïnspireerd door de natuur. Ze zijn bereid met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten en bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. Gourmet Nature's Creations met tonijn bevat bijvoorbeeld langzaam gegaarde mini tonijn-filets als hoofdingrediënt.

Revelations

Is uw kat een echte visliefhebber? Misschien is Purina Gourmet Revelations mousse met zalm wel uw kat zijn nieuwe favoriet! De Gourmet Revelations voedingslijn bestaat uit complete maaltijden van verfijnde mousse in een piramidevorm, overgoten met een verrukkelijke saus. De natvoeding is verpakt in speciaal ontworpen verpakkingen, waardoor u de maaltijd eenvoudig serveert zonder te knoeien.

Mon Petit

Gourmet Mon Petit is een volledige natvoeding voor uw kat met heerlijke, malse stukjes vlees in saus. De handige maaltijdzakjes van 50 gram zijn ideaal voor de wat minder grote eters of voor katten die meerdere porties per dag krijgen. Kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en smaakstoffen zijn niet toegevoegd, aan smaak is echter geen gebrek! Zo bevat Gourmet Mon Petit Fijne Stukjes met kip, eend, kalkoen maar liefst drie verschillende smaken in elk maaltijdzakje.

Ook zijn er duo verpakkingen verkrijgbaar met een combinatie van verschillende smaken, zoals Gourmet Mon Petit Duo Kleine Porties met rund en kip, met kalkoen en lever, met gevogelte en lam. Drie verschillende soorten maaltijden in de verpakking, en twee smaken per maaltijd.

Perle

Gourmet Perle biedt uw kat iedere maaltijd weer een onweerstaanbare smaaksensatie. De verpakkingen bevatten maaltijdzakjes met verschillende smaken nat kattenvoer. Purina Gourmet Perle Mini Filets bestaat bijvoorbeeld uit de smaken kalkoen, tonijn, eend en lam. Met echte stukjes mini-filet en overgoten met een smakelijke saus is het elke maaltijd weer genieten. De handige voordeelverpakking Gourmet Perle Mini Filets in saus multipack met diverse heerlijke smaken zorgt ervoor dat uw kat maar liefst 60 maaltijden lang geniet.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Gourmet kattenvoer? Bekijk dan de pagina met al het natvoer voor de kat voor een overzicht van alle merken in ons assortiment.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.