Hygiëne hond 

Hieronder ziet u een overzicht van alle producten voor de hygiëne van de hond. Er zijn verschillende producten beschikbaar, zoals desinfectiemiddel, poepzakjes, puppytrainingsdoekjes en poepscheppen.

Loopsheid

Loopsheidbroekje XS voor de hond

Loopsheidbroekje XS voor de hond

Het Loopsheidbroekje XS voor de hond van het merk Beeztees wordt (meestal samen met inlegdoekjes) gebruikt tegen lekken bij loopse honden. Het gebruik van dit broekje zorgt ervoor dat uw kamer en meubels schoon blijven. Ook is het geen probleem meer voor uw hond om naar buiten te gaan, want de omgeving zal niet bevuild worden. Het aandoen van dit broekje is eenvoudig. We verkopen de rekbare en verstelbare broekjes in verschillende maten.Voor iedere hond is er een broekje dat passend is. Dit product met maat XS is geschikt voor honden met een heupomvang van 16 tot 23 centimeter. De stof is zacht, maar sterk en kan gewassen worden op 30 graden. 
Let op: inlegdoekjes worden apart verkocht, maar zijn wel belangrijk bij het voorkomen van lekken. 

 • Werkt tegen lekken bij loopse honden
 • Uw hond zal zich fijn en goed op haar gemak voelen
 • Houdt uw huis en het meubilair schoon
 • Maat XS variant, voor honden met een heupomvang van 16 tot 23 centimeter


Bij Brekz kunt u de beste hygiëneproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Loopsheidbroekje XS voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Beeztees

Beeztees is een merk dat gespecialiseerd is in het maken van alles wat u kunt bedenken voor uw huisdier. Het assortiment bestaat uit leuke accessoires, snacks voor huisdieren, manden, speelgoed en nog veel meer! Beeztees' doel is om het leven van uw huisdier zo leuk, gezond en veilig mogelijk te maken. Alle producten worden optimaal getest zodat veiligheid gegarandeerd is. Daarnaast zijn ze elke dag bezig met het bedenken en maken van nieuwe producten. Dit zorgt voor een dynamisch assortiment, waardoor u altijd verrast wordt.


Ander hygiëneproducten

Bent u op zoek naar hetzelfde product, alleen dan in een andere maat? Bekijk dan ons Hygiëne assortiment voor honden. Hier verkopen we onder andere het Loopsheidbroekje XXL voor de hond. Dit is de grootste maat die we verkopen.  

Brekz
https://www.brekz.be/25309-home_default/loopsheidbroekje-xs-.jpg
4.99 2019/01/01
2027
1157
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Trixie Loopsheidbroekje S voor de hond

Loopsheidbroekje S voor de hond

Loopsheidbroekje S voor de hond is een broekje dat bescherming biedt tijdens loopsheid en is gericht op loopse teefjes van kleine rassen. Met dit loopsheidbroekje hebt u niet langer last van vervelende bloedvlekken- of sporen in huis. Dit is niet alleen fijn voor u, ook uw hond zal zich er meer op haar gemak bij voelen, niet langer bang om iets te besmeuren. Dit loopsheidbroekje is bedoeld voor kleine hondenrassen en wordt gebruikt met een los (verkrijgbaar) maandverbandje. Dankzij het hoogwaardige stretchmateriaal en de verstelbare sluiting, is het broekje niet alleen gemakkelijk aan te trekken, maar is de pasvorm ook uitstekend. Het product is verkrijgbaar in vijf verschillende maten. 

De maat van dit product is 'small', geschikt voor een heupomvang van: 24-31 cm.

 • Biedt bescherming tijdens loopsheid van uw teefje
 • Voorkomt bloedvlekken in uw huis
 • Uitstekende pasvorm dankzij strechnylon
 • Deels verstelbaar
 • Geschikt voor honden van kleine rassen
   

Bij Brekz kunt u de beste hygiëne producten goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Loopsheidbroekje S voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een grotere maat loopsheidbroekje? Kijk dan eens bij ons Loopsheidbroekje M voor de hond. Een overzicht van al onze Hygiëne producten vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.be/25311-home_default/loopsheidbroekje-s.jpg
2.99 2019/01/01
Een mooi en handig broekje
2028
1158
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,99
Trixie Loopsheidbroekje S/M voor de hond

Loopsheidbroekje S/M voor de hond

Het Loopsheidbroekje S/M voor de hond is een broekje bedoeld voor gebruik met inlegdoekjes en kan worden gebruikt tegen lekken bij loopse honden. Dankzij loopsheidbroekjes blijven uw kamer en meubels schoon. Maar minstens zo belangrijk, uw hond voelt zich beter op zijn gemak, nu hij niet langer bang hoeft te zijn dat hij wat besmeurd. Ook kunt u met het loopsheidbroekje  met een gerust hart naar buiten. Aantrekken is eenvoudig, u hoeft alleen de inlegdoekjes los aan te schaffen. Het loopsheidbroekje is verkrijgbaar in zes maten, zodat hij altijd perfect aansluit.
Dit loopsheidbroekje is in de maat S/M (Small/Medium) en is geschikt voor honden met een heupomvang van 32 tot 39 cm.

 • Lekvrij loopsheidbroekje bedoeld voor gebruik met inlegdoekjes
 • Voorkomt vlekken in huis, tapijt, meubels en kleding
 • Gemakkelijk aan te trekken en deels verstelbaar
 • Verkrijgbaar in zes maten dus altijd een passend loopsheidbroekje

 

Bij Brekz kunt de beste hygiëne producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Loopsheidbroekje S/M voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een groot loopsheidbroekje? Kijk dan eens bij het Loopsheidbroekje XL voor de hond. Een overzicht van al onze Hygiëne producten vindt u hier. 

Brekz
https://www.brekz.be/25313-home_default/loopsheidbroekje-m.jpg
5.99 2019/01/01
2029
1159
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Trixie Loopsheidbroekje M voor de hond

Loopsheidbroekje M voor de hond

Loopsheidbroekje M voor de hond van het merk Beeztees wordt (meestal samen met inlegdoekjes) gebruikt tegen lekken bij loopse honden. Het gebruik van dit broekje zorgt ervoor dat uw kamer en meubels schoon blijven. Ook is het geen probleem meer voor uw hond om naar buiten te gaan, want de omgeving zal niet bevuild worden. Het aandoen van dit broekje is eenvoudig. We verkopen de rekbare en verstelbare broekjes in verschillende maten.Voor iedere hond is er een broekje dat passend is. Dit product met maat M is geschikt voor honden met een heupomvang van 40 tot 49 centimeter. De stof is zacht, maar sterk en kan gewassen worden op 30 graden. 
Let op: inlegdoekjes worden apart verkocht, maar zijn wel belangrijk bij het voorkomen van lekken. 

 • Werkt tegen lekken bij loopse honden
 • Houdt uw huis en het meubilair schoon
 • Maat M variant, voor honden met een heupomvang van 40 tot 49 centimeter
 • Uw hond zal zich fijn en goed op haar gemak voelen


Bij Brekz kunt u de beste hygiëneproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Loopsheidbroekje M voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander hygiëneproduct?

Bent u ook op zoek naar bijpassende inlegdoekjes? Bekijk dan onze Hygiëne pagina voor honden. Hier verkopen we onder andere de Inlegdoekjes voor loopsheidsbroekjes. Deze zijn verkrijgbaar in de maten small, medium en large. 

Brekz
https://www.brekz.be/25307-home_default/loopsheidbroekje-l.jpg
6.49 2019/01/01
2030
1160
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,49
Trixie Loopsheidbroekje XL voor de hond

Loopsheidbroekje XL voor de hond

Loopsheidbroekje XL voor de hond is een broekje met inlegdoekjes voor gebruik tijdens loopsheid en is geschikt voor honden van grote rassen. Dit loopsheidbroekje is speciaal ontwikkeld voor honden van grote rassen. Het is bedoeld voor gebruik met inlegdoekjes, welke apart verkrijgbaar zijn. Het loopsheidbroekje past honden met een heupomvang van 60-70 cm.

 • Loopsheidbroekje, ideaal bij loopsheid
 • Voor honden met een heupomvang van 60-70 cm
 • Geschikt voor gebruik met inlegdoekjes
 • Inlegdoekjes apart verkrijgbaar

 

Bij Brekz kunt u de beste hygiëne producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Loopsheidbroekje XL voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kleiner loopsheidbroekje? Kijk dan eens bij het Loopsheidbroekje L voor de hond. Een overzicht van al onze Hygiëne producten vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.be/25317-home_default/loopsheidbroekje-xxl.jpg
7.99 2019/01/01
Goed broekje. Blijft goed zitten. Goede kwaliteit van stof.
Ik heb het nog niet gebruikt, maar het ziet er goed uit
2032
1162
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,99
Trixie Loopsheidbroekje L voor de hond

Loopsheidbroekje L voor de hond

Het Loopsheidbroekje L voor de hond van het merk Trixie wordt gebruikt tegen lekken bij loopse honden. Dit gebeurt vaak in combinatie met de inlegdoekjes die we apart verkopen. Op deze manier blijven uw kamer en meubels schoon. Ook is het geen probleem meer voor uw hond om naar buiten te gaan, want de omgeving zal niet bevuild worden. De stof is zacht, maar sterk en kan gewassen worden op 30 graden. Het aandoen van dit broekje is eenvoudig. We verkopen de rekbare en verstelbare broekjes in verschillende maten. Voor iedere hond is er een broekje dat passend is. Dit product met maat L is geschikt voor honden met een heupomvang van 50 tot 59 centimeter.
Let op: inlegdoekjes worden apart verkocht, maar zijn wel belangrijk bij het voorkomen van lekken. 

 • Werkt tegen lekken bij loopse honden
 • Houdt uw huis en het meubilair schoon
 • Uw hond zal zich fijn en goed op haar gemak voelen
 • Maat L variant, voor honden met een heupomvang van 50 tot 59 centimeter


Bij Brekz kunt u de beste hygiëneproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Loopsheidbroekje L voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander hygiëneproduct?

Bent u op zoek naar een ander hygiëneproduct? Bekijk dan ons Hygiëne assortiment voor honden. Hier verkopen we ook producten voor mannetjeshonden. Een voorbeeld hiervan is de Prepusol Voorhuidreiniger voor de hond. Deze reinigt en verzorgt de voorhuid.  

Brekz
https://www.brekz.be/25315-home_default/loopsheidbroekje-xl.jpg
6.99 2019/01/01
2031
1161
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,99
Beeztees Inlegdoekjes voor loopsheidbroekjes

Inlegdoekjes voor loopsheidbroekjes

De Inlegdoekjes voor loopsheidbroekjes van het merk Beeztees worden samen met loopsheidbroekjes gebruikt tegen lekken bij loopse honden. Op deze manier blijft uw huis schoon. Ook is het geen probleem meer voor uw hond om naar buiten te gaan, want de omgeving zal niet bevuild worden. De inlegdoekjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, die weer aansluiten op de zes verschillende maten van de broekjes. Deze broekjes zijn apart verkrijgbaar in onze webshop. Uw hond zal zich tijdens deze terugkerende periode op haar gemak voelen, nu ze niet langer bang hoeft te zijn om bevuild te worden. De doekjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar papier. Een verpakking bevat 10 stuks.  

 • Helpt tegen het lekken van loopse honden
 • Wordt gebruikt in combinatie met een loopsheidbroekje
 • Houdt meubels en de rest van het huis schoon
 • Uw hond kan naar buiten en voelt zich op zijn gemak
 • Verkrijgbaar in verschillende maten
 • Bevat 10 doekjes 

Bij Brekz kunt u de beste hygiëneproducten voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Inlegdoekjes voor loopsheidbroekjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Maten Inlegdoekjes voor loopsheidbroekjes 

XS/S/S-M: voor de broekjes XS, S en S-M (4 x 6 cm)
M: voor de broekjes M (6 x 10 cm)
L/XL: voor de broekjes L en XL (7,5 x 14 cm)


Ander hygiëneproduct voor de hond? 

Bent u niet op zoek naar de inlegdoekjes, maar naar het bijpassende broekje? Bekijk dan onze Hygiëne pagina voor honden. Hier verkopen we de loopsheidbroekjes in verschillende maten. Een voorbeeld hiervan is het Loopsheidbroekje XS voor de hond. Deze is geschikt voor honden met een heupomvang van 16 tot 23 centimeter. 

https://www.brekz.be/25319-home_default/royal-inlegdoekjes-voor-hondenbroekjes.jpg
1.49 2019/01/01
Makkelijk in gebruik maar laten vocht door. Ik gebruik ze samen met gewoon inlegkruisje om te voorkomen dat het vuil door het broekje komt
5488
2865
> Meer informatie
Verpakking Prijs
XS/S/S-M
€ 1,29
M
€ 1,49
L/XL
€ 2,49

Overige

Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat

Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat

Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat is een biologisch reinigingsmiddel tegen urine-, ontlasting- en braakselvlekken van uw hond of kat. Het middel werkt op basis van bacteriën die de vlekresten opeten. U kunt met dit middel ook etens- en wijnvlekken, bloed-, koffie-, cola-, melk- en grasvlekken behandelen. De spray laat geen kringen achter en verwijdert tevens de eventueel nare geurtjes van de vlekken. Probeer de spray altijd eerst op een onopvallende plek uit. Voor het beste effect dient u de vlek zo snel mogelijk te behandelen. 

 • Laat geen kringen of vlekken achter
 • Verwijdert vlekken en luchtjes
 • Reinigend
 • Werkt ook op andere natuurlijke vlekken


Bij Brekz kunt u de beste hygiëneproducten voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Gebruiksaanwijzing Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat

1. Schudden voor gebruik. 
2. De plek insprayen totdat deze goed vochtig is, even laten inwerken en vervolgens schoonwrijven met een doek. 
3. Opnieuw insprayen
4. Bij hardnekkige vlekken en bij tapijt vervolgens afdekken met een vochtige doek.


Ander hygiëneproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hygiëneproducten voor de kat. Hier vindt u onder andere Beaphar Geur Weg voor hond, kat, vogel en knaagdier en Beaphar Keep Off voor de kat.

https://www.brekz.be/24061-home_default/beaphar-vlek-weg-voor-de-hond-en-kat.jpg
7.49 2019/01/01
6112
3131
> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 ml
€ 7,49
2 x 500 ml
€ 13,99
Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier neutraliseert op een biologische manier onaangename geurtjes die uw huisdier achterlaat. Onaangename geuren ontstaan meestal door de aanwezigheid van organische resten. De spray bevat bacteriën die deze resten opeten, zodat de stank verdwijnt. Daarnaast zorgt de spray voor langdurige frisheid. Geur weg is geschikt voor alle plekken waar uw huisdier geursporen nalaat. De spray is veilig voor tapijtvezels en kleurechte stoffen. Probeer de spray eerst uit op een onopvallende plek. Voor het beste resultaat dient u de plek zo snel mogelijk te behandelen. 
 
 • Neurtaliseert onaangename geuren
 • Werkt op basis van bacteriën
 • Veilig voor tapijtvezels en kleurechte stoffen
 • Geschikt voor alle plekken waar een geurspoor is
 • Voor langdurige frisheid

Bij Brekz kunt u de beste hygiëneproducten voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Gebruiksaanwijzing Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

1. Schudden voor gebruik. 
2. De plek insprayen totdat deze goed vochtig is, even laten inwerken en vervolgens schoonwrijven met een doek. 
3. Opnieuw insprayen. 
4. Bij hardnekkige vlekken en bij tapijt vervolgens afdekken met een vochtige doek. 
5. Als de plek droog is goed stofzuigen.


Ander hygiëneproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hygiëneproducten voor de kat. Hier vindt u onder andere Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat .
https://www.brekz.be/24063-home_default/beaphar-geur-weg-voor-de-hond-kat-vogel-en-knaagdier.jpg
7.95 2019/01/01
ik heb deze gebruikt op de matras, heerlijke geur en achteraf geen Pipo meer te rieken
Prima produkt! Al diverse malen herbesteld. Aan te bevelen!
6113
3132
> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 ml
€ 7,95
2 x 500 ml
€ 14,95

Loopsheid

Beaphar No love Spray

Beaphar No Love Spray

Beaphar No Love Spray is een spray die de geur van loopse teefjes neutraliseert. Hierdoor wordt ze minder aantrekkelijk voor reutjes die haar (ongewenst) lastig vallen. Deze spray heeft heeft geen invloed op de hormonale cyclus en de vruchtbaarheid van de teef. Het gebruik van deze spray zorgt er niet voor dat u niet meer attent hoeft te zijn op ongewenste intimiteiten bij uw teef, maar de kans dat uw hond lastig gevallen wordt wordt wel kleiner. Het product is erg gemakkelijk in gebruik, u hoeft slechts een keer per dag het geslachtsgedeelte van uw teef te bespuiten met de spray. Vervolgens kunt u weer gerust met uw hond wandelen zonder dat de reutjes uw loopse hond lastigvallen.

 • Maakt teefjes onaantrekkelijk voor reutjes
 • Heeft geen invloed op de hormonale cyclus en de vruchtbaarheid
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Een verpakking bevat 50 ml
   

Bent u op zoek naar een spray die uw loopse teefje beschermt tegen (ongewenste) reutjes? Bestel dan nu Beaphar No love Spray goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere hygiëneproducten. 

Gebruik Beaphar No Love Spray

Spray dagelijks, vanaf de eerste dag van de loopsheid, het geslachtsgedeelte van de teef in met Beaphar No Love Spray. Bij bijzondere gelegenheden, bijvoorbeeld op hondententoonstellingen, moet de behandeling meerdere keren per dag worden uitgevoerd.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product dat uw hond kan helpen tijdens de loopsheid? Bekijk dan eens ons totaalaanbod aan hygiëneproducten voor honden. Hier vindt u onder meer het Loopsheidbroekje M voor de hond en Inlegdoekjes voor loopheidsbroekjes. Deze producten zorgen ervoor dat uw huis vrij blijft van bloedvlekken.

Beaphar
https://www.brekz.be/24049-home_default/beaphar-no-love-spray.jpg
5.69 2019/01/01
vlotte levering en product naar wens
4513
2332
> Meer informatie
Beaphar No love Spray 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
50 ml
€ 5,69
2 x 50 ml
€ 10,95

Overige

Beeztees Vochtige Reinigingshandschoen voor de hond OP is OP
https://www.brekz.be/22496-home_default/beeztees-reinigingshandschoen-voor-de-hond.jpg
1.99 2019/01/01
nog niet nodig gehad ,maar zal wel oké zijn
Ik heb nog weinig ervaring met dit product, maar het is prettig om iets bij de hand te hebben dat snel gebruikt kan worden als de hond vuil is geworden.(In de auto altijd bij de hand). Brekz.nl was snel in de levering van ook nog enkele andere producten.
23791
13648
> Meer informatie
Hondenluiers 12 stuks

Hondenluiers

Hondenluiers zijn luiers voor de hond en zijn verkrijgbaar in diverse maten, zodat zij geschikt zijn voor iedere hond. De luiers bieden een optimale bescherming aan zowel puppy's als volwassen honden. Zo kunt u ze gebruiken voor pups die nog niet zindelijk zijn, maar ook voor loopse teven, nerveuze honden of dieren met incontinentieproblemen. Dankzij de wegwerpluier voorkomt u dat uw hond op een onbewaakt moment zijn behoefte doet waar dat niet gewenst is. Een verpakking bevat 12 wegwerpluiers. De luiers zijn verkrijgbaar in de maten Size 1 tot en met Size 6. Meer over de maatvoering vindt u bij de gebruiksaanwijzing. De voordelen van het product:

 • Ideaal bij incontinentie
 • Gemaakt van stretch materiaal, waardoor ze ook geschikt zijn voor groeiende dieren
 • In zes maten, dus geschikt voor iedere hond
 • Ook geschikt voor puppy's

Bij Brekz kunt u de beste hondenluiers goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu hondenluiers tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing hondenluiers

Kijkt u voor de juiste maat voor uw hond de in de onderstaande tabel.

Maatvoering hondenluiers
Maten luiers Buikomvang van de hond
cm
Size 1 32-42
Size 2 34-44
Size 3 34-48
Size 4 40-48
Size 5 40-52
Size 6 46-56

De luier kan worden omgedaan zoals een babyluier. Plaats uw hond in een staande positie voor u en haal de staart door de uitsparing. Doe de luier om en sluit deze rond de buik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld naar een voeding die maag en darmen ontziet? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Maxi Digestive Care hondenvoer.

https://www.brekz.be/25699-home_default/hondenluiers-12-stuks.jpg
5.49 2019/01/01
Simpel te bestellen op de overzichtelijk site. Mijn bestelling was supersnel geleverd. Alle lof voor dit bedrijf.
De luiers zijn erg goed en nemen goed urine op
Sorry kan niet beoordelen de kat is ondertussen overleden het zag er goed uit de pampers
De strips komen heel snel los en de pamper mag iets langer zijn
Gewoon goed, soms doe ik het af, en is het luiertje nog droog dan doe ik het weer aan, met een stukje schildersafplaktape.
27775
14436
> Meer informatie
Hondenluiers 12 stuks 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Size 1
€ 5,49
Size 2
€ 5,99
Size 3
€ 6,99
Size 4
€ 7,99
Size 5
€ 8,25
Size 6
€ 8,99

Poepzakjes

Kong HandiPOD Mini Clean Refill - Navulverpakking Ontsmettingsmiddel

Kong HandiPOD Mini Clean Refill

De Kong HandiPOD Mini Clean Refill bevat desinfecterende handgel en twee rollen poepzakjes die geschikt zijn om de Kong HandiPOD bij te vullen. Het is bewezen dat de desinfecterende handgel een zeer effectieve werking heeft tegen ziektekiemen. Uw handen zullen fris en schoon zijn zonder dat ze plakkerig aanvoelen. De biologisch afbreekbare zakjes hebben handige handvatten en zijn van hoogwaardige kwaliteit. U kunt deze zakjes gebruiken als gewone zakjes of om de Kong HandiPOD mee bij te vullen.

Bij Brekz kunt u Kong HandiPOD producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong HandiPOD Mini Clean Refill tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Kong HandiPOD Mini Clean Refill

 • Handgel werkt zeer effectief tegen ziektekiemen
 • Biologisch afbreekbare zakjes met handvatten
 • Zakjes te gebruiken met en zonder de Kong HandiPOD
 • Handgel plakt niet

Ander product?

Zoekt u de starter kit van dit product? Kijk dan eens naar de Kong HandiPOD Mini Starter kit. Voor navulverpakkingen kunt u kijken op de pagina met onze hygiëne producten voor honden.

https://www.brekz.be/26472-home_default/kong-handipod-mini-clean-refill-navulverpakking-ontsmettingsmiddel.jpg
3.96 2019/01/01
29507
14825
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk OP is OP
€ 4,95
€ 3,96
per 2
€ 9,49
€ 7,59

Borstels

Groo'me - Zachte borstel voor de hond - S

Groo'me - Zachte borstel voor de hond - S

De Groo'me - Zachte borstel voor de hond klein is ideaal voor het verwijderen van losse haren en stof en laat de vacht van uw hond glimmen. Dit handige verzorgingsproduct is met name geschikt voor kortharige en midden-langharige honden, en minder geschikt voor honden met een langharige vacht. Door uw hond regelmatig te borstelen met de Groo'me - Zachte borstel voor de hond - S houdt u de vacht van uw hond glanzend en gezond. Het borstelen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating. De kam is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs.

 • Speciaal voor honden met een korte tot middellange vacht
 • Houdt de vacht van uw hond gezond en glanzend
 • Verwijdert klitten, verwarringen en vuil
 • Met handige grip
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor honden bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Groo'me Zachte borstel voor de hond klein tegen de scherpste prijs! Snel en makkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Andere kam of borstel voor uw hond?

Bent u op zoek naar een andere geschikte verzorgingskam of -borstel voor uw hond? Bekijk dan ons Vachtverzorging Borstels en kammen assortiment voor de hond. Hier verkopen we onder ander de Slickerborstel Middel voor de hondDeze verzorgingsborstel is zowel geschikt voor zowel middellang- als langharige honden.

https://www.brekz.be/26641-home_default/flamingo-zachte-borstel-voor-de-hond-s.jpg
5.25 2019/01/01
29939
14929
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,25
Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L

Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L

De Groo'me - Zachte borstel voor de hond groot is ideaal voor het verwijderen van losse haren en stof en laat de vacht van uw hond glimmen. Dit handige verzorgingsproduct is met name geschikt voor kortharige en midden-langharige honden, en minder geschikt voor honden met een langharige vacht. Door uw hond regelmatig te borstelen met de Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L houdt u de vacht van uw hond glanzend en gezond. Het borstelen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating. De kam is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs.

 • Speciaal voor honden met een korte tot middellange vacht
 • Houdt de vacht van uw hond gezond en glanzend
 • Verwijdert klitten, verwarringen en vuil
 • Met handige grip
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor honden bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Groo'me Zachte borstel voor de hond groot tegen de scherpste prijs! Snel en makkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Andere kam of borstel voor uw hond?

Bent u op zoek naar een andere geschikte verzorgingskam of -borstel voor uw hond? Bekijk dan ons Vachtverzorging Borstels en kammen assortiment voor de hond. Hier verkopen we onder ander de Slickerborstel Middel voor de hond Deze verzorgingsborstel is zowel geschikt voor zowel middellang- als langharige honden.

https://www.brekz.be/26642-home_default/flamingo-zachte-borstel-voor-de-hond-l.jpg
5.99 2019/01/01
Een goede voeding tegen een redelijke prijs en een snelle bezorging.
29940
14930
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Groo'me - Pinborstel voor de hond - S

Groo'me - Pinborstel voor de hond - S

De Groo'me - Pinborstel voor de hond - Sis een borstel waarmee u de klitten uit de vacht van uw hond kunt kammen. De borstel heeft zachte nopjes aan de uiteinden waardoor het borstel fijn aanvoelt voor uw hond. De borstel maakt de vacht niet alleen klitvrij, maar zorgt ook voor een mooie glans. Door de antisliplaag bij het handvat, houdt u gemakkelijk grip op de borstel.

 • Verwijdert klitten
 • Met zachte nopjes
 • Laat vacht glanzen
 • Met antsliplaag

Bij Brekz kunt u de Groo'me - Pinborstel voor de hond - S gemakkelijk en goedkoop online bestellen net als alle andere vachtverzorgingsproducten. 

Ander product dan Groo'me - Pinborstel voor de hond - S?

Bij ons kunt u deze borstel ook in de maat L kopen. Wij verkopen ook verschillende zachte borstels, zoals de Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L en combiborstels met een harde en zachte kant, zoals de Groo'me - Combiborstel voor de hond - S. Bekijk ook ons gehele aanbod aan vachtverzorgingsproducten.

https://www.brekz.be/26643-home_default/groo-me-pinborstel-voor-de-hond-s.jpg
5.99 2019/01/01
Prima borstel voor niet te veel geld
29941
14931
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99

Overige

Clean Ear Oorreiniger

Samenstelling Clean Ear :

 • Vaseline 4.5 gram
 • Xyleen2 gram
 • Citronella 0.1 gram
 

Gebruiksaanwijzing Clean Ear :

Vul de gehoorgang met Clean Ear. Masseer de gehoorgang gedurende 60 seconden. Geef het dier de gelegenheid om de kop te schudden. Verwijder hierna oorsmeer en achtergebleven Clean Ear met watjes.

De dosering is als volgt:

 • Bij vuile oren: om de dag toedienen
 • Bij preventie van oorsmeer en oormijten: Eens per twee weken toedienen.
 

Geschikt voor dieren van minimaal 3 weken oud.

Elke flacon bevat 60 ml. Bewaar aangebroken verpakkingen in de koelkast.

Belangrijke opmerkingen:

 • Oormijten leven niet alleen in de oren van dieren. Gebruik daarom een ander middel tegen ongedierte voor de volledige bestrijding van oormijt. 
 • Oormijt is zeer besmettelijk. Daarom dient u ook alle dieren te behandelen die met het geïnfecteerde dier in contact zijn gekomen.
 • Gebruik alleen producten die voor de reiniging van oren geschikt zijn (bijvoorbeeld Exil Clean Ear). Andere stoffen, zoals alcohol, zijn gevaarlijk voor de gehoorgang van een huisdier.
 • Gebruik nooit wattenstaafjes als u de oren van uw dieren schoonmaakt.
 • Raadpleeg altijd uw dierenarts als uw dier last heeft van een ontstoken oor.
Sire
https://www.brekz.be/23739-home_default/sire-clean-ear.jpg
10.95 2019/01/01
Makkelijk in gebruik en werkt goed
is gewoon een goed hond blij wij blij
Werkt goed en snel. Gemakkelijk in de oren in te brengen.
Doe wat nodig. Ik gebruik het voor mijn hond en dat werkt prima
Een makkelijk te gebruiken product wat ook goed werkt, een aanrader.
service en prijs kwaliteit uitstekend!
1715
968
> Meer informatie
Clean Ear Oorreiniger 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
60 ml
€ 10,95
2 x 60 ml
€ 20,95

Poepzakjes

Beco Bags poepzakjes

Beco Bags poepzakjes

Beco Bags poepzakjes zijn milieuvriendelijke poepzakjes voor gebruik bij het uitlaten van uw hond. De zakjes zijn van stevige kwaliteit en zijn op een 100% milieuvriendelijke wijze geproduceerd. In plaats van plastic is gebruik gemaakt van restafval uit de Aziatische voedingsindustrie, zoals fijngestampt bamboe- en rijstafval. Dankzij de toevoeging van natuurhars weet Beco Bags het materiaal te maken tot stevige poepzakjes, waarin geen plastic is verwerkt. De zakjes zijn vrij van milieubelastende stoffen en zijn daardoor volledig biologisch afbreekbaar. Een verpakking bevat 60 zakjes. 

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beco Bags poepzakjes tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een beloningszakje voor de hond? Kijk eens bij het Beloningszakje voor de hond. Een overzicht van al onze producten voor onderweg vindt u in ons assortiment Op reis en onderweg.

https://www.brekz.be/24967-home_default/beco-bags-poepzakjes-.jpg
3.75 2019/01/01
Hele fijne ruime poepzakjes die ook nog eens milieu vriendelijk zijn. Ze passen in alle verschillende houders en zijn makkelijk af te scheuren.
gewoon de max, heb geen enkele opmerking te maken
Prima zakjes! Natuurlijk afbreekbaar. Ook niet geheel onbelangrijk.
Super fijn en sterk en ook makkelijk opening te vinden.
stevige ruime zakjes en goed voor het milieu.
prima alleen gebruiken wij ze voor de kattenbak
22321
13237
> Meer informatie
Beco Bags poepzakjes 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 4,99
€ 3,75
per 3 verpakkingen
€ 12,99
€ 9,49
Trixie Gekleurde Poepzakjes

Trixie Gekleurde Poepzakjes

Trixie Gekleurde Poepzakjes zijn stevige zakjes in verschillende kleuren en zijn zeer effectief voor gebruik als poepzakje. De zakjes hebben vier frisse kleuren meegekregen en zijn zeer stevig. Een kleurig, effectief product voor het opruimen van de hondenpoep.

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Trixie Gekleurde Poepzakjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld navulling zakjes voor de poepgrijper? Kijk dan eens bij onze Navulling Poepzakjes Poepgrijper. Een overzicht van al onze artikelen voor Op reis en onderweg vindt u hier. 

https://www.brekz.be/20318-home_default/rolletje-gekleurde-poepzakjes.jpg
0.89 2019/01/01
Okkkkkkkkk
Prima poepzakjes . Wel een beetje dunne plastic
Zoals altijd, 100% tevreden
Prima zakjes voor een prima prijs.
Goed product snelle levering
De levering ging snel en zonder problemen.
Precies zoals verwacht , snelle service. Wordt goed op de hoogte gehouden voor de levering
Ze voldoen wel voor wat ze dienen maar zijn zo dun dat ik ze enkel in stad gebruik waar er altijd wel een vuilbak in de buurt is. Anders vrees ik er voor dat het zakje anders scheurt als ik nog ver moet wandelen. Gelukkig is Elmo ook een middelmatige hond. Voor een herder zou je zeker in de problemen komen. De opschrift en de kleurtjes zijn anders wel leuk.
De poepzakjes zijn superdun,heb ze nog niet gebruikt maar voor hetgeen het dienen moet zal het wel ok zijn.
De kwaliteit zou iets beter kunnen. Zakjes scheuren makkelijk open aan de onderkant.
zijn zeer moeilijk open tekrijgen
Zijn goed en goedkoop. Maar dat is alles wat jullie verkopen zal geen dieren spullen ergens anders kopen tenzij jullie het niet verkopen. Voer speelgoed riemen alles wat we hebben gekocht bij jullie is top
Niks mis mee. Geschikt waarvoor ze zijn gemaakt.
Ik heb 1 nadeel ondervonden. Ik heb nl al een paar keren ondervonden dat de hoeken onderaan het zakje soms niet goed dicht zijn waardoor er soms een gaat in zit en je dus moet opletten als je de stoelgang van je hond opraapt.
Zolang er uw vingers niet doorgaan geen probleem zeker groot genoeg ook voor mijn bordeaux dog.
Ik had al een kokkertje voor poepzakjes en die waren op dus gelijk met het voer meebesteld.
Goede kwaliteit aan prettige prijs!
snelle levering, gekregen wat ik heb gevraagd. beloofde kwaliteit
ben tevreden met dit product
Ja wat moet je daar nu van zeggen..
7380
3675
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 0,89
Per 5
€ 3,95
Per 10
€ 6,95
Kong HandiPOD Mini Clean Dispenser - Poepzakjes Houder

Kong HandiPOD Mini Clean Dispenser

Deze compacte Kong HandiPOD Mini Clean Dispenser is een zeer handige combinatie van poepzakjeshouder en handgel. De desinfecterende handgel helpt ziektekiemen te reduceren en voelt niet plakkerig aan op uw handen. De zakjes zijn van hoge kwaliteit, biologisch afbreekbaar en hebben handige handvatten. De dispenser heeft een handige karabijnhaak waardoor u deze eenvoudig aan uw hondenriem of broek hangt. Deze variant is tevens verkrijgbaar in een groter formaat. U kunt Kong HandiPOD producten eenvoudig bijvullen dankzij de beschikbare navulverpakkingen.

Bij Brekz kunt u Kong HandiPOD producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong HandiPOD Mini Clean Dispenser tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?
Zoekt u een grotere variant van dit product? Dan kunt u kijken naar de Kong HandiPOD Clean Dispenser. Voor navullingen kunt u kijken op de pagina met onze hygiëne producten voor honden.

https://www.brekz.be/26454-home_default/kong-handipod-mini-clean-dispenser-poepzakjes-houder.jpg
7.99 2019/01/01
29495
14817
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk OP is OP
€ 7,99
Kong HandiPOD Mini Starter kit - Poepzakjes Houder

Kong HandiPOD Mini Starter kit

De Kong HandiPOD Mini Starter kit bevat een houder voor poepzakjes, handgel reservoir en een zaklamp. Met deze HandiPOD heeft u alles wat u nodig heeft op zak. Met het handige karabijnhaakje hangt u deze compacte HandiPOD eenvoudig aan uw hondenriem of broek- of jaszak. Wanneer u 's morgens vroeg of 's avonds laat met uw viervoeter naar buiten gaat kunt u dankzij het felle LED lampje voldoende zien in het donker. De desinfecterende handgel werkt zeer effectief tegen ziektekiemen en zorgt ervoor dat uw handen schoon en fris zijn zonder dat ze plakkerig aanvoelen. De biologisch afbreekbare poepzakjes zijn van hoge kwaliteit en hebben handvatten.
Deze HandiPOD is gemaakt van hoogwaardige ABS-plastic met een dubbele rubberlaag. Er zijn navulverpakkingen verkrijgbaar om zowel de handgel als de poepzakjes weer aan te vullen. U kunt de Kong HandiPOD starter kit ook aanschaffen in een groter formaat.

Bij Brekz kunt u Kong HandiPOD producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong HandiPOD Mini Starter kit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken HandiPOD Mini Starter kit

 • Zaklamp, handgel reservoir en biologisch afbreekbare poepzakjes
 • Handgel werkt effectief tegen tegen ziektekiemen, plakt niet
 • Met handige karabijnhaak
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • ABS-plastic met dubbele rubberlaag

Ander product?

Zoekt u dit product in een groter formaat? Kijk eens naar de Kong HandiPOD Starter kit. Voor navulverpakkingen kunt u kijken op de pagina met onze hygiëne producten voor honden.

https://www.brekz.be/26445-home_default/kong-handipod-mini-starter-kit-poepzakjes-houder.jpg
14.95 2019/01/01
29499
14819
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 14,95
Kong HandiPOD Mini Refill - navulverpakking poepzakjes

Kong HandiPOD Mini Refill poepzakjes

Met deze Kong HandiPOD Mini Refill poepzakjes kunt u uw HandiPOD Mini aanvullen. Deze poepzakjes zijn van hoogwaardige kwaliteit, biologisch afbreekbaar en hebben handvatten. Uiteraard kunt u de zakjes ook gebruiken zonder de HandiPOD Mini.

Bij Brekz kunt u Kong HandiPOD producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong HandiPOD Mini Refill poepzakjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Zoekt u de navulverpakking voor het grotere formaat van HandiPOD? Kijk dan naar Kong HandiPOD Refill. Voor andere Kong HandiPOD producten kunt u kijken op de pagina met onze hygiëne producten voor honden.

https://www.brekz.be/26447-home_default/kong-handipod-mini-refill-navulverpakking-poepzakjes.jpg
3.95 2019/01/01
De navul rolletjes passen niet zo goed in de houder! Je moet er eerst 2 afscheuren!
Stevige poepzakjes die biet gelijk knappen als er iets inkomt...en een foede prijs!!
29500
14820
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,95
per 2
€ 7,58
Per 3
€ 11,15
Kong HandiPOD Clean Dispenser - Poepzakjes Houder

Kong HandiPOD Clean Dispenser

Met de Kong HandiPOD Clean Dispenser heeft u altijd poepzakjes en handgel bij de hand zonder dat deze u in de weg zit. De handige karabijnhaak zorgt er namelijk voor dat u deze dispenser eenvoudig aan uw hondenriem of broek hangt. De hoogwaardige, biologisch afbreekbare poepzakjes hebben handige handvatten. De handgel verwijdert ziektekiemen op effectieve wijze, zonder dat u plakkerige handen krijgt. De Kong HandiPOD producten zijn navulbaar en ook beschikbaar als mini-variant.

Bij Brekz kunt u Kong HandiPOD producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong HandiPOD Clean Dispenser tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Kong HandiPOD Clean Dispenser

 • Handgel plakt niet en verwijdert ziektekiemen op effectieve wijze
 • Met karabijnhaak om de dispenser aan de hondenriem of kleding te hangen
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Poepzakjes zijn biologisch afbreekbaar en hebben handvatten
 • Navulbaar

Ander product?


Zoekt u de mini-variant? Kijk dan eens naar Kong HandiPOD Mini Clean Dispenser. Voor navulverpakkingen kunt u kijken op de pagina met onze hygiëne producten voor honden.

https://www.brekz.be/26448-home_default/kong-handipod-clean-dispenser-poepzakjes-houder.jpg
8.95 2019/01/01
Bestelling vlotjes, geen onredelijke prijzen, ik blijf bij Brekz! Handipod: Handig met karabijnhaak. Ontsmetting top geurtje en zacht a/d handen. Dopje altijd controleren of is het afgesloten is/blijft. Tevreden!
29503
14821
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,95
Kong HandiPOD Flashlight Dispenser - Poepzakjes Houder

Kong HandiPOD Flashlight Dispenser

Met deze Kong HandiPOD Flashlight Dispenser heeft u 's morgens vroeg en 's avonds laat voldoende licht wanneer u in het donker met uw hond wandelt. Dankzij het felle LED lampje kunt u goed zien waar u loopt. Met het karabijnhaakje hangt u deze HandiPOD eenvoudig aan de hondenriem of aan uw broek- of jaszak. De poepzakjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en biologisch afbreekbaar. Wanneer u door de poepzakjes heen bent, kunt u deze weer bijvullen met de beschikbare navulverpakkingen. Deze HandiPOD is ook verkrijgbaar in een kleiner formaat.

Bij Brekz kunt u Kong HandiPOD producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong HandiPOD Flashlight Dispenser tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Kong HandiPOD Flashlight Dispenser

 • 15 biologisch afbreekbare poepzakjes inbegrepen
 • Navulverpakking poepzakjes zijn verkrijgbaar
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Felle LED verlichting
 • Met handige karabijnhaak

Ander product?

Zoekt u de mini-variant van dit product? Kijk dan eens naar Kong HandiPOD Mini Flashlight Dispenser. Voor de navulverpakking van de poepzakjes kunt u kijken naar Kong HandiPOD Clean Refill.

https://www.brekz.be/26456-home_default/kong-handipod-flashlight-dispenser-poepzakjes-houder.jpg
9.56 2019/01/01
29504
14822
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk OP is OP
€ 11,95
€ 9,56
Kong HandiPOD Refill - navulverpakking poepzakjes

Kong HandiPOD Refill poepzakjes

Met deze Kong HandiPOD Refill poepzakjes kunt u de Kong HandiPOD bijvullen. De poepzakjes zijn van hoogwaardige kwaliteit, biologisch afbreekbaar en hebben handige handvatten. U kunt deze zakjes gebruiken met of zonder Kong HandiPOD.

Bij Brekz kunt u Kong HandiPOD producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong HandiPOD Refill poepzakjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Zoekt u een navulling voor de HandiPOD Mini? Kijk dan naar Kong HandiPOD Mini Refill. Voor andere Kong HandiPOD producten kunt u kijken op de pagina met onze hygiëne producten voor honden.

https://www.brekz.be/26468-home_default/kong-handipod-refill-navulverpakking-poepzakjes.jpg
4.99 2019/01/01
De zakjes zijn stevig,goed om op te rapen
Handig om af te scheuren en te knopen
Zeer goede kwaliteit van hondeneten royal canon voor herder pups. Snel bezorgd en goedkoper dan in andere winkels. Dat is toch super cool?
29506
14824
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat

Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat

Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat zijn bladgroene tabletten die worden gebruikt bij een sterke lichaamsgeur en bij een slechte adem door voeding. Een sterke lichaamsgeur, die bijvoorbeeld voorkomt wanneer uw hond loops is, of een slechte adem van uw viervoeter kan vervelende situaties opleveren. Beaphar Chloriphyl Tabletten voor hond en kat zijn een handig en natuurlijk hulpmiddel om een sterke lichaamsgeur tegen te gaan. Ook kunt u de tabletten gebruiken voor een meer frisse adem van uw huisdier. De tabletten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 30 of 60 tabletten. 

 • Geschikt voor honden en katten
 • Tabletten voor afremming sterke lichaamsgeur
 • Naturlijke oplossing tegen de geur van loopsheid
 • Voor frisse adem
 • Verkrijgbaar in een verpakking van 30 of 60 tabletten.

Bij Brekz kunt u Beapharproducten voor hond en kat goedkoop online kopen. Bekijk gerust ons assortiment en bestel nu snel Beaphar Chloriphyl Tabletten voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Snel en makkelijk besteld tot aan uw voordeur!

De houdbaarheid van Beaphar Chloriphyl Tabletten voor hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gebruiksaanwijzing Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat

U kunt de tabletten oraal geven aan uw huisdier of toe dienen door het voer. In het laatste geval kunt u de tabletten eventueel fijn maken. Zorg in ieder geval dat bij gebruik van de tabletten dat er altijd voldoende drinkwater bij het voer aanwezig is.

Overzicht te gebruiken hoeveelheid per maaltijd

 • Gebruik voor kleine honden en katten: 's ochtends en 's avonds een halve tablet
 • Gebruik voor middelgrote honden: 's ochtends en 's avonds 1 tablet
 • Gebruik voor grote honden: 3 à 4 tabletten per dag

Let op!  Bewaar de tabletten bij kamertemperatuur. Gebruik de geopende verpakking binnen de vastgestelde datum.

Ingrediënten Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat

Chlorophyl 96 mg/kg, suiker, melk- en bijproducten.

Ander product bij sterke lichaamsgeur of slechte adem?

Ben u op zoek naar een aanvullend Beaphar product bij maag en darmproblemen, bijvoorbeeld Beaphar diarreeremmer hond en kat of Beaphar Darmreiniger voor hond en kat? Neem gerust een kijkje op onze site om ons aanbod van alternatieve producten te bekijken. Ook voor honden- of kattenvoer voor de gevoelige maag en/of darmen kunt u terecht op onze site.

https://www.brekz.be/25816-home_default/beaphar-chlorophyl-tabletten-voor-hond-en-kat.jpg
6.25 2019/01/01
Het product is prima, heb het geprobeerd omdat het bij sommige gecastreerde reuen helpt tegen ongewenst rijgedrag van andere honden. helaas heeft het bij mijn hond geen effect
28994
14694
> Meer informatie
Verpakking Prijs
30 tabletten
€ 6,25
60 Tabletten
€ 11,75

Overige

Clean Eye Oogreiniger

Gebruiksaanwijzing Clean Eye:

Bevochtig een watje met Clean Eye Oogreiniger.

Houdt het hoofd van uw dier goed vast.

Reinig voorzichtig rondom de ogen van het dier.

Verwijder de traanstrepen, van binnen naar buiten.

Herhaal met het andere oog.

https://www.brekz.be/28296-home_default/exil-clean-eye-oogreiniger.jpg
10.95 2019/01/01
32338
15541
Exil Clean Eye Oogreiniger > Meer informatie
Clean Eye Oogreiniger 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
30 ml
€ 10,95
2 x 30 ml
€ 20,95
Bio-Life HomeCleanse Spray

Bio-Life HomeCleanse Spray

Bio-Life HomeCleanse Spray is een milieuvriendelijke spray die huisstofmijten, stuifmeel en schimmelsporen neutraliseert. Gebruik is ideaal voor huisdieren die last hebben van huisstofmijt-allergie. Denk voor te behandelen plekken aan waar uw hond ligt, zoals kussens, matrassen, banken, stoelen en kleden maar ook aan andere gestoffeerde plaatsen zoals gordijnen. Huisstofmijten ontwikkelen zich in temperaturen tussen 20 en 24 graden Celsius en leven van huidschilfers. Zo kunnen ze uitstekend gedijen in onze verwarmde huizen en komt een middel als de HomeCleanse Spray goed van pas. Het middel is niet getest op dieren.

 • Milieuvriendelijke spray
 • Neutraliseert huisstofmijt en andere allergenen zoals stuifmeel en schimmelsporen
 • Ideaal bij een huisstofmijt-allergie
 • Geschikt voor gebruik op o.a. matrassen, banken, stoelen, gordijnen en kleden
 • Niet getest op dieren

Bij Brekz kunt u het beste hygiëne hond producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Bio-Life HomeCleanse Spray tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
    

Gebruik Bio-Life HomeCleanse Spray

Schudden voor gebruik. Fles rechtop houden bij het spuien. Eerst uitproberen op een klein stukje textiel op een onzichtbare plek. Besproei nu het te behandelen oppervlak. Dosering: vier pompjes per m2.
Na gebruik de oppervlakten 2 tot 3 uur laten drogen en vervolgens stofzuigen. Gebruik het middel 1 keer per maand, in het pollenseizoen 1 keer per week. Houdt ramen en deuren goed gesloten. Bij maandelijks gebruik wordt de kans op een nieuwe besmetting preventief voorkomen. Dit middel is zeer geschikt voor astma- en atopische patiënten die allergisch zijn voor huisstofmijt.
    

Samenstelling Bio-Life HomeCleanse Spray

Aqua, Benzyl benzoate, PPG-26, Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Eucalypus globulus leaf oil, Quaternium-26, Quaternium-22, Cananga odorata.
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een middel voor het neutraliseren van onaangename geuren? Kijk dan eens bij ons Beaphar Geur Weg voor hond, kat, vogel en knaagdier.

https://www.brekz.be/28413-home_default/bio-life-homecleanse-spray.jpg
17.95 2019/01/01
32494
15570
Bio-Life HomeCleanse Spray > Meer informatie
Verpakking Prijs
350 ml
€ 17,95
2 x 350 ml
€ 34,95
Bio-Life WashCleanse

Bio-Life WashCleanse

Bio-Life WashCleanse is een aanvullend middel voor in de wasmachine om uw kleding en beddengoed te ontdoen van huisstofmijt. Het middel bevat onder meer Eucalyptus, neutraliseert allergenen en laat een frisse geur achter. Gekozen is voor Eucalyptus omdat dit mensen met astma en/of hooikoorts helpt om vrijer te ademen. U kunt dit middel op twee manieren gebruiken; als wasmiddel en als tapijtreiniger. Zo verwijdert u op een natuurlijke wijze alle huisdierallergenen en schimmels en voorkomt u allergische reacties.

 • Neutraliseert wel 90% van de aanwezige allergenen
 • Middel is op basis van natuurlijke ingrediënten
 • Verdrijft geurtjes en laat een frisse geur achter
 • Ook te gebruiken als tapijtreiniger
 • Helpt astma- en hooikoortspatiënten vrijer te ademen
Bij Brekz kunt u het beste hygiëne hond producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Bio-Life WashCleanse tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
   

Gebruik Bio-Life WashCleanse

Goed schudden voor gebruik. Een maatdop (50 ml) toevoegen aan het wasmiddel in de machine. Was de kleding gewoon volgens het voorschrift. Te gebruiken bij elke was.
   

Samenstelling Bio-Life WashCleanse

Eucalyptus globulus leaf oil, Benzyl benzoate, C12-13 Pareth 3.
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een vlekverwijderaar voor diverse dierlijke vlekken? Kijk dan eens bij onze Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat.

https://www.brekz.be/28428-home_default/bio-life-washcleanse.jpg
18.95 2019/01/01
32510
15578
Bio-Life WashCleanse > Meer informatie
Bio-Life WashCleanse 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
300 ml
€ 18,95
2 x 300 ml
€ 35,95
Ecopets krachtige kooireiniger

Ecopets krachtige kooireiniger

Ecopets krachtige kooireiniger is een krachtige reiniger die helpt bij het reinigen van het dierenverblijf van verschillende diersoorten. Het middel is zeer geschikt voor het reinigen van verblijven van knaagdieren, vogels, honden en katten. Bovendien is het te gebruiken op zowel metaal, hout, kunststof en glas. De kooireiniger is tevens te gebruiken als stalreiniger bij hobbydieren zoals paarden of pony's.

 • Reinigt grondig schoon
 • Neutraliseert de ammoniakgeur
 • Laat een frisse eucalyptusgeur achter
 • Te gebruiken in diverse dierenverblijven zoals kattenbakken, hondenbenches, vogelkooien en paardenstallen
 • Veilig in gebruik

Bij Brekz kunt u het beste Hygiene hond producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Ecopets Krachtige Kooireiniger tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruik Ecopets krachtige kooireiniger

Spray het middel in de te behandelen ruimte of kooi. Laten inwerken tot de vervuiling loslaat. U kunt hardnekkig vuil zo nodig eventueel lossteken alvorens de ruimte of kooi uit te spoelen. Voor grote ruimten, zoals kennels of stallen is een grote verpakking verkrijgbaar, waarmee een oplossing kan worden aangemaakt.

Samenstelling Ecopets krachtige kooireiniger

Minder dan 5% niet-iogene oppervlakte actieve stoffen, minder dan 5% fosfaten, minder dan 5% parfums, limonene.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een geurverwijderaar voor huisdieren? Kijk dan eens bij ons Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier.

https://www.brekz.be/29062-home_default/ecopets-krachtige-kooireiniger.jpg
8.95 2019/01/01
32531
15585
Ecopets Krachtige Kooireiniger > Meer informatie
Verpakking Prijs
750 ml (spray)
€ 8,95
2 x 750 ml
€ 16,95
1 liter
€ 16,95
2.5 Liter
€ 25,95
2 x 1 liter
€ 31,95
5 liter
€ 38,95
Beschikbaar 20 jun
2 x 2.5 liter
€ 49,95
2 x 5 liter
€ 74,95
Beschikbaar 20 jun

Borstels

Vachtverzorgingshandschoen voor de hond

Vachtverzorgingshandschoen voor de hond

Het materiaal en de nopjes op deze Vachtverzorgingshandschoen voor de hond helpt overtollig haar en vuiligheid te verwijderen. De nopjes masseren de huid en stimuleert de doorbloeding wat resulteert in een gezonde, glanzende vacht. De flexibiliteit van de handschoen zorgt er voor dat u eenvoudig op alle plekken kunt komen. Tevens is deze handschoen zachter voor de vacht en huid dan de kunstof borstels en kammen, waardoor dit aangenamer is voor uw huisdier. Dit maakt deze handschoen dan ook zeer geschikt voor gevoelige en jonge dieren. Dit product is beschikbaar in een 1-size maat.

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze handige Verzorgingshandschoen voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

    

Kenmerken Vachtverzorgingshandschoen voor de hond

 • Nopjes masseren de huid en helpt doorbloeding te bevorderen
 • Zeer flexibel waardoor u eenvoudig op moeilijke plekken kunt komen
 • Zacht materiaal,daardoor zeer geschikt voor gevoelige dieren
 • 1 Size
      

Ander product?

Heeft u toch liever een andere variant om de vacht van uw hond te verzorgen? Kijk eens naar de zeer handige Furminator Deluxe, beschikbaar in verschillende maten en voor kort of lang haar. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorginsproducten.

     

      

https://www.brekz.be/27772-home_default/vachtverzorgings-handschoen-voor-de-hond.jpg
6.99 2019/01/01
We hebben dit aangekocht voor onze katten en ze zijn daar minder bang voor dan als we hun vacht behandelen met een borsteltje met ijzeren tandjes.
Super product, zelfs mijn viervoeter geniet ervan
31634
15356
Vachtverzorgings handschoen voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,99
Dental Hondensnack Tandenborstel met Mint maat M 4st/100gr

Dental Hondensnack Tandenborstels met Mint

Dental Hondensnack Tandenborstels met Mint maat M 4st/100gr is een tandverzorgende hondensnack waar uw hond ongetwijfeld achteraan gaat. Dental hondensnack Tandenborstels met Mint zijn zeer smakelijk en dragen bij aan een sterk en gezond gebit. Deze licht verteerbare snacks zijn tarwe- en glutenvrij en gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Hierdoor kunnen zelfs de meest gevoelige honden genieten van dit gezonde tussendoortje. Het bevat geen kleur- en smaakstoffen en er zijn geen conserveringsmiddelen aan toegevoegd. De ingrediënten en structuur van deze snacks zorgen voor een schoon en gezond gebit. De ingrediënten ondersteunen het spijsverteringssysteem en reinigen het gebit grondig. Daarnaast zorgen de vezels voor een sterker product. De structuur stimuleert de bloedsomloop in het tandvlees en helpt daarmee een slechte adem te voorkomen. De groeven helpen tandplak en tandsteen te verwijderen tijdens het kauwen.

Bij Brekz kunt u diverse hondensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dental Hondensnack Tandenborstels met Mint tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
     

Kenmerken Dental Hondensnack Tandenborstels met Mint

 • Uitsluitend met 100% natuurlijke ingrediënten
 • Vrij van granen, tarwe en gluten
 • Zonder kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen
 • Zeer effectief in het verwijderen van tandplak, helpt vorming van tandsteen tegen te gaan
 • Zeer smakelijk en licht verteerbaar
 • De vezels zorgen voor een sterker product
 • Heerlijk tussendoortje
 • 10,5 cm groot


Ingrediënten

Samenstelling: Erwtenmeel, zoete aardappelmeel, plantaardige glycerine, plantaardige olie, lecithine, calciumcarbonaat.

Toevoegingen: natuurlijk aroma, natuurlijke kleurstoffen, fructose, kaliumsorbaat, vitamine A en vitamine E.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit (3%), ruwe oliën en vetten (1,5%), ruwe celstof (7%), vocht (14%)Ander product?
Bent u op zoek naar een kleiner formaat van deze gezonde snack? Kijkt u dan eens naar de Dental Hondensnack Tandeborstels met Mint maat S. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina van onze hondensnacks.

https://www.brekz.be/27403-home_default/dental-hondensnack-tandenborstel-met-mint-maat-m-4st100gr.jpg
1.99 2019/01/01
31270
15230
Dental Hondensnack Tandenborstel met Mint maat M 4st/100gr > Meer informatie
Verpakking Prijs
100 gram
€ 1,99
Beschikbaar 19 jul
Poepschep Easy Scoop
https://www.brekz.be/30906-home_default/poepschep-easy-scoop.jpg
7.95 2019/01/01
33694
15955
Poepschep Easy Scoop > Meer informatie
Poepschep Easy Scoop 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,95
Dental Hondensnack Tandenborstel met mint S 10st/100gr

Dental Hondensnack Tandenborstels met Mint

Dental Hondensnack Tandenborstels met Mint maat S 10st/100gr is een tandverzorgende hondensnack waar uw hond ongetwijfeld achteraan gaat. Dental hondensnack Tandenborstels zijn zeer smakelijk en erg goed voor de gezondheid van uw huisdier. De ingrediënten ondersteunen het spijsverteringssysteem en reinigen het gebit op grondige wijze. De vezels zorgen voor een sterker product. De structuur stimuleert de bloedsomloop in het tandvlees en helpt een slechte adem te voorkomen. De groeven in deze snack helpen tandplak en tandsteen te verwijderen tijdens het kauwen. 

Deze snacks zijn licht verteerbaar en daarnaast ook zijn tarwe- en glutenvrij. De 100% natuurlijke ingrediënten zorgen er voor dat zelfs de meest gevoelige honden van dit heerlijke, gezonde tussendoortje kunnen genieten. Deze snack bevat geen kleur- en smaakstoffen en er zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd. De ingrediënten en de structuur van deze snacks zorgen voor een schoon en gezond gebit.

Bij Brekz kunt u diverse gezonde hondensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dental Hondensnack Tandenborstels met Mint tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Dental Hondensnack Tandenborstels met Mint

 • Uitsluitend met 100% natuurlijke ingrediënten
 • Granen-, tarwe- en glutenvrij 
 • Zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen
 • Zeer effectief in het verwijderen van tandplak dankzij de groeven, voorkomt vorming van tandsteen
 • Zeer smakelijk en licht verteerbaar
 • De vezels zorgen voor een sterker product
 • Gezond tussendoortje
 • 7,5 cm groot

Ingrediënten

Samenstelling: Erwtenmeel, zoete aardappelmeel, plantaardige glycerine, plantaardige olie, lecithine, calciumcarbonaat.

Toevoegingen: natuurlijk aroma, natuurlijke kleurstoffen, fructose, kaliumsorbaat, vitamine A en vitamine E.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit (3%), ruwe oliën en vetten (1,5%), ruwe celstof (7%), vocht (14%)Ander product?
Bent u op zoek naar een groter formaat van dit product? Kijk dan eens naar de Dental Hondensnack Tandenborstels met Mint maat M. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met hondensnacks.

https://www.brekz.be/27402-home_default/dental-hondensnack-tandenborstel-met-mint-s-10st100gr.jpg
1.99 2019/01/01
onze hond lust deze graag, dus ideaal om te geven als de kinderen hun tanden moeten poetsen ;-) kan hij dat ook doen
Leuk product de hond heeft ze graag
31269
15229
Dental Hondensnack Tandenborstel met mint S 10st/100gr > Meer informatie
Verpakking Prijs
100 gram
€ 1,99
Beschikbaar 30 jun
Dispenser botvorm + 2 poepzakjes
https://www.brekz.be/31623-home_default/dispenser-botvorm-2-poepzakjes.jpg
1.99 2019/01/01
34081
16098
Dispensor botvorm + 2 poepzakjes > Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw botvorm
€ 1,99
Groen kokervorm
€ 1,99
2 stuks - Groen kokervorm
€ 3,49
2 stuks - Blauw botvorm
€ 3,49
Afbreekbare Poepzakjes
https://www.brekz.be/31617-home_default/afbreekbare-poepzakjes.jpg
2.25 2019/01/01
34077
16097
Afbreekbare Poepzakjes > Meer informatie
Afbreekbare Poepzakjes 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
4 x 20 stuks
€ 2,25
8 x 20 stuks
€ 4,25
12 x 20 stuks
€ 5,95
24 x 20 stuks
€ 11,95

Overige

CSI Urine Hond & Puppy Vlekken & Geur Verwijderaar

CSI Urine Hond & Puppy Vlekken & Geur Verwijderaar

CSI Urine Hond & Puppy Vlekken & Geur Verwijderaar is speciaal geformuleerd om vlekken en geuren van de urine van honden en puppy's volledig te verwijderen. Huisdierurine is niet zomaar te verwijderen met gewone schoonmaakmiddelen. Na schoonmaken is de urine op moleculair niveau waarschijnlijk nog aanwezig, ondanks dat het lekker fris ruikt. Huisdieren ruiken de urine nog en de kans op herhaling blijft daardoor groot. CSI Urine Hond & Puppy Vlekken & Geur Verwijderaar pakt de urine aan op moleculair niveau door middel van enzymen.

Wanneer huisdierurine opdroogt, wordt de welbekende ammoniak geur geproduceerd. Gewone schoonmaakproducten maskeren deze geur waardoor het lijkt alsof de urinevlek voldoende verwijderd is. Helaas zijn de urineresten niet allemaal verwijderd. Urine bestaat voornamelijk uit deze 3 componenten: Urea, urineazuurkristallen en creatine. Urinezuurkristallen zijn niet oplosbaar in water en zullen blijven kleven aan het oppervlak of aan uw tapijt vezels. Deze urinezuurkristallen kunnen wel tot 10 jaar achterblijven en geactiveerd worden door luchtvochtigheid. Huisdieren ruiken tot 500 keer beter dan de mens, en zullen de urineplek dus echt blijven ruiken. De kans op herhaling blijft dus groot, en u zult een speciaal product als CSI Urine Hond & Puppy Vlekken & Geur Verwijderaar nodig hebben om echt van de urineresten af te komen.

CSI Urine Hond & Puppy Vlekken & Geur Verwijderaar werkt samen met de natuur! Deze vlekverwijderaar maakt gebruik van enzymen, die natuurlijk worden geproduceerd door bacteriën. Enzymen breken moleculen af, zodat bacteriën in de natuur zich hiermee kunnen voeden. In uw eigen lichaam komen ook heel veel enzymen voor die u helpen met het verwerken van je eten. De bacteriën van CSI vlekverwijderaar produceren enzymen die actief werken tegen urine. Deze enzymen vallen de urinemoleculen aan en breken deze af.

Bij Brekz kunt u de beste hygiëneproducten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu CSI Urine Hond & Puppy Vlekken & Geur Verwijderaar tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruiksaanwijzing CSI Urine Hond & Puppy Vlekken & Geur Verwijderaar

Hoe gebruikt u CSI Urine Hond & Puppy Vlekken & Geur Verwijderaar?

Algemeen

 1. Controleer eerst op een onopvallende plek of het product niet leidt tot kleuraantasting.
 2. Verwijder al het overtollige urine, eventuele uitwerpselen en of braaksel met keukenpapier
 3. Spuit de plek met CSI Urine rijkelijk, en overlap hierbij de randen van de vlek.
 4. U hoeft niet te schrobben. Gebruik dit product ook niet in combinatie met andere schoonmaakmiddelen.
 5. Laat het product aan de lucht drogen. Dit kan van 24-48 uur duren.
 6. Wanneer de vlek volledig is opgedroogd, kunt u met een borstel of stofzuiger de resten weghalen.

Voor tapijt/stoffen

Maak de urinevlekken op uw tapijt niet schoon met shampoo of stoom totdat de vlek en de geur volledig verwijderd is met CSI Urine

 1. Spuit de plek met CSI Urine rijkelijk, en overlap hierbij de randen van de vlek. Urinevlekken kunnen zich 2 tot 4 keer groter verspreiden en in de onderlaag trekken.
 2. Laat het product aan de lucht drogen. Dit kan van 24-48 uur duren. CSI Urine werkt zolang de vlek nat is en tot de vlek droog is.
 3. Wanneer de vlek volledig is opgedroogd, kunt u met een borstel of stofzuiger de resten weghalen.
 4. Herhaal de behandeling indien nodig om bijvoorbeeld oude urinegeur en -vlekken te verwijderen.

Ander hygiëneproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor CSI Urine Hond & Puppy Vlekken & Geur Verwijderaar? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hygiëneproducten voor de hond. Hier vindt u onder andere Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat.

https://www.brekz.be/31879-home_default/csi-urine-hond-puppy-vlekken-geur-verwijderaar.jpg
7.49 2019/01/01
34336
16171
CSI Urine Hond & Puppy Vlekken & Geur Verwijderaar > Meer informatie
Verpakking Prijs
150 ml
€ 7,49
500 ml
€ 11,95
2 x 500 ml
€ 22,95

Geurverdrijvers

CSI Urine Tapijtreiniger
https://www.brekz.be/31885-home_default/csi-urine-tapijtreiniger.jpg
17.95 2019/01/01
34342
16175
CSI Urine Tapijtreiniger > Meer informatie
CSI Urine Tapijtreiniger 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
1 liter
€ 17,95
2 x 1 liter
€ 33,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten