Versele-Laga Hamster Nature

750 gram
€ 4,15
€ 4,15

Versele-Laga Hamster Nature is een volledig voeder en is speciaal ontwikkeld voor hamsters. 

  • Zeer volledige voeding voor hamsters
  • Stimuleert de spijsvertering
  • Verzorgt het gebit

Versele-Laga Hamster Nature

Versele-Laga Hamster Nature is een volledig voeder en is speciaal ontwikkeld voor hamsters. De voeding bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en aminozuren die uw hamster nodig heeft voor een gezonde en energieke dag. Hiernaast bevat het voer extra granen, zaden, fruit, noten en kruiden. En dankzij de rijke mix stimuleert het voer niet alleen de spijsvertering, maar verzorgt het ook de tanden en vacht tot in de puntjes. Daarbij maakt de mix het voer tot een zeer smakelijke maaltijd en garandeert het een eenvoudige en volledige opname.

  • Volledig voeder speciaal voor hamsters
  • Bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en aminozuren
  • Stimuleert een gezonde spijsvertering
  • Garandeert een gemakkelijke en volledige opname
  • Zeer smakelijke voeding
     

Bij Brekz kunt u het beste hamstervoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Hamster Nature tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Hamster Nature staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Hamster Nature 

Een goudhamster heeft genoeg aan een dagelijkse hoeveelheid van 15 gram voeder. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Versele-Laga Hamster Nature 

Granen, groenten, plantaardige bijproducten, zaden, fruit, plantaardige eiwitextracten, noten, mineralen, gist, fructo-oligosachariden, kruiden, goudsbloem, goudsbloemextract.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (17%), ruw vet (8,5%), ruwe celstof (7%), ruwe as (4%), calcium (0,45%), fosfor (0,45%), lysine (0,79%) methionine (0,33%), vitamine A (12.000 IE/kg), vitamine D3 (1.500 IE/kg), vitamine E (40 mg/kg), Koper-kopersulfaat (9 mg/kg).
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld hooi voor knaagdieren? Kijk dan eens bij ons Klein Pakje Hooi voor knaagdieren. Al ons Hamstervoer vindt u hier.