Grasparkiet vogelvoer 

Vogelvoer voor grasparkieten van verschillende merken.
Lees meer ..
Cédé Eivoer Grasparkiet

Cédé Eivoer Grasparkiet 

Cédé Eivoer Grasparkiet is een aanvullend voer met volledige eieren en is geschikt voor grasparkieten. Het eivoer is uniek vanwege het verwerken van volledige eieren. Eiwitten uit ei zijn de belangrijkste bron van dierlijk eiwit voor vogels. Uit het aanvullende voer haalt uw grasparkiet daarnaast ook diverse noodzakelijke vitaminen, mineralen, aminozuren en sporenelementen. Zo bevat de voeding alles voor een succesvolle kweek. Dankzij de toegevoegde aminozuren bevordert het eivoer tevens de rui.

 • Rijk aan hoogwaardige eiwitten
 • Met hele eieren
 • Aanvullend voer voor een succesvolle kweek
 • Bevat diverse noodzakelijke vitaminen, mineralen, aminozuren en sporenelementen
 • Aminozuren bevorderen de rui

Bij Brekz kunt u het beste Cédé vogelvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cédé Eivoer Grasparkiet tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Cédé Eivoer Grasparkiet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Cédé Eivoer Grasparkiet 

Rul maken met enkele druppels water. Droog en koel bewaren.

Rustperiode
2 a 3 maal per week 1/4e deel van het dagrantsoen verstrekken.


Kweekperiode
Dagelijks, indien mogelijk 2 a 3 maal daags naar behoefte voeren. Vanaf het zelfstandig eten dagelijks 1/4e van het dagrantsoen voeren.


Ruiperiode
Dagelijks 1/4e van het dagrantsoen verstrekken.

 


Ingrediënten Cédé Eivoer Grasparkiet 

Bakkerijproducten, ei en eiproducten, suikers, zaden, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (16%), ruw vet (7,9%), ruw celstof (3%), ruwe as (4,5%), calcium (0,9%), fosfor (0,4%), natrium (0,5%), magnesium (0,01%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (19.500 IE/kg), vitamine D3 (2.000 IE/kg), vitamine E (50 mg), vitamine K (2 mg), vitamine B1 (12 mg), vitamine B2 (38 mg), vitamine B5 (55 mg), Choline Chloride (210 mg), vitamine PP (100 mg), vitamine B6 (1,75 mg), vitamine B12 (0,1 mg), vitamine H (0,38 mg), foliumzuur (7 mg), vitamine C (4 mg), mangaansulfaat (80 mg), zinksulfaat (58 mg), kopersulfaat (5 mg), calcium jodaat (1,2 mg), Dl-Methionine (250 mg), L-Lysine (1.300 mg).


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld eivoer voor grote parkieten en papegaaien? Kijk dan eens bij Cédé Eivoer Grote Parkieten en Papegaaien. Een overzicht van al ons Cédé vogelvoer vindt u hier.

  

> Meer informatie
Verpakking Prijs
5 kg
€ 21,50 (€ 4,30 /kg)
2 x 5kg
€ 39,95 (€ 4,00 /kg)
5 x 5 kg
€ 92,95 (€ 3,72 /kg)
Cédé Krachtvoer voor vogels

Cédé Krachtvoer voor vogels

CéDé Krachtvoer voor vogels is een smakelijke vogelvoeding. Cédé krachtvoer is zorgvuldig samengesteld met honing, vitamines en mineralen, plantaardige grondstoffen en natuurlijke eiwitten. Deze voeding is goed verteerbaar en is rijk aan hoogwaardige eiwitten. Cédé Krachtvoer is door zijn samenstelling met honing, vitamine A en vitamine D3 bijzonder geschikt om zang, kleur- en postuurkanaries na de kweek- en ruitijd in goede conditie te houden. Ook zorgt het ervoor dat uw vogel weer voldoende energie zal hebben. Het is mogelijk om het krachtvoer met eivoer te mengen om als dagelijkse voeding aan de vogels te geven.

Beschikbaar in een verpakking van één kilo. 

 • Rijk aan natuurlijke eiwitten
 • Voor een goede conditie
 • Met smakelijke honing


Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu CéDé Krachtvoer voor vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Cédé Krachtvoer voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Cédé Krachtvoer voor vogels

Krachtvoer kan tijdens de rustperiode (dus buiten de rui- en kweektijd) dagelijks verstrekt worden. Kanaries, parkieten, tropen- en wildzangvogels hebben 5 tot 10 gram voer per dag nodig, afhankelijk van hun soort, grootte en gewicht. Maximaal ¼ van het voer kan uit CéDé krachtvoer bestaan, al dan niet gemengd met CéDé Eivoer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Cédé Krachtvoer voor vogels

Bakkerijproducten, suikers, zaden, plantaardige eiwitextracten, mineralen, oliën en vetten, honing.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14,0%), Ruw vet (6,5%), Ruwe as (4,0%), Ruwe celstof (3,8%), Calcium (0,5%), Fosfor (0,3%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (10000 IE/kg), Vitamine D3 (950 IE/kg), Vitamine E (26 mg/kg), L-Lysine (650 mg/kg), DI-methionine (125 mg/kg), I(E2) (0,6 mg/kg), Cu(E4) (2 mg/kg), Mn(E5) (40 mg/kg), Zn(E6) (29 mg/kg). 


Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Cédé Krachtvoer voor vogels? Bekijk dan eens ons totaalaanbod CéDé vogelvoer. Hier vindt u onder andere CéDé Eivoer Kanarie en CéDé Eivoer Grasparkiet.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 3,95 (€ 3,95 /kg)
5 x 1kg
€ 18,95 (€ 3,79 /kg)
Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels is volledig opfokvoer, geschikt voor alle soorten babyvogels. De ingrediënten zijn nauwkeurig geselecteerd op hun uitzonderlijke kwaliteiten en in de juiste verhouding toegevoegd. Het voer heeft een lekkere smaak en is gemakkelijk te verteren. Voor een optimale groei en conditie! Het kan gegeven worden vanaf de geboorte, totdat de vogels aan vast voer toe zijn. Een belangrijke eigenschap van Nutribird A21 is dat het lactobacillen en prebiotica bevat. Dit zorgt ervoor dat uw kleine vogel een gezonde darmflora behoud. De aanwezige enzymen ondersteunen een goede vertering en de essentiële vetzuren versterken het immuunsysteem. 

 • Volledig opfokvoer voor alle soorten vogels
 • Met de juiste hoeveelheid ingrediënten van goede kwaliteit 
 • Voor een optimale groei en conditie
 • Ondersteunt de vertering, darmflora en immuunsysteem
 • Met een lekkere smaak
   

Bij Brekz kunt u de beste voer voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Het voer dient gemengd te worden met water, zodat jonge vogels het gemakkelijk op kunnen eten. De mengverhouding hangt af van de leeftijd van de vogel. Het is belangrijk om de hoeveelheden goed af te meten. Zie onderstaande tabel. Het klaarmaken gaat in de volgende stappen:
Stap 1: Meng de juiste hoeveelheid voer met water in een schone houder. Gebruik bij voorkeur water uit flessen of voorgekookt water. Dit is beter voor de gezondheid. 
Stap 2: Roer het mengsel en laat het 1 minuut staan. Op deze manier wordt het een dikke pap. 
Stap 3: Laat het mengsel afkoelen tot 39 graden. Roer nog een keer om te voorkomen dat water en voer scheiden. 

Let op: maak Nutribird voor elke maaltijd opnieuw aan. 

Voedingstabel Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Leeftijd van de vogel Hoeveelheid A21 Hoeveelheid water 
Deel Deel
Uit kip - dag 2  6
Dag 2 - dag 3 1 5
Dag 3 - dag 4 4
Dag 4 - dag 5
Dag 5 - spenen 2 tot 2,5


Ingrediënten Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Bakkerijproducten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, vitaminen, methionine, lysine, gist, sporenelementen, probiotica, enzymen.

Analytische bestandddelen
Ruw eiwit (21,0%), ruw vet (8,0%), ruwe as (6,0%), ruwe celstof (3,0%), lysine (1,15%), calcium (0,9%), threonine (0,8%), fosfor (0,6%), methionine (0,53%), natrium (0,2%), tryptofaan (0,19%), magnesium (0,17%)

Ander vogelvoer? 

Bent u op zoek naar ander opfokvoer voor vogels? Bekijk dan ons Nutribird vogelvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere Nutribird A19 Opfokvoer voor vogels. Deze heeft een andere samenstelling en bevat minder vet.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
800 gram
€ 10,95
Prestige Premium Grasparkiet

Prestige Premium Grasparkiet

Prestige Premium Grasparkiet is een volledig voer voor grasparkieten, gemaakt van verschillende zaden. De voeding is speciaal afgestemd op de specifieke behoeften van een grasparkiet. Naast de zaden, zijn er VAM-korrels aan toegevoegd. ‘VAM’ staat voor Vitaminen, Aminozuren en Mineralen. De voeding bevat ook Florastimul. Dit is een stofje dat de darmflora ondersteunt en daarmee darmstoornissen voorkomt. Daarnaast biedt Prestige Premium een hoge hoeveelheid eiwitten en geeft het vogels weer energie voor de hele dag. Ook zijn er oesterschelpen aan toegevoegd: die leveren calcium, een stof die van levensbelang is voor vogels. Verder zijn er chiazaadjes in verwerkt voor een gezonde dosis omega-3 vetzuren. De voedingsstoffen hebben een positief effect op de gezondheid en kweekresultaten van vogels. 

Let op: De 20 kg zakken zijn op bestelling. Houdt u rekening met 2-3 dagen extra levertijd

 • Volledig voer, gemaakt van verschillende zaden
 • Bevat VAM-korrels, met vitaminen, aminozuren en mineralen
 • Met Florastimul, wat de darmflora ondersteunt
 • Hoge hoeveelheid eiwitten
 • Met calcium en omega-3 vetzuren
   

Voedingsadvies Prestige Premium Grasparkiet

Het dagelijkse rantsoen van de grasparkiet hangt o.a. af van de leeftijd en het soort parkiet. Verstrek in het begin ruimschoots voer en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw vogel. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prestige Premium Grasparkiet tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Prestige Premium Grasparkiet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Prestige Premium Grasparkiet

Zaden (2% chiazaadjes), granen, plantaardige bijproducten, mineralen (2% oesterschelpen), oliën en vetten, fruit, suiker, fructo-oligosachariden (FOS)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (15%), ruwe celstof (6%), ruw vet (6,0%), ruwe as (6.5%), calcium (0.9%), fosfor (0.4%), met vitamine A, D3 en E

Ander vogelvoer?

Bent u niet op zoek naar voer voor grasparkieten, maar naar voeding voor grote parkieten? Bekijk dan ons Versele Laga Prestige vogelvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere de Versele-Laga Prestige Grote Parkiet. Deze is verkrijgbaar in zakken van 1 kilo, 4 kilo en 20 kilo. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 3,49 (€ 3,49 /kg)
3 x 1 kg
€ 9,95 (€ 3,32 /kg)
20 kg
€ 31,95 (€ 1,60 /kg)
Verpakking Prijs
1 kg
€ 4,49 (€ 4,49 /kg)
3 x 1 kg
€ 12,49 (€ 4,16 /kg)
Nutribird B14 kleine parkieten

Nutribird B14 kleine parkieten

Nutribird B14 kleine parkieten is volledig voer voor grasparkieten en andere kleine parkieten. Maar het is ook geschikt voor agaporniden, neophema's en forpussen. Deze Nutribird B14 is gemaakt van granen, vruchten en millet. Deze gezonde ingrediënten zijn toegevoegd in de juiste verhouding. Het aanwezige Florastimul ondersteunt de darmflora en voorkomt daarmee darmstoornissen. Wanneer uw vogel niet gewend is aan korrelvoeding, moet de omschakeling geleidelijk gebeuren. De voeding is volledig opneembaar, er gaat niks verloren. Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird B14 kleine parkieten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 
De houdbaarheid van Nutribird B14 kleine parkieten staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Nutribird B14 kleine parkieten

Ingrediënten: Granen, zaden (min. 50 % millet), vruchten (min. 5 % vers fruit), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, suiker, mineralen, L-Lysine, methionine, Extr. Yucca schidigera, Fructo-oligosachariden, vitaminen en sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14,0%), ruw vet (8,0%), ruwe as (4,5%), ruwe celstof (3,5%), calcium (0,9%), fosfor (0,6%), methionine (0,30%), natrium (0,2%), magnesium (0,15%), vitamine A (12.000 IE/kg), vitamine D3 (1.200 IE/kg), vitamine E (30 mg/kg), vitamine K (1,2 mg/kg), vitamine B1 (1,5 mg/kg), vitamine B2 (8 mg/kg), vitamine B3 (12,5 mg/kg), vitamine B6 (3 mg/kg), vitamine B12 (20 µg/kg), vitamine C (25 mg/kg), vitamine PP (32 mg/kg), foliumzuur (0,4 mg/kg), biotine (200 µg/kg), choline (550 mg/kg), lysine (0,75%), threonine (0,50%), tryptofaan (0,13%) , ijzer (30 mg/kg) , koper (14 mg/kg), mangaan (85 mg/kg), zink (100 mg/kg)
 

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar voer voor een ander soort vogel? Bekijk dan onze Nutribird vogelvoer pagina. Hier verkopen we onder andere het Nutribird P15 Tropical papegaaienvoer. Deze is slechts geschikt voor papegaaien. Op deze pagina verkopen we nog veel meer soorten vogelvoer voor verschillende rassen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
4 kg
€ 13,95 (€ 3,49 /kg)
Verpakking Prijs
4 kg
€ 14,95 (€ 3,74 /kg)
Versele-Laga Prestige Parkiet

Versele-Laga Prestige Parkiet

Versele-Laga Prestige Parkiet is een verrijkte zadenmengeling en biedt een zeer volledige voeding aan kleine parkieten. De rijke mix is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit geselecteerde zaden, verrijkt met VAM-korreltjes. In de VAM korreltjes zitten alle Vitaminen, Aminozuren en Mineralen die uw parkiet nodig heeft voor een goede gezondheid. Tevens bevatten de korrels Florastimul, een formule die een optimale darmwerking garandeert. Dankzij gereinigde oesterschelpen blijft de werking van de spiermaag optimaal en wordt een optimale dosering van calcium en fosfor gerealiseerd. De voeding is speciaal samengesteld voor parkieten.

 • Rijke zadenmengeling voor parkieten
 • Bevat VAM korrels met alle vitaminen, aminozuren en mineralen die uw parkiet nodig heeft
 • Met de Florastimul formule, voor een optimale darmwerking
 • Gereinigde oesterschelpen ondersteunen de werking van de spiermaag
   

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Versele-Laga Prestige Parkiet te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Parkiet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor uw grasparkiet? Kijk dan eens bij ons Prestige Premium Grasparkiet voer. Een overzicht van al ons Versele Laga Prestige vogelvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 2,95 (€ 2,95 /kg)
4 kg
€ 8,49 (€ 2,12 /kg)
€ 7,64 (€ 1,91 /kg)
2 x 4 kg
€ 16,49 (€ 2,06 /kg)
€ 14,84 (€ 1,86 /kg)
20 kg
€ 23,50 (€ 1,18 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Grasparkiet vogelvoer assortiment

Grasparkiet vogelvoer bevat al onze voedingen die geschikt zijn voor de grasparkiet. Grasparkieten hebben hun eigen voedingsbehoefte. Of u nu op zoek bent naar een eivoer, een krachtvoer of een opfokvoer voor uw grasparkiet, u vindt het hier. Er zijn verschillende voedingen, voor zowel grote als kleine parkieten. Om u het kiezen wat gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte toelichting op ons assortiment.

CéDé

Bent u op zoek naar een voeding van CéDé? Het merk heeft een tweetal voedingen verkrijgbaar.

 • Voor een hoogwaardig eivoer, speciaal toegesneden op de grasparkiet, kijkt u bij CéDé Eivoer Grasparkiet
 • Er is ook een krachtvoer van het merk, het CéDé Krachtvoer voor vogels

Versele-Laga

Versele Laga is waarschijnlijk het bekendste merk in vogelvoer. Onder de namen Nutribird, Prestige Premium en Versele-Laga brengen zij hoogwaardige voedingen voor de Grasparkiet op de markt. 

 • Op zoek naar een opfokvoer voor uw Grasparkiet? Kijk eens bij het uitstekende Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels
 • Een hoogwaardige voeding voor uw parkiet vindt u bij Prestige Premium Grasparkiet
 • Negerzaad is een gezonde aanvullende voeding voor uw vogel. Kijk eens bij Versele-Laga Negerzaad voor vogels 
 • Speciaal voor kleine parkieten is er Nutribird B14 kleine parkieten
 • Er is ook een kweekvoer voor kleine parkieten, het Nutribird B18 kweek kleine parkieten voer
 • Bent u op zoek naar een prestige voeding voor uw parkiet? Kijk eens bij Versele-Laga Prestige Parkiet

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld voedingen voor uw kanarie? Kijk dan eens bij ons Kanarievoer.

Terug