Hondentuigjes

Hondentuigjes

Een hondentuigje is een zeer goed alternatief voor de halsband. De drukverdeling is gelijkmatiger, waardoor de hals en rug ontzien worden. 
Lees meer ..
Hondentuigjes

Hondentuigjes assortiment

Hondentuigjes zijn ideaal om te gebruiken als alternatief voor de halsband. Een hondentuig helpt de druk beter te verdelen, waardoor er geen tot weinig drukpunten ontstaan. Hondentuigen zijn daarom over het algemeen beter voor de rug en nek van de hond. Naast het hoge draagcomfort zijn de hondentuigjes ook eenvoudig aan te trekken bij de hond.

Het stevige materiaal beschikt over het algemeen over een fijne, zachte vulling en beschikt daarnaast over een haakje waar u de hondenriem aan kunt bevestigen. De hondenharnassen zijn over het algemeen allemaal verstelbaar, zodat u het perfect kunt aanpassen aan de bouw van de hond. Het is overigens nog steeds belangrijk om uw viervoeter goed op te meten, zodat u de juiste maat in huis haalt.

Hondentuig Balou

Hondentuig Balou is een stevig harnas in de kleuren rood of zwart. Dit tuigje is verkrijgbaar in 5 verschillende maten en heeft een fijne, sponsachtige vulling. Het harnas kan aan en uit worden getrokken door middel van een handige kliksluiting.

Coralpina Cortina hondentuig

Coralpina Cortina is een stevig hondentuig van soepel en hoogkwalitatief nylon. Dit tuigje is eenvoudig te reinigen en is verkrijgbaar in 8 verschillende maten. U kunt de Coralpina Cortine overigens ook bestellen in het rood. 

Easy Walk hondentuig

Dit hondentuig is bedoeld om trekgedrag op een diervriendelijke manier te stoppen. Dankzij de innovatieve bevestiging van de lijn aan de voorkant van het tuig wordt uw hond bij trekken niet verstikt maar naar de zijkant gedrukt. De Easy Walk hondentuig is verkrijgbaar in 4 verschillende maten en is verstelbaar.

Ander product?

Bent u op zoek naar een goede hondenlijn om aan uw hondentuigje te bevestigen? Kijk dan eens op de pagina met al onze hondenaccessoires.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.