4
4
4
4
4
(1)

Flexi New Comfort S Cord 5 meter

Product Information
Zwart
€ 10,95 (€ 10,95/ct)
€ 10,95 (€ 10,95/ct)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Flexi New Comfort S Cord is een tot 5 meter uitrolbare hondenlijn voor honden tot 12 kg.

  • Heeft een handig remsysteem
  • Met reflecterende onderdelen
  • Verstelbare rollijn

Meer informatie

Productinformatie Flexi New Comfort S Cord 5 meter

Deze Flexi New Comfort S Cord is een uitrolbare hondenlijn van 5 meter lang en is geschikt voor honden tot maximaal 12 kg. lichaamsgewicht. De lijn ligt comfortabel in de hand, dankzij de ergonomische handgreep en heeft een handig remsysteem, waarmee u met één druk op de knop de bewegingsvrijheid van de hond kunt vergroten of beperken, naar gelang uw wens of wanneer de situatie hierom vraagt.

Deze Flexi riem is uit te breiden met het LED Light System en de Multi Box. De Multi Box is een handige koker om aan de Flexi hondenriem te bevestigen om poepzakjes en snacks in mee te nemen. Het Led Light System is een lampje met permanent wit licht en rood knipperlicht die u en uw hond zichtbaar maken in het donker. Deze kan eenvoudig aan de Flexi lijn worden vastgemaakt. Flexi New Comfort Cord is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en rood.

Bij Brekz kunt u de beste Flexi hondenlijnen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi New Comfort S Cord 5 meter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen Flexi New Comfort Cord

  • Automatische uit- en inrolbare lijn tot 5 meter met remsysteem
  • Voor honden tot max. 12 kg
  • Ligt comfortabel in de hand, stevige, ergonomische grip
  • Verkrijgbaar in zwart, blauw en rood
  • Uit te breiden met Multi Box en LED Light System

Let op: Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel. 

Is uw Flexi nat geworden? Om roestvorming van het oprolmechanisme te voorkomen, adviseert Flexi om de natte lijn te laten drogen. Dit doet u door de lijn of riem na gebruik voorzichtig uit de behuizing te trekken en de constante stop in te drukken. Leg de Flexi eventueel bij de verwarming, maar niet op een hete verwarming. Wees voorzichtig bij het weer loszetten van de rem.
Aanzienlijk vervuilde riemen kunt u het beste vóór het oprollen met een vochtige doek schoonmaken, zodat het mechanisme van de lijn geen nadeel kan ondervinden.

Ander product?

Wilt u uw viervoeter nog iets meer bewegingsvrijheid bieden? Kijk dan naar de Flexi New Comfort rollijn S Cord 8 meter. Voor het totale aanbod, de Multi Box en het Light System kunt u kijken op de pagina met alle Flexi hondenriemen.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
29-03-2021
1
2
3
4
5
Alles in orde zoals het moet zijn

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.