Hondenkussens

Uw favoriete hondenkussen super voordelig online bestellen? Dat kan op Brekz! Wij hebben het meest ruime assortiment met diverse hondenmanden- en kussens, waarbij u tot wel 40% goedkoper uit bent. Tevens krijgt u bij een bestelling vanaf slechts €{SHIP_BARRIER} gratis verzending!
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Doggybag
Scruffs
Vetbedden
Overige

Doggybag

Doggybag X-treme Zwart voor de hond

Doggybag X-treme Zwart voor de hond

Doggybag X-treme Zwart voor de hond is een glad en zeer praktisch hondenbed met een zachte vulling en is geschikt voor vrijwel iedere hond. Het Doggybag hondenbed is voorzien van een weersbestendig ontwerp en heeft een zeer glad oppervlak dat wat weg heeft van een canvas oppervlak met wascoating. Hiermee is hij perfect te gebruiken in manden, kennels, buitenrennen, hondenhokken en op terassen. Vanwege zijn zeer praktische eigenschappen is het hondenkussen ook ideaal voor onderweg. De hoes van het product is duurzaam en beschermt uw hond tegen eventuele harde elementen in de ondergrond.

De binnenkant is gevuld met een hoogwaardige korrelvulling, bestaande uit speciaal ontworpen ronde BB-achtige korrels van polystyreen. De uitstekende veerkrachtige eigenschappen hiervan vormen de sleutel tot een langdurig zacht en comfortabel hondenbed. En is de buitenhoes vies, dan kunt u deze eenvoudig schoon vegen met een vochtige doek of afspuiten met de tuinslang. De Doggybag X-treme Zwart voor de hond is verkrijgbaar in de volgende 4 maten:

 • Small:           65 x 50cm
 • Medium:       90 x 60cm
 • Large:          105 x 70cm
 • Extra Large: 125 x 80cm

U ontvangt garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits. De stof is uitgesloten van garantie. Nog eenmaal de voordelen van dit product op een rij:

 • Zeer zachte ligplaats voor uw hond
 • Gladde en sterke, weersbestendige hoes
 • Beschermd uw hond tegen harde oppervlakken
 • Speciaal ontworpen korrelvulling van polystyreen korrels garanderen langdurig ligcomfort
 • Eenvoudig te reinigen met een natte doek
 • Geschikt voor vrijwel iedere hond

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Doggybag X-treme Zwart voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een doggybag met een fleece hoes? Kijk dan eens bij onze Doggybag Wool Blanket Coriander. Een overzicht van al onze Hondenkussens vindt u hier.

Doggybag X-treme maat M (60 x 90 cm) voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 44,99
Medium
€ 59,99
Large
€ 72,99
Extra Large
€ 81,99
Doggybag X-treme Fossil voor de hond

Doggybag X-treme Fossil voor de hond

Doggybag X-treme Fossil voor de hond is een glad, praktisch hondenbed met een zachte vulling en is geschikt voor vrijwel iedere hond. Dit Doggybag hondenbed is weersbestendig en heeft een zeer glad oppervlak, dat wel is te vergelijken met een canvas oppervlak met wascoating. Hij is hiermee perfect voor gebruik in manden, kennels, buitenrennen, hondenhokken en op terrassen. Vanwege zijn praktische ontwerp is het hondenbed daarnaast ook ideaal voor onderweg. De hoes van het bed is duurzaam en beschermt uw hond tegen harde oppervlakken.

De binnenkant is gevuld met een hoogwaardige korrelvulling, bestaande uit speciaal ontworpen ronde BB-achtige polystyreen korrels, met uitstekende veerkrachtige eigenschappen. Hun unieke veerkracht is de sleutel voor een langdurig zacht en comfortabel hondenbed. Is de buitenhoes vies geworden, dan kunt u deze eenvoudigweg schoon vegen met een vochtige doek, of afspuiten met een slang. 

De Doggybag X-treme Fossil voor de hond is verkrijgbaar in de volgende 4 maten:

 • Small: 65 x 50 cm
 • Medium: 90 x 60 cm
 • Large:  105 x 70 cm   
 • Extra Large: 125 x 80 cm
   

Nog eenmaal de voordelen van het product op een rij:

 • Een zachte ligplaats voor uw hond
 • Voorzien van een zeer gladde en sterke, weersbestendige hoes 
 • Biedt uw hond bescherming tegen harde oppervlakken
 • Bevat een speciaal ontworpen korrelvulling voor langdurig zacht liggen
 • Eenvoudig te reinigen
 • Geschikt voor vrijwel iedere hond
   

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Doggybag X-treme Fossil voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een doggybag voor grote honden? Kijk dan eens bij onze Doggybag Bench Duvet X-treme Zwart. Een overzicht van al onze Hondenkussens vindt u hier.

Doggybag X-treme Fossil voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 44,99
Medium
€ 59,99
Large
€ 72,99
Extra Large
€ 81,99
Doggybag Navulling voor de hond

Doggybag Navulling voor de hond

Doggybag Navulling voor de hond is een zak met tempex bolletjes en is bedoeld als navulling voor alle soorten doggybags. Dankzij deze handige navulling kunt u uw doggybags wanneer u maar wilt aanvullen, zodat uw hond er weer lekker zacht zitten en liggen kan. De verpakking bevat tempex bolletjes en heeft een inhoud van 35 liter. 

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Doggybag Navulling voor de hond tegen de scherpste prijzen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een originele doggybag? Kijk dan eens bij de Doggybag Wool Blanket zwart. Een overzicht van al onze hondenkussens vindt u hier. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Navulling
€ 9,99
Doggybag Bench Duvet X-treme Zwart

Doggybag Bench Duvet X-treme Zwart

Doggybag Bench Duvet X-treme Zwart is een zeer glad, multifunctioneel hondenbed en is geschikt voor iedere hond. Deze doggybag is voorzien van een zeer glad en hoogwaardig oppervlak, dat wel is te vergelijken met een canvas oppervlak met wascoating. De vulling is gemaakt van zeer flexibele polystyreen korrels die niet eerder zijn gebruikt. Het stevige, duurzame nylon ontwerp van het bed beschermd uw hond tegen harde oppervlakken.

Het hondenbed is hierdoor op talloze manieren te gebruiken, zoals in manden, kennels, buitenrennen, hondenhokken en op terrassen. En u kunt hem gerust mee op reis nemen en hem op locatie neerleggen voor uw hond. De slijtvaste stof houdt het onder alle weersomstandigheden vol. Bovendien is de nylon buitenhoes eenvoudig te reinigen; simpelweg door hem schoon te vegen met een vochtige doek of schoon te spuiten met een slang. De Doggybag Bench Duvet X-treme Zwart is verkrijgbaar in 5 verschillende maten. De afmetingen van de verschillende maten zijn:

 • Small: 58 x 45 cm (Fox Terrier)
 • Medium: 74 x 52 cm (Spaniel)
 • Large: 89 x 59 cm (Labrador)
 • Extra Large: 104 x 69 cm (Sint Bernard)
 • Extra Extra Large: 118 x 75 cm 
   

Nog eenmaal de voordelen van het product op een rij:

 • Zachte ligplaats voor uw hond
 • Zeer glad en sterk oppervlak, beschermd uw hond tegen harde oppervlakken
 • Eenvoudig te reinigen
 • Duurzaam, waterbestendig nylon
 • In 5 maten verkrijgbaar, geschikt voor iedere hond
   

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Doggybad Bench Duvet X-treme Zwart tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Doggybag uit de Fossil serie voor uw hond? Kijk dan eens bij onze Doggybag X-treme Fossil voor de hond. Een overzicht van al onze Hondenkussens vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 19,49
Medium
€ 24,99
Large
€ 27,99
Extra Large
€ 32,99
Extra Extra Large
€ 36,99
Doggybag Bench Duvet X-treme Fossil

Doggybag Bench Duvet X-treme Fossil

Doggybag Bench Duvet X-treme Fossil is een hondenkussen, geschikt voor in manden, kennels, buitenrennen, hondenhokken en op terrassen. Het oppervlak is zeer glad, vergelijkbaar met canvas met een wascoating. De bedden zijn gemaakt van een waterbestendig nylon. Dit beschermt uw hond tegen harde oppervlakken. Zo kan hij overal comfortabel liggen. Nylon is duurzaam, waardoor u lang met het ligbed kunt doen, omdat het niet snel kapot gaat. Ook bevat de Doggybag Bench Duvet X-treme Fossil stevige zomen, wat met welk weer dan ook niet kapot gaat. De nylon hoes is niet alleen stevig en slijtvast, maar ook eenvoudig te reinigen. U veegt hem eenvoudig schoon met een vochtige doek of u besprayt hem met een tuinslang. Dit alles maakt deze Doggybag Bench perfect voor buiten in welke weersomstandigheden dan ook. Natuurlijk is hij ook geschikt voor binnen. 

 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Kan in manden, kennels, buitenrennen, hondenhokken en op terrassen
 • Gemaakt van stevig, waterbestendig en slijtvast nylon
 • Beschermt uw hond tegen harde oppervlakken
 • Eenvoudig te reinigen met een vochtige doek of met een tuinslang

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Doggybag Bench Duvet X-treme Fossil tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Afmetingen Doggybag Bench Duvet X-treme Fossil

Small: 58 x 45 cm (Fox / Terrier)
Medium: 74 x 52 cm (Spaniel)
Large: 89 x 59 cm (Labrador) 
XLarge: 104 x 69 cm (Sint Bernard)
XXLarge: 118 x 75 cm

Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits.
De stof is uitgesloten van garantie.

Ander hondenkussen? 

Bent u op zoek naar een ander hondenkussen, dat de gewrichten en rug ondersteunt? Bekijk dan onze pagina Hondenkussens. Hier verkopen we onder andere het Scruffs Hilton Orthopaedic Medium Hondenkussen. Dit is een zeer comfortabel en orthopedisch hondenkussen.

Doggybag Bench Duvet X-treme Fossil > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 19,49
Medium
€ 24,99
Large
€ 27,99
Extra Large
€ 32,99
Extra Extra Large
€ 36,99
Doggybag Wool Blanket zwart

Doggybag Wool Blanket zwart

Doggybag Wool Blanket zwart is een kleed voor uw hond, gemaakt van 100% Sherpa Fleece. Sherpa Fleece is een zachte stof. De Doggybag Wool Blanket is geschikt voor in de bench of als gewoon ligkleed. Het is een simpel, maar erg comfortabel ligkussen. De binnenkant is gemaakt van een hoogwaardig en flexibel polyester voor optimaal comfort. Zo beschermt u uw hond tegen liggen op een harde ondergrond. Verkrijgbaar in vijf verschillende maten. 

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Doggybag Wool Blanket zwart tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Maten Doggybag Wool Blanket zwart

Small: 58 x 45 cm
Medium: 74 x 52 cm
Large: 89 x 59 cm
XLarge: 104 x 69 cm
XXL: 118 x 75 cm

Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits.
De stof is uitgesloten van garantie.

Ander hondenkussen? 

Bent u op zoek naar een hondenkussen voor binnen en buiten? Bekijk dan ons Hondenkussens assortiment. Hier verkopen we onder andere de Doggybag Bench Duvet X-treme Zwart. Deze is ook in de kleur zwart en is geschikt voor binnen en buiten, ongeacht de weersomstandigheden.

Doggybag Wool Blanket zwart > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 10,99
Medium
€ 14,99
Large
€ 21,99
Extra Large
€ 22,99
Extra Extra Large
€ 26,99
Doggybag Wool Blanket Coriander

Doggybag Wool Blanket Coriander

Doggybag Wool Blanket Coriander is een kleed voor uw hond, gemaakt van 100% Sherpa Fleece. Sherpa Fleece is een zachte stof. De Doggybag Wool Blanket is geschikt voor in de bench of als gewoon ligkleed. Het is een simpel, maar erg comfortabel ligkussen. De binnenkant is gemaakt van een hoogwaardig en flexibel polyester voor optimaal comfort. Zo beschermt u uw hond tegen liggen op een harde ondergrond. Verkrijgbaar in vijf verschillende maten.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Doggybag Wool Blanket Coriander tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Maten Doggybag Wool Blanket Coriander

Small: 58 x 45 cm
Medium: 74 x 52 cm
Large: 89 x 59 cm
XLarge: 104 x 69 cm
XXL: 118 x 75 cm

Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits.
De stof is uitgesloten van garantie.

Ander hondenkussen? 

Bent u op zoek naar een hondenkussen met wat meer kleur? Bekijk dan ons assortiment Hondenkussens. Hier vindt u bijvoorbeeld hondenkussens van Lief! Dit is een merk dat vaak accessoires met veel kleuren maakt. Een voorbeeld hiervan is de Lief! Pluche Slaapmand Girls voor kat en hond.

Doggybag Wool Blanket Coriander > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 10,99
Medium
€ 14,99
Large
€ 17,99
Extra Large
€ 21,99
Extra Extra Large
€ 26,99
Doggybag PJP Siesta X-Treme voor honden

Doggybag PJP Siesta X-Treme

De Doggybag PJP Siesta X-Treme is een comfortabel kussen voor uw hond. De zachte vulling van dit kussen zorgt ervoor dat uw viervoeter heerlijk zacht ligt. Het kussen is vuil-en vochtafstotend en kan eenvoudig gewassen worden in de wasmachine. U kunt kiezen tussen de kleuren zwart en beige/fossil.

Bij Brekz kunt u hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Doggybag PJP Siesta X-Treme tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Doggybag PJP Siesta X-Treme

 • Afmetingen 100 x 70 x 15 cm
 • Afneembare hoes om te wassen
 • Zachte vulling
 • Vocht- en vuilafstotend
 • In de kleuren zwart en fossil

Op manden krijgt u enkel garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits. De stof is uitgesloten van garantie.

Ander product?

Zoekt u een soortgelijke mand in een kleiner formaat? Kijk dan eens naar de Doggybag X-Treme Fossil. Voor overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze hondenkussens.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Zwart
€ 39,99
Fossil
€ 39,99

Scruffs

Scruffs Hilton Orthopaedic Large hondenkussen

Scruffs Hilton Orthopaedic Large Hondenkussen

Scruffs Hilton Orthopaedic Large Hondenkussen is een comfortabel orthopedisch hondenkussen voor honden van grotere rassen. Het kussen is erg geschikt voor honden van wat grotere rassen die last hebben van de gewrichten of de rug. Dit dankzij het geheugenschuim dat zich vormt naar het lichaam van uw hond. Aan de onderkant zit antislip om schuiven te voorkomen. Tevens is de overtrek afneembaar en wasmachinebestendig. 
De afmetingen van dit product zijn: 120 x 75 x 8cm.

 • Orthopedisch kussen met geheugenschuim, vormt zich naar het lichaam van uw hond
 • Zeer geschikt voor honden van wat grotere rassen, die kampen met rug- en gewrichtsproblemen
 • Hoes afneembaar en wasmachinebestendig
 • Bekleding waterbestendig
 • Met antislip, om schuiven te voorkomen

Bij Brekz kunt u de beste Scruffs hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu het Scruffs Hilton Orthopaedic Large Hondenkussen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een doggybag voor de hond? Kijk dan eens bij onze Doggybag X-treme Fossil voor de hond.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Bruin
€ 69,99
Beige
€ 69,99
Scruffs Hilton Orthopaedic Medium Hondenkussen

Scruffs Hilton Orthopaedic Medium Hondenkussen

Scruffs Hilton Orthopaedic Medium Hondenkussen is een comfortabel orthopedisch kussen en is geschikt voor iedere hond. Dit orthopedisch kussen is speciaal ontwikkeld om extra steun te bieden aan de rug, gewrichten en het lichaam van uw hond. Het is gevuld met zeer dicht verkruimeld geheugenschuim en bevat binnenin een waterbestendige laag. Aan de onderzijde is antislip aangebracht en de overtrek is wasmachinebestendig. Het hondenkussen is verkrijgbaar in de kleuren beige en bruin.
De afmetingen van dit product zijn (LxBxH): 100 x 70 x 6 cm.

 • Orthopedisch kussen ter ondersteuning van de rug, gewrichten en het lichaam van uw hond
 • Met comfortabel geheugenschuim
 • Antislip laag aan de onderzijde
 • Overtrek is wasmachinebestendig
 • Geschikt voor iedere hond

 

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Scruffs Hilton Orthopaedic Medium Hondenkussen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Nano ligkussen? Kijk dan eens bij het Nano Ligkussen 100 x 70 cm Donkerbruin. Een overzicht van al onze Hondenkussens vindt u hier.
 

Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits.
De stof is uitgesloten van garantie.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Beige
€ 54,95
Bruin
€ 54,95
Scruffs Château Orthopaedic Hondenbed Latte

Scruffs Château Orthopaedic Hondenbed Latte

Het Scruffs Château Orthopaedic Hondenbed Latte is een comfortabel hondenbed en is extra geschikt voor oudere honden, grote honden en honden met gewrichts- of rugproblemen. Met dit comfortabele hondenbed krijgt uw hond er in huis een favoriet plekje bij. Het zachte kussen is voorzien van een memory foam vulling, waardoor hij zich aanpast aan het lichaam van uw hond. Hierdoor is hij extra geschikt voor oudere honden, grote honden en honden die last hebben van hun rug of de gewrichten. 

 • Comfortabel zacht ligbed
 • Memory foam vulling
 • Geschikt voor de wasmachine
 • Extra geschikt voor oudere honden, grote honden en honden met rug- of gewrichtsproblemen
 • Heerlijk ligbed voor iedere hond
 • 100 x 70 x 6 cm en 120 x 75 x 6 cm

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Scruffs Château Orthopaedic Hondenbed Latte tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een nano ligkussen? Kijk dan eens bij ons Nano Ligkussen 100 x 70 cm Grijs. Een overzicht van al onze Hondenkussens vindt u hier.

Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits. De stof is uitgesloten van garantie.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Medium
€ 54,99
Large
€ 69,99
Scruffs Château Orthopaedic hondenkussen Dove

Scruffs Château Orthopaedic Hondenkussen Dove

Scruffs Château Orthopaedic hondenkussen Dove is een orthopedisch ligkussen en is ontworpen voor iedere hond. Het ligkussen is gevuld met geheugenschuim en past zich hierdoor aan aan het lichaam van uw hond. Hij is extra geschikt voor honden van grote rassen en andere honden die steun nodig hebben voor de rug en gewrichten. De zachte, pluche buitenhoes levert extra ligcomfort en is tevens waterdicht en afneembaar. Zo kunt u de hoes eenvoudig reinigen in de wasmachine.
De afmetingen van dit product:

Medium (100x70x6cm) 
Large (120x75x8cm)

 • Gevuld met geheugenschuim, dus vormt zich naar hert lichaam van uw hond
 • Ondersteunt de rug en gewrichten van honden met gewrichtsproblemen
 • Extra comfortabele buitenhoes van pluche
 • Hoes is waterdicht en afneembaar
 • Geschikt voor in de wasmachine

Bij Brekz kunt u de beste Scruffs hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Scruffs Château Orthopaedic Hondenkussen Dove tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een nano ligkussen voor uw hond? Kijk dan eens bij ons Nano Ligkussen 100 x 70 Grijs.

Scruffs Château Orthopaedic Hondenkussen Dove > Meer informatie
Verpakking Prijs
Medium
€ 54,99
Large
€ 69,99
Scruffs Chester Divan Chocolate Hondenkussen

Scruffs Chester Divan Chocolate Hondenkussen

Scruffs Chester Divan Chocolate Hondenkussen is een heerlijk kussen waar uw hond in kan kruipen. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit gaat dit kussen erg lang mee. De binnenzijde is afgewerkt met een zachte en warme suede stof. Uw huisdier zal ongetwijfeld genieten van deze geweldige mand. Deze mand is beschikbaar in de maten Medium en Large, hierdoor is het geschikt voor iedere hond.

Bij Brekz kunt u hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze comfortabele Scruffs Chester Divan Chocolate hondenkussen.


Op manden krijgt u enkel garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits. De stof is uitgesloten van garantie.

Ander product?

Heeft u liever een andere kleur? Kijk dan eens naar Scruffs Chester Divan Graphite. Voor overige varianten kunt u kijken op de pagina met onze hondenkussens.

Scruffs Chester Divan Chocolate Hondenkussen > Meer informatie
Verpakking Prijs
Medium
€ 44,99
Large
€ 64,99
Verpakking Prijs
Medium
€ 44,99
Large
€ 64,99
Verpakking Prijs
Bruin
€ 24,95
Zwart OP is OP
€ 24,95

Overige

Beeztees Loungekussen Sofix Grijs

Beeztees Loungekussen Sofix Grijs

Beeztees Loungekussen Sofix Grijs is een heerlijk zacht loungekussen voor de hond in de kleur grijs. Met dit kussen voorziet u uw hond van een favoriete nieuwe loungeplek. De vulling ligt heerlijk zacht en er is keuze uit 2 verschillende afmetingen. Zo is er altijd een formaat bij dat bij uw hond past. 
Het kussen is verkrijgbaar in de afmetingen:

 • 100 x 70 cm
 • 120 x 90 cm
   

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Beeztees Loungekussen Sofix Grijs tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een bruin loungekussen? Kijk dan eens bij het Beeztees Loungekussen Sofix Bruin. Voor een overzicht van al onze hondenkussens kijkt u hier.

Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits.
De stof is uitgesloten van garantie.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 x 70 cm
€ 16,49
120 x 90 cm
€ 25,99
Beeztees Loungekussen Sofix Bruin

Beeztees Loungekussen Sofix Bruin

Beeztees Loungekussen Sofix Bruin is een heerlijk zacht loungekussen voor de hond in de kleur bruin. Met dit kussen geeft u uw hond een nieuw, favoriet loungeplekje kado. De vulling is heerlijk zacht en er is keuze uit 2 afmetingen. Zo is er ook een ideaal formaat kussen bij voor uw hond. Het kussen is verkrijgbaar in de afmetingen:

 • 100 x 70 cm
 • 120 x 90 cm
Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits.
De stof is uitgesloten van garantie.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Beeztees Loungekussen Sofix Bruin tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een waterafstotend, vuilafstotend ligkussen? Kijk dan eens bij het Nano Ligkussen 100 x 70 cm Donkerbruin. Een overzicht van al onze hondenkussens vindt u op de Productpagina.

Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits.
De stof is uitgesloten van garantie.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 x 70 cm
€ 16,49
120 x 90 cm
€ 25,99
Lief! Hondenkussen Stoer

Lief! Hondenkussen Stoer

Het Lief! Hondenkussen Stoer is een heerlijk kussen voor uw hond met een zachte fibrevulling. De hoes is afneembaar en kan dus apart gewassen worden. Tussen het wassen door is het eenvoudig om het kussen met een doekje af te nemen, want vuil en vloeistoffen trekken niet snel in de stof. Op het product staat met grote letters 'stoer!'.De bruine handgreep en de luxe afwerkingen maken hem helemaal af. Het kussen is 100 x 70 centimeter lang. 

Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits.
De stof is uitgesloten van garantie.

Bij Brekz kunt u de beste kussens voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Lief! Hondenkussen Stoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

 

Ander hondenkussen?

Bent u op zoek naar een ander hondenkussen? Bekijk dan ons assortiment Hondenkussens. Hier verkopen we verschillende kussens van het merk Lief!. Het Lief! Hondenkussen 'Lief' is een soortgelijk product. 

> Meer informatie
Lief! Hondenkussen Stoer 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
100 x 70 cm
€ 64,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 64,95
Brick hondenkussen blauw

Brick hondenkussen blauw

Het Brick hondenkussen blauw is een prachtig kussen met stonewashed canvas, uitneembaar binnen kussen en een 100% polyestervulling. U kunt hiermee gemakkelijk een slaapplek voor uw hond creëren en uw huisdier zal hierdoor lekker uitrusten.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Brick hondenkussen blauw tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Comfortabel kussen

Het Brick hondenkussen blauw voelt warm aan en vormt zich dankzij de polyestervulling naar de vorm van uw trouwe viervoeter. Hierdoor is het heerlijk voor uw dier om op te slapen. Bovendien is Brick een merk dat bekend staat om het leveren van goede kwaliteit hondenkussens.

Overzicht gegevens Brick hondenkussen blauw

 • de afmetingen van het Brick hondenkussen blauw zijn 60 cm lang en 100 cm breed
 • het kussen is 14 cm dik
 • het Brick hondenkussen blauw is verkrijgbaar in neutrale kleuren 
 • geschikt voor de gemiddelde hond
 • gevuld met 100% polyestervezels
 • het uitneembare binnen kussen is gemakkelijk te wassen waardoor het kussen goed schoon te houden is

Ander product?

Heeft u dit hondenkussen liever in een andere kleur? Bekijk dan het Brick hondenkussen groen. Bent u op zoek naar een ander hondenkussen of een hondenmand? Kijk dan op de hondenkussen overzichtspagina.

> Meer informatie
Brick hondenkussen blauw 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
50 x 80 cm
€ 29,99
60 x 100 cm
€ 34,99
80 x 120 cm
€ 51,99
Brick hondenkussens groen

Brick hondenkussen groen

Het Brick hondenkussen groen is een prachtig kussen met stonewashed een canvas, uitneembaar binnen kussen en een 100% polyestervulling. U kunt hiermee gemakkelijk een slaapplek voor uw hond creëren en uw huisdier zal hierdoor lekker uitrusten.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Brick hondenkussen groen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
         

Comfortabel kussen

Het Brick hondenkussen groen voelt warm aan en vormt zich dankzij de polyestervulling naar de vorm van uw trouwe viervoeter. Hierdoor is het heerlijk voor uw dier om op te slapen. Bovendien is Brick een merk dat bekend staat om het leveren van goede kwaliteit hondenkussens.
      

Overzicht gegevens Brick hondenkussen groen

 • de afmetingen van het Brick hondenkussen groen zijn 60 x 100 x 14 cm
 • het Brick hondenkussen groen is verkrijgbaar in neutrale kleuren 
 • geschikt voor de gemiddelde hond
 • gevuld met 100% polyestervezels
 • het uitneembare binnen kussen is gemakkelijk te wassen waardoor het kussen goed schoon te houden is
               

Ander product?

Heeft u dit hondenkussen liever in een andere kleur? Bekijk dan het Brick hondenkussen blauw. Bent u op zoek naar een ander hondenkussen of een hondenmand? Kijk dan op de hondenkussen overzichtspagina.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
50 x 80 cm
€ 34,99
60 x 100 cm
€ 39,99
80 x 120 cm
€ 51,99
Brick hondenkussen grijs/bruin (taupe)

Brick hondenkussen taupe

Het Brick hondenkussen taupe is een prachtig kussen met stonewashed canvas, uitneembaar binnen kussen en een 100% polyestervulling. U kunt hiermee gemakkelijk een slaapplek voor uw hond creëren en uw huisdier zal hierdoor lekker uitrusten.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Brick hondenkussen grijs tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Comfortabel kussen

Het Brick hondenkussen taupe kussen voelt warm aan en vormt zich dankzij de polyestervulling naar de vorm van uw trouwe viervoeter. Hierdoor is het heerlijk voor uw dier om op te slapen. Bovendien is Brick een merk dat bekend staat om het leveren van goede kwaliteit hondenkussens.

Overzicht gegevens Brick hondenkussen taupe

 • de afmetingen van het Brick hondenkussen taupe zijn 60 cm lang, 100 cm breed en 14 cm dik.
 • het Brick hondenkussen taupe is verkrijgbaar in neutrale kleuren 
 • geschikt voor de gemiddelde hond
 • gevuld met 100% polyestervezels
 • het uitneembare binnen kussen is gemakkelijk te wassen waardoor het kussen goed schoon te houden is

Ander product?

Heeft u dit hondenkussen liever in een andere kleur? Bekijk dan het Brick hondenkussen blauw. Bent u op zoek naar een ander hondenkussen of een hondenmand? Kijk dan op de hondenkussen overzichtspagina.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
50 x 80 cm
€ 34,99
60 x 100 cm
€ 39,99
80 x 120 cm
€ 51,99
Iride Slof honden- en kattenmand

Iride Slof  honden- en kattenmand

De Iride Slof honden- en kattenmand is een zachte mand voor uw hond of kat. Uw dier kan heerlijk slapen in deze mand, want hij heeft een zachte binnenkant van fleecestof. De mand heeft een afmeting van 40 x 50 cm.

 • Mand voor honden en katten
 • Geschikt om heerlijk in te slapen
 • Heeft een zachte binnenkant van fleecestof
 • Is 40 x 50 cm groot

Bij Brekz kunt u diverse soorten manden voor honden en katten gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Iride Slof honden- en kattenmand en uw bestelling wordt snel bezorgd!

Andere honden- of kattenmand dan de Iride Slof honden- en kattenmand?

Bij ons kunt u ook de weersbestendige Doggybag X-treme Fossil voor de hond en de Elba hondenmand blauw van stevig canvas kopen. Voor ons gehele assortiment aan hondenmanden en -kussens kijkt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Roze
€ 14,99
Blauw
€ 14,99
Hondenkussen Greybay Rond

Hondenkussen Greybay Rond

Het Hondenkussen Greybay Rond is een heerlijk, duurzaam ligkussen van polyuretaan voor uw hond om op uit te rusten of te slapen. Het kussen beschikt over een rand met ronde hoeken, waardoor uw hond zich veilig en comfortabel kan nestelen op het kussen. Het kussen is zowel voor binnen als buiten geschikt. Het binnenkussen bestaat uit een mengsel van wol en het gehele kussen is water- en krabbestendig. Ook neemt het kussen geen geuren op. Het ligkussen is eveneens gemakkelijk in onderhoud: het thermo-overtrek van het kussen is namelijk afritsbaar en kan gewassen worden op  40°C. 

Het Hondenkussen Greybay Rond is verkrijgbaar in drie verschillende soorten maten (80 x 60, 100 x 75 en 120 x 90 cm). De dikte van de 80 cm is 14 cm, van de 100 cm is 15 cm en van de 120 cm is de dikte 16 cm. Door de uitgebreide variatie in grootte en dikte is deze hondenkussen hiermee geschikt voor elke hond. Kortom: bent u op zoek naar een comfortabel en duurzaam kussen voor uw hond? Dan is het Hondenkussen Greybay Rond uitermate geschikt voor u!

 • Verkrijgbaar in drie verschillende maten (80 x 60, 100 x 75 en 120 x 90 cm).  
 • Duurzaam ligkussen voor uw hond
 • Gemaakt van polyuretaan
 • Binnenkussen van mengsel van wol
 • Afritsbare hoes te wassen op 40 graden
 • Verkrijgbaar in de kleur grijs


Let op! Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits. De stof zelf is echter uitgesloten van garantie.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens voor uw hond goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Hondenkussen Greybay Rond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld tot aan uw voordeur!

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere kussen voor uw hond? Kijk dan snel op de overzichtspagina van de hondenkussens. Bent u nog op zoek naar andere hondenaccessoires? U vindt ons gehele assortiment op onze site.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
80 x 60 cm
€ 35,99
100 x 75 cm
€ 44,99
120 x 90 cm
€ 57,99
Hondenkussen Blackbay Rond

Hondenkussen Blackbay Rond

Hondenkussen Blackbay Rond is een water- en vuilafstotend hondenbed. De afritsbare thermobekleding is met een vochtig doekje af te nemen of in de wasmachine te wassen op 40 graden. Het bed is gevuld met een siliconenvezels en wol. Het kussen kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is krasbestendig. Het hondenkussen Blackbay Rond is verkrijgbaar in vier verschillende maten: 65 x 45 x 9 cm, 80 x 60 x 14 cm, 100 x 75 x 15 cm en 120 x 90 x 16 cm. Let op: Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricagefouten op de stiksels en de rits.

 • Water- en vuilafstotend
 • Afritsbare thermobekleding
 • Wasbaar op 40 graden
 • Gevuld met siliconenvezels en wol
 • Krasbestendig
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Verkrijgbaar in vier maten

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenkussen gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld het Hondenkussen Blackbay Rond en uw bestelling wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

Ander hondenkussen dan Hondenkussen Blackbay Rond?

Bij ons kunt u ook het weersbestendige hondenkussen Doggybag X-treme Fossil voor de hond of het geur-, vocht- en vuilafstotende Nano Ligkussen 100 x 70 cm Donkerbruin bestellen. Bekijk ook ons gehele assortiment aan hondenkussens.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
65 x 45 cm
€ 28,99
80 x 60 cm
€ 35,99
100 x 75 cm
€ 44,99
120 x 90 cm
€ 57,99
Hondenkussen Shadowbay Rond

Hondenkussen Shadowbay Rond

Het Hondenkussen Shadowbay Rond is een heerlijk, duurzaam ligkussen voor uw hond, waarop uw hond gedurende de dag  zowel binnen als buiten kan uitrusten. Ook is dit kussen geschikt voor uw hond om 's nachts op te slapen. Het kussen is gemaakt van polyuretaan en beschikt over een rand met ronde hoeken, waardoor uw hond zich veilig en comfortabel kan neerleggen op het kussen. Het binnenkussen bestaat uit een mengsel van wol en het gehele kussen is water- en krabbestendig. Ook neemt het kussen geen geuren op. Het ligkussen is eveneens gemakkelijk in onderhoud: het thermo-overtrek van het kussen is namelijk afritsbaar en kan gewassen worden op  40°C. 

Het Hondenkussen Shadowbay Rond is verkrijgbaar is verkrijgbaar in vier verschillende maten (65 x 45 cm, 80 x 60, 100 x 75 en 120 x 90 cm). De diktes zijn hierbij 9, 14, 15 en 16 cm. Door de uitgebreide variatie in grootte is deze hondenkussen geschikt voor elke hond. Kortom: bent u op zoek naar een comfortabel en duurzaam kussen voor uw hond? Dan is het Hondenkussen Shadowbay uitermate geschikt voor u!

 • Verkrijgbaar in vier verschillende maten (65 x 45 cm, 80 x 60, 100 x 75 en 120 x 90 cm).  
 • Duurzaam ligkussen voor uw hond
 • Gemaakt van polyuretaan
 • Afritsbare hoes te wassen op 40 graden
 • Verkijgbaar in de kleur bruin

Let op! Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits. De stof zelf is echter uitgesloten van garantie.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens voor uw hond goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Hondenkussen Shadowbay Rond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Kijkt u graag nog even verder naar andere kussens voor uw hond? Kijk dan snel op de overzichtspagina van de hondenkussens. Bent u nog op zoek naar andere producten voor uw hond? Bekijk dan de overzichtspagina van de hondenaccessoires.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
65 x 45 cm
€ 28,99
80 x 60 cm
€ 35,99
100 x 75 cm
€ 44,99
120 x 90 cm
€ 57,99
Hondenkussen Dreambay Zwart Matras

Hondenkussen Dreambay Zwart Matras

Het Hondenkussen Dreambay Zwart Matras is een luxueus, duurzaam matras voor uw hond, waarop uw hond lekker kan luieren en gedurende de dag  zowel binnen als buiten kan uitrusten. Ook kan uw hond op dit ligkussen 's nachts uitgebreid slapen. Het ligkussen bestaat uit een dik matras dat gemaakt  is van polyuretaan. Het binnenwerk van het matras bestaat uit een mengsel van wol. Het gehele hondenkussen  is water- en krabbestendig en neemt geen geuren op, en is eveneens gemakkelijk in onderhoud: het thermo-overtrek van het kussen is namelijk afritsbaar en kan gewassen worden op  40°C. 

Het Hondenkussen Dreambay Zwart Matras  is verkrijgbaar in drie verschillende maten (80 x 55 cm, 100 x 65, 120 x 80 cm) en is hiermee geschikt voor allerlei honden van verschillende grootte. Belangrijk voor u om te weten is dat de grootste maatt het meest populaire en meest verkochte hondenkussen is in ons assortiment!

 • Verkrijgbaar in drie maten (80 x 55 cm, 100 x 65, 120 x 80 cm)
 • Gemaakt van polyuretaan
 • Binnenkussen met mengsel van wol
 • Meest verkochte hondenkussen
 • Water- en krabbestendig matras en neemt geen geuren op.
 • Zowel binnen als buiten te gebruiken.
 • Afritsbare hoes te wassen op 40 graden

Let op! Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits. De stof zelf is echter uitgesloten van garantie.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Hondenkussen Dreambay Zwart Matras tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Kijkt u graag nog even verder naar andere kussens voor uw hond? Bekijk ons assortiment hondenkussens op onze site. Bent u nog op zoek naar andere accessoires voor uw hond? Bekijk dan de overzichtspagina van de hondenaccessoires.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
80 x 55 cm
€ 44,95
100 x 65 cm
€ 59,95
120 x 80 cm
€ 79,95
Hondenkussen Dreambay Shadow Matras

Hondenkussen Dreambay Shadow Matras

Hondenkussen Dreambay Shadow Matras is een water- en krabbestendige mand en neemt geen geuren op. Het heeft een afritsbare thermo-overtrek welke te wassen is op 40°C. Het binnenkussen bestaat uit een mengsel van wol. Dankzij het zeer sterke polyurethaan kan deze mand binnen en buiten gebruikt worden. Deze duurzame mand is een fijne, zachte plek voor uw viervoeter om tot rust te komen.

Bij Brekz kunt u hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hondenkussen Dreambay Shadow Matras tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Hondenkussen Dreambay Shadow Matras

 • Zeer sterk polyurethaan
 • Wasbaar op 40° C
 • Binnenkussen bestaat uit zacht wol
 • Thermo-overtrek
 • Neemt geen nare geurtjes op

Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits. De stof is uitgesloten van garantie.

Ander product?

Zoekt u een deze mand in een andere kleur? Kijk dan eens naar Hondenkussen Dreambay Zwart Matras. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze hondenkussens. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
80 x 55 cm
€ 44,95
100 x 65 cm
€ 59,95
120 x 80 cm
€ 79,95
Hondenkussen Dreambay Zwart Rechthoek

Hondenkussen Dreambay Zwart Rechthoek

Het Hondenkussen Dreambay Zwart Rechthoek is een comfortabel en duurzaam kussen voor uw hond om overdag op uit te rusten of 's nachts op te slapen. Het kussen is verkrijgbaar in drie verschillende maten (80 x 55 cm, 100 x 65, 120 x 80 cm) en is hiermee geschikt voor allerlei honden van verschillende groottes. Dit hondenkussen van polyuretaan  is hiermee één van de meest populaire hondenkussens uit ons assortiment.  Het Hondenkussen Dreambay Zwart Rechthoek  is een stevig en solide kussen dat water- en krabbestendig is. Ook neemt dit kussen geen geuren op. Het thermo-overtrek van het kussen is afritsbaar en kan hierdoor gewassen worden op  40°C. Het binnenwerk van het matras bestaat uit een mengsel van wol. Het is kussen is zowel binnen als buiten te gebruiken.

 • Verkrijgbaar in drie maten (80 x 55 cm, 100 x 65, 120 x 80 cm)
 • Gemaakt van polyuretaan
 • Binnenkussen met mengsel van wol
 • Water- en krabbestendig matras en neemt geen geuren op.
 • Zowel binnen als buiten te gebruiken.
 • Afritsbare hoes te wassen op 40 graden
 • Meest verkochte hondenkussen

Let op! Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits. De stof zelf is echter uitgesloten van garantie.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Hondenkussen Dreambay Zwart Rechthoek tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld zonder dat u de deur uit hoeft!

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander kussen voor uw hond? Bekijk gerust ons assortiment hondenkussens op onze site. Of zoekt u nog andere producten voor uw hond? Voor een volledig overzicht van hondenaccessoires, kunt u ook bij ons terecht!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
80 x 50 cm
€ 18,25
100 x 70 cm
€ 25,75
120 x 80 cm
€ 35,99
Verpakking Prijs
80 x 50 cm
€ 18,25
100 x 70 cm
€ 25,75
120 x 80 cm
€ 35,99
Verpakking Prijs
85 x 60 cm
€ 39,95
100 x 70 cm
€ 54,95
Verpakking Prijs
85 x 60 cm
€ 39,95
100 x 70 cm
€ 59,95
Verpakking Prijs
85 x 60 cm
€ 44,95
100 x 70 cm
€ 64,95
Brick hondenkussen zwart

Brick hondenkussen zwart

Het Brick hondenkussen zwart is een prachtig kussen met stonewashed canvas, uitneembaar binnen kussen en een 100% polyestervulling. U kunt hiermee gemakkelijk een slaapplek voor uw hond creëren en uw huisdier zal hierdoor lekker uitrusten.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Brick hondenkussen zwart tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
         

Comfortabel kussen

Het Brick hondenkussen zwart kussen voelt warm aan en vormt zich dankzij de polyestervulling naar de vorm van uw trouwe viervoeter. Hierdoor is het heerlijk voor uw dier om op te slapen. Bovendien is Brick een merk dat bekend staat om het leveren van goede kwaliteit hondenkussens.
           

Overzicht gegevens Brick hondenkussen zwart

 • 60 cm lang x 100 cm breed x 14 cm dik
 • het Brick hondenkussen zwart is verkrijgbaar in neutrale kleuren 
 • geschikt voor de gemiddelde hond
 • gevuld met 100% polyestervezels
 • het uitneembare binnen kussen is gemakkelijk te wassen waardoor het kussen goed schoon te houden is

Ander product?

Heeft u dit hondenkussen liever in een andere kleur? Bekijk dan het Brick hondenkussen blauw. Bent u op zoek naar een ander hondenkussen of een hondenmand? Kijk dan op de hondenkussen overzichtspagina.

> Meer informatie
Brick hondenkussen zwart 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
50 x 80 cm
€ 29,99
60 x 100 cm
€ 34,99
80 x 120 cm
€ 51,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 17,99
Petstages Puppy Cuddle Pal voor honden

Petstages Puppy Cuddle Pal voor honden

De Petstages Puppy Cuddle Pal voor honden is een zachte knuffel voor uw hond. U kunt hem 30 seconden in de magnetron verwarmen zodat hij uw hond een uur lang warmte geeft. Hierdoor kan uw hond heerlijk comfortabel en ontspannen slapen. De knuffel is 18 x 10 cm groot en de hoes is wasbaar in de wasmachine. De Petstages Puppy Cuddle Pal voor honden is geschikt voor zowel jonge, volwassen als oudere honden. 

Let op! Geen enkel speelgoed is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Zorg ervoor dat het speelgoed niet oververhit raakt. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

 • Zachte knuffel
 • Voor alle honden
 • Verwarmbaar
 • 18 x 10 cm groot
 • Met wasbare hoes
 • Geeft extra slaapcomfort
 • Vermindert stress

Bij Brekz kunt u verschillende soorten zacht hondenspeelgoed eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo koopt u de Petstages Puppy Cuddle Pal voor honden met zeer snelle levering!

Ander zacht hondenspeelgoed?

U kunt u ook kiezen voor de stevige en duurzame Skinneeez Vos of de Skinneeez Wasbeer. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan pluchen hondenspeelgoed. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 9,95
Petstages Warming Senior Soother voor honden

Petstages Warming Senior Soother voor honden

De Petstages Warming Senior Soother voor honden is een zachte en zadelvormige knuffel gevuld met boekweit. U kunt hem in de magnetron verwarmen zodat hij uw dier warmte geeft. De knuffel kan stress verminderen en rustgevend werken zodat uw hond goed kan slapen. Vooral voor oudere honden en stressvolle momenten is hij geschikt. Als u het zakje boekweit verwijdert, kunt u de hoes wassen in de wasmachine. De Petstages Warming Senior Soother voor honden heeft een grootte van 2 x 14 x 40 cm. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

 • Zacht en zadelvormig
 • Geeft warmte en ontspanning
 • Kan stress verminderen
 • Geschikt voor oudere honden
 • Gevuld met boekweit
 • Hoes is wasbaar
 • 2 x 14 x 40 cm groot

U kunt bij Brekz diverse soorten knuffels voor honden eenvoudig en voordelig online bestellen. Zo koopt u de Petstages Warming Senior Soother voor honden met zeer snelle levering!

Ander product dan Petstages Warming Senior Soother voor honden?

Bij Brekz bestelt u ook het pluchen konijn of de pluchen vos eenvoudig online! Bekijk ook ons gehele aanbod aan hondenspeelgoed en ons assortiment hondenkussens.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 12,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 19,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 22,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 28,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 39,99
Jack & Vanilla 4-in-1 Play & Sleep Scale voor de hond

Jack & Vanilla 4-in-1 Play & Sleep Scale

De Jack & Vanilla 4-in-1 Play & Sleep Scale kan op meerdere manieren gebruikt worden. Bijvoorbeeld als een heerlijke zachte mand, kussen of poef om op te slapen. Of tover het om naar een zak waar uw huisdier lekker in kan kruipen om in te spelen of te slapen. Naast kleine honden, zijn ook katten dol op dit model van Jack & Vanilla. Deze variant valt zeer goed in de smaak bij de meeste honden en katten omdat ze hier ongestoord in kunnen slapen of spelen. 

Bij Brekz kunt u Jack & Vanilla artikelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack & Vanilla 4-in-1 Play&Sleep Scale tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Jack & Vanilla 4-in-1 Play & Sleep Scale

 • Wasbaar op 30°
 • 55 cm X 70 cm
 • Om in te slapen of te spelen
 • Hoge kwaliteit
 • Geschikt voor kleine honden en katten

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander model hondenmand van Jack & Vanilla? Kijk dan eens naar de heerlijke comfortabele Jack & Vanilla Puff Lambskin. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze hondenmanden.

Jack&Vanilla 4-in-1 Play&Sleep SCALE voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 39,95
Jack & Vanilla PUFF Scale Grey voor de hond

Jack & Vanilla PUFF Scale Grey

Deze Jack&Vanilla PUFF Scale Grey is een heerlijk zacht kussen voor uw hond, ongeacht de grootte. Ook katten liggen graag op deze knusse mand. Het is een royaal gevuld kussen, waardoor uw hond of kat zeer comfortabel en zacht ligt. De hoes heeft een rits over de hele omtrek, zodat deze eenvoudig te verwijderen en te wassen is. Dankzij velcro binnenin het kussen wordt de vulling op zijn plaats gehouden, wat er voor zorgt dat de vorm goed behouden blijft. Dit zachte kussen is ook zeer geschikt voor oudere honden en katten, omdat eventuele gewrichts- en spierpijn goed worden ondersteund. 

Bij Brekz kunt u diverse varianten hondenmanden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack&Vanilla PUFF Scale Grey tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

     

Kenmerken Jack & Vanilla PUFF Scale Grey voor de hond

 • In 3 maten: 70 cm, 90 cm en 105 cm
 • Hoes makkelijk te verwijderen en te wassen
 • De kussen houdt zijn vorm, dankzij velcro binnenin die de vulling op zijn plaats houdt
   

Ander product?

Heeft u liever een mand voor uw huisdier waar hij lekker in kan kruipen? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Jack & Vanilla Polar Snuggle NestVoor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze hondenkussens.

Jack&Vanilla PUFF SCALE GREY voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
70 cm
€ 69,99
90 cm
€ 99,99
105 cm
€ 119,99
Jack & Vanilla Puff Lambskin voor de hond

Jack & Vanilla Puff Lambskin voor de hond

De Jack & Vanilla Puff Lambskin voor de hond is een heerlijk zacht kussen voor uw huisdier. Het kussen is royaal gevuld waardoor uw hond of kat zeer comfortabel en zacht ligt. De hoes heeft een rits over de hele omtrek, zodat deze eenvoudig te verwijderen en te wassen is. Dankzij velcro binnenin het kussen wordt de vulling op zijn plaats gehouden. Dit zorgt er voor dat de vorm behouden blijft. 
 

Bij Brekz kunt u diverse varianten hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack & Vanilla Puff Lambskin voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
     

Kenmerken Jack & Vanilla Puff Lambskin voor de hond

 • In 3 maten: 70 cm, 90 cm en 105 cm
 • Hoes makkelijk te verwijderen en te wassen
 • Kussen behoudt de vorm goed, dankzij velcro binnenin die de vulling op zijn plaats houdt
    

Ander product?

Heeft u liever een mand waar uw hond lekker in kan kruipen? Kijk dan eens naar de Jack&Vanilla POLAR Snuggle NestVoor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze hondenkussens.

Jack&Vanilla PUFF Lambskin voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
70 cm
€ 79,99
90 cm
€ 99,99
105 cm
€ 109,99
Verpakking Prijs
60 x 50 cm
€ 22,99
80 x 65 cm
€ 36,99
100 x 75 cm
€ 44,99
Orthopedisch Ligbed Bendson voor honden

Orthopedisch Ligbed Bendson

Dit Orthopedisch Ligbed Bendson is speciaal voor honden met gevoelige, pijnlijke gewrichten. Het schuim van het matras keert terug naar zijn oorspronkelijke vorm en zorgt hierdoor voor een optimaal comfort voor uw hond. Wanneer uw huisdier op een orthopedisch bed gaat liggen wordt het gewicht gelijkmatig over het matras verdeeld, waardoor de druk op pijnlijke gewrichten wordt afgenomen. De afneembare hoes kunt u met de hand wassen of in de wasmachine doen.  Bij Brekz kunt u orthopedische ligbedden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Orthopedische Ligbed Bendson tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Orthopedisch Ligbed Bendson

 • Afneembare, wasbare hoes
 • Zeer geschikt voor honden met artrose en gewrichtspijn
 • Helpt het gewicht gelijkmatig te verdelen
 • Vermindert druk op pijnlijke gewrichten
 • Optimaal comfort voor uw huisdier
 • Beschikbaar in 3 verschillende maten
 • Hoogte voor alle maten: 8 tot 10 cm.

Ander product?

Zoekt u een andere vorm van dit matras? Kijk dan eens naar het Orthopedisch Kussen Bendson. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze hondenkussens.

Coussin orthopédique Bendson pour chien > Meer informatie
Verpakking Prijs
80 x 60 cm
€ 49,99
100 x 65 cm
€ 69,99
120 x 72 cm
€ 89,99
Verpakking Prijs
80 x 55 cm
€ 39,99
100 x 70 cm
€ 54,99
120 x 85 cm
€ 74,99
Verpakking Prijs
80 x 55 cm
€ 34,99
100 x 70 cm
€ 47,99
120 x 85 cm
€ 59,99
Verpakking Prijs
100 x 70 cm
€ 29,99
120 x 85 cm
€ 39,99
Relax-Iglo Livia 45x33cm

Relax-Iglo Livia 45 x 33 cm

Deze Relax-Iglo Livia 45 x 33 cm is een mooie en comfortabele slaapplek voor uw huisdier. Het is gemaakt van een heerlijke polyestervlies vulling, met een zachte, warme binnenzijde. Het mandje is netjes doorgestikt en heeft een antislip bodem. Het kussen heeft twee verschillende designs en u kunt het kussen eruit halen. Deze iglo is met de hand te wassen zodat uw viervoeter na enige tijd weer een schoon en fris mandje heeft. Bij Brekz kunt u hondenmanden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Relax-Iglo Livia 45 x 33 cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Relax-Iglo Livia 45 x 33 cm

 • Wasbare iglo
 • Zacht en warm pluche
 • Mooi doorgestikt
 • Polyestervlies vulling
 • Antislip bodem

Ander product?

Zoekt u een ander kussen waar uw hondje heerlijk op kan relaxen? Kijk dan eens op de pagina met al onze hondenkussens.

Relax-Iglo Livia 45x33cm > Meer informatie
Relax-Iglo Livia 45x33cm 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 34,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Waarom is een goed hondenkussen belangrijk?

Voor het welzijn van uw viervoeter is het belangrijk dat hij een comfortabel, goed hondenkussen heeft om goed uit te kunnen rusten. Net als bij mensen is een goede (nacht)rust van groot belang. Slaap zorgt er namelijk voor dat uw huisdier lichamelijk en geestelijk gezond blijft. Na de lange wandelingen en speelmomenten is het dus van groot belang dat uw hond van optimale rust kan genieten, zodat hij zijn energie weer kan herstellen en daardoor gezond en fit blijft. Een fijn honden kussen is dus één van de sleutels tot een gezond en gelukkig leven.
       

Welk hondenkussen past het beste bij uw viervoeter?

Ons assortiment biedt een ruime keuze uit diverse leuke hondenkussens waarmee u een heerlijke ligplaats voor uw hond creëert. Of u nu graag het bekende Lief hondenkussen koopt of een orthopedisch hondenkussen zoekt voor uw huisdier, Brekz heeft voor iedere viervoeter een geschikte zachte hondenmand. Ligt uw hond graag buiten en bent u op zoek naar een stevig hondenkussen? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Doggybag hondenkussen. Er zijn ook honden die graag beschut liggen of het snel koud hebben. Scruffs Chester Divan is een zeer comfortabel, mooi hondenkussen waar uw viervoeter lekker knus in kan kruipen.

Wanneer u een echte fan van het merk Lief! bent, dan kunt u dit hoogwaardige ligkussen kopen voor zowel stoere reutjes in onder andere de kleur blauw, als voor teefjes in de kleur roze. Voor de subtielere kleurvariant kunt u ook kiezen voor de heerlijke, comfortabele loungekussens Boys en Girls! Voor de kleine rakkers die hun slaapplekje delen met de kat, heeft Lief! ook een leuk unisex mandje ontwikkeld! Een andere variant voor onze kleinere metgezellen is de zachte, knusse Relax-Iglomet pluche binnenzijde. Is uw hond van groot formaat? Dan bieden wij uiteraard ook voldoende keuze in diverse hondenkussen XL formaten. Tevens hebben we voor trainings- en/of therapeutische doeleinden ook het Dog Activity balanskussen hond.
      

Extra sterk hondenkussen nodig?

Ligt uw hond veel buiten of gaat u bijvoorbeeld regelmatig naar hondenshows, dan heeft u een stevig hondenkussen nodig, zoals het Doggybag xtreme hondenkussen. Niet alleen is dit hondenkussen wasbaar, het is ook nog eens van zeer sterk en duurzaam materiaal. Daarnaast is dit hondenkussen waterafstotend, waardoor deze bestand is tegen een spatje regen, wanneer u een buitenevenement bezoekt met uw viervoeter.

Een ander vrijwel onverwoestbaar hondenkussen is de Greybay of Blackbay hondenkussen rond. Dit water- en krasbestendige kussen is niet alleen erg stevig, het neemt ook nog eens geen geuren op! Zo kunt u zorgeloos uw hondenkussen buiten neerleggen of ergens mee naartoe nemen, zodat uw viervoeter te allen tijde lekker comfortabel kan liggen.
      

Hondenkussen orthopedisch, voor een optimale ondersteuning van het lichaam!

Voor honden met bijvoorbeeld gewrichtspijn kan een orthopedisch kussen uitkomst bieden. Deze hondenbedden verdelen de druk gelijkmatig over het hele lichaam. Hierdoor worden pijnlijke gewrichten ontzien en de klachten veelal verminderd. Wanneer de hond gaat liggen, vormt deze zich naar het lichaam, waardoor er geen druk ontstaat op pijnlijke delen. Tevens keren deze orthopedische hondenkussens terug naar de oorspronkelijk vorm, waardoor het de optimale ondersteunende kenmerken behoudt. De meeste fabrikanten hebben dit hondenkussen wasbaar gemaakt, zodat uw viervoeter extra lang kan profiteren van zijn mand. Let bij aanschaf altijd op of de desbetreffende fabrikant ook deze kenmerken hanteert! Mocht dit het geval zijn dan kunt u het hondenkussenhoes eenvoudig losritsen en wassen.

     
Voor iedere hond een passend formaat hondenkussen

Voor iedere hond is er een geschikte hondenkussen op maat. Zo hebben we verschillende formaten van diverse manden en kussens. Met mandjes en kussens voor de kleinste hondjes tot aan het formaat hondenkussen XXL. Voor een minder groot hondenkussen hebben de meeste merken ruime keuze uit verschillende tussenmaten, zodat er voor elke viervoeter een geschikt kussen beschikbaar is. Regelmatig hebben wij een leuke hondenkussen aanbieding, waardoor u mogelijk uw favoriete hondenkussen goedkoop op de kop kunt tikken! Houdt onze website goed in de gaten, zodat u tijdens een aanbieding hondenkussens voordelig online kunt bestellen.

    
Goedkoop hondenkussen kopen van uw favoriete merk?

Bij Brekz koopt u uw favoriete hondenmanden- en kussens tegen de meest scherpe prijzen. In onze collectie vindt u veel verschillende soorten hondenkussens tegen de laagste prijs. U bespaart tot wel 40% op een orthopedisch hondenbed of XXL hondenkussen. Tevens krijgt u bij een hondenkussen bestelling vanaf slechts €{SHIP_BARRIER} al een gratis verzending!

Op Brekz kunt u veilig betalen door middel van betaalmethodes zoals iDeal en PayPal. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!

Terug