terug
Hill's Prescription Diet hondenvoer

Hill's Prescription Diet hondenvoer

Hill's Prescription Diet hondenvoer is een lijn met enkel gespecialiseerde voeding voor honden met gezondheidsproblemen. Hill's Prescription Diet hondenvoer is dieetvoer voor uw zieke huisdier dat klinisch bewezen kan helpen uw viervoeter weer gezond te krijgen.
Lees meer ..
Hill's Prescription Diet hondenvoer
Let op: Dit is speciale voeding

Hill's Prescription Diet hondenvoer

Het assortiment Hill's Prescription Diet hondenvoer bestaat uit een groot aantal therapeutische voedingsproducten. Dit speciaalvoer kan helpen om de belangrijkste gezondheidsproblemen van uw hond te verzachten en uw huisdier weer gezond te krijgen. Hill's streeft ernaar om haar producten continu te verbeteren. Daarbij combineert dit merk de laatste wetenschappelijke inzichten met de expertise van huisdierspecialisten. Hill's Prescription Diet Hondenvoer wordt klinisch getest. De houdbaarheidsduur van Hill's Prescription Diet hondenvoer ligt meestal tussen de 6 tot 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is veelal ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het door uw specialist aanbevolen gebruik.
 

Assortiment Hill's Prescription Diet hondenvoer

Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de verschillende soorten Hill’s Prescription Diet hondenvoer en de aandoeningen die hiermee behandeld kunnen worden. Hill's verkoopt naast droogvoer ook natvoer in blik.
 

Gewrichten

Hill's Prescription Diet J/D helpt de beweeglijkheid van de gewrichten van uw hond te verbeteren. Het product bevalt het juiste evenwicht van gezonde voedingsstoffen, EPA (een speciaal omega-3 vetzuur) en omega-3 vetzuren om de gewrichten te ondersteunen. Het J/D aanbod omvat meerdere producten, waaronder ook Reduced Calorie, Mini en Metabolic + Mobility.
 

Overgewicht of obesitas

Overgewicht is ongezond en kan andere kwalen veroorzaken. Hill's Prescription Diet R/D en Hill's Prescription Diet Metabolic zijn innovatieve producten die uw hond helpen om af te vallen en op gewicht te blijven. Dit voer is er ook in een Mini variant voor de kleinere hondenrassen.
 

Allergie

Huisdieren kunnen een allergische reactie vertonen op hun voedsel of een ingrediënt hiervan. Braken of diarree kan dan een gevolg zijn. Wanneer u voeding met slechts één eiwit zoals Hill's Presciption Diet D/D of gehydroliseerde dieetvoeding zoals Hill's Prescription Diet Z/D gebruikt, helpt dit de voedselallergie te behandelen.
 

Maag en Darm

Hill's Prescription Diet I/D helpt bij het herstellen van maag- en darmproblemen. Dit speciaalvoer is geschikt voor aandoeningen die een goede spijsvertering verstoren of die de snelheid veranderen waarmee voedsel door het spijsverteringskanaal gaat.
 

Urinewegen

Wanneer uw hond last heeft van blaasstenen kan dit irritatie veroorzaken. Hill's Prescription Diet C/D en U/D zijn speciaal ontwikkeld voor de behandeling via voeding van urinewegaandoeningen. Dit speciaalvoer helpt om de blaasstenen op te lossen en hervorming te voorkomen.
 

Nieren

Gezonde nieren zijn belangrijk omdat ze afvalstoffen uit het bloed verwijderen. Hill's Prescription Diet K/D helpt bij de behandeling van nierkwalen. Dit voer helpt om te symptomen te verminderen, de levenskwaliteit van uw hond te verbeteren en de levensverwachting te verhogen.
 

Lever

De lever heeft een belangrijke rol bij de vertering, opname, omzetting en opslag van voedingsstoffen). Hill's Prescription Diet L/D ondersteunt de leverfunctie en helpt de lever van uw hond herstellen wanneer deze niet gezond is.
 

Herstel

Hill’s Prescription Diet A/D is speciaal ontwikkeld voor honden die moeten herstellen van een zware ziekte of operatie. Deze voeding ondersteunt het immuunsysteem en kan een voorspoedig herstel bevorderen.
 

Ouderdom

Wanneer een hond ouder wordt kan het dier symptomen van hersenveroudering vertonen, zoals een onregelmatig slaappatroon, desoriëntatie of onzindelijkheid. Hill’s Prescription Diet B/D helpt om het leervermogen en een positief gedrag van uw ouder wordende hond te behouden.
 

Diabetes

Hill's Prescription Diet W/D is ontwikkeld en afgestemd op de behoefte van honden met diabetes of suikerziekte. Deze dieetvoeding uit de Hill's Prescription Diet hondenvoer lijn helpt de glucosegehalten te reguleren.
 

Gebit

Gebitsproblemen zoals tandsteen en ontstoken tandvlees komen bij veel honden voor. Wanneer dit niet behandeld wordt, kan uw hond in het ergste geval tanden verliezen. Hill's Prescription Diet TD is samengesteld voor honden met een probleemgebit.
 

Belangrijk voor gebruik van Hill's Prescription Diet hondenvoer

Wat de specifieke behoefte voor uw hond is en welke behandeling uw huisdier nodig heeft, kunt u het beste in overleg met uw dierenarts bepalen. Wij adviseren u dan ook om eerst uw dierenarts te raadplegen voordat u een product uit het Hill's Prescription Diet hondenvoer assortiment bestelt.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.