terug
Interactieve snackspeeltjes kat

Interactieve snackspeeltjes kat

Interactieve snackspeeltjes voor de kat combineren het spelen met speelgoed met het verkrijgen van iets lekkers. Snackspeelgoed stimuleert het jachtinstinct van uw kat.
Lees meer ..
Interactieve snackspeeltjes kat

Wat zijn interactieve snackspeeltjes voor de kat?

Interactief snackspeelgoed voor de kat is een leuke manier om een kat moeite te laten doen eten of beloningen te krijgen. Door spelenderwijs op zoek te gaan naar het voedsel, wordt de natuurlijke behoefte van uw kat om te jagen geprikkeld. Door te werken voor het eten, krijgt de kat een voldaan gevoel. Interactieve snackspeeltjes voor katten zijn er in allerlei verschillende varianten. Er zijn bijvoorbeeld ingewikkelde puzzels, uitdagende activiteitenmatten, doolhof spellen of laagdrempelige voerballen.

Waarom interactieve snackspeeltjes voor mijn kat?

  • Het natuurlijke jachtinstinct van uw kat wordt getriggerd en bevredigd

  • Een natuurlijke manier om uw kat te verwennen en bezig te houden

  • Het is een leuke bezigheid voor uw kat

  • Het is leuk om de spellen samen met uw kat te doen

Assortiment interactieve snackspeeltjes voor de kat

Brekz verkoopt interactieve voerspelletjes in allerlei soorten en maten. Of uw kat nu een geoefend puzzelaar is, of een groentje op spelletjesgebied. Er is voor iedere kat een passend interactief speeltje te vinden.

Snackballen: Een snackbal is de meest bekende variant van een snackspeeltje. Het is een speelbal van kunststof waar u kattensnoepjes of brokjes in kunt verstoppen. Spelenderwijs kan de kat de snoepjes te pakken krijgen. De moeilijkheidsgraad van de bal is vaak verstelbaar.

Food Maze: Met dit speeltje kunt u de kat op een slimme manier eten geven. Uw kat moet moeite doen om de brokjes en snoepjes te vinden. Hij doet dit door de brokjes, die u bovenin het speelgoed doet, met zijn pootje door het doolhof te bewegen. Vallen de brokjes op het witte schoteltje onderin het speeltje, dan kan hij ze opeten. De Cat it Food Maze is verstelbaar in moeilijkheid.

Snackpuzzels van Nina Ottosson: De interactieve kattenspeeltjes van Nina Ottosson zijn speciaal bedacht om uw kat uitdaging te bieden. De snackpuzzels hebben allerlei bewegende onderdelen en compartimenten, waar uw kat lang zoet mee zal zijn. Door de spelelementen onderling te bewegen of verschuiven, kan de kat met zijn pootjes de beloningssnoepjes tevoorschijn halen. Deze spellen zijn te verstellen op verschillende moeilijkheidsniveaus. Zo kunt u uw kat stap voor stap leren hoe het werkt. Ook voor ervaren puzzelaars zijn deze spellen een echte uitdaging. Het Nina Ottosson Puzzle & Play Buggin Out kattenspel is een populaire variant.

Trixie snackspeeltjes: Trixie heeft verschillende interactieve kattenspeeltjes in het assortiment. De spellen verschillen in moeilijkheidsgraad. Een leuk voorbeeld van de speeltjes van Trixie is het uitgebreide activiteitenbord. De Cat Activity Fun Board XXL is een veelzijdig speelbord voor eindeloos vermaak. U kunt het Fun Board gebruiken als spelletje, maar ook als leuke interactieve voerbak voor de dagelijkse maaltijd van de kat.

De leukste interactieve snackspeeltjes voor katten vindt u in de webshop van Brekz. Bij Brekz vindt u alle kattenbenodigdheden voor de beste prijs. Alles wat u zoek op één plek. Dus zeer eenvoudig bestellen en met een snelle levering bij u thuis.

Hoe kies ik het juiste interactieve speeltje?

Begin niet gelijk met het moeilijkste speeltje. Uw kat zal stapsgewijs leren hoe hij kan spelen met de interactieve speeltjes. Als hij de smaak te pakken heeft, kunt u stap voor stap de complexere speeltjes aanbieden. Het zoeken naar voer past bij het natuurlijke instinct van de kat. Daarom hebben de meeste katten snel in de gaten hoe de spelletjes werken. Reden genoeg om eindeloos te variëren met de moeilijkheidsgraad of het type spel. Kortom; u kunt eigenlijk niet verkeerd kiezen.

Ander kattenspeeltje?

Behalve leuke interactieve snackspeeltjes voor de kat, bieden wij ook nog diverse andere soorten kattenspeeltjes aan. Bij Brekz vindt u alles wat u zoekt tegen de scherpste prijzen. In de webshop voor katten kunt u ook nog een groot assortiment kattenvoer vinden. Voor de gezondheid van uw kat kijkt u in de kattenapotheek van Brekz. U kunt alles makkelijk online bestellen en snel bij u thuis laten bezorgen!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.