Flexi New Classic M Cord rollijn 5 meter

Flexi New Classic M Cord rollijn 5 meter
Flexi New Classic M Cord rollijn 5 meter
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Flexi New Classic M Cord rollijn 5 meter

Productinformatie
4
4
4
4
4
(3)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Flexi New Classic M Cord 5 meter is een hondenriem met flexibel koord voor honden tot 20 kg.

 • Voor middelgrote honden
 • Flexi lengte van 5 meter
 • Hoge kwaliteit

Meer informatie

Productinformatie Flexi New Classic Cord 5 meter Medium

De Flexi New Classic M Cord 5 meter is een hondenriem van hoge kwaliteit, die een touwlijn heeft met een lengte van maximaal 5 meter. Dankzij het speciale Flexi systeem kunt u uw hond een optimale bewegingsvrijheid bieden, terwijl u altijd controle over hem houdt en hem dus op een veilige manier uit kunt laten. Bovendien heeft de Flexi New Classic Cord speciale reflecterende componenten, wat de zichtbaarheid van uw hond vergroot wanneer u hem in het donker uitlaat. Wij verkopen de Flexi New Classic M Cord in diverse kleuren.

Bij Brekz kunt u de Flexi Classic M Cord 5 meter goedkoop online bestellen! Naast hondenriemen verkopen wij ook andere hondenaccessoires, gezondheidsmiddelen en natuurlijk hondenvoer. Alles voor uw hond vindt u bij ons voor de laagste prijzen!

Eigenschappen Flexi New Classic M Cord

 • Een touwlijn met een lengte van 5 meter
 • Geschikt voor honden met een gewicht tot maximaal 20 kilogram
 • Speciale reflecterende componenten, voor goede zichtbaarheid in het donker
 • Een verchroomde haak
 • Een comfortabel remsysteem, om uw hond te beschermen wanneer u hem abrupt moet stoppen
 • De Flexi New Classic M Cord heeft een gewicht van ca. 160 gram
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Voordelen van de Flexi New Classic M Cord 

 • Bewegingsvrijheid: Dankzij de maximale lengte van 5 meter heeft uw hond veel bewegingsvrijheid wanneer u hem uitlaat. De lijn rolt op en neer zonder te hangen, waardoor iedere hond een ruime uitloopvrijheid wordt geboden. Dit bevordert de gezondheid en levensvreugde van uw hond.
 • Controle en veiligheid: Dankzij de steeds onder lichte spanning staande touwlijn, heeft u een continue controle over uw hond. Zo kunt u zijn veiligheid goed garanderen, terwijl uw hond maximale bewegingsvrijheid heeft.
 • Kwaliteit: De flexi-lijnen voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Elke lijn doorloopt meer dan 90 verschillende kwaliteitscontroles voordat deze de fabriek verlaat.
 • Service: Naast producten van hoge kwaliteit, biedt flexi hun klanten een uitstekende service wanneer er iets met het product gebeurt.

Let op: Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel. 

U krijgt 1 jaar fabrieksgarantie op het binnenwerk. Deze garantie is niet van toepassing op kapotte, beschadigde of gerafelde koord/band/riem veroorzaakt door hondentanden, schaven langs ruwe oppervlakten of ander verkeerd gebruik.

Is uw Flexi nat geworden? Om roestvorming van het oprolmechanisme te voorkomen, adviseert Flexi om de natte lijn te laten drogen. Dit doet u door de lijn of riem na gebruik voorzichtig uit de behuizing te trekken en de constante stop in te drukken. Leg de Flexi eventueel bij de verwarming, maar niet op een hete verwarming. Wees voorzichtig bij het weer loszetten van de rem.
Aanzienlijk vervuilde riemen kunt u het beste vóór het oprollen met een vochtige doek schoonmaken, zodat het mechanisme van de lijn geen nadeel kan ondervinden.

Ander product?

Zoekt u een variant met een langere lijn? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de Flexi New Comfort M Cord 8 meter. Voor het complete overzicht kunt u kijken op de pagina met al onze Flexi hondenriemen.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (3)
19-10-2019
1
2
3
4
5
Het pakket kwam wat later bij mij aan Maar was goed verzorgd. Ik heb keurig een mail ontvangen waarom mijn pakket vertraagd was. Prima, dus

Translate to English

23-05-2019
1
2
3
4
5
Goede hondenriem

Translate to English

23-05-2017
1
2
3
4
5
de vorige riem was ook een flexi en is 7 jaar probleemloos elke dag gebruikt

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.